«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Οι βρόμικοι εγκάθετοι δικαστές της ΧΑΓΗΣ δικάσανε τον ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΚΑΡΑΤΖΙΤΣ για να φοβίσουν τους πατριώτες σε όλη τη γη!!!

Για τους δολοφόνους Αμερικανούς και τους Εβραίους οι εγκάθετοι της δολοφονικής κλίκας Της ΧΑΓΗΣ δεν ξέρουν τίποτα!!!ΚΑΡΑΤΖΙΤΣ
Ένοχος για γενοκτονία στη Σρεμπρένιτσα ο Κάρατζιτς-40ετή κάθειρξη

Σε ποινή φυλάκισης 40 ετών καταδίκασε το Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης τον πρώην ηγέτη των Σέρβων της Βοσνίας, Ράντοβαν Κάρατζιτς, καθώς τον έκρινε ένοχο για την γενοκτονία στην Σρεμπρένιτσα το 1995 και για άλλες εννέα κατηγορίες που αφορούσαν εγκλήματα πολέμου. Ο Κάρατζιτς αναμένεται σύμφωνα με τον δικηγόρο του, να ασκήσει έφεση.

 

Ο 70χρονος πρώην ηγέτης των Σερβοβοσνίων κρίθηκε ένοχος για τις 10 από τις 11 κατηγορίες που αντιμετώπιζε σχετικά με εγκλήματα πολέμου και εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας στην Βοσνία. Απαλλάχθηκε μόνο από την κατηγορία της γενοκτονίας σε επτά κοινότητες της Βοσνίας.

«Ράντοβαν Κάρατζιτς, το δικαστήριο σας καταδικάζει σε κάθειρξη 40 ετών», ανακοίνωσε ο πρόεδρος του Διεθνούς δικαστηρίου, Ο-Γκον Κουόν.

Σύμφωνα με την ετυμηγορία, ο Κάρατζιτς έδωσε διαταγή για την κατάληψη της Σρεμπρένιτσα, επεδίωξε και διέταξε την εξάλειψη όλων των ανδρών Βόσνιων μουσουλμάνων.

Στη σφαγή αυτή του 1995, που θεωρείται η μεγαλύτερη που έχει διαπραχθεί στην Ευρώπη μετά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο, έχασαν τη ζωή τους 8.000 μουσουλμάνοι.

 

Ο Κάρατζιτς φέρει ατομική ποινική ευθύνη για την πολιορκία του Σαράγεβο που διήρκεσε τρία χρόνια, ανέφερε επίσης το δικαστήριο, προσθέτοντας πως η πολιορκία και το σφυροκόπημα της πόλης από δυνάμεις των Σέρβων της Βοσνίας δεν θα μπορούσε να έχει γίνει χωρίς την υποστήριξη του Κάρατζιτς.

Ο Ύπατος Αρμοστής των Ηνωμένων Εθνών για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα, ο Ζέιντ Ρά’αντ Αλ Χουσέιν, χαρακτήρισε «εξαιρετικά σημαντική» την απόφαση.

Όπως τόνισε, πρόκειται για μια «προειδοποιήση στους εθνικιστές ηγέτες σε όλη την Ευρώπη», αλλά και αλλού, οι οποίοι επιδιώκουν να εκμεταλλευτούν το εθνικιστικό συναίσθημα και να μετατρέψουν τις μειονότητες σε αποδιοπομπαίους τράγους.

«Το μήνυμα αυτής της δίκης είναι ότι κανείς δεν βρίσκεται υπεράνω του νόμου», πρόσθεσε ο Ζέιντ.

Ο 70χρονος Κάρατζιτς, ο πιο υψηλόβαθμος πολιτικός που έχει καταδικαστεί από το Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης, για εγκλήματα πολέμου στην πρώην Γιουγκοσλαβία.

Η 40ετή ποινή φυλάκισης αναμένεται να μειωθεί κατά περίπου 7 έτη, λόγω των ετών που ο Κάρατζιτς έχει ήδη περάσει ως κρατούμενος. Η κρατική φυλακή στην οποία θα οδηγηθεί δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή. Σύμφωνα με τον δικηγόρο του, ο Κάρατζιτς αναμένεται να ασκήσει έφεση για την ποινή που του επεβλήθη, μια διαδικασία που μπορεί να διαρκέσει χρόνια.

http://www.ethnos.gr/

Μοιραστείτε το!

1 comment to Οι βρόμικοι εγκάθετοι δικαστές της ΧΑΓΗΣ δικάσανε τον ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΚΑΡΑΤΖΙΤΣ για να φοβίσουν τους πατριώτες σε όλη τη γη!!!

  • ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ ΟΙ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΕΣ Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

    Η Ε.Ε ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ “ΕΘΝΙΚΑ” ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ

    Σάββατο, 16 Μαΐου 2015
    Ξενοφώντας Ερμείδης
    ………………………………………………………………………………

    Με χρήμα της Ε.Ε

    Το ερώτημα είναι πως το υπουργείο Εξωτερικών έδωσε την έγκρισή του να γίνει ένα τέτοιο συνέδριο το οποίο δεν αφορά την θρησκευτική “μειονότητα” αλλά την εθνική μειονότητα, που στην συγκεκριμένη περίπτωση κάποιοι θέλουν να την αποκαλούν τουρκική. Άλλωστε την εποπτεία αυτού του συνεδρίου την έχει η FUEN που δεν επικεντρώνεται στο θρησκευτικό δικαίωμα του καθενός αλλά σε Εθνικότητες. Καθόλου τυχαίο επίσης δεν είναι ότι συνεπίκουρος σε αυτό το πρωτόγνωρο για την Ελλάδα συμβάν είναι η Ευρωπαϊκή Ένωση.

    ……………………………………………………………………………………………………………………………………………….

    Η Ε.Ε νομιμοποιεί “εθνικές μειονότητες” στην Ελλάδα

    http://1.bp.blogspot.com/-KlUkLz7kc3o/VVY6aaaQ4HI/AAAAAAAAEP8/fR5Vuh78-_A/s1600/999892568.jpg

    Η FUEN είναι ένα εργαλείο της Ε.Ε που δημιουργήθηκε παράλληλα με την δημιουργία της Ένωσης το 1949. Στην Ομοσπονδιακή αυτή Ένωση μέλος της είναι και το Κόμμα της Φιλίας Ισότητας και Ειρήνης τουρκικής προέλευσης που έχει την έδρα του στην Κομοτηνή και 6,000 μέλη.

    Όπως διαβάζουμε στην επίσημη σελίδα της FUEN, τα στοιχεία που δίνει ο πρόεδρός της, Mustafa Ali Çavus, το τουρκικό κόμμα δημιουργήθηκε από την ανάγκη να μάθει η πλειοψηφία και ο κόσμος “με πολιτικά και νομικά μέσα τις αδικίες που υπέστησαν οι Τούρκοι της Δυτικής Θράκης”. Μάλιστα ο ‘κύριος’ Çavus κάνει σχόλιο στην επίσημη σελίδα της FUEN ότι η Ελλάδα αντιδημοκρατικά έχει ως εκλογικό όριο το 3% που αφορά ανεξάρτητους βουλευτές και για τον “αντιδημοκρατικό” αυτό λόγο το κόμμα του δεν έχει εκπροσώπους στο ελληνικό κοινοβούλιο!

    Ενώ λοιπόν, ο ‘κύριος’ Çavus θεωρεί αντιδημοκρατικό που δεν εκπροσωπείται στην Ελληνική Βουλή, από την άλλη στο ίδιο επίσημο σημείωμα της ιστοσελίδας της FUEN αναφέρει ότι η Ελλάδα επιμένει να μην αναγνωρίζει την Τουρκική Ταυτότητα των μουσουλμάνων πολιτών της Θράκης. Θέλει να είναι στην Ελληνική Βουλή, αλλά θέλει να είναι ως Τούρκος!

    Για το ότι δεν πρόκειται για ένα συνέδριο θρησκευτικού και εκπαιδευτικού χαρακτήρα αποδεικνύεται από την συμμετοχή της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδία Τούρκων Δυτικής Θράκης που έχουν ως σήμα τους την Θράκη ως ξέχωρο κράτος με τις ευλογίες της FUEN.

    Δεν φθάνει όμως αυτό, διότι μέλος της FUEN με έδρα την Ρόδο είναι και ο “Σύνδεσμος Αλληλεγγύης Τουρκικού Πολιτισμού της Ρόδου, Κω και Δωδεκανήσων”. Σύμφωνα με το δικό του σημείωμα στην FUEN, μάχεται για λύση των προβλημάτων της τουρκικής μειονότητας που ζει στα νησιά!
    Μέλος επίσης είναι και η “Μακεδονική μειονότητα” με έδρα την Φλώρινα που απαρτίζεται με μέλη του “Εθνικού Μακεδονικού κόμματος στην Ελλάδα”, “Ουράνιο Τόξο”.

    ……………………………………………………………………………………………………………………………………….

