«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Τα Επείγοντα του Νοσοκομείου Καλαμάτας αλλάζουν σελίδα

20160401_101827

Καλαμάτα 01.04.2016
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ο Διοικητής κ.Γιώργος Μπέζος δήλωσε

ΤΑ ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΣΕΛΙΔΑ
ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΝΕΩΝ ΙΑΤΡΩΝ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Γ. Μπέζος, Διοικητής του Γ.Ν Μεσσηνίας: “Η άμεση και αποτελεσματική εξυπηρέτηση του ασθενούς βρίσκεται στη καρδιά της καθημερινής μας δράσης και μέριμνας. Το Νοσοκομείο Καλαμάτας αναβαθμίζεται καθημερινά και με σκληρή δουλειά στοχεύουμε να καταστεί το Κέντρο Υγειονομικής αναφοράς όλης της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Αυτός είναι ο στρατηγικός μας στόχος “

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε σήμερα Παρασκευή 1/4/2016 ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Μεσσηνίας κ.Γεώργιος Μπέζος για τα θέματα που αφορούν τις Νοσηλευτικές Μονάδες Καλαμάτας και Κυπαρισσίας.
Στη συνέντευξη ο Διοικητής κ.Γιώργος Μπέζος ανακοίνωσε ότι ολοκληρώθηκαν οι εργασίες που προέβλεπε ο νέος χωροταξικός και λειτουργικός ανασχεδιασμός του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών της Ν.Μ.Καλαμάτας και από την ερχόμενη εβδομάδα τίθεται σε εφαρμογή.
Η Διοίκηση του Νοσοκομείου φιλοδοξεί, μέσα από την νέα παρέμβαση να εδραιωθεί ένα νέο μοντέλο οργάνωσης και συντονισμού του ΤΕΠ, που θα το καταστήσει ικανό να εξυπηρετεί άμεσα και αποτελεσματικά τον προσερχόμενο ασθενή.
Σε αυτή την κατεύθυνση όλο το προηγούμενο διάστημα πραγματοποιούνταν εργασίες δίνοντας στο χώρο και μία νέα διάσταση αισθητικής που προσφέρει στον ασθενή-συνοδό μια άνεση και μια καλύτερη φιλοξενία.
Ο Διοικητής του Γ.Ν.Μεσσηνίας κ.Γιώργος Μπέζος με αφορμή τις αναμενόμενες αλλαγές στα Επείγοντα δήλωσε:
« Σημειώνω για ακόμη μια φορά το εξής: θεωρώ το εγχείρημα του χωροταξικού και λειτουργικού ανασχεδιασμού στο Τμήμα των Επειγόντων Περιστατικών, ως μία από τις πλέον σημαντικότερες παρεμβάσεις που έχουν λάβει χώρα τα τελευταία χρόνια στο Νοσοκομείο μας.
Αντικειμενικές χωροταξικές αδυναμίες μας εμπόδιζαν τα προηγούμενα χρόνια να προχωρήσουμε σε αυτές τις αλλαγές.
Σήμερα όμως έχουμε έναν νέο σχεδιασμό που είναι το αποτέλεσμα μιας βαθιάς και συστηματικής μελέτης με τους συνεργάτες ιατρούς και νοσηλευτές. Φιλοδοξούμε ΌΛΟΙ ΜΑΖΙ να δώσουμε λύση σε μια σειρά από χρόνιες δυσλειτουργίες.
Βασικοί πυλώνες της είναι οι εξής δύο: από την μια η ενίσχυση και αυξημένη παρουσία ειδικευμένων ιατρών στα ιατρεία των Επειγόντων και από την άλλη η οργανωμένη και αποτελεσματική διαχείριση της κατάστασης κατά το χρόνο της αναμονής. Βασικός στρατηγικός μας στόχος, είναι η ταχύτερη και καλύτερη εξυπηρέτηση του ασθενή, η μείωση όσο το δυνατόν του χρόνου αναμονής και τέλος η ορθή διαχείριση και αποφυγή εντάσεων και διαπληκτισμών.

20160401_101749
Θέλω να εκφράσω τις βαθιές μου ευχαριστίες τόσο στην οικογένεια της κ.Βικτωρίας Καρέλια όσο και στην οικογένεια του Νικολάου Μίχου (νέου εκμισθωτή του κυλικείου) για την χορηγία-οικονομική κάλυψη όλων των τεχνικών παρεμβάσεων που έλαβαν χώρα».
Δεύτερο θέμα στο οποίο στάθηκε με ιδιαίτερη έμφαση ο Διοικητής του Νοσηλευτικού Ιδρύματος κ.Γιώργος Μπέζος είναι οι προσλήψεις νέων ιατρών που έχουν πραγματοποιηθεί το τελευταίου διάστημα σε Καλαμάτα και Κυπαρισσία.
Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στην πρόσληψη νέων ιατρών με ειδικότητες που έλειπαν από το Νοσοκομείο Καλαμάτας όπως γαστρεντερολόγοι, νευροχειρουργοί, δερματολόγος, αγγειοχειρουργός, ιατροδικαστής κλπ.

20160401_101653
Για το θέμα της στελέχωσης ο Διοικητής κ.Γιώργος Μπέζος δήλωσε:
« Καθημερινά δίνουμε έναν αγώνα να ενισχυθεί το Νοσοκομείο μας με περεταίρω ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό. Η όλη προσπάθεια των τελευταίων ετών για νοικοκύρεμα στα οικονομικά μας και εξοικονόμησης πόρων μέσα από μεγάλα έργα, αποδίδει τώρα καρπούς και έρχεται να υπηρετήσει τον βασικό στρατηγικό μας στόχο, να καταστήσουμε το Νοσοκομείο μας το Κέντρο Υγειονομικής Αναφοράς όλης της Πελοποννήσου.

20160401_100013

Σε αυτό το πλαίσιο εντάσσονται και οι προσλήψεις 17 επικουρικών ιατρών το τελευταίο μήνα με ειδικότητες που για 1η φορά εμφανίζονται στο Νοσοκομείο μας. Αυτή η προσπάθεια θα ενταθεί και το επόμενο διάστημα πάντα βέβαια με την στήριξη και καθοδήγηση της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Υγείας και της Υγειονομικής μας Περιφέρειας ».
20160401_101653
20160401_101749
20160401_100013
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗ
Τηλ.: 27213-63190
Fax.: 27210-33666
e-mail:gram.manager@nosokomeiokalamatas.gr

 

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>