«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

Εξημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπω. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπω. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

ΚΡΑΥΓΗ ΑΓΩΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ !!!

ΝΕΑ ΤΑΞΗ Α Α

Τώρα που οι Ισλαμιστές λαθρό-μετανάστες έκαναν την Πατρίδα μας Μπαγκλαντές & Καλκούτα, με τον α-πολιτισμό τους, άντε τώρα να λάμψει ο Ελληνικός Πολιτισμός και Ιστορία στα μάτια των επιφανών ξένων επισκεπτών, και  τουριστών.

Χάσαμε και τη Γεωπολιτική αξία της Ελλάδας μας.

Χάσαμε το Λαό μας. Χάσαμε την Ιστορία μας, και τον Πολιτισμό μας!! Χάσαμε το ΟΜΑΙΜΟΝ-ΟΜΟΓΛΩΣΣΟΝ-ΟΜΟΤΡΟΠΟΝ.

Πολιτισμός μας έγινε η SHARIA!!!

Αυτός είναι ο πολυ-πολιτισμός που θα μας έφερνε η «πρώτη φορά Αριστερά»;;;

Η Ελλάδα κατάντησε Αφγανιστάν, και η Αθήνα-Πειραιάς Καμπούλ & Καλκούτα.

Στους «Πρώτη φορά Αριστερά» λέγω, γεμίσατε το μυαλό σας με τις Κοσμοθεωρίες του Σιωνιστή Εβραίου ΜΑΡΞ, και μας καταστρέψατε με τη «φιλανθρωπία», και «αλληλεγγύη» στους βαρβάρους πολεμιστές εισβολείς λαθρό-μετανάστες.

Όλοι της Γης οι κολασμένοι κάνουν την Ελλάδα πατρίδα τους.

Μας καταστρέψατε με τις ΜΚΟ του Σιωνιστή ΣΟΡΟΣ!!

Γίνατε υπηρέτες της ηγεσίας των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων και οικονομικών απατεώνων της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας & Ν.Τ.Π.

Εκείνο που χρειάζεται η Ελλάς, είναι ανανέωση του παλαιού πολιτικού σάπιου προδοτικού κατεστημένου, με πατριώτες πολιτικούς.

Με τους βάρβαρους Τζιχαντιστές λαθρό κινδυνεύουν  όλοι οι Αρχαιολογικοί χώροι της Ελλάδος, όπως Ακρόπολη Αθηνών, Παρθενών, Θησείο, Δελφοί, Βεργίνα, Αμφίπολη, Δίον, Μυκήνες, Ολυμπία, Κνωσσός, κ.λ.π.

Θα τα βομβαρδίσουν οι Ισλαμιστές λάθρο, όπως βομβάρδισαν την Παλμύρα & Βαβυλώνα στη Μεσοποταμία!!!.

Με βάρβαρους λαθρό και Ε.Ο.Ζ. θα έλθει η ανάπτυξη;;;

Εσείς οι πολιτικοί ανδρείκελα των Κοσμοκρατόρων, φέρατε τους λάθρο στην πατρίδα μας, εκτελώντας διαταγές της Σιωνιστικής μαφίας του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, και της εγκληματικής οργάνωσης αυτού, που λέγεται Παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία!!!

Θαυμάστε Κόσμε «Νέα  Τάξη  Πραγμάτων»!!!!!!!!.

Δυστυχώς όλες οι Ελληνικές Κυβερνήσεις από το Β! Παγκόσμιο Πόλεμο μέχρι σήμερα, ακολουθούν ενδοτική πολιτική έναντι των «συμμάχων» & «εταίρων», και παθητική, αμυντική πολιτική έναντι των γειτόνων, ενώ οι γείτονες ενθαρρυνόμενοι από τους Κοσμοκράτορες απεθρασύνθησαν!!!

Οι «εταίροι» μέσα στην Ε.Ε. σε συνεργασία με τους Σιωνιστές Κοσμοκράτορες μας χρεοκόπησαν-επτώχευσαν, και μας εκμεταλλεύονται οικονομικά και Γεωπολιτικά & Γεωστρατηγικά!!!.

Μέχρι λαθρομετανάστες μας έφεραν, για να μας καταστρέψουν. Τέτοιο μίσος κατά του Ελληνισμού!!!

Ευρισκόμενοι εν όψει εξόδου της Βρετανίας από την Ε.Ε. (BREXIT), μπορούμε να πάρουμε από τους μισέλληνες Ευρωπαίους «εταίρους», ότι θέλουμε!!!

Ευκαιρία τώρα να τους απειλήσουμε με GREXIT, για να επιτύχουμε ΔΙΑΓΡΑΦΗ του επαχθούς, επονείδιστου, παράνομου ΧΡΕΟΥΣ, το  οποίο αυτοί παράνομα μας εφόρτωσαν.

ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ και Λαθρομετανάστες, με κλειστά τα βόρεια σύνορα, δεν μπορεί να τα αντέξει ο Ελληνικός Λαός.  Ευκαιρία τώρα να αντεπιτεθούμε, απειλώντας με διάλυση την Ε.Ε.!!!

Αλλά ποίος θα το κάνει αυτό; μήπως ο Τσίπρας, ή ο Κυριάκος με τον Άδωνι & Κωστή;;; ή μήπως η Φώφη, με τα ποτάμια, και Λεβέντηδες;;; αυτοί όλοι είναι ορντινάντσες του Εβραίου ΡΟΤΣΙΛΝΤ,  και των Σιωνιστών Επικυρίαρχων της Γης.!!!

Ο Σταθάκης λέει ότι το χρέος είναι βιώσιμο μέχρι το 2022. Δηλαδή για άλλα 6 χρόνια θα πληρώνουμε τον Βαρώνο ΡΟΤΣΙΛΝΤ, και μετά βλέπουμε…………..

Ο Σταθάκης είναι ένα από τα παιδιά για τα θελήματα του Λόρδου ΡΟΤΣΙΛΝΤ.

Είναι όλοι δούλοι του βαρώνου Λόρδου ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!

Κρατούν τον Ελληνικό Λαό υποδουλωμένο για τα συμφέροντα των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων.

Το Ιερό Βιβλίο των Εβραίων, ΤΑΛΜΟΥΔ λέει,

«Όλα τα υπάρχοντα των άλλων Εθνών, ανήκουν εις το Εβραϊκό Σιωνιστικό Έθνος, το οποίο δικαιούται να τα αρπάξει άνευ οιονδήποτε δισταγμόν».

Αυτό γίνεται σήμερα παντού, και στην Ελλάδα, με την αρπαγή του πλούτου μας. (Ορυκτά, χρεοκοπία, δάνεια, Μνημόνια, λάθρο, φόροι, κλπ).

Έλληνες, ξυπνήστε από το λήθαργο που σας κοίμησαν οι Κοσμοκράτορες, και οι πολιτικοί προδότες τσιράκια του Επικυρίαρχου της Ν.Τ.Π. Βαρώνου ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!

H Παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία, για όλα τα Έθνη της Γης, καταργεί το τρίπτυχον «ΠΑΤΡΙΣ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ», εκτός από το δικό τους Έθνος.

Αναφωνείστε σαν τον ΛΕΩΝΙΔΑ, ΜΟΛΩΝ  ΛΑΒΕ!!!

 

                              ΑΝΤΩΝΗΣ  ΓΡΥΠΑΙΟΣ

           Αναλυτής  Γεωπολιτικής/Αρθρογράφος ΜΜΕ

1 comment to ΚΡΑΥΓΗ ΑΓΩΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ !!!