    Την ίδια ημέρα που οι αυτοαποκαλούμενοι Τούρκοι συνεδρίαζαν για τα εθνικά τους δικαιώματα μέσα στην Ελλάδα ο υπουργός Εξωτερικών κ. Κοτζιάς βρισκόταν στην Αττάλεια και χαρούμενος που συμμετείχε στην Σύνοδο των υπουργών-κρατών μελών του ΝΑΤΟ χόρευε και τραγούδαγε το “we are the world” αγκαλιά με τον Τούρκο ομόλογό του…

    ΠΗΓΗ : http://www.stontoixo.com/2015/05/blog-post_28.html

    http://anatropitora.blogspot.com/2015/05/blog-post_89.html

    ………………………………………………………………………………………………………………………………………………

    Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΩΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΕΣ

    ΣΕΝΑΡΙΟ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗΣ

    -2/ΜΕΣΩ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ….
    20.7.15

    ΕΝΑ ΤΡΕΛΛΟ …..ΤΡΕΛΛΟ ΜΗΠΩΣ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ… ΣΕΝΑΡΙΟ

    Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΩΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΕΣ

    ΜΕ ΤΡΟΠΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ/ΜΕ ΦΟΝΤΟ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

    (ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ 2014/

    ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΟΡΘΑΝΟΙΚΤΑ ΣΕ ΟΠΟΙΕΣ …ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ….

    Δρ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΔΡΟΥΓΟΣ:

    Στρατιωτικός αναλυτής-διεθνολόγος.

    Ειδικός σε θέματα Διεθνούς Ασφαλείας-Τρομοκρατίας και Όπλων Μαζικής Καταστροφής. Ενεργό μέλος σε πολλές ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ του ΝΑΤΟ

    Το παρακάτω κείμενο θα μπορούσε κάλλιστα να αποτελέσει με την κατάλληλη διαμόρφωση – προσαρμογή και την υποστήριξη της χολιγουντιανής τεχνολογίας μια ταινία δράσης που ενδεχομένως να σημείωνε αρκετά μεγάλη επιτυχία.

    Αλήθεια πόσο κοντά ή πόσο μακριά βρισκόμαστε από μια τέτοια εξέλιξη; Ας αναρωτηθούμε όλοι μας, ο καθένας από τη σκοπιά του και ας υιοθετήσουμε το παρακάτω κείμενο είτε ως οιωνό μελλοντικών γεγονότων, είτε ως ένα ανάγνωσμα απογευματινής χαλάρωσης. Θα μπορούσε κάλλιστα να προηγηθεί του πρώτου σεναρίου ή να εξελιχθεί ταυτόχρονα.

    ΕΙΣΑΓΩΓΗ

    Α. ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

    1. Στους πρώτους 8 μήνες του 2015 η Ελλάδα βρίσκεται σε βαθιά ύφεση. Η οικονομία είναι σε κακά χάλια ενώ όλοι πλέον συμφωνούν ότι, χωρίς γενναίο κούρεμα (60% τουλάχιστον), σε συνδυασμό με επιμήκυνση του χρόνου αποπληρωμής, το χρέος της χώρας δεν πρόκειται να καταστεί βιώσιμο.

    2. Η απογοήτευση είναι ζωγραφισμένη στα πρόσωπα των Ελλήνων που παρά τα απανωτά χτυπήματα στα οικονομικά τους, εξακολουθούν να επιβιώνουν άλλοι με μικρή και άλλοι με μεγάλη πια δυσκολία. Η οικονομική κρίση θερίζει και ισοπεδώνει αξίες και από αυτή τη λαίλαπα δεν ξεφεύγει κανείς, ακόμα και οι οικονομικοί μετανάστες (κυρίως Αλβανοί), ενώ εντοπίζονται και τα πρώτα πτώματα αστέγων λαθρομεταναστών, δίπλα σε κάδους απορριμμάτων και πάρκα. Κυριότερη αιτία….η πείνα.

    3. Με την τρόικα να επανέρχεται και να σφυρίζει αδιάφορα απαιτώντας ολοένα και νέα μέτρα και την χώρα διεθνώς στο περιθώριο, δεν φαίνεται κάποια ουσιαστική αλλαγή προς το καλύτερο. Αντιθέτως, ξένα κέντρα σπεύδουν να επωφεληθούν της συγκυρίας και να αποδομήσουν περισσότερο τη χώρα, αρπάζοντας τα όποια φιλέτα της έχουν απομείνει, έναντι πινακίου φακής. Για να το πετύχουν αυτό, πέραν των όποιων πιέσεων ασκούν ποικιλοτρόπως στην προβληματική ελληνική κυβέρνηση, αποφασίζουν να θέσουν σε εφαρμογή ένα σχέδιο ανατροπής των δεδομένων με καθόλα νόμιμα μέσα.(κάτι σαν υπερενισχυμένο μνημόνιο…)

    4. Μέσα σ αυτό το κλίμα που κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα τι θα φέρει η επόμενη μέρα, το θέατρο του παραλόγου αρχίζει να δείχνει τα πρώτα απτά δείγματα γραφής του. Ήδη εδώ και λίγα χρόνια εθνικιστικές τάσεις και κινήματα έχουνε αναβαθμίσει την παρουσία τους στα Βαλκάνια και συγκεκριμένα στην Αλβανία, όπου με το πρόσχημα της απελευθέρωσης Τσαμουριάς (Θεσπρωτία) και της επιστροφής σε αυτή των εκτοπισμένων «νομίμων» κατοίκων της ιδρύθηκε η Ερυθρόμαυρη Συμμαχία, με παρακλάδι και στον Ελλαδικό χώρο.

