«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Πρόσφατα η Μερκελ και η Λαγκαρτ σε πανικό μην χάσουν την παχιά αγελάδα που την αρμέγουν 200 χρόνια! Εμείς όμως???????? στον κόσμο μας του δουλικού καναπέ!!!

Απλά ακόμα οι βολεμενοι των τοσων δεκαετιών του ρουσφετιου…… είναι περισσότεροι από αυτούς που υποφέρουν!!!!!…. ΤΟΣΟ Απλά!!!!Όταν γειρει η ζυγαριά προς τους απορους…. Τότε θα ξυπνησει μέσα μας ο Ελληνας… Και αυτό με ερωτηματικό!!!!

 

 

ΠΡΟΣΟΧΗ…ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ , ΟΙ ΣΕΡΒΟΙ , ΟΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ ,ΚΑΙ ΟΙ ΙΤΑΛΟΙ , ΑΠΛΩΣ ΕΧΟΥΝΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ , ΠΟΥ …ΚΟΠΤΟΝΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥΣ , ΕΝΩ ΕΔΩ ΕΜΕΙΣ , ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ , ΣΕ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ , ΑΓΓΛΩΝ , ΓΑΛΛΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ , ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ …!!! ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΛΛΗΝ , ΠΟΥ ΘΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΕΙ ΓΙΑ ΤΟ …ΑΛΗΘΙΝΟ ΚΑΛΟ , ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ , ΘΑ ΔΙΧΑΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ , ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΟΥΝ ΝΑ …ΣΚΟΤΩΘΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ …ΟΛΑ Τ’ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΛΕΓΟΝΤΕ , ΡΙΧΝΟΥΝ ΝΕΡΟ ΣΤΟ …ΜΥΛΟ ΤΩΝ …ΔΟΥΡΕΙΩΝ ΙΠΠΩΝ , ΠΡΟ-ΔΟ-ΤΟ-ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ , ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΣΤΟ …ΟΝΟΜΑ ΕΙΝΑΙ …ΕΛΛΗΝΕΣ … ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ

Συμπέρασμα δεύτερον…οι απλοί πολίτες άγονται και φέρονται σαν τα αρνία απο τους πολιτικούς ηγέτες τους και ενίοτε σαν …μαριονέττες προς το συμφέρον των κομμάτων και των μελών των διαφόρων κυβερνήσεων που σχηματίζουν κατα διάφορες χρονικές περιόδους.Τα απλά μέλη των κομμάτων τρέχουν απο πίσω τους για να πάρουν και αυτοί το κάτι τις τους με κανένα ρουσφέτι καμιά θεσούλα και τα ρέστα.Και μετά.. οι επόμενοι που θα ανέβουν στην εξουσία.

Συμπέρασμα τρίτον…ο πολίτης σε ώρες κρίσεως κινείτε απερίσκεπτα και όποιον πάρει ο χάρος.Ψηφήζει πάνω στην αγανάκτηση του ακόμη και φαιδρούς αρχάριους ακραίους άγνωστους δημαγωγούς απλά νομιζώμενος ότι έτσι θα πάρει το αίμα του πίσω.Ενώ έτσι αντίθετα όπως αυτόν που πέφτει στο έλος και κάνει κινήσεις απελπισίας που τον χώνουν πιό βαθεία έτσι και εδώ τα ίδια και χειρότερα αποτελέσματα συμβαίνουν.

Συμπέρασμα πρώτον…υπάρχουν πολίτες που αντιλαμβάνονται ότι τα δεινά που προέκυψαν δέν ήταν κεραυνός εν ..αιθρία.Μύριζε μπαρούτι απο χρόνια αλλά σχεδόν όλοι κωφεύαμε για διάφορους λόγους.Και κάναμε και την στρουθοκάμηλο ενίοτε.

Εγώ νομίζω , πως όλοι τελικά βολευόμαστε. , οι ίδιοι κάνουμε την κριτική και οι ίδιοι δεν σηκωνόμαστε απο τους καναπέδες .. Μια φίλη λέει , όταν θα έρθει η πείνα στο στομάχι μας τότε μόνο θα ξεσηκωθούμε, όσο υπάρχουν και τα συσσίτια δεν θα υπάρχει πρόβλημα,, μετά θα φάμε τις σάρκες μας και των άλλων ! Δυστυχώς για όλους μας , η κριτική μηδενος εξαιρούμενου – εννοώ και τον εαυτό μου – είναι πολύ εύκολη , στη. Πράξη όμως ποιος σηκώνεται !

την διαχείριση την έκαναν αυτοί που μας έδωσαν δεν μας είπε κανένας ότι το δημόσιο έχει κορεσμό από υπαλλήλους ούτε ήταν στο χέρι μας να ελέγξουμε τα λαμόγια που έβγαιναν τυφλούς. Η ευθύνη η δική μας, πού μας καθιστά και συνένοχους είναι ότι τους ψηφίζουμε τόσα χρόνια και δεν κάνουμε την προσπάθεια να βγάλουμε το ελάχιστο ένα 51% άκυρο για να ξεκουμπιστούν όλοι οι πολιτευόμενοι μέχρι σήμερα μην και μπει κάποιος που να αγαπάει την Ελλάδα και καταφέρουμε να ξελασπώνουμε γιατί τρόπος υπάρχει δεν θέλεις να ξελασπώσει η Ελλάδα όλο το πολιτικό μας σύνολο δεξιά, κέντρο, αριστερά.

Αυτά τα ξέρουμε κάποιος …να μας δώσει μια κλωτσιά να πάμε ποιο Πέρα να φύγουμε μακριά απο τα μνημόνια ..να έχουμε ψωμάκι θέρμανση ..υγεία δουλίτσα ζητάμε πολλά τα …..καλα περιμένουμε…οι σοφοί ..ποιοι είναι …τι κάνουν …χα..χα..χα… Το μυαλό τους ποτέ θα δουλέψει για την Ελλάδα και τους Έλληνες μην τα κάνετε σαλάτα γιατί εσείς θα τα φάτε……κανένας άλλος…με λόγια όλοι τα κάνουν πράξεις κύριοι πράξεις .”……λ

Αιαντας Κωστας Βλαχος

ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>