«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΗΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥ ΠΙΟ ΦΡΙΚΑΛΕΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΡΑΣΙΣΤΙΚΟΥ ΜΙΣΟΥΣ!

PD Dr.-Ing. Georg Chaziteodorou Bleibergweg 114 D-40885 Ratingen Tel.+Fax: 0049 2102 32513
E-Mail: chaziteo@t-online.de
07.03.2016

Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

Οποιος επιθυμει να αποκτηση μια ιστορικη ανασκοπηση για τις βασικες Ιδεολογιες στην Ευρωπη των Πατριδων, αντιμετωπιζει ορισμενες δυσκολιες.

Τρεις βασικες κατευθυνσεις σκεψεως επικρατησαν στον δυτικο κοσμο οι οποιες επιδρουν ακομη μεχρι τις ημερες μας.

Για την πρωτη κατευθυνση σκεψης η «Ισοτητα» ειναι η υψηλωτατη αξια η οποια εντοπιζεται στον Σοσιαλισμο και Μαρξισμο και επεδρασε στις Ιδεολογιες του 20. μ.Χ. αιωνα στην Ευρωπη.

Για την δευτερη κατευθυνση σκεψης η υψηλωταη αξια ειναι η «Ελευθερια» η οποια βρηκε ανταποκριση στον ατομικισμο, στον φιλελευθερισμο και στην αυτοευθυνοτητα.

Επισης και το χονδρο ραστερ των συντεταγμενων της πολιτικης, τις οποιες με την καθημερινοτητα της γλωσσας μας χαρακτηριζουμεν ως αριστερα ‘η δεξια, ανταποκρινεται στην Αντινομια των δυο ως ανω κατευθυνσεων σκεψης.

Εως σημερα στην Ε.Ε. επικρατησε η αριστερα παρουσιαση, η οποια οδηγησε στην μεγαλη γραφειοκρατια και εν μερει σε αλλοκοτα εκτρωματα και σε μια τεραστια ανακατανομη των πορων, της οποιας το βαρος των δαπανων δεν ειναι δυνατον να στηριχθη συνεχως.

Η εμπειρια εχει δειξει, οτι η πολιτικη ευημεριας σοσιαλιστικης προελευσης κατα το οικονομικο προτυπο του Keynes ποτε δεν οδηγησε σε μια διαρκη οικονομικη αναπτυξη.

 

 

Παντοτε υπηρξε η φιλελευθερη, οχι η νεοφιλελευθερη, οικονομικη πολιτικη, η οποια ενικησε με επιτυχια την κακομοιρια και οδηγησεν σε ευημερια.

Για την τριτη κατευθυνση σκεψης η υψηλωτατη αξια ειναι η «Εκδικηση», η οποια βρηκε ανταποκριση στο βιβλιο με τιτλο «Τωρα και για Παντα» του Samuel Roth του ετους 1925 και στον διεθνη πολιτικο σιωνισμο ο οποιος κατασκευασε και σημερα ελεγχει και κατευθυνει την Ε.Ε.

Απο την παραθεση κατα τον Ritter Gaston, o Ιουδα’ι’σμος και οι Σκιες του Αντιχριστου, Graz 1938, a.a.O.,32f διαβαζουμε: «…μετα θα ερθει ενας Ανδρας, ενας Ανδρας της εκδικησης. Θα σκεπασει ολη την Ευρωπη με ενα κιτρινο νεφος.

Οι λαοι της Ευρωπης θα πεθανουν…Ολες οι γυναικες των εθνων πρωτα θα ατιμασθουν προτου θανατωθουν για να παραμεινη στην μνημη των ανθρωπων το τι θα συμβει οταν κακομεταχειριζεται ενα απροστατευτο εθνος….Στο Βελγιο και στην Γερμανια το αιμα που θα χυθει απο τις σφαγες θα χρειασθει για την συγκεντρωση του να κτοισθουν νεροδεσια στην Ολλανδια, για να αποφευχθη η δυσοσμια απο τις σφαγες…».

ΜΕΡΚΕΛ ΣΟΙΠΛΕ Α

Δυστυχως οπως φαινεται, μετα του τετοιου ειδους αιματοδιψα απο τους εγκληματιες του Ναζισμου και του 2. Παγκοσμιου Πολεμου, αυτη μεχρι σημερα δεν κορεσθηκε.

Σημερα υπαρχουν δυο δρομοι για το σκλαβωμα των λαων της Ευρωπης απο τον διεθνη πολιτικο σιωνισμο.