    5. Τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα μας έχουν αποθρασύνει, εκτός από την Τουρκία, και την Αλβανία. Ο Αλβανικός εθνικισμός ίδρυσε στην Ελλάδα «μυστικό» παράρτημά του με την ονομασία Ερυθρόμαυρη Συμμαχία – Τσαμουριά. Η ίδρυση του ελληνικού «βραχίονα» της Ερυθρόμαυρης Συμμαχίας έγινε στην περιοχή της Θεσπρωτίας (σ.σ.: Τσαμουριά την αποκαλούν) από «εκατοντάδες νέους».(απόρρητες εκθέσεις Δυτικών κύκλων κάνουνε λόγο)

    6. Σε ότι αφορά το αλβανικό κόμμα που φιλοδοξεί να κατεβάσει υποψηφίους σε προσεχείς εκλογές και να αποτυπώσει τη δύναμη της «αλβανικής μειονότητας» στην Ελλάδα, σύμφωνα με ανακοίνωση στα Αλβανικά ΜΜΕ της Ερυθρόμαυρης Συμμαχίας (AK) «αυτή η κίνηση σηματοδοτεί την αποφασιστικότητά του να υπερασπιστεί τα δίκαια και την αξιοπρέπεια των Αλβανών στην Ελλάδα στο ζήτημα της Τσαμουριάς, το οποίο αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του προγράμματος του κόμματος»! Η ανακοίνωση του κόμματος Ερυθρόμαυρη Συμμαχία αναφέρει τα εξής: «Εκατοντάδες νέοι πατριώτες της Αλβανίας κατάφεραν μετά από αρκετές εβδομάδες προσπάθειας τη δημιουργία παραρτήματος του κόμματος στην Τσαμουριά (σ.σ.: εννοεί τη Θεσπρωτία!) και την ίδρυση κόμματος για την προστασία των δικαιωμάτων, των συμφερόντων και της αξιοπρέπειας των σχεδόν 1.000.000 συμπολιτών μας Αλβανών που ζουν, εργάζονται και σπουδάζουν στη γειτονική χώρα, την Ελλάδα».

    7. Η Ερυθρόμαυρη Συμμαχία – Τσαμουριά, μετά την ίδρυση των πρώτων κρυφών παραρτημάτων στην Ηγουμενίτσα, αναμένεται να διευρύνει τη δραστηριότητά της σε όλη την Ελλάδα, με επίκεντρο τη συγκεκριμένη γεωγραφική περιοχή. Συνεχίζοντας η ανακοίνωση αναφέρει ότι «για πρώτη φορά ένα Αλβανικό πολιτικό κόμμα δημιουργεί το παράρτημά του στην Ελλάδα, δείχνοντας όλη την προσοχή και τη φροντίδα του όχι μόνο στους Αλβανούς από την Τσαμουριά, αλλά σε όλους τους Αλβανούς μετανάστες που ζουν στην Ελλάδα, όχι μόνο με λόγια αλλά και με πράξεις. Πολλοί Αλβανοί πολιτικοί έχουν μιλήσει για λογαριασμό των μεταναστών αυτά τα 24 χρόνια δημοκρατίας, αλλά τίποτα δεν υλοποιήθηκε γι’ αυτούς, ακόμη και το πιο βασικό δικαίωμα του εκλέγειν στο κράτος καταγωγής τους!!!!».

    8. Η Ερυθρόμαυρη Συμμαχία – Τσαμουριά, εκτός από το πρόγραμμα και την εθνικιστική πλατφόρμα της, προτίθεται να λάβει μέρος σε μελλοντικές εκλογικές αναμετρήσεις στη γειτονική Ελλάδα, ακόμη στις τοπικές εκλογές. Αναμένεται ότι πάνω από 500.000 Αλβανοί με δικαίωμα ψήφου θα υποστηρίξουν το κόμμα στην Ελλάδα» καταλήγει η ανακοίνωση. Αυτό που κάποτε -και όχι πολύ παλιά, μόλις δύο δεκαετίες πριν- θα ήταν απλά αδιανόητο τώρα φαντάζει μια εφιαλτική πραγματικότητα. Οι Αλβανοί μετανάστες, ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΟΥΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΤΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ, ΕΚΧΩΡΩΝΤΑΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΜΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ, θέλουν να ιδρύσουν και Αλβανικό κόμμα στην Ελλάδα.

