«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ο ΚΑΠΕΤΑΝ ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΑΝΔΡΙΤΣΟΣ ΕΙΧΕ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥ ΤΗΝ ΘΕΑ ΑΘΗΝΑ ΚΕΝΤΗΜΕΝΗ ΣΤΟ ΣΕΛΑΧΙ ΤΟΥ

Κοης Οδυσσεας

Ο Ι Κ Α Δ Ε !!!!!

Ο καπεταν Οδυσσεας Ανδριτσος,αυτο το Ελληνικο Θεριο,ηταν φανατικος εχθρος του ιουδαιοχριστιανισμου και λατρης των Αρχαιων Προγονικων παρακαταθηκων…
Αν ξεκινωντας για επιχειρησεις,συναντουσε παπα,γυριζε πισω,διοτι το θεωρουσε κακο οιωνο…Καποτε,οι αντρες του,επιασαν εναν παπα να μεταφερη γραπτες σημειωσεις στους τουρκους,με τις θεσεις που ωχυρωσε ο Καπετανιος…
Τον εχτισε ζωντανο μεσα σε τοιχο,μεχρι τον λαιμο,”κατα το Λακεδαιμωνιακο προτυπο”,οπως δηλωσε ο ιδιος…

Ο ιστορικος Διον.Σουρμελης, στην “Ιστορια των Αθηνων κατα τον υπερ ελευθεριας αγωνα, Εν Αθηναις 1853,σελ.118, γραφει :”Ιερεα δε τινα,ζωντα κτιζει ορθιον,εως ου απεπνευσεν…”
Ο Σουρμελης,ηταν εχθρος του Καπετανιου,οργανο των παπαδων και μαρτυρας κατηγοριας στην δικη του.Εκει τον αντιμετωπισε ο Μακρυγιαννης…Γραφει ο Στρατηγος στα απομνημονευματα του: ” Αφου λεγει ο προδοτης,πληθος ψευτιες για τον Δυσσεα,τον κατηγορει και για το χτισιμο του παπα.Πες και τα αιτια στοριογραφο, και το κοινο ειναι κριτης.Ενας οπου γινεται προδοτης εις τους τουρκους και αφανιζει τοσα παλληκαρια και τα καινε ζωντανα…Ο Δυσσεας αγαπαει τας Αρχαιοτητας…”…
Ο Γαλλος περιηγητης Λεμπραν,φιλος του Ναυαρχου Τομπαζη,γραφει για τον Καπετανιο,οταν τον συναντησε στην Ιθακη: ” Ο Καπεταν Δυσσεας,καθοταν καταγης και συζητουσε,καπνιζωντας το τσιμπουκι του…Εχει αγριο υφος και μετριο αναστημα,δειχνει ευστροφια παρα καλοσυνη…Την μεσην εζωνε χρυσοκεντητον σελαχι απο δε του λωριου του σελαχιου οπισθεν,εξηρτωντο δυο παλασκες με παραστασιν ΤΗΣ ΠΑΡΘΕΝΟΥ ΑΘΗΝΑΣ…” !!!!!!!!!…
Ετσι,για να τελειωνουμε με “του χριστου την πιστιν την αγιαν”…

ΚΩΣΤΑΣ ΒΛΑΧΧΟΣ

Μοιραστείτε το!

3 comments to Ο ΚΑΠΕΤΑΝ ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΑΝΔΡΙΤΣΟΣ ΕΙΧΕ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥ ΤΗΝ ΘΕΑ ΑΘΗΝΑ ΚΕΝΤΗΜΕΝΗ ΣΤΟ ΣΕΛΑΧΙ ΤΟΥ

  • Η ανέγερση του Τεμένους στη Ιερά γή του Βοτανικού, μια ανεξήγητη, ηλίθια ενέργεια, έπρεπε να συνεγείρει το σύνολο τον ελληνικό λαό, γιατί στα θεμέλια του θα θάψουν εκτός από το μέλλον του και την ιστορία του.
    Πέμπτη, 3 Ιουλίου 2014

    Η ανέγερση του Τεμένους στη Ιερά γή του Βοτανικού, μια ανεξήγητη, ηλίθια ενέργεια, έπρεπε να συνεγείρει στο σύνολο τον ελληνικό λαό, γιατί στα θεμέλια του θα θάψουν εκτός από το μέλλον του και την ιστορία του.
    Η ψήφιση διαδικασίας ΦαστΤρακ για την αντιμετώπιση των προβληματων που προκύπτουν από την Αρχαιολογική εποπτεία, προκειμένου να προχωρήσουν ανεμπόδιστα τα οικοδομικά
    έργα, όπως στην περίοδο των Ολυμπιακών, πρωτα απ´ όλα είχε στοχο να καλυψει το Αισχος του Βοτανικου!
    Τα κτήρια του Πολεμικού ναυτικού στην περιοχή που θα κτιστεί το Τέμενος, είναι ελαφρές κατασκευες και τολ και δεν έχουν σκαφτεί θεμέλια έτσι ώστε να φανεί τί κρύβεται από κάτω!

