«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ε Κ Β Ι Α Σ Μ Ο Σ – ΔΙΕΘΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΜΟΣ

ΣΤΟΝ ΑΠΟΗΧΟ ΤΩΝ ΠΑΡΕΛΑΣΕΩΝ

ΚΑΜΕΝΟΣ ΤΣΙΠΡΑΣ

Κύριε Πρωθυπουργέ,
Ο Εθνομηδενισμός σας, και η υποτέλεια στην ηγεσία της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, δεν σας επέτρεψε να παραστείτε στις εορτές και παρελάσεις της Εθνικής επετείου!
Άν το 1821 υπήρχαν οι σημερινοί προδότες πολιτικοί, και τα κανάλια της T.V., οι επαναστάτες θα χαρακτηριζόταν καταστροφείς του γένους των Ελλήνων.
Επί τη επετείω της Εθνεγερσίας, εισηγούμαι να επαναστατήσετε ενάντια στους εχθρούς δανειστές, κατόχους και κατακτητές αυτής της Πατρίδας.
Τέτοια κακή τύχη δεν ταιριάζει για την Ελλάδα και τους Έλληνες.
Τέλος πια η υποδούλωση στους Επικυρίαρχους δανειστές.
Τέλος στον Εθνομηδενισμό και Διεθνισμό που ακολουθείτε.
Έλεος πια, φερθείτε σαν Έλληνας!