Ο πρωτος ειναι ο δρομος δια της στρατιωτικης ισχυος των ΗΠΑ, ο δευτερος για της υπερχρεωσης αυτων.

Αναλογα με την περιπτωση επιλεγεται ο ενας ‘η ο αλλος δρομος.

Δεν ειναι συνεπως η Κομισιον της Ε.Ε., ουτε η ΕΚΤ αλλα ακομη και ουτε οι Μεγιστανοι του χρηματος αυτοι που ελεγχουν και κατευθυνουν την Ε.Ε., αλλα η απολυτα μυστικη εβρα’ι’κη οργανωση «Sanbedrin».

Η εποχη της Δημοκρατιας στην Ευρωπη τεινει προς το τελος της.

Ο Αραπης εξετελεσεν την αποστολη του, ο Αραπης μπορει να φυγη.

Η Δημοκρατια απο την αρχη της δημιουργιας της Ε.Ε. υπηρξε το μεσο για τον διεθνη πολιτικο σιωνισμο προς επιτευξη του σκοπου, δηλαδη της παγκοσμιας κυριαρχιας.

Εξυπηρετουν οι σημερινοι πολεμοι στην Εγγυς- και Μεση Ανατολη, οι οικονομικες λεηλασιες δια των τιμαριωτων του διεθνους πολιτικου σιωνισμου της Ε.Ε. των λαων της νοτιας Ευρωπης, η μπασταρδοποιηση των λαων μελων της Ε.Ε. δια των μεταναστευτικων ρευματων, οι λεηλασιες των λαων με τα προγραμματα του ΔΝΤ και της παγκοσμιας τραπεζας τα οποια αντιπληθωριζουν
την πραγματικη οικονομια καθε χωρας και ανακατανομουν τον κοινωνικο πλουτο προς οφελος των πλουσιων, η παγκοσμια απατη για την κλιματικη αλλαγη και μια σειρα αλλων απατων, τον αγωνα για την επικρατηση στην Ευρασια και κατ’ επεκταση σε ολον τον κοσμο;

Αυτο που σημερα αθορυβα λαμβανει χωρα δια της Ε.Ε. στον υπο κατασκευην «Εναν Κοσμο», δεν ειναι βεβαιως καθ’ ολου νεο, απο αυτο που αυριο και στην καταλληλη στιγμη θα μας παρουσιασει επισημα πλεον ο διεθνης πολιτικος σιωνισμος.

Οι κατασκευαστες του «Ενος Κοσμου» τελειως τυχαια θα ειναι οι ιδιοι εκ της μελλοντικης εξουσιαστικης καστας, που περιμενουν ακομη στα χαρακωματα εως οτου ερθει η ωρα τους.

Ο ΠΑΠΑΣ ΠΡΟΣΚΥΝΑ ΤΟΝ ΡΟΚΦΕΛΕΡ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΡΟΤΣΙΛΝΤ, και η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ

Η ολοκληρωτικη εξουσια συνεπως του ειδωλου του Μαμμωνα, της ευγενους ρατσας εκ χαριτος πνευματος, εξελισεται οπως προγραμματισθηκεν.

Μπορει η Ελλας απο τα λαθη της των τελευταιων δεκαετιων (εισοδος στην Ε.Ε. και στην ευρωζωνη) να διδαχθη σωτηρια;

Αυτη επεσε στην παγιδα που την εστησαν οι βαρβαροι και ετσι ονομασθεντες ευρωπαιοι, στην οποια
απομονωνονται πρωτα οι ανθρωποι και οι λαοι τους, μετα δυσφημιζονται εγκληματικα για την αποδοτικωτερη λεηλασια τους και στο τελος μπασταρδοποιουνται με τα μεταναστευτικα ρευματα, για να σφαγουν ολοκληρωτικα.

Ηδη πριν 2500 χρονια μας το διατυπωσε ο Ξενοφανης (570-480 π.Χ.): «Τιποτε απο την αρχη δεν φανερωσαν οι Θεοι στους θνητους, οι οποιο με την παροδο του χρονου εντοπιζαν μονοι τους τα καλλυτερα.

Ουδεις απο τους ανθρωπους εντοπιζε βεβαιες αληθειες και ουδεις απο αυτους θα εντοπιζει στο μελλον…». Υπο την μοντερνα μορφη Ο Ξενοφανης, ο Ελεατης, ηταν μονοθε’ι’στης, δηλαδη καποιος ο οποιος πιστευε μονο σε εναν θεο, ηταν πανθε’ι’στης, οσο εβλεπεν τον θεο σε ολα τα πραγματα, δηλαδη τα υπαρχοντα και θεος σχηματιζαν μια ενοτητα που δεν μπορουσε να διασπαστη.

