«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

Εξημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπω. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπω. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΑΝΙΚΑΝΩΝ

Η αυτογνωσία αποτελεί για πολλούς ένα άβατο για την ανθρώπινη ψυχή.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΑΒΟΥΡΑ

Η Ελλάδα επί δεκαετίες επέλεξε το λαϊκισμό, τη μαγκιά της ανικανότητας και συνεχίζει να επιμένει ελληνικά. Αμετανόητη η κοινωνία επιλέγει να εμπιστεύεται ανίκανους στην Κυβέρνηση, στην πολιτική, στη δημόσια διοίκηση, στην επιχειρηματικότητα, στις τέχνες παντού για να εκπροσωπηθει, για να πετύχει επιτέλους τον απόλυτο εκβιασμό στην Οικουμένη που όλο και ξεμακραίνει. Να ανοίξουν οι κάνουλες το ζεστού δανεικού χρήματος και πάλι. Να κινήσουν και πάλι μία οικονομία, μία κοινωνία έρμαιων και εκβιαζόμενων μεταναστών.

Τόσες χώρες κλείνουν τις σελίδες των Μνημονίων τους και απολαμβάνουν τις ανταγωνιστικές οικονομίες και κοινωνίες τους, την ηδονή της δημιουργίας και ο ελληνικός λαός διά των αντιπροσώπων του επιμένει στην αφαίμαξη κρατικών

και ευρωπαϊκών κονδυλίων επενδύοντας στη «μαύρη» εργασία και το λαθρεμπόριο ψυχών και αγαθών. Δεν απαρνιέται με τίποτα τις σύγχρονες αξίες του. Αυτό έμαθε, αυτό εμπιστεύεται. Μέχρι εξευτελισμού, μέχρι εξαθλίωσης.

Του λένε για συντάξεις πεινας του λένε για αιώνιο χρέος που θα πληρώσουν αγέννητοι Έλληνες, του λένε για Τούρκους χωροφύλακες στα νησιά και συνεχίζει να πανηγυρίζει την επαναστατική πολιτική του ενάντια στον πλανήτη ολόκληρο. Του λένε για λάσπες, για πείνα, για ηπατίτιδα στην Ειδομενη και αυτός μιλά για πολιτισμό, για πούλμαν επιχειρηματικότητας, για χαμόγελα παιδιών, για στρατό Μαγείρων.

Πολιτισμός και φασισμός καμιά φορά συναντιούνται στην ιστορία. Εκεί που γίνονται τα πιο ειδεχθή εγκλήματα της ανθρωπότητας. Εκεί που δύσμοιροι πρόσφυγες αναμιγνύονται μαζί με μεταμφιεσμένους ξένους πολεμιστές και δημιουργούν έναν στρατό δυστυχισμένων, μία πολιτική που επιδιώκει να επιβάλλει έναν δικό της πολιτισμό.
Τον πολιτισμό των ανίκανων περήφανων Ελλήνων σε μία Ελλάδα που κονταίνει, μικραίνει και το χειρότερο όλων επιχαίρει για το θάνατό της. Σε μία Ελλάδα, σε μία κοινωνία που αρνείται να απαλλαχθεί από τους ανίκανους, από τον κακό εαυτό της.

Νικηφόρος Λαμπίρης nlampiris16@hotmail.com

Το σχέδιο των Γερμανών που θέλει τη χώρα μας να μετατρέπεται σε Ειδική Οικονομική Ζώνη με προκλητικά προνόμια για πολυεθνικές και μεσαιωνικές εργασιακές σχέσεις για τους Έλληνες και τους πρόσφυγες- μετανάστες

Στο στόχαστρο των Μέρκελ και Σόιμπλε η Θράκη μας με την πιλοτική εφαρμογή σε αυτήν μιας σύγχρονης πολυπολιτισμικής βιομηχανικής και οικονομικής δραστηριότητας, αποικιακού χαρακτήρα, που βάζει σε κίνδυνο την ελληνικότητά της
H ΑΚΡΟΠΟΛΗ αποκαλύπτει το κρυφό σχέδιο των Γερμανών που στόχο έχει την Θράκη μας και δημιουργεί τεράστιους κινδύνους για την Ελληνικότητα της περιοχής, σε μια εποχή που στην Ανατολική Μεσόγειο και την Μέση Ανατολή πολύ σύντομα τα σύνορα αναμένεται ν’ αλλάξουν. Είναι δεδομένο πως η «καλή» σύμμαχος της Τουρκίας, η Γερμανία για πολλοστή φορά κανακεύει το δίδυμο Ερντογάν  Νταβούτογλου, ενόψει της νομοτελειακής δημιουργία Κουρδικού κράτους, το οποίο πολύ πιθανόν να αφαιρέσει εδάφη από την Τουρκική επικράτεια. Στο φως της δημοσιότητας το σχέδιο των Γερμανών που θέλει τη χώρα μας να μετατρέπεται σε Ειδική Οικονομική Ζώνη με προκλητικά προνόμια για πολυεθνικές και μεσαιωνικές εργασιακές σχέσεις για τους Έλληνες και τους πρόσφυγες- μετανάστες, που έχουν εγκλωβιστεί σ’ αυτή. Είναι ξεκάθαρο πως στο στόχαστρο των Μέρκελ και Σόιμπλε βρίσκεται η Θράκη μας με την πιλοτική εφαρμογή σε αυτήν μιας σύγχρονης πολυπολιτισμικής βιομηχανικής και οικονομικής δραστηριότητας, αποικιακού χαρακτήρα, που βάζει σε κίνδυνο την ελληνικότητά της στο άμεσο μέλλον.

ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ

1 comment to ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΑΝΙΚΑΝΩΝ

 • ΕΙΝΑΙ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ

  ΟΛΑ ΟΣΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ………………….

  ΑΛΛΑ ΟΥΔΕΙΣ ΤΡΕΧΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΗΣ !

  ΒΡΗΚΑΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΟΟΟΟΛΟΙ ΔΗΛΑΔΗ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΔΕΚΑΕΤΕΙΕΣ

  ΤΟΥ ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ ΜΑΣ ΑΥΤΟΙ ΑΠΛΑ ΘΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΟΥΝ

  ΣΤΟ ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΟΝΤΑΙ.

  ΟΙ ΣΩΤΗΡΕΣ ΜΑΣ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

  ΚΑΙ ΘΑ ΖΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΚΑΛΑ

  ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ.

  Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