«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

Εξημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπω. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπω. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

«Panama papers»: Τ.Soros, Rockefeller και όλη η αμερικανική ελίτ χρηματοδότησαν την «αποκάλυψη»!

«ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ» ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΜΜΕ

ΝΕΑ ΤΑΞΗ Α Α

του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου
Απάντηση στο ερώτημα το γιατί δεν υπάρχει Αμερικανός ούτε για δείγμα στις υποτιθέμενες «αποκαλύψεις» των Panama Papers που πραγματοποιήθηκαν απο τον οργανισμό International Consortium of Investigative Journalists, έναν φορέα εκατοντάδων ερευνητών δημοσιογράφων, δόθηκε κατόπιν προσεκτικής δημοσιογραφικής έρευνας:

Ο συγκεκριμένος οργανισμός χρηματοδοτείται από τον George Soros μέσω του ανήκοντα εις αυτόν ιδρύματος Open Society Foundations, από το Ίδρυμα Φορντ και απο την οικογένεια Ροκφέλερ, δηλαδή από τους εκπροσώπους της αμερικανικής Ελίτ!
Και έτσι εξηγείται πως χρησιμοποιείται με την βοήθεια εγχώριων και ξένων δυτικών ΜΜΕ ως γεωπολιτικός «Δούρειος Ίππος» εναντίον των βασικών γεωπολιτικών αντιπάλων των ΗΠΑ δηλαδή του Β.Πούτιν, του Ξι Ζιπίνγκ, της Ντίλμα Ρούσεφ και του Τζέικομπ Ζούμα, όλοι οι «ενοχλητικοί» ηγέτες των BRICS.
Όλη η ιστορία των Panama Papers αποκαλύφθηκε από τον οργανισμό International Consortium of Investigative Journalists:
Ανάμεσα στους ιδιώτες που στηρίζουν το έργο τους με δωρεές είναι γνωστά ιδρύματα του Τζορτζ Σόρος, της οικογένειας Ροκφέλερ (Αμερικανοί βιομήχανοι από τους ισχυρότερους και πλουσιότερους στον κόσμο) αλλά και άλλα ιδρύματα μεγάλων εταιρειών που φαίνονται αναλυτικά στην ιστοσελίδα του οργανισμού.
Στην ιστοσελίδα του οργανισμού φαίνονται μερικοί από τους χρηματοδότες
«Recent ICIJ funders include: Adessium Foundation, Open Society Foundations (Τζορτζ Σόρος), The Sigrid Rausing Trust, the Fritt Ord Foundation, the Pulitzer Center on Crisis Reporting, The Ford Foundation (οικογένεια Ford), The David and Lucile Packard Foundation (οικογένεια Packard), Pew Charitable Trusts and Waterloo Foundation.»
We are also very grateful for the support of the Australian philanthropist and businessman Graeme Wood.
Έχει όμως και συνέχεια καθώς σύμφωνα με το αμερικανικό veteranstoday.com χρηματοδότες είναι και η πανίσχυρη οικογένεια Ροκφέλερ η οποία αποτελεί και βασικό εκφραστή της αμερικανικής εξωτερικής πολιτικής, όπως και ο δισεκατομμυριούχος Sandy Bernstein
«However the listed funders in 2012 of the Center, also based in Washington, include the Ford Foundation which was documented in the postwar period to work intimately with the CIA in various countries; Soros’ Open Society Foundations; John D. & Catherine T. MacArthur Foundation; billionaire Wall Street banker Sandy Bernstein’s Sanford C. Bernstein & Co., LLC; GE Foundation; Rockefeller Brothers Fund and Rockefeller Family Fund.»
Σύμφωνα μάλιστα με το veteranstoday.com «τι δουλειά έχει η αμερικανική αφρόκρεμα πανίσχυρων οικογενειών και τραπεζιτών να χρηματοδοτούν έναν οργανισμό δημοσιογράφων που διαθέτουν παλιά έγγραφα που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν προς εκβιασμό κυβερνήσεων πολιτικών και επιχειρηματιών»;
Σημειωνεται ότι το άρθρο είναι του 2013 και όπως φαίνεται ήταν αρκούντως «προφητικό».
«Now what do America’s crème de la crème of powerful families and bankers find so compelling about financing the organization of journalists who now hold documents allegedly containing material that could be used to blackmail governments and politicians and businessmen around the globe?»
Το άρθρο του veteranstoday αναφερόνταν από τότε στο «σκάνδαλο» των εξωχώριων εταιρειών με χαρακτηριστικό τίτλο «Something Fishy About Offshore Hacking Scandal»!
Αν κάποιος το διάβαζε σήμερα θα πίστευε ότι είναι σημερινή είδηση και όμως είναι του 2013!
Eίναι σαφές ότι ΔΕΝ πρόκειται οι μεγάλες αμερικανικές οικογένειες να… αυτοκαταδοθούν στην παγκόσμια δημοσιότητα, καλό είναι να γνωρίζει η Ανθρωπότητα ποιοι διοχετεύουν αυτές τις ειδήσεις όπως επίσης και ποιοι τις διαδίδουν.
Μια που μιλάμε για Παναμά μας έρχεται στο μυαλό η φοβερή ταινία του Τζον Μπούρμαν «ο ράφτης του Παναμά» (The tailor of Panama) με τον Πηρς Μπρόσναν ο οποίος ήταν πράκτορας της ΜΙ6 και πήγαινε σε έναν ράφτη της υψηλής κοινωνίας του Παναμά για να του δίνει πληροφορίες.
Αυτός δεν είχε κάτι σημαντικό να του πει και έτσι τις…(σωστά μαντέψατε) κατασκεύαζε!

http://www.triklopodia.gr/

kwstas1969loki@yahoo.gr