«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ο ΧΑΜΗΛΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΟΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΒΛΕΨΕΙΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΙ ΤΗΣ Ε.Ε. ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ!

PD Dr.-Ing. Georg Chaziteodorou Bleibergweg 114 D-40885 Ratingen Tel.+Fax: 0049 2102 32513
E-Mail: chaziteo@t-online.de
25.03.2016

 ΤΑ ΣΚΑΤΑ

Η Ελλας υφισταται σημερα τις συνεπειες της τυφλης προσαρτησης της στον γερμανικο πολο του χαρτη των γεωπολιτικων σφαιρων στην Ευρωπη, δηλαδη στους γερμανους μουτζαχεντιν του νεοφιλελευθερισμου, οι οποιοι βλεπουν τον νοτο της Ε.Ε. και πρωτιστως την Ελλαδα, οπως εβλεπαν τις αρρωστιες οι ετσι ονομασθεισες στριγγλες της Βαυαριας (φαρμακευτικες) του Μεσαιωνα, μονο
και μονο για να εξασφαλιση ως ζητιανα, λιγη ακομη, καταστροφικη ομως, χρηματοδοτιση.

Ενω σημερα οι γεωπολιτικες πλακες παγκοσμια σειονται και μετακινουνται, τα δυσμενη για την Ελλαδα σημερα γεωπολιτικα γεγονοτα και στην Μεσογειο θαλασσα (εγκαταλειψη της Κυπριακης Δημοκρατιας) ειναι απορροια του χαμηλου πολιτικου και στρατιωτικου της οριζοντα.

Η Τουρκια θα επιτυχει την καταργηση της Κυπριακης Δημοκρατιας οχι με μετελεξη αυτης απο
ενιαιο σε ομοσπονδιακο κρατος, αλλα με μετελεξη αυτης σε μια νεα ομοσπονδιακη χωρα, δηλαδη σε ενα «συνεταιρισμο», ο οποιος δημιουργει τις καταλληλες συνθηκες για την «Ιμβροποιηση», δηλαδη την δια μεσω του αιφνιδιασμου «Τουρκοποιηση» αυτης.

Η βαση τεθηκε την 27.03.2007 οταν τα κρατη μελη του ΝΑΤΟ μεταξυ των οποιων και η Ελλας ομοφωνησαν στις Βρυξελλες οτι η προσωρινη λυση στο καθεστως του Κοσοβου θα ειναι η «διεθνως επιτηρουμενη ανεξαρτησια» του, οπως προεβλεπε το σχεδιο Αχτισααρι.

Ο χαμηλος πολιτικος οριζοντας της Αθηνας οχι μονο δεν αντιταχθηκε στην αποφαση αυτη του ΝΑΤΟ, παρα τα μειονοτικα ‘η αλλα προβληματα που αντιμετωπιζει και τους κινδυνους που προκαλει για τα εθνικα ελληνικα συμφεροντα η ανεξαρτοποιηση του Κοσοβου, αλλα εριξε τους τονους ακομη και στις επιμερους αντιρρησεις που εξεφρασε.

Για πρωτη φορα στα Βαλκανια νομιμοποιηθηκε η χρηση στρατιωτικης βιας απο ξενες δυναμεις προκειμενου να αποσπαστουν εδαφη απο την επικρατεια μιας χωρας, να καταστουν ντε φακτο ανεξαρτητα και εν συνεχεια να αναγνωριστουν και ντε γιουρα ως ανεξαρτητα απο την διεθνη κοινοτητα στο ονομα της επικλησης «ανθρωπωστικων λογων» για εσωτερικες συγκρουσεις μεσα σε μια χωρα.

Συνεπως και απο την Ελλαδα εγκαταλειφθηκε η αρχη του απαραβιαστου των συνορων και ανεγνωρισε αυτη ετσι εμμεσα την καταργιση της Κυπριακης Δημοκρατιας.

Ετσι το Κοσοβο εγινε ο μελλοντικος εφιαλτης για την Κυπρο, διοτι καμια πλεον εγγυηση γι’ αυτην δεν παρεχουν οι παλαιοτερες αποφασεις του ΟΗΕ και η μη αναγνωριση του τουρκοκυπριακου κατοχικου καθεστωτος.

Ουδεις απο τον χαμηλο πολιτικο και στρατιωτικο οριζοντα της Αθηνας δεν κατανοησεν και δεν επιχειρησε την προβολη ακομη, οτι αυτα που επιδιωκει σημερα η Τουρκια στην Κυπρο οφειλει πρωτα να τα εφαρμοση στις 48 μειονοτητες της στην Μικρα Ασια, δηλαδη στην περιοχη που μονο οι Αλεβιτες και οι Κουρδοι συγκροτουν το 40 % περιπου του τουρκικου πληθυσμου. Εαν η Τουρκια πετυχει το σχεδιο «Τουρκοποιησης» της Κυπριακης Δημοκρατιας, την ιδια τυχη θα εχουν αμεσως μετα η Δυτικη Θρακη και το μισο του Αρχιπελαγους του Αιγαιου με τα νησια του.

Η Τουρκια σε αντιθεση με την Ελλαδα βρισκεται σημερα στο απογειο της στρατιωτικης της
ισχυος.