    9. Το κόμμα, δεν θα είναι απλά το «ΚΟΜΜΑ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ» -παρά το γεγονός ότι μπορεί να τιτλοφορείται κάπως έτσι- αλλά ένα κόμμα το οποίο θα συγκεντρώσει όλους τους μετανάστες, νόμιμους και μη. Το εγχείρημα, σύμφωνα με πληροφορίες, βρίσκεται ήδη στα σκαριά, ενώ εκφράζουν τη βεβαιότητα ότι στις επόμενες/μεθεπόμενες βουλευτικές εκλογές θα καταφέρουν να εκλέξουν «ΔΙΚΟΥΣ» τους βουλευτές στην Ελληνική Βουλή. Αν προσθέσουμε σ’ αυτούς και τους 130.000 μουσουλμάνους της Θράκης (στους οποίους έχουν υπολογιστεί και οι έχοντες δικαίωμα ψήφου που ζουν στην Τουρκία και άλλες χώρες της Ευρώπης), το αποτέλεσμα προκαλεί πάταγο. Μια βάση ψηφοφόρων 700.000 περίπου, που μεταφράζεται περίπου στο 10% του εκλογικού σώματος και με αριθμό εδρών στις 20-25 περίπου. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι, μια νέα δύναμη εισέρχεται στο πολιτικό σκηνικό και οι συνέπειες δεν μπορούν να υπολογιστούν. (κάτι σαν τους Μαγυάρους στην Τρανσυλβανία της Ρουμανίας)

    10. Η μετονομασία του Αλβανικού κόμματος είναι πια επιτακτική ανάγκη μιας και η σκοπιμότητα της συνοχής και της δυναμικής ανόδου και εισόδου στη Βουλή είναι επιβεβλημένη από τους μέντορες του εξωτερικού. Ο σκοπός είναι προφανής. Μέσω του ενιαίου πολιτικού φορέα, θα επιχειρείται η άσκηση πολιτικής πίεσης και μέσα στο Ελληνικό κοινοβούλιο, ώστε η κυβέρνηση πιεζόμενη από 2 μέτωπα να υποχρεώνεται σε παροχή δικαιωμάτων και ευνοϊκών ρυθμίσεων προς τα μέλη των μειονοτήτων. Με ηγέτες σημαντικά πρόσωπα από τις επιμέρους μειονότητες, που έχουν διαπρέψει στο χώρο των επιστημών (γιατροί, δικηγόροι, καθηγητές, πρώην βουλευτές και πολιτευτές κλπ), ανάμεσά τους και οι Οδυσσέας Τσενάι και Ταχίρ Μήτσι, αποφασίζεται να πραγματοποιηθεί σε ξενοδοχείο στα Σκόπια, συνάντηση – συνέδριο για να διαπιστωθούν οι προοπτικές συνεργασίας ή ακόμη και σχηματισμού ενιαίου πολιτικού φορέα, με απώτερο σκοπό την κάθοδο στις όποιες επόμενες εκλογές, την είσοδο στην Βουλή και στην ανάληψη του ρόλου του πολιτικού – κοινοβουλευτικού ρυθμιστή στη χώρα, στα πρότυπα του μουσουλμανικού κόμματος της Βουλγαρίας.

    11. Στο συνέδριο λαμβάνουν μέρος πέραν των ενδιαφερομένων πλευρών (Αλβανοί μετανάστες, μουσουλμάνοι της Θράκης και νομιμοποιημένοι λαθρομετανάστες) και εκπρόσωποι κομμάτων από τις γειτονικές όμορες χώρες, την Β/Ε, τις χώρες της Μ. Ανατολής και Β. Αφρικής, σύλλογοι και σωματεία του εξωτερικού. Αποφασίζεται η κοινή κάθοδος των τριών μερών σε ένα συνασπισμό κομμάτων (προκειμένου να διατηρηθεί η διαφορετικότητα της κάθε μιας πλευράς), με την ονομασία «Μουσουλμανική Συμμαχία για τα Μειονοτικά Δικαιώματα». Αποφασίζεται επίσης η άμεση ενεργοποίηση, με την κάθοδο σε αυτοδιοικητικές εκλογές(όποτε αυτές γίνουνε), Το γεγονός μεταδίδεται ραγδαία σε όλα τα διεθνή και ελληνικά ΜΜΕ. Η ελληνική κυβέρνηση θορυβείται ενώ στο ίδιο μήκος κύματος και τα περισσότερα από τα υπόλοιπα κόμματα, μιας και βλέπουν τις δεξαμενές των ψήφων τους να μειώνονται.(ειδικά στην Θράκη)

    12. Με δεδομένη όχι μόνο την αμηχανία των Ελληνικών κομμάτων και της κυβέρνησης ειδικότερα, αλλά και το θεσμικό δικαίωμά τους να συμμετέχουν στις εκλογικές διαδικασίες, ξεκινά η ενεργοποίηση των πυρήνων και των διεργασιών στο εσωτερικό των μουσουλμανικών κομμάτων τα κυριότερα εκ των οποίων είναι:

    α. Κόμμα Φιλίας Ισότητας και Ειρήνης που αντιπροσωπεύει τους Μουσουλμάνους της Θράκης.