Μας έχετε κάνει διεθνώς ρεζίλι με τη δουλοπρέπεια στο ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!
Από αποτυχία σε αποτυχία βαδίζετε σε όλα τα θέματα!!!
Εάν θέλετε να είσθε δούλος, δικός σας λογαριασμός, εμείς οι Έλληνες δεν σας φταίμε…….
Οι Ισλαμιστές λαθρομετανάστες ήλθαν για να μείνουν.
Τους έφερε ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ & ΣΟΡΟΣ εδώ στην Ελλάδα.
Επειδή οι Εβραίοι Αρχι-Σιωνιστές δανειστές Κοσμοκράτορες, προβαίνουν σε εκβιασμό, καθυστερούν την αξιολόγηση Μνημονίου, και ζητούν μείωση συντάξεων, και στάση εσωτερικών πληρωμών, εμείς να απαντήσουμε με στάση εξυπηρετήσεως του επονείδιστου, επαχθούς, και παράνομου ΧΡΕΟΥΣ.
Δηλαδή στάση ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ πληρωμών &
ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥ ΧΡΕΟΥΣ.
Υποταγή στους Επικυρίαρχους της Γης κάνουν μόνον οι προδότες πολιτικοί. Δεν φαντάζομαι να είστε και εσείς Εφιάλτης σαν τους προηγούμενους Πρωθυπουργούς!
Οι πολιτικοί της Ε.Ε. & ΗΠΑ είναι υπηρέτες και υπηρέτριες των Αρχι-Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων δανειστών του ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
Δώστε το φώς της ανεξαρτησίας στους δούλους πολιτικούς της Ε.Ε. (Μέρκελ).
Αν είστε πραγματικός Έλληνας Πρωθυπουργός, έτσι πρέπει να αντιδράσετε και απαντήσετε.
Θα ηρωποιηθείτε από το Λαό, σαν τους ήρωες του 1821
Θα ηρωποιηθείτε από τη διεθνή κοινή γνώμη!!!
Μέχρι τώρα ακολουθείτε πολιτική σφογγοκώλαριου του δανειστή Αρχι-ληστή Αρχι-Σιωνιστή ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
Σπάστε πια τις αλυσίδες………
Απαντήστε στους Εβραίους Σιωνιστές τσιφούτηδες δανειστές
ότι, «Υπάρχουν και αλλού Πορτοκαλιές»…………
Θα προσπαθήσουν να σας δολοφονήσουν.
Βγείτε στα κανάλια και ενημερώστε το Λαό.
Δεν θα τολμήσουν.
Σήμερα ζούμε σε έναν εκβιασμό των τσιφούτηδων δανειστών του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, ή κάνετε ΣΤΑΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΠΛΗΡΩΜΩΝ, να μας πληρώσετε, ή δεν σας δείνουμε άλλα δάνεια!!!
Σήμερα η Ρωσία (για τα δικά της συμφέροντα Γεωστρατηγικής), μας σώζει από Τουρκική Σιωνιστική Νατοϊκή επίθεση, για μη κλείσουν οι Σιωνιστές Επικυρίαρχοι της Γης, το Αιγαίο.
Χρεοκοπία, Μνημόνια, και λαθρομετανάστες, με κλειστά τα βόρεια σύνορα, πάει πολύ…..
Η Πατρίδα κατελήφθη, και τελεί υπό κατοχήν των Επικυρίαρχων!!!
Η Ε.Ε. & ΝΑΤΟ πέθαναν για τους Έλληνες.
Όσο παραμένουμε μέσα σε αυτές τις Δυτικές συμμαχίες, τόσο το χειρότερον για την Ελλάδα, και τους Έλληνες!!!
Μετά το τρομοκρατικό χτύπημα στην καρδιά της Ε.Ε., παρήλασε η Μουσουλμάνα αλλοδαπή μαθήτρια με τη μαντίλα στην Αθήνα, να μας θυμίσει τους κατακτητές.
Ασέβεια προς τους νεκρούς Βέλγους, ασέβεια προς τους ΄Ελληνες. Ντροπή Πρωθυπουργέ!
Δεν σε ψηφίσαμε για να υπηρετείς τον Νταβούτογλου, ούτε τον ΡΟΤΣΙΛΝΤ & Κίσσινγκερ.
Όποιος συνεργάζεται με τους Γερμανούς είναι ή παλαβός , ή δειλός & Δοσίλογος.
Οι Γερμανοί «εταίροι» μέσα στην Ε.Ε. είναι κατακτητές των αδυνάτων μελών-κρατών. Είναι Ούννοι & Βάνδαλοι.
Πολλά χρόνια έχουμε να δούμε Ελληνοπρεπή Πρωθυπουργό.
Όλοι τους ήταν συνεργάτες των εχθρών του Ελληνισμού, και υποτακτικοί του ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!
Βλέποντας την ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων στην παρέλαση μου ήλθε στο μυαλό μια νεο-Ελληνική λέξη «Φοβισμένοι»,(Έγιναν υπηρέτριες των Τζιχαντιστών λαθρομεταναστών στα HOT SPOTS), αφήνουν την Πατρίδα σκλαβωμένη στους κάθε διαλογής προδότες πολιτικούς, δούλους της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας του ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
Κατέστησαν την Πατρίδα στάνη προβάτων του ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!
Ο Κίσσινγκερ (ΥΠ.ΕΞ. της Ν.Τ.Π. & Παγκόσμιας Δικτατορίας),
έδωσε εντολή στον Έλληνα Πρωθυπουργό,
«Αφόπλισε γρήγορα τους Έλληνες», για να γίνουμε εύκολα σφάγια των Μουσουλμάνων λαθρομεταναστών.
Οι Μωαμεθανοί λαθρομετανάστες να σταλούν πίσω στην Τουρκία, ή στην Σαουδική Αραβία που ήδη έχει HOT SPOTS για 3 εκατ. προσκυνητές στη Μέκκα, με ηλεκτρισμό, κλιματισμό, και νερό, για άνετη διαμονή!!!
Τρομάξαμε να απελευθερωθούμε από τους Μουσουλμάνους, και να τώρα επανήλθαν και εισέβαλαν σαν εισβολείς κατακτητές στην Πατρίδα μας!!!
ΝΥΝ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ Ο ΑΓΩΝ
Ο ΤΟΛΜΩΝ ΝΙΚΑ τους εκβιαστές περιούσιους τσιφούτηδες δανειστές!!!
Θέλει αρετή και τόλμη η ανδρεία.
Ο Κολοκοτρώνης είπε,
«ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ»

ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΡΥΠΑΙΟΣ
Διεθνολόγος/Αναλυτής Γεωπολιτικής/Αρθρογράφος ΜΜΕ

ΔΙΕΘΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ
ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΜΟΣ
———————————–
Α.- Διεθνισμός:
Είναι η θεωρία σύμφωνα με την οποία πρέπει να επιδιώκεται η σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των λαών, και η κατάργηση των επιμέρους εθνικών συμφερόντων. Ως εδώ καλά!!!
Τον Διεθνισμό δίδασκε ο Εβραίος Κάρλ ΜΑΡΞ, τον 19ο αιώνα, διότι έτσι συνέφερε στην τότε παγκόσμια Σιωνιστική ομάδα-σπείρα-μαφία.
Για να ισχύσει αυτή η θεωρία πρέπει όλα τα κράτη, Έθνη, και οι λαοί της Γης, να είναι καλοπροαίρετοι και καλοκάγαθοι σαν πρόβατα.
Δεν πρέπει να υπάρχουν Αποικιοκράτες, εκμεταλλευτές των Λαών, Σιωνιστές της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, και παμπόνηροι Τούρκοι-Γκρίζοι Λύκοι, οι οποίοι εκμεταλλεύονται τη θεωρία αυτή.
Την θεωρία αυτή εφαρμόζουν όλα τα Αριστερά κόμματα όλων των Κρατών, και οι πουλημένοι προδότες πολιτικοί, ανεξαρτήτως ιδεολογιών και κοσμοθεωριών, για τα συμφέροντα των αφεντικών τους, διότι εξαρτώνται από τον Διεθνή Σιωνισμό, και τους διάφορους εκμεταλλευτές των Λαών της Γης.
Τα Αριστερά κόμματα εφαρμόζουν τον Διεθνισμό νοθευμένο, δηλαδή πρόβατα εν μέσω λύκων, θυσιάζοντας τα Εθνικά συμφέροντα υπέρ των συμφερόντων της παγκόσμιας Σιωνιστικής κυβέρνησης, και άλλων γκρίζων λύκων.
Β.- ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΜΟΣ:
Είναι σύνθετη λέξη αποτελούμενη από τη λέξη ΕΘΝΟΣ & ΜΗΔΕΝΙΣΜΟΣ.
Είναι η αναγωγή στο μηδέν των Εθνικών μας θεμάτων, της πίστεως, της θρησκείας, της Ιστορίας, του Πολιτισμού, και των ηθών και εθίμων ενός Λαού. (π.χ. Ελληνισμού).
Ο Εθνομηδενισμός είναι η εξίσωση με το μηδέν όλων αυτών των θεμάτων.
Ο Εθνομηδενισμός είναι η φιλοσοφική τάση που αρνείται όλες τις παραδεδεγμένες αξίες των Εθνικών μας θεμάτων που περιβάλλουν το όμαιμον, το Ομόγλωσσον, το ομόθρησκον, το ομότροπον με τους προγόνους μας.
Γιαυτό οι προδότες υποταγμένοι πολιτικοί στη παγκόσμιο Σιωνιστική Δικτατορία, έφεραν όλους αυτούς τους απαίδευτους λαθρομετανάστες, για να σκοτώσουν το ΟΜΑΙΜΟΝ, ΟΜΟΓΛΩΣΣΟΝ, ΟΜΟΘΡΗΣΚΟΝ, & ΟΜΟΤΡΟΠΟΝ, των Ελλήνων.
Ο Εθνομηδενισμός είναι η υποταγή στις απαιτήσεις των Σιωνιστών κατακτητών, και άλλων γκρίζων λύκων. Είναι η στάση και συμπεριφορά που χαρακτηρίζεται από την άρνηση και αμφισβήτηση των πάντων.
Στην πολιτική Εθνομηδενισμός σημαίνει κίνημα που αναπτύχθηκε από τις θεωρίες των κατακτητών & αποικιοκρατικών δυνάμεων, που επιδιώκουν την ανατροπή του καθεστώτος, και την κατάρρευση της κοινωνικής δομής με τρομοκρατικές μεθόδους.
Ο Εθνομηδενισμός εξυπηρετεί την αρπαγή του πλούτου των λαών υπέρ των Σιωνιστών κατακτητών.
Τον Εθνομηδενισμό εφαρμόζουν οι προδότες πολιτικοί ενός Κράτους-Έθνους. Οι πολιτικοί εκείνοι όλων των παρατάξεων που εξυπηρετούν τα συμφέροντα των δυνάμεων εκείνων που τους χρηματοδοτούν, και τους στηρίζουν στην εξουσία με νοθεία των δημοκρατικών διαδικασιών.
ΑΝΑΛΥΣΗ
———————-
Οι Τούρκοι είναι Εθνικιστές.
Οι Βόρειοι Βαλκάνιοι γείτονες είναι Εθνικιστές.