Στις αρχες του πρωτου τριμηνου του 2016, τα νεα συστηματα που ειχε παραγγειλει απο τα προηγουμενα χρονια, εχουν ηδη αυτα παραδοθει και δοκιμαστει πολλες φορες κατα την διαρκεια των ασκησεων και προκλησεων της στο Αρχιπελαγος του Αιγαιου.

Αντιθετως η οικονομικη κριση και οι περιορισμοι στους εξοπλισμους που εχουν επιβαλει η Ε.Ε. με συμπραξη της Γερμανιας, οδηγησαν την Ελλαδα σε εναν ουσιαστικο και πολυ επικινδυνο αφοπλισμο.

Οι Τουρκοι συνεπως γνωριζουν ποια ελληνικα παραστηρητηρια υπολειτουργουν στο ανατολικο Αρχιπελαγος του Αιγαιου, λογω τεχνικων προβληματων, ποια δεν λειτουργουν καθ’ ολου διοτι δεν υπαρχουν τα ανταλλακτικα που θα επρεπε να ειναι διαθεσιμα αμεσα, τι δυνατοτητες εχουν
αυτα που δουλευουν, ποια ειναι τα τυφλα σημεια και τελος, ποιοι ειναι οι χρονοι αντιδρασης των παρατηριων στο ανατολικο Αρχιπελογος του Αιγαιου μολις εντοπισουν επιθετικες τουρκικες δρασεις.

Γνωριζουν επισης και το γενικοτερο κλιμα χαλαρωσης απο το οποιο πασχουν οι ελληνικες στρατιωτικες μοναδες στα παρατηρητηρια τα Σαββατοκυριακα και και τις γιορτες. Τιποτα απο τα ως ανω δεν ειναι φανταστικο!

Οι Τουρκοι γνωριζουν πολυ καλα οτι αυτη την φορα με την μισοπεθαμενη ελληνικη κοινωνια, οι Ενοπλες Δυναμεις της δεν θα συνελθουν ποτε απο ενα νεο σοκ οσο καιρο η προδοτικη πόλιτικη ηγεσια της μπασταρδεμενης Δεξιας και της εγκληματικης Αριστερας του κρατιδιου της Ρωμιοσυνης, ευνουχιζει με δηλωσεις της την βουληση των Ενοπλων Δυναμεων να αντισταθουν στην τουρκικη απειλη…….
Η τυφλη και εκβιαστικη προσαρτηση της Ελλαδος στον γερμανικο πολο του χαρτη των γεωπολιτικων σφαιρων στην Ευρωπη θα την οδηγησει στην τελικη καταστροφη.

Το γερμανικο παρακεντρο εξουσιας στην Ε.Ε. αντιλαμβανεται την Ελλαδα σαν ιδιοκτησια του στην οποια δινουν «εξετασεις, οι μελλοντικοι «ηγετες» της και μετα προτεινονται στην μισοπεθαμενη κοινωνια των Ρωμιων σαν νομιμες επιλογες της.

Τα καθαρματα αυτα πρωτα γινονται «εκλεκτοι» κλειστων λεσχων και κογκλοβιων και μετα γινονται εκλεκτοι των Ρωμιων.

Ουδεις απο τα καθαρματα της οικογενειοκρατιας δεν φθανει σε αποσταση «βολης» απο την ληψη εξουσιας, χωρις να εχη ελεγχθη και δεσμευθη.

Η Γερμανια ως γνωστο μετα τον 2ον Παγκοσμιο Πολεμο αναγκασθηκε να παιξη τον ρολο του «πιστου συμμαχου» του διατλαντισμου και εγινε μια υπακουη και αξιοπιστη μηχανη του.

Μετα την επανενωση της ομως, ανοιξε η ορεξη της για γεωπολιτικο ρολο, με αποτελεσμα να αξιωση με την κοντοφθαλμη της σκεψη μια «γερμανικη Ευρωπη» και να τραυματιση ετσι θανασιμα την ιδεα της «Ευρωπης των Πατριδων».

Μαζι και με την τοποθετηση της στα μεταναστευτικα ρευματα συνεβαλε αυτη αποφασιστικα στο να χαση η Ε.Ε. την ελκυστικοτητα της και να ενισχυση τις φυγοκεντρες δυναμεις και τον ευρωσκεπτικισμον.

Με πρωτη την Ουγκαρια αρχισαν και οι αλλες χωρες της Κεντρικης Ευρωπης και μελη της Ε.Ε. να χαρασσουν δικη τους πολιτικη που σιγουρα και πολυ συντομα θα οδηγησουν την Ε.Ε. στην αποσυνθεση της, τουλαχιστον υπο την σημερινη της μορφη.

Παρ’ ολα αυτα, στην Ελλαδα, η «προοδευτικοαριστεροσταλινικη εξουσιαζουσα ψευτοελιτ», ως τελειως ανικανη, αδιαφορει πληρως τοσο για το μελλον της πατριδας τους οσο και της Ευρωπης και εχει αφισει την Κυπριακη Δημοκρατια να μεταλλαχθη σε πληρη υποτελη του διεθνους πολιτικου σιωνισμου.

Με χρηματα του διεθνους πολιτικου σιωνισμου ιδρυθηκε το ΚΚΕ… Με χρηματα του διεθνους πολιτικου σιωνισμου ιδρυσε ο Ανδρεας Παπανδρεου στην Νεα Υορκη το ΠΑΣΟΚ. Με χρηματα του διεθνους πολιτικου σιωνισμου συντηρηθηκε 11 χρονια στο Παρισι ο ιδρυτης της Ν.Δ. Κωνσταντινος Καραμανλης.