    β. Ερυθρόμαυρη Συμμαχία – Τσαμουριά, που αντιπροσωπεύει τους Αλβανούς και

    γ. Μουσουλμανική Ένωση Ελλάδος που αντιπροσωπεύει τους λοιπούς μετανάστες ανά την Ελλάδα.

    13. Με σκιώδεις θεσμικούς και οικονομικούς χορηγούς και υποστηρικτές, τις διπλωματικές αποστολές αλλά και εντεταλμένα όργανα από τις συνήθως ύποπτες χώρες (Τουρκία, Αλβανία, ΠΓΔΜ και όχι μόνο ), ο συνασπισμός των μουσουλμανικών μειονοτικών κομμάτων ξεκινάει με μεγάλο ενθουσιασμό την προεκλογική του εκστρατεία. ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΧΘΕΙ ΕΠΙΣΗΣ, ΑΠΟ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΚΡΙΘΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΜΕ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΚΑΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.(ΟΝΟΜΑΤΑ ΔΕΝ ΛΕΜΕ….) Την προεκλογική τηλεοπτική καμπάνια στο εσωτερικό της Ελλάδας έχει αναλάβει η τουρκική κρατική τηλεόραση, η οποία μέσω των δορυφορικών της προγραμμάτων προβάλλει στα Τουρκικά, Αλβανικά (πιθανόν και Αραβικά τα διαφημιστικά σποτ των 3 κομμάτων.

    14. Η αλβανική τηλεόραση ενημερώνει τις αλβανόφωνες κοινότητες των Βαλκανίων, με κυριότερους αποδέκτες το κοινό του Κοσσόβου και της. ΠΓΔΜ. Τα σποτ διαφέρουν στο εξωτερικό με τα αντίστοιχα του εσωτερικού, προκειμένου να μην προκληθούν εντάσεις και υπάρξουν ποινές και κυρώσεις ώστε να μην υπάρξει περίπτωση αποκλεισμού των μουσουλμανικών κομμάτων από τις όποιες εκλογές.

    15. Στήνονται τα πρώτα εκλογικά κέντρα σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Ιωάννινα, Ξάνθη και Κομοτηνή, από τα οποία απουσιάζει παντελώς η ελληνική γλώσσα. Δίπλα στις σημαίες των κομμάτων υπάρχουν και οι σημαίες της Τουρκίας, της Αλβανίας και άλλων χωρών της Μ. Ανατολής και Β. Αφρικής. Τα παραπάνω είναι αρκετά για να δυναμιτίσουν το όλο κλίμα και να δώσουν τροφή σε ακραίες πτέρυγες ένθεν και ένθεν. Παρά τις εκατέρωθεν συστάσεις για ψυχραιμία δεν λείπουν περιορισμένης έκτασης αψιμαχίες στην πρωτεύουσα αλλά και σε άλλες πόλεις.

    16. Η πόλωση είναι πλέον γεγονός και δεν είναι λίγοι εκείνοι που σπεύδουν να εκμεταλλευτούν πολιτικά την κατάσταση προβάλλοντας την ανάγκη συσπείρωσης των Ελλήνων απέναντι στην μουσουλμανική συμμαχία, επενδύοντας στα αντανακλαστικά του εκλογικού σώματος, χωρίς να συνειδητοποιούν ότι έτσι δημιουργούν αντίπαλα στρατόπεδα, χωρίς η κατάσταση να είναι αναστρέψιμη. Για πρώτη φορά οι ενωμένοι πλέον μουσουλμάνοι νιώθουν την δύναμή τους. Αυτό φαίνεται από την άρνησή τους να κατέλθουν ως υποψήφιοι με κόμματα και συνδυασμούς που υποστηρίζονται από τα δικά μας κοινοβουλευτικά κόμματα. Το πρόβλημα για την κυβέρνηση και τα κόμματα διογκώνεται από τα πρώτα ευρήματα των γκάλοπ όπου δείχνουν ότι σημαντικός αριθμός δήμων αλλά και τουλάχιστον 3 έδρες στην Βουλή θα καταληφθούν από τον συνασπισμό «Μουσουλμανική Συμμαχία για τα Μειονοτικά Δικαιώματα». Το πρωτοφανές αυτό γεγονός δεν περνά απαρατήρητο και από τον υπόλοιπο κόσμο και δη τον ευρωπαϊκό. Ήδη στην γειτονική Βουλγαρία το μουσουλμανικό κόμμα σχεδιάζει να κατεβάσει και πάλι εκ νέου ανεξάρτητους υποψηφίους τόσο για τις αυτοδιοικητικές όσο και τις εθνικές εκλογές.