Ταυτοχρονα ομως ηταν Αγνωστικος, ανηκε δηλαδη σε αυτους, οι οποιοι υπεστηριζαν, οτι δεν μπορει καποιος να γνωριζη το εαν υπαρχει θεος διοτι κατι τετοιο βρισκεται περαν των εμπειριων μας και ως εκ τουτου δεν ειναι δυνατον να απορριπτουμε και την υπαρξη του.

Σε αντιθεση με την επιχειρουμενη χειραγωγιση της εξουσιας απο το ειδωλο του Μαμμωνα, απο τον κατασκευατιστη του «Ενος Κοσμου», απο την ευγενη ρατσα εκ χαριτος πνευματος, στοχος του Μεγαλου Αλεξανδρου υπηρξεν η συμφιλιωση και η ενωση των λαων της εποχης του και μειξη του Ελληνικου Πολιτισμου με αυτους της Ανατολης.

Ο Μεγας Αλεξανδρος ξηλωσε τα διαχωριστικα τειχη μεταξυ της Ελληνικοτητας και της Βαρβαροτητας και σχεδιασεν την ενοτητα των λαων προς μια παγκοσμιοποιηση κατα την διαρκεια της ελληνιστικης εποχης.

Κατα την διαρκεια της εποχης αυτης για πρωτη φορα γενεες ανθρωπων διαφορετικων λαων εγνωρισαν μιαν ειρηνικη συνυπαρξη χωρις μεγαλους ιστορικους κλυδωνισμους, χωρις λεηλασιες, γενοκτονιες και πασης μορφης ανθρωπογενων καταστροφων.

Οι ανθρωποι της πολιτισμικης περιοχης της Ανατολης για πρωτη φορα εγνωρισαν τι θα πει ασφαλεια για την ζωη εως τα κατωτατα κοινωνικα στρωματα.

Περαν απο τις τυχαιωτητες της μοιρας και απο την προελευση των ανθρωπων εξελιχθηκε η πεποιθηση για ανθρωπισμο, για αρετες, αξιες, αρχες και ιδανικα που χαρακτηριζαν εναν παγκοσμιοποιημενο κοσμο, δηλαδη κατι που δεν εχει καμμια σχεση με τον τριτο δρομο της σκεψης, που εχει ως αξια την «εκδικηση».

Οι Μακκαβαιοι π.χ. μεχρι τις ημερες μας δεν λησμονησαν τον Αντιοχο Δ’ τον Επιφανη που γυρω στα 170 π.Χ. κατελαβεν την Ιερουσαλημ και ελληνοποιησε τον μισο σχεδον πληθυσμο των Ιουδαιων. Χαριν της «εκδικησης» μεχρι σημερα απο το 164 π.Χ. και καθε χρονο εορταζουν ολοι οι Ιουδαιοι του κοσμου την «Ανουχατ», την ημερα της δολοφονιας στο Τεμενος της Ιερουσαλημ μιας ελληνικης φρουρας με τον Ελληνα Αξιωματικο Νικαναρο, ως «ημερα του Νικαναρος», ως περιγραφεται στο πρωτο βιβλιο των Μακκαβαιων και στο Ταλμουδ.

Δεν αποτελει υπερβολη ο ισχυρισμος, οτι αυτα που μετα το 2007 μ.Χ. συμβαινουν
στην Ελλαδα εχουν σχεση με την τριτη κατευθυνση της σκεψης…..

Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

ΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ

PD Dr.-Ing. Georg Chaziteodorou Bleibergweg 114
D-40885 Ratingen
Tel.+Fax: 0049 2102 32513
E-Mail: chaziteo@t-online.de
06.03.2016

HELLAS UND DIE HEIMAT DER IDEOLOGIE DES GRAUENHAFTESTEN NATIONALISTISCHEN UND RASSISTISCHEN HASSES!