Με χρηματα του διεθνους πολιτικου σιωνισμου τα’ι’ζονται ακομη και σημερα οι μη «κυβερνητικες οργανωσεις», οι οποιες συντηρουν ολες τις «συνιστωσες» του ΣΥΡΙΖΑ.

Κατα τον πρωην συμβολο ασφαλειας του προεδρου των ΗΠΑ Ζμπιγκνιου Μπρεζινσκι, η Ε.Ε., το σιωνιστικο αυτο κατασκευασμα, ειναι ουσιαστικα το γεωπολιτικο προγεφυρωμα των ΗΠΑ στην Ευρασιατικη Ηπειρο, ο ελεγχος της οποιας αποτελει κατα τον Βρετανο κλασικο γεωπολιτικο αναλυτη Χαρολτ Μακιντερ προ’υ’ποθεση για την παγκοσμια κυριαρχια.

Για τον λογο αυτο οι τοκογλυφοι του διεθνους πολιτικου σιωνισμου βυθισαν τα κρατη μελη της Ε.Ε. στα τεραστια χρεη και στην συνεχεια λεηλατησαν τις οικονομιες τους.

Οι τοκογλυφοι αυτοι εξαπελυσαν τα πιστα τους οργανα της διαφθορας προκειμενου να οδηγησουν τα κρατη μελη της Ε.Ε. αρχικα στην αναιτια σπαταλη και απο εκει στην οικονομικη «αυτοκτονια» της καταστροφης και της εκποιησης.

Η επικρατουσα σημερα παγκοσμια οικονομικη κατασταση δεν ειναι τιποτε αλλο απο μια «μοντερνα» εκδοχη του 1ου και 2ου Παγκοσμιου Πολεμου…Μια εκδοχη ομως, που εχει θυματα πραγματικων πολεμων, αν σκεφθει καποιος οχι μονο τις εκατονταδες χιλιαδες αυτοκτονιες Ευρωπαιων εξαιτιας της οικονομικης κρισης, αλλα και τα εκατομμυρια των θανατων Ευρωπαιων, οι οποιοι προκυπτουν απο την υποβαθμιση των λεηλατημενων συστηματων υγειας και την υποχωρηση του προσδοκιμου οριου ζωης. Τωρα, μπροστα στον κινδυνο μιας ανεξελεγκτης κοινωνικης εκρηξης, λογω της καταρρευσης του κοινωνικου κρατους το οποιο αποτελουσε το παλαι ποτε μεγαλο ευρωπα’ι’κο επιτευγμα, κατασκευαζουν εχθρους ως π.χ. τους τζιχαντιστες, τους τρομοκρατες του Ισλαμ…για να εκτονωσουν την κατασταση και για να τρομοκρατησουν τους λαους της Ε.Ε.

Ο γεωπολιτικος διανοητης των ΗΠΑ Νικολας Σπα’ι’κμαν διασκευασε την θεωρια Μακιντερ θεωρωντας, οτι ο γεωπολιτικος αξονας της Ευρασιας δεν βρισκεται στην Ευρασιατικη Ηπειρο
αυτη καθαυτη, αλλα στον εσωτερικο Δακτυλιο γυρω απο αυτη και οτι οποιος ελεγχει το Δακτυλιο αυτο ελεγχει την Ευρασιατικη Ηπειρο, ελεγχει την παγκοσμια Νησο και κατ’ επεκταση τον κοσμο.

Ο Δακτυλιος αυτος περιλαμβανει σε πολυ μεγαλο βαθμο τις χωρες της Ε.Ε., την Τουρκια και
ορισμενες αλλες συμμαχους των ΗΠΑ, με προεξαρχουσες την Ιαπωνια και νοτια Κορεα.

Η θεωρια αυτη του Νικολα Σπα’ι’κμαν, αποτελεσε τον κυριο πυρηνα της στρατηγικης των ΗΠΑ, η οποια αρχισε να υλοποιειται με το Δογμα Τρουμαν και το Σχεδιο Μαρσαλ στην δεκαετια του 1940 και συνεχισε σχεδον αναλλοιωτη μεχρι τις αρχες της δεκαετιας 1990, μεχρι δηλαδη την καταρρευση της Σοβιετικης Ενωσης.

Απο τοτε ως μεγαλος δυνητικος αντιπαλος των ΗΠΑ θεωρηθηκε μια πιθανη μελλοντικη «Ενωμενη Ευρωπη» με αυτονομη γεωπολιτικη υποσταση, ιδιαιτερα δε εαν σε αυτη εντασσονταν με καποιον τροπο και η Ρωσια.

Απο τις αρχες της δεκαετιας του 1990 οι ΗΠΑ κινητοποιουν τα παντα εως την σημερινη μπασταρδοποιηση της απολυτα ελεγχομενης Ε.Ε., την κριση της Ουκρανιας με ανατροπη της φιλορωσικης κυβερνησης αλλα και την απομακρυνση του γερμανοτσολια της Ουκρανιας, την καταρρευση της Ρωσικης Ομοσπονδιας κ.α. πολλα για να αποφευχθη μια τετοια εξελιξη.