    17. Με κύριο σύνθημα «Η ΕΥΡΩΠΗ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ», οργανώνονται προεκλογικές συγκεντρώσεις και ομιλίες όπου για πρώτη φορά στα ελληνικά χρονικά βιώνεται η ανάσα του μουσουλμανικού όχλου. Μαζί με τις εθνικές σημαίες των χωρών όπου προέρχονται οι «μειονοτικοί», κυματίζουν και σημαίες πράσινου χρώματος (το χρώμα του Ισλάμ) όπου αναγράφονται επιγραφές στα αραβικά. Τα μέτρα τάξης πρωτοφανή για την αποτροπή επεισοδίων. Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Πάτρα και Κομοτηνή γίνονται τα επίκεντρα των μεγάλων προεκλογικών συγκεντρώσεων. Οι επικεφαλείς των συνδυασμών και οι υποψήφιοι των κομμάτων προσπαθούν να κρατήσουν χαμηλούς τόνους στις ομιλίες τους αλλά δεν το κατορθώνουν.

    18. Όλα πλέον δείχνουν ότι ο σκοπός επιτυγχάνεται, με την πολυδιάσπαση του εκλογικού σώματος και με τα κόμματα να μην μπορούν να σχηματίσουν πλέον αυτοδύναμες κυβερνήσεις, ο νεοεμφανιζόμενος μουσουλμανικός συνασπισμός είναι άγνωστο πως θα κινηθεί… Η δυναμική αυτή αναμένεται να έχει αυξητικές τάσεις καθόσον ΘΑ ΕΝΣΩΜΑΤΩΝΟΝΤΑΙ Σ’ ΑΥΤΟΝ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΤΟΜΑ ΙΔΙΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΈΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ.

    19. Ποιοι οι στόχοι του εγχειρήματος; Μα πολύ απλά η άσκηση πίεσης σε πολιτικό επίπεδο τόσο προς την κυβέρνηση όσο και στο Κοινοβούλιο για παροχές και μεταρρυθμίσεις στο μείζον θέμα που ακούει στο όνομα «ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ». Αναμένεται η καταγγελία των Δουβλίνο 1 και 2 και η απαίτηση για άρση των περιοριστικών όρων για τις μετακινήσεις προς τις υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες, σύμφωνα με τις αρχές της συνθήκης Σένγκεν. Η υποχρέωση της αναγνώρισης των θρησκευτικών ελευθεριών με την επίκληση του σχετικού άρθρου του συντάγματος περί ανεξιθρησκίας, με σκοπό την ανέγερση τεμενών στις περιοχές όπου διαβιούν μουσουλμανικοί πληθυσμοί, επικαλούμενοι σαν παράδειγμα τους μουσουλμάνους της Θράκης. Απώτερος σκοπός η επίτευξη πολιτικής υποστήριξης από την Ε.Ε. και η απαίτηση της τελευταίας προς την χώρα μας για την εξίσωση όλων των θρησκευτικών ομάδων όπως επιτάσσει το Ευρωπαϊκό κεκτημένο.

    20. Όλα αυτά αποτελούν την απαρχή του ελέγχου του πολιτικού κόσμου της χώρας και όσο οι φωνές των ακραίων χώρων είτε θα εναντιώνονται είτε θα συμπαραστέκονται θα μεγεθύνεται το χάσμα στην κοινωνία, η οποία θα είναι και το θύμα της όλης υπόθεσης. Έχει θετικά στοιχεία αυτό το εγχείρημα; Ίσως ναι ίσως και όχι. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα οξυνθούν οι αντιθέσεις και ίσως και οι προκλήσεις σε πολλαπλά επίπεδα. Είναι η Ελληνική κοινωνία έτοιμη για κάτι τέτοιο;…φυσικά όχι, γι αυτό και θα υπάρξουν εντάσεις.

    21. Μέρα με τη μέρα και όσο πλησιάζει η πρώτη εκλογική αναμέτρηση, οι φωνές και οι εκκλήσεις συσπείρωσης ολοένα και δυναμώνουν απ’ όλες τις πλευρές. Παρατηρείται το παράδοξο, να προσχωρούν στον Μουσουλμανικό συνασπισμό και εξωκοινοβουλευτικές οργανώσεις. Οι προεκλογικές συγκεντρώσεις αυξάνουν σε παλμό και δεν λείπουν οι αιχμές εκατέρωθεν. Τα νέα γκάλοπ καταγράφουν και επιβεβαιώνουν την δημιουργηθείσα πραγματικότητα. Τουλάχιστον 8-10 δήμοι θα περάσουν υπό μουσουλμανική διοίκηση, ενώ σε πολλούς άλλους θα υπάρχει είτε δυνατή αντιπολίτευση είτε σημαντικός αριθμός συμβούλων στα δημοτικά συμβούλια. Σε επίπεδο περιφερειών το εγχείρημα εστιάζεται στην διεκδίκηση των περιφερειών και επειδή αυτό δεν είναι εύκολο συνεργάζονται με έτερο συνδυασμό προκειμένου να βρεθούν με όσο περισσότερους συμβούλους.