Dr. Georg Chaziteodorou

Wer sich einen geschichtlichen Überblick über die Basis-Ideologien in Europa der Vaterländer verschaffen will, sieht sich im übrigem vor einigen Schwierigkeiten. Drei Basis-Denkrichtungen sind in der westlichen Welt erkennbar geworden, die sich deutlich unterscheiden und die sich bis in die unmittelbare Gegenwart hinein auswirken. Für die erste Denkrichtung ist «Gleichheit» der höchste Wert, sie findet sich wieder im Sozialismus und Marxismus und hat auch bei den Ideologien Europas des 20. n. Chr. Jahrhunderts Pate gestanden. Für die zweite Denkrichtung ist «Freiheit» der höchste Wert, sie hat ihren Niederschlag gefunden in Individualismus, Liberalismus und Selbstverantwortung. Auch das grobe Raster der politischen Koordinaten, die wir in der Alltagssprache mit links oder rechts bezeichnen, entspricht der Antinomie dieser zwei Basis-Denkrichtungen. Bisher haben in der EU linke Vorstellungen dominiert und diese zu einer enormen Bürokratisierung mit zum Teil grotesken Auswüchsen und zu einer riesigen Umverteilung geführt haben, deren Kostenlast auf die Dauer nicht mehr tragbar ist. Die Erfahrung hat
gezeigt dass die sozialistische Wohlfahrtspolitik nach dem Wirtschaftmuster von Keynes noch nie einen dauerhaften Aufschwung zustande gebracht hat. Immer
war es liberale, nicht neoliberale, freiheitliche Wirtschaftspolitik, die das Elend
besiegte und zu Wohlstand führte. Für die dritte Denkrichtung ist die «Rache» der höchste Wert, sie hat ihren Niederschlag im Buch mit dem Titel «Jetzt und Immer» von Samuel Roth aus dem Jahre 1925 in internationalen politischen Zionismus, der auch die EU heute kontrolliert, gefunden. Folgende Sätze kann man lesen (Zit. n. Ritter, Gaston das Judentum und die Schatten des Antichrist, e. Aufl. Graz 1938, a.a.O. 32f): «Dann wird ein Mann kommen, ein Mann der Rache. Er wird Europa in eine gelbe Wolke hüllen. Die Völker werden dahinsterben…Alle Weiber in den Ländern sollen zuerst geschändet werden, bevor man sie tötet, zur Erinnerung daran, was einst einem schutzlosen Volke in ihrer Mitte angetan wurde…In Belgien und Deutschland wird man ein solches Abschlachten veranstalten, dass man um Holland größere Deiche bauen muss, damit der Gestank von dem Hinmetzeln dort nicht wahrgenommen werden kann…». Man konnte leider

nicht hoffen, dass derartiger Blutdurst durch die Verbrecher des Nationalsozialismus und des 2. Weltkriegs einigermaßen befriedigt worden ist. Es gibt heute zwei Wege die Nationen Europas durch den internationalen politischen Zionismus zu erobern und zu versklaven. Der eine ist durch die militärische Übermacht der USA, der andere durch die Verschuldung. Je nach Situation wird der eine oder der andere Wege gewählt. Nicht also die Brüsseler Kommission, nicht die EZB, nicht einmal die Hochfinanz als solchen, sondern
einem sie verbindlich inspirierenden absolut geheimen hebräischen «Sanhedrin» liegt das Europa der Vaterländer über die EU von Maastricht, zu Füßen. Das Zeitalter der Demokratie in Europa neigt sich seinem Ende zu. Der Mohr hat seine Schuldigkeit getan, der Mohr kann gehen. Die Demokratie von allem Anfang der EU an, war nur Mittel des internationalen politischen Zionismus, zum Zweck der Weltherrschaft.

Dienen die Kriege heute im Nahen- und Fernosten, die wirtschaftlichen Raubzüge und Ausplünderungen der südeuropäischen Länder durch die EU-
Vasallen des internationalen politischen Zionismus, die Bastardisierung der Völker Europas durch die Einwanderungsströme, die Ausplünderungsprogramme der IWF und der Weltbank die die Reale Wirtschaft jedes Landes deflationieren und so die Umverteilung gesellschaftlichen Reichtums zugunsten der Reichen begünstigen, der Weltbetrug über den
Klimawandel und vieles anderes mehr, dem Kampf um die Herrschaft Eurasiens und damit auch um die Herrschaft der Welt? Was heute über die EU in der «Einen Welt» in eben diese Welt hinausposaunt wird, ist natürlich so wenig neu wie alles, was der internationale politische Zionismus zur jeweils gegebenen
Zeit aus dem Zylinder zaubern wird. Die Herren der «Einen Welt» sind nicht ganz zufällig dieselben, die als künftige Herrscherkaste Europas in den Startlöchern hocken, nicht mehr, um einen langen Wettlauf