Τα οσα συνεβησαν στην Ουκρανια ξεκινησαν λιγο μετα το βετο που εθεσε η Ρωσια στην Συρια.

Στο γεωπολιτικο αυτο πεδιο η Γερμανια που ενεργειακα εξαρταται σε μεγαλο βαθμο απο την Ρωσια προσπαθησε ανεπιτυχως να παιξη καποιον δικο της ρολο.

Τι γινεται με τον διατλαντισμο της Ε.Ε.; Βαθαινει ‘η γεφυρωνεται το ρηγμα;

Ποσο μακρυα προς ανατολας επιτρεπουν οι ΗΠΑ να επεκταθη η Ε.Ε.;

Ο κυριος εξωτερικος παραγοντας διαλυσης της Γιουγκοσλαβιας υπηρξε αναμφισβητητα η Γερμανια και η Ε.Ε.

Η προκλητικα εφαρμογη του αποκαλουμενου «ευρωπα’ι’κου κεκτημενου» απαξιωνει πληρως τον ορο και κυριως το περιεχομενο του.

Εντελως αλλες αρχες εφαρμοζει η Ε.Ε. στο Κοσοβο και στο Μαυροβουνιο, οπου υποστηριξε παντοιοτροπως την αποσχιση αυτων των περιοχων, παρα την αντιθεση της Σερβιας, και εντελως αλλες στην ΠΓΔΜ και την Βοσνια, οπου επιμενει να κρατησει σε ενιαια κρατη αλληλομισουμενους λαους, οι οποιοι κατα κανενα τροπο δεν θελουν να ζησουν μαζι.

Το δικαιωμμα της αυτοδιαθεσης το εχει οποιαδηποτε μειονοτητα θελει να αποσχιστη απο την Σερβια, αλλα το δικαιωμα αυτο δεν το εχει καμια σερβικη μειονοτητα, οπουδηποτε και αν βρισκετα ως π.χ. στην Βοσνια, στο Κοσοβο, στην Κροατια ‘η στην ΠΓΔΜ! Το ιδιο ισχυει και για την Τουρκια!

Το δικαιωμα της αυτοδιαθεσης των μουσουλμανων στην Κυπρο και στην δυτικη Θρακη που θελουν να
αποσχιστουν απο την Ελλαδα και την Κυπρο, ζυγιζει περισσοτερο, απο το δικαιωμα των 48 εθνοτητων που θελεουν να αποσχισθουν απο την Τουρκια!

Οι ΗΠΑ απο την πλευρα τους επιδιωκουν μεν την ενισχυση μιας «λελογισμενης» ευρωπα’ι’κης ενοποιησης αλλα μονο στο πλαισιο της ενισχυσης των θεσμων αναμεσα στα «προβατα του μαντριου του ΝΑΤΟ» και του «τσοπανη» του μαντριου αυτου.

Η ενοποιηση αυτη πρεπει να συμπεριλαβη και την Τουρκια χωρις ομως να περαση ορισμενα ορια, ετσι ωστε να μη προκυψη ποτε μια πραγματικα Ενωμενη Ευρωπη των Πατριδων.

Η Τουρκια ως μελος της Ε.Ε. θα προωθουσε τα φιλοαμερικανικα αισθηματα μεσα στην Ε.Ε. δρωντας εναντιων εκεινων των χωρων που φλεταρουν με την δημιουργια της Ενωμενης Ευρωπης των Πατριδων.

Μια τετοια Ευρωπη θα γινονταν ενας αντιπαλος πολος γεωπολιτικης ισχυος που θα ειχε διαφορετικα συμφεροντα απο αυτα του διεθνους πολιτικου σιωνισμου και αργα η γρηγορα θα οδηγουσε σε εμμεση ‘η αμεση συγρουση μαζι του.

Ο πραγματικος ρολος της Γερμανιας εντος της Ε.Ε. ειναι να αποφευχθη παση θυσια η Ενωμενη Ευρωπη των Πατριδων.

Αυτον τον στοχο επιδιωκουν οι συμφωνιες ΤΤΙP, ΤPP κ.α.

Συμφωνιες οπως ΤΤΙP (Transatlantische Handelsabkommen = διατλαντικη εμορικη συμφωνια), TPP (Transpazifische Partnerschaft = διειρηνικη αδελφοποιηση, CETA (Freihandelsabkommen mit Kanada = ελευθερη εμπορικη συμφωνια με τον Καναδα) σε αντικατασταση της παγκοσμιας οργνωσης εμποριου WTO θα αυξησουν ελαχιστα τα ΑΕΠ των συμμετοχοντων κρατων παρεχοντας ακομη περισσοτερη ισχυ και επιτρεποντας ακομη μεγαλυτερη ασυδοσια στα πολυεθνικα ολιγοπωλια και με αυτον τον τροπο θα συμπιεσουν ακομη περισσοτερο τις παραγωγικες δυναμεις των χωρων και
επομενως και τα μεγαλα κοινωνικα τους στρωματα και θα αυξησουν ακομη
περισσοτερο τις φυγοκεντρες δυναμεις ειδικα εντος της Ε.Ε.

Με την ΤΤΙP επιδιωκουν οι ΗΠΑ μια ζωνη ελευθερου εμποριου απο την Χαβα’ι’ εως την
Λιθουανια, δηλαδη ενα «οικονομικο ΝΑΤΟ».

Οι επιδρασεις στην Ε.Ε. θα ειναι αρνητικες διοτι η TTIP θα λειτουργει σε βαρος της καταπατωντας καθε κρατικη νομοθεσια και συμφωνια.

Γι’ αυτο και οι πληροφοριες για τις δομες και τους πραγματικους στοχους της TTIP ειναι πολυ περιορισμενες.

Αυτο που ομως ειναι βεβαιο θα γκρεμιζει εθνικες ταυτοτητες, δικαιοδοσιες εργασιας, εθνικες νομοθεσιες και εθνικα δικαιωματα.

Στην TPP ανηκουν δωδεκα χωρες (Αυστραλια, Βρουνε’ι’, Καναδας, Χιλη, Ιαπωνια, Μαλα’ι’σια, Μεξικο, Περου, Σιγκαμπουρι, Βιετναμ, Νεα Ζηλανδια και οι ΗΠΑ).

Τα ως ανω 12 κρατη της ΤPP ελεγχουν το 40 % του παγκοσμιου ΑΕΠ και περισσοτερο του ¼ του παγκοσμιου εμπορικου τσιρου.

Ετσι η TPP θα ειναι η μεγαλυτερη ελευθερη εμπορικη συμφωνια του κοσμου που στοχο εχει να θεση φραγμο στις προθεσεις της Κινας να ρυθμιζη τους κανονισμους της παγκοσμιας Αγορας.

Η Κινα ομως θα αντιδρασει και μαζι με την Ρωσια θα θεσει εκ μερους της φραγμο στις προθεσεις των ΗΠΑ. Η κατασταση αυτη ηδη δημιουργει κρισεις στην περιοχη της νοτιας Ασιας.

Η Κινα αξιωνει ενα μεγαλο μερος της θαλασσας της νοτιας Κινας με τα υποτιθεμενα εκει μεγαλα κοιτασματα Υδρογονανθρακων γυρω απο τα νησια Ryukyu.

Οι ΗΠΑ στηριζουν τους αντιπαλους της Κινας στην περιοχη και ενισχυουν βασει της θεωριας «The End of History» τις δικες τους ναυτικες δυναμεις.

H E.E. ‘η θα υποκυψει ‘η θα εκτοπισει την Γερμανια και θα συμμαχισει με την Ρωσια μαζι με τις εμπορικες οργανωσεις της Σανγκαης (APEC) που συγκεντρωνει 21 κρατη και ελεγχει σημερα το 37 % του παγκοσμιου εμποριου και των (BRICS =Βραζιλιας, Ρωσιας, Ινδιας, Κινας και νοτιας Αφρικης) κατα των ΗΠΑ και των οργανωσεων TTIP, TPP και CETA.

Για τις ΗΠΑ και κατ’ επεκταση για τον διεθνη πολιτικο σιωνισμο, η ευρασιατικη γεωστρατηγικη περιλαμβανει την σχεδιασμενη διαχειριση των δυναμικων απο γεωστρατιγικη αποψη κρατων και τον προσεκτικο χειρισμο των καταλυτικων απο γεωπολιτικη αποψη κρατων, ετσι ωστε να ανταποκρινεται στο διπλο συμφερον των ΗΠΑ, δηλαδη να παραμεινουν οι ΗΠΑ βραχυπροθεσμα η μοναδικη παγκοσμια δυναμη και να μετασχηματισουν μακροπροθεσμα αυτες την θεση τους σε ολο και πιο θεσμοποιημενη με τις συμφωνιες ΤTIP και TPP παγκοσμια συνεργασια.

Με αλλα λογια.

Για να εμποδισουν την συνεργεια των υποτελων και για να διατηρησουν την κατασταση εξαρτησης αυτων σε θεματα οικονομιας και ασφαλειας., ωστε να υλοποιησουν ανενοχλητα την κυριαρχια τους σε ολο τον κοσμο.

Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

Τα παρακάτω σχόλια μου τα έστειλε ο συγγραφέας από άλλη ιστοσελίδα

Γιώργο γειά σου,
σου στέλνω ακόμη μια τοποθέτηση ενός καθηγητού και σταματώ, γιατί ο κόσμος έχει πάθει αποβλάκωση. Άλλοι είναι εθνομηδενιστές συριζαίοι και άλλοι καρφωμένοι σ’ αυτά που διάβασαν και άκουσαν στο σοχλείο ή στην εκκλησία.
Δεν πα να γράφεις εσύ, αυτοί μένουν σε μια-δυο λέξεις που είπες, τις αποσυνδέουν απο τα συμφραζόμενα και σε κατατροπίζουν!
Τι να κάνουμε; Έλεγε η μια θειά μου στην άλλη.
Κι’ εκείνη της απαντούσε: Να τα καμς και να καθήσεις απουπάνου τους
Καλό Σαββατοκύριακο
Μανώλης
 

——– Weitergeleitete Nachricht ——–

Betreff:

Re: Dr. Emmanuel Saridis | IHA – Professors-PhDs

Datum:

Sat, 26 Mar 2016 14:40:01 +0200

Von:

Georgios Pavlos <gpavlos@ee.duth.gr>

Antwort an:

Professors-PhDs@googlegroups.com

An:

Professors-PhDs@googlegroups.com <Professors-PhDs@googlegroups.com>

Μα προφανώς η Ελλάδα και ο ελληνισμός διαλύονται και εκδιώκονται σήμερα απο την Ιςτορία εκτός απο τούς ξένους βαρβάρους απο τούς δικούς κας βαρβάρους. Δηλαδή απο την πνευματική αρώστεια και απουςία ουσιαστικής ιςτορικής γνώςης των νεοελλήνων που ως τυφλοί ακολούθησαν την μυθολογία του Κοραή. Τυφλός τυφλό αν οδηγεί αμφότεροι εις βόθρο πεσούνται….αυτο συνέβη με τον Κοραή και τούς νεογραικίλους οπαδούς του που μίσησαν μαζι με αυτό και περιφροπνησαν δυό χιλιάδες χρονια ελληνικής Ιστορίας και ελληνικού πολιτισμού. Λές και το Ρωμηός η Ρωμανία η και Ρώμη, πόλις Ελληνίς αναφέρεται απο τούς αρχαίους Ιστορικούς, δεν ειναι ελληνικές λέξεις.

Λίγο Σολωμό, Παλαμά, Ελύτη, Σεφέρη, Καβάφη, Ράνςιμαν, Σεράρντ και τόςους άλλους,δεν μπορούν να διαβάσουν για να ξεστραβωθούν οι μονόφθαλμοι νεοέλληνες που λένε ότι βλέπουν τρείς χιλιάδες χρονια πρίν στο ιστορικό βάθος αλλά έχουν πλήρη μυωπία για να δούν πεντακόσια η χίλια χρονια πρίν. Δυστυχώς αυτού του είδους ελλήνων είναι το μόνο σίγουρο πώς αν δεν εξυπηρετούν σαφώς ξένα συμφέροντα, ότι αγνοούν όχι μόνο το υβριστικά και χλευαστικά απο τούς φράγκους Ονομασθέν Βυζάντιο για να εξαφανίσουν τήν ελληνική και Ρωμαίηκη μνήμη τού λαού μας, αλλά δυστυχώς αγνοούν και την αρχαία Ελλάδα. 

Αυτά αναλύονται και αποδεικνύονται στο βιβλίο μου Νόστος Ασύμμετρος Προσώπου πρόςφατη έκδοση Πανεπιστημίου Μακεδονίας. 

Έλεος Κύριοι. Όσοι μισούν το Βυζάντιο μισούν την μάνα τους και ας λένε πώς αγαπούν τήν γιαγιά τους. Τόση βλακεία αρκεί για να εξηγήσει την σημερινή διάλυση τηλς Ελλάδας και τών ελλήνων αλλά και τήν αυριανή Παντελή καταστροφή αν δεν μετα-νοήσουμε ολοι μας και κυρίως εμείς οι καλαμαράδες που τυφλώσαμε τον ελληνικό λαό. Εξάλλου αυτα λέει και ο Λιάκος βασικός σύμβουλος του ΣΥΡΙΖΑ και του Τσίπρα και συστηματικός εξολοθρευτής των ελληνων  Ρωμηών. 

Έλεος. Αν δεν ξέρεις ρωτάς διαβάζεις μαθαίνεις. Δεν το παίζεις σοφός ενώ είσαι θεότυφλος.

Γιώργος Παύλος 

Πολυτεχνικη Σχολή Ξάνθης 

Στάλθηκε από το iPad μου

26 Μαρ 2016, 1:32 μ.μ., ο/η berlinathen <info@berlin-athen.eu> έγραψε:

Στις 21.03.2016 δημοσίευσα στην ιστοσελίδα berlin-athen.eu το άρθρο του Δρ. Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

Άσχημη ερώτηση και πικρή αλήθεια!

Κάτω απο το άρθρο η συνάδελφος V.A. έγραψε σαν σχόλιο:

“Mα πώς είναι δυνατόν να υπάρχει τέτοια βλακεία;

„των ενδοξων ονοματων «Ελλας» και «Ελληνες» απο τους βυζαντινορθοδοξους ζητιανους Ρωμιους του κρατιδιου της Ρωμιοσυνης..“

Είναι δυνατόν να υπάρχουν κάποια κατεψυγμένα ωάρια των Ελλήνων του 5ου μ.Χ. αυώνα, ώστε να έχουμε τέτοιο λόγο;

Δηλαδή ο σύγχρονος Έλληνας δεν προέκυψε από τους βυζαντινορθοδοξους ζητιανους Ρωμιους¨ αλλά από τα κατεψυγμένα ωάρια;

Και καλά όλα αυτά, αλλά το χατζηλίκι τί ρόλο έχει στη συγκρότηση του ανδρός;”

V.A. είναι τα αρχικά της κυρίας Vassiliki Aroniadou-Anderjaska, όπως φαίνεται απο τον Provider της ηλεκτρονικής της διευθύνσεως.

Στην κυρία Vassiliki Aroniadou-Anderjaska θα ήθελα να πω τα εξής. Ο Δρ. Γ. Χατζηθεοδώρου, άρθρα του οποίου δημοσιεύω ανελλειπώς στο www.berlin-athen.eu είναι ένας Έλληνας πατριώτης, που υποφέρει απο την σημερινή κατάσταση που επικρατεί στην πατρίδα μας. Ελπίζω το “υποφέρει” να γίνεται κατανοητό ιδιαίτερα από μας που ζούμε στο εξωτερικό και βλέποντας τα χάλια που βρίσκεται η πατρίδα μας, λέμε πολλά πράγματα έξω απο τα δόντια και δεν ωραιοποιούμε καταστάσεις όπως δυστυχώς γίνεται από πολλούς. Οι εκφράσεις της κυρίας Αρωνιάδου τόσο σε ότι αφορά το κείμενο όσο και το πρόσωπο του Δρ. Γ. Χατζηθεοδώρου είναι ανεπίτρεπτες και δεν αρμόζουν σε άτομα που φέρουν μάλιστα και κάποιον ακαδημαϊκό τίτλο. Τι σχέση έχει λοιπόν το κείμενο με το όνομα του αρθρογράφου που αρχίζει απο “Χατζή”;
Θα ήθελα λοιπόν να συστήσω στην κυρία Vassiliki Aroniadou-Anderjaska αυτοσυγκράτηση. Και αν θέλει, ας αναρωτηθεί απο που προέρχεται το δικό της όνομα, Αρωνιάδου (Ααρών;) πριν γράψει  τέτοιες ανοησίες.
Διότι σύμφωνα με την κυρία Αρωνιάδου εμείς θα πρέπει να ανήκουμε οι μισοί στον περιούσιο λαό (Αβραμόπουλος, Ιακωβίδης και ούτω καθ’ εξής) ή στους μουσουλμάνους της Αυτοκρατορίας του Οσμάν (Μπαϊρακτάρης, Τσαρτσαμπαλίδης και δεν συμμαζετεται).
Προσοχή λοιπόν, ας διατηρηθεί η λίστα αυτή στο ακαδημαϊκό ύψος που επιτάσσει η ονομασία της, Professors-PhDs@googlegroups.com.
Φιλικά
Δρ. Εμμανουήλ Σαρίδης 

ΥΓ. Όποιος θέλει, ας διαβάσει και το νέο άρθρο του Δρ. Γ. Χατζηθεοδώρου “Ο χαμηλός πολιτικός και στρατιωτικός ορίζοντας της Αθήνας και οι γεωπολιτικές βλέψεις των ΗΠΑ και της Ε.Ε. στην περιοχή μας“. Κακό δεν θα μας κάνει.

— Dr. Emmanuel Sarides info@berlin-athen.eu
You received this message because you are subscribed to the Google Groups “Forum of Professors & Phds” group.
To unsubscribe from this group and stop receiving emails from it, send an email to Professors-PhDs+unsubscribe@googlegroups.com.
For more options, visit https://groups.google.com/d/optout.


You received this message because you are subscribed to the Google Groups “Forum of Professors & Phds” group.
To unsubscribe from this group and stop receiving emails from it, send an email to Professors-PhDs+unsubscribe@googlegroups.com.
For more options, visit https://groups.google.com/d/optout.

Ο γραφων ομολογει, οτι για να κατανοηση την επιστολη του κ. Γεωργιου Παυλου, τηs Πλυτεχνικης Σχολης Ξανθης, την διαβασεν, αναπολετεσματικα ομωs, πολλεs φορεs Φαινεται οτι προκειται περι ανθρωπου “τερατοs μοργωσεωs”, δηλαδη ανηκων σε αυτουs που γεμησαν μετα το 1981 τα ΑΕΙ, ΤΕΙ και τιs αλλεs πολυτεχνικεs σχολεs του κρατιδιου τηs Ρωμιοσυνης οι οποιοι στην Εσπερια ουτε για θυρωρους πολυκατοικιων θα μπορουσαν να χρησιμοποιηθουν. Οπωs τουλαχιστον φαινεται ο ανθρωποs αυτοs δεν εχει διαβασει

 

  1. το 9ον βιβλιο του εργου “Retuar Gestarum Libri XXXI” του Ρωμαιου Ιστορικου Αμμιανου Μαρκελινου για να πληρωφορηθη για το “Πρωτο Αουσβιτs τηs Ιστοριαs”, επινοηση του χριστιανου Εισκοπου Αλεξανδρειασs “Γεωργιου” κατ’ εντολην του αυτοκρατορα Κωνσταντινου Β’ και τον μαζικο και αδικο χαμο 15 εκατομμριων Ελληνων απο την χριστιανικη θηριωδια στην Σκυθοπολη (Μπετ Σηαν) του Ισραηλ.

 

  1. τα δυο αρθρα του ραββινου Marcus Eli Ravage με τιτλουs “Μια αληθηνη Υποθεση εναντιο των Εβραιων” (The Century Magazine, Januar1928, USA) και “Απεσταλμενοs στουs Εθνικουs” (The Century Magazine, Februar 1928, USA) που εκφραζουν την “ανθελληνικη υστερια” των Γαλιλαιων και των Εβιονιμ στιs δυo τελευταιεs χιλιετιεs, η οποια συνεχιζεται μεχρι τιs ημερεs μαs.