Οι χώρες του Βίζενγκραντ είναι Εθνικιστές.
Οι Βόρειοι Ευρωπαίοι είναι Εθνικιστές.
Οι Αμερικάνοι είναι Εθνικιστές.
Οι Ισραηλινοί είναι Εθνικιστές.
Οι Ασιάτες είναι Εθνικιστές.
Εμείς οι Έλληνες πρόβατα επί σφαγήν!!!
Οι μόνοι Εθνομηδενιστές & Διεθνιστές είναι οι αφελείς Συριζαίοι, έκαναν την Ελλάδα «μπάτε σκύλοι αλέστε» & «Ξέφραγο αμπέλι», διότι έτσι διετάχθησαν από την ηγεσία της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας των Κοσμοκρατόρων. Έτσι εδιδάχθησαν από την Σιωνιστική Κοσμοθεωρία του Εβραίου ΜΑΡΞ.
Γιαυτό το λόγο κατάντησαν την Ελλάδα αποθήκη Ασιατών & Αφρικανών λαθρομεταναστών, με ότι αυτό συνεπάγεται…………
Χρεοκόπησαν τους Έλληνες, υπέγραψαν Μνημόνια σκλαβιάς για τους Έλληνες, έχασαν την Εθνική Κυριαρχία για την Ελλάδα, έβαλαν φόρους δυσβάστακτους επάνω στους Έλληνες, έκοψαν μισθούς-συντάξεις Ελλήνων, όλα αυτά τα έκαναν κατά διαταγήν των Σιωνιστών αφεντικών τους.
Οι Εθνομηδενιστές-Διεθνιστές πολιτικοί, έχουν αποστολή να προδίδουν τη πατρίδα τους, υπέρ των σκοπών και στόχων της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π.
Ο Πάνος Καμμένος- εν αφελεία τελών- συνεργάζεται μαζί τους.
Έργα των Εθνομηδενιστών Διεθνιστών πολιτικών είναι,
-Δεν αντιλαμβάνονται ότι οι Τούρκοι εκεί που υπογράφουν κατουράνε.
-Βλέπουν τους από Βορρά & Ανατολάς εχθρούς γειτόνους, σαν συνεργάτες & φίλους, και προσπαθούν να τους δώσουν Ελληνικά εδάφη.
-Προσπαθούν να διαλύσουν μονομερώς τις Ένοπλες Δυνάμεις υπέρ των σκοπών της Σιωνιστικής Νέας Τάξης Πραγμάτων, ενώ οι εχθροί γείτονες τις ενισχύουν.
-Είναι επικίνδυνοι για την ασφάλεια της χώρας.
-Περιθάλπουν λαθρομετανάστες, φυλές που δεν έχουν το Όμαιμον, Ομότροπον, Ομόγλωσσον, Ομόθρησκον, με τους Έλληνες.
-Εγκαταστούν φυλές Μουσουλμάνων Ισλαμιστών λαθρομεταναστών επικίνδυνων για την Ελληνική φυλή.
Σκλάβωσαν τους Έλληνες στους Κοσμοκράτορες δανειστές.
Πούλησαν τις Ελληνικές Τράπεζες, μαζί με τις καταθέσεις και τις θυρίδες των Ελλήνων στους Σιωνιστές Επικυρίαρχους.
Πούλησαν όλη τη περιουσία της Πατρίδος στους παγκόσμιους Σιωνιστές κατακτητές.
Όλα αυτά, και άλλα χειρότερα, τα κάνουν επειδή είναι Διεθνιστές & Εθνομηδενιστές δούλοι των Σιωνιστών Επικυρίαρχων αφεντικών τους.
Τα παγκόσμια αφεντικά τους εκλέγουν διά νοθείας στην εξουσία, και εμείς κοιμώμαστε τον ύπνο του αφελούς και επιπόλαιου.
Η μυστική οργάνωση που κρύβεται πίσω από το τρομοκρατικό χτύπημα στις Βρυξέλες, λέγεται Νέα Τάξη Πραγμάτων, και Παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία, για να φέρουν τη παγκόσμια κυβέρνηση.
ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ!!!
ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΔΟΥΛΟΥΣ!!!
«Ινατί εφρύαξαν Έθνη και Λαοί εμελέτησαν κενά;;;
Παρέστησαν οι Βασιλείς, Άρχοντες, Κοσμοκράτορες και Επικυρίαρχοι της Γης, συνήχθησαν επί τω αυτώ, κατά του Κυρίου, και κατά του Χριστού αυτού»!!!!!!!
ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΡΥΠΑΙΟΣ
Διεθνολόγος/Αναλυτής Γεωπολιτικής.

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>