    Ανασκαφικες εργασιες στο συγκεκριμενο κομματι της Ιερης γης, δεν εχουν γινει.
    Δεν πρέπει να γίνουν έργα χωρίς της παρουσία της αρχαιολογικής υπηρεσίας και χωρίς την συνεχη επιβλεψη ανθρώπων που έχουν ψυχή αλλά και γνώση του θέματος!!!!
    Αλλά πέρα από το προφανές έγκλημα που θα διαπραχθεί στον αρχαιολογικό χώρο του Βοτανικού, υπάρχουν και άλλα προβλήματα που άμεσα αλλά και μακροπρόθεσμα θα δημιουργήσει η ανέγερση αυτού του είδους του ισλαμικού κέντρου.
    Πως θα εξασφαλιστεί ότι το Τέμενος που θα χτιστεί δεν θα γίνει τόπος για να εκτονώνουν το μεταξύ τους μίσος, όπως κάθε μέρα γίνεται σε αντίπαλα μουσουλμανικά ιερατικά κέντρα, στο Πακιστάν, στην Ινδία, στο Ιράκ και αλλού;
    Κατα τα άλλα, οι στρατοί πλύσης εγκεφάλου, Άθεοι και Μνησίκακοι με τη πίστη των μανάδων τους και τα μαρτύρια των παππούδων τους, κάτι ανήκουστα περίγελα, περιδεή και εκστασιασμένα ανθρωπαρια με ταυτοτητα Ελληνα, υποταγμενα στους Πιστούς του Ισλάμ που κάναν επίδειξη της δύναμής τους στις πλατείες της Αθήνας, μηρυκάζουν και το μίσος τους και την βλακεία τους.
    Μωραίνει Κύριος ους βούλεται απωλέσαι, αλλά, δυστυχώς, θα πάρουν μαζί τους όλους τους Ελληνες στο ποτάμι που θα γεννήσει η Πηγή της ανευθυνότητας, της εργολαβίας και της εθελοτύφλωσης.
    Η διεθνιστικη δηλαδή, ΝεοΤαξίτικη,οριζόντιας κατανομής Ελληνοβατική “κοινότητα”, που σπάρθηκε να μαγαρίσει την Αίσθηση του Ανήκειν των Ελληνων.
    Το θλιβερό είναι ότι πιστεύουν οι …Μωροί, πως…. “Τιμωροι και σωτήρες τους” θα γίνουν οι …Ολετήρες τους!!!
    Χρόνια ατελείωτα τώρα!
    Υστερες σκεψεις!
    Εχετε υπ οψιν σας πως εγινε χρηση “στρατοπεδου”, για να εξαιρεθει η αλλαγη χρηση γης απο τον ελεγχο της Αρχαιολογικης Υπηρεσιας, αφου στα στρατοπεδα, οταν παραχωρουνται, οι εργασιες ανακατασκευης δεν δεχονται επισκεψεις και αντιρρησεις … Αρχαιολογων!
    Το θεμα ειναι αν υπαρχει η θεληση στην Αρχαιολογικη Υπηρεσια, στους …αδιοριστους Αρχαιολογους, στο …δικτυο φανδαρων, στους συλλογους αποστρατων και εν ενεργεια, να ασχοληθουν και να παρεμβουν!
    ´Η μηπως η ελληνοβατικη “μαγαρα” θα τους κανει να λουφαξουν;
    Οι “μεν” της “αριστερας και της προοδου” ειναι!
    Κι οι “Δεν” , εχουν φροντισει μερικοι, να ειναι ταμπελωμενοι ως “φασιστες”!
    Βρεξει, χιονισει!
    Να πρεπει, δηλαδη, να ντρεπομαι που σκεφτομαι…

    Κατερινα

    ΠΗΓΗ
    http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2014/07/blog-post_729.html

  • ΙΑΣΩΝ

    ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΝ ΗΡΩΑ…ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΕΣΥ ΩΣ “ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ” ΚΑΤΑΛΗΓΕΙΣ ΣΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ
    —-Ετσι,για να τελειώνουμε με «του Χριστού την πίστιν την αγίαν– κύριε ΚΩΣΤΑ ΒΛΑΧΧΕ, ούτε από ΙΗΣΟΥ γνωρίζεις, ούτε από ΠΙΣΤΙΝ, ούτε από ΑΓΙΑΝ. διότι προφανώς για να γράψεις αυτό το συμπέρασμα, σαφέστατα έχεις πλήρη άγνοια περί της ιεραρχίας του Τρισυπόστατου δημιουργού και ότι η μεγάλη πολύ μεγάλη ΑΘΗΝΑ, Δ Ε Ν ήταν θεά, όπως και κανένας από τους Μεγάλους, πολύ Μεγάλους Ολύμπιους,Δ Ε Ν ήταν θεοί, α λ λ ά ……….. Α Ν Θ Ρ Ω Π Ο Ι … Δημιουργήματα του ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ και της ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ. Όταν λοιπόν δημοσιοποιείς θέματα τα οποία άπτονται μεγαλύτερης και περισσότερης γνώσης την οποία δεν έχεις όπως και οι περισσότεροι των ανθρώπων, καλό είναι να βάζεις στο συμπέρασμα σου και μια ακόμα λεξούλα, την λέξη —νομίζω — όπως έγραφαν οι πιο σοφοί αρχαίοι συγγραφείς, αν έχεις διαβάσει ποτέ κάποιον όπου εκεί στους Αρχαίους Ελληνες φιλοσόφους θα ανακαλύψεις και τον πραγματικό ΘΕΟ και ΣΩΤΗΕΑ τον ΙΗΣΟΥ= ΙΑΣΟΝΑ ΧΡΙΣΤΟ.-

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>