    22. ΣΕ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ σύμφωνα με τα γκάλοπ, δίνεται η δυνατότητα σε 2 εκπροσώπους του Μουσουλμανικού συνασπισμού να περάσουν το κατώφλι των Βρυξελλών. Η μεταξύ τους συμφωνία προβλέπει στις 3 πρώτες (και εκλόγιμες) θέσεις του ευρωψηφοδελτίου να είναι ένας εκπρόσωπος της μειονότητας της Θράκης, ένας της αλβανικής μειονότητας και ένας της μειονότητας των Αράβων και Αφρικανών, με σκοπό την καλύτερη δυνατή εκπροσώπηση των μειονοτήτων, την ανάδειξη των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν και την επίτευξη θέσπισης μέτρων προς όφελος τους

    23. Η ημέρα των όποιων εκλογών φτάνει και όλα εξελίσσονται ομαλά μέχρι την ώρα που ανακοινώνονται τα exit poll. Τα ενθαρρυντικά μηνύματα φέρνουν ενθουσιασμό στους μουσουλμάνους οι οποίοι προστρέχουν στα εκλογικά κέντρα για να πανηγυρίσουν την εκλογή δικών τους. Η νίκη τους είναι δεδομένη, ανεξαρτήτως αν κερδίθηκαν ή χάθηκαν δήμοι. Και στις 2 περιπτώσεις έχουν ισχυρή αυτοδιοικητική εκπροσώπηση, που τους δίνει πολλά δικαιώματα και πλεονεκτήματα και τους επιτρέπει είτε να απαιτούν και να ελέγχουν την δημοτική αρχή, είτε να αποφασίζουν προς όφελος τους και να διαχειρίζονται τα δημοτικά πράγματα. Οργανώνονται πορείες στα οποίες συμμετέχουν αρκετές χιλιάδες μετανάστες στους δρόμους της πρωτεύουσας ενώ και σε άλλες πόλεις υπάρχουν ανάλογες εκδηλώσεις. Η κυκλοφορία παραλύει και η ΕΛΑΣ βρίσκεται επί ποδός για τον φόβο επεισοδίων.

    24. Ο στόχος των 2- 3 ευρωβουλευτών ή 4-5 βουλευτών (ανεξλαρτητα εκλογών) γίνεται πραγματικότητα .Οι σκηνές της πρώτης Κυριακής επαναλαμβάνονται. Πορείες, συγκεντρώσεις, ολονύκτιοι πανηγυρισμοί συμπληρώνουν την εικόνα. Την επομένη εκπρόσωποι των 3 κομμάτων που αποτελούν τον μουσουλμανικό συνασπισμό προβαίνουν σε δηλώσεις, όπου εμμέσως πλην σαφώς αποκαλύπτουν το σχεδιασμό της επόμενης μέρας. «ΌΛΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΕΣ» αναφωνεί ο εκπρόσωπος των Αλβανών και καταχειροκροτείται από το συγκεντρωμένο πλήθος.

    25. Τι θα ακολουθήσει στη συνέχεια; Ας μην επεκταθούμε καλύτερα. Μπορεί και τίποτε μπορεί και πολλά. Ευχή πάντως είναι ανεξαρτήτως της έκβασης του αποτελέσματος να μην επαληθευτούν οι φόβοι που διατυπώθηκαν παραπάνω και αυτό γιατί θα υπάρξει και συνέχεια. Όσο η χώρα βάλλεται από τις μνημονιακές πολιτικές και όσο κάποιοι δεν αντιλαμβάνονται τι πραγματικά παίζεται στο διεθνές περιβάλλον, δεν μπορεί να υπάρξει έστω και η αμυδρή πιθανότητα αποφυγής δυσάρεστων καταστάσεων και εντάσεων. Η δε πολιτική άλωση θα συντελεστεί με «δούρειο ίππο» την ελληνική νομοθεσία, πράγμα που μεταφράζεται στην καθομιλουμένη…ΒΑΛΑΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΒΓΑΛΑΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ.

    26. Ας προσέξουμε έστω και λίγο το βαθύτερο νόημα που κρύβουν όλα αυτά που διαδραματίζονται γύρω μας.
    Όλα αυτά, σε συνδυασμό με τη συνεχιζόμενη συρρίκνωση της Ελλάδας (ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ, ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ, ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΗ),
    Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΕΠΙΔΕΙΝΩΘΕΙ ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ,
    οδηγούν σε μια νέα έμμεση πλην όμως νόμιμης αυτή τη φορά άλωσης της χώρας, χωρίς κανείς ακόμη -ΠΛΗΝ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ- να έχει αντιληφθεί ότι ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη.
    Αν θέλουμε να λέμε ότι είμαστε νησίδα σταθερότητας θα πρέπει να φροντίσουμε γι αυτό ΑΠΑΛΕΙΦΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΕΛΛΟΧΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΡΑΔΟΚΟΥΝ
    ακριβώς εδώ που βρισκόμαστε.
    http://www.analystsforchange.org/2015/07/2_19.html

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>