 

Ο ραββινοs Marcus Eli Ravage με καμμια λεξη δεν αναφερεται στα πραγματικα αιτια του μισουs των Γαλιλαιων, δηλαδη στην προσπαθεια εξελληνισμου τουs απο τον Αντιοχο Δ’ τον Επιφανη οταν αυτοs εισεβαλε και κατελαβε την Ιερουσαλημ στο 170 π.Χ. και εξελλενησε τουs μισουs τουλαχιστον Γαλιλαιουs που αποποιηθηκαν τα εθιμα και τιs παραδοσειs τουs και συχνα και την γλωσσα τουs. Ακομη και η μεγαλυτερη εορτη των Γαλιλαιων, η Ανουχατ, εχει σχεσειs με το ωs ανω γεγονοs,

 

Τα στοιχεια που περιεχουν τα ακρωs ενδιαφεροντα αρθρα του ραββινου Marcus Eli Ravage σχετικα με την ελευση του διαμορφωμενου ιουδα’ι’κου δογματοs στον δυτικο κοσμο, δηλαδη τηs “Χριστιανοσυνηs” σε συσχετιση με τα 1100 χρονια που ακολουθησαν μαρτυριου κατοχηs του ελληνικου λαου και την κηδεμονια τηs ανατολικηs ρωμα’ι’κηs αυτοκρατοριαs (Ουδειs απο τουs αυτοκρατορεs υπηρξε ελληνικηs καταγωγηs.

Το Βυζαντιο αυτοονομασθηκε Νεα Ρωμη, Νεα Σιων, Νεα Ιερουσαλημ) που συνεχισθηκεν αμειωτα για αλλα 500 χρονια απο την ιδια την “Χριστιανοσυνη” υπο την οθωμανικη κηδεμονια και συνεχιζεται εδω και 195 χρονια απο την ιδια “Χριστιανοσυνη” μετα τον απελευθερωτικο αγωνα των Ελληνων το 1821 μ.Χ. κατα τηs τουρκικηs κηδεμονιαs, πρεπει να γινουν γνωστα σε καθε ηλιθιο “Ρωμιο” εντοs και εκτοs τηs Ελλαδsσ.

Η “Χριστιανοσυνη” του ραββινου Marcus Eli Ravage δεν ειναι τιποτε αλλο απο ενα θρησκευτικο κατασκευασμα του “Μωσα’ι’κου Ιερατιου”, του Γκαμαλιηλ Σαουλ (του ετσι ονομασθεντοσ Αποστολου των Εθνικων Παυλου) και των επισηs ετσι ονομασθεντων “Πατερων τηs Εκκλησιαs”, ασχετη με τιs διδασκαλιεs του Ιησου τηs Ναζαρετ, που, οταν δημιουργηθηκε ειχε πολιτικεs βλεψειs για την καταστροφη τηs Ρωμα’ι’κηs Αυτοκρατοριαs και για παγκοσμια κυριαρχια μεσω τηs νεαs θρησκειαs.

 

Η “Χριστιανοσυνη” αυτη του Γκαμαλιηλ Σαουλ ‘η Παυλου στο συνολο τηs για να επιβιωση, εγκολπηθηκε και ενσωματισε την αρχαια Ελληνικη Σκεψη και συγκροτησε πανω στα δικα τηs ιουδα’ι’κα δεδομενα ενα παραλογο και απαραβιαστο δογμα, δηλαδη αυτο που παρεβλεψε ο “Μιθρα’ι’σμοs” και γ’ αυτο ηττηθηκε.

Η σημερινη “Ορθοδοξια” στην ζωσα μεχρι τισ ημερεs μαs ακομη φαναριωτικη εκδοχη τηs, παραμενει απολιθωμενη αποκλειστικα στην ακραια ανιμιστικη παραδοση τηs, ενω στηνελλαδικη εκδοχη τηs εκτοs του φετιχισμου ειναι αγκυλωμενη και στιs μικροεθνικεs φαντασιωσειs τηs Ρωμιοσυνηs.

Ο ιεροs αυτοs φετιχισμοs ωθει ανενδοιαστα τουs πιστουs τηs Ορθοδοξιαs στην “Μεταφυσικη” και οχι στην ελλογη αντιληψη τηs ζωηs, πειθονταs τουs, οτι μπορουν να βιαστουν οι νομοι τηs φυσεωs με “θαυματα”.

 

  1. τουs χριστιανικουs διωγμουs κατα των Ελληνων απο το 300 εωσ το 900 .Χ. οι οποιοι υπο διαφορεs μορφεs συνεχιζονται μεχρι τιs ημερεs μαs. Ο Ελληναs βιστηκε ψυχικα και εγινε Χριστιανοs, κακοποιθηκε πνευματικα και εγινε Βυζαντινοs και δολοφονηθηκε συνειδησιακα και εγινε Ρωμιοs. Ο Ρωμιοs συνεπωs ειναι προ’ι’ον διωγμων, κατατρεγμων, βασανιστηριων, διαπομπευσεων, εξευτελισμων, σφαγων, ανασκολοπισμων, σταυρωσεων, λιθοβολισμων και αλλων ασυλληπτων για την ανθρωπινη φαντασια ακροτητων που αρχισαν απο τιs αρχεs τηs 3ηs μ.Χ. εκατονταετιαs και συνεχιζονται υπο διαφορεs μορφεs μεχρι σημερα.

 

Ο γραφων θα μπορουσε να συνεχιση…..αλλα σταματα εδω.

 

Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

Μοιραστείτε το!

1 comment to Ο ΧΑΜΗΛΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΟΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΒΛΕΨΕΙΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΙ ΤΗΣ Ε.Ε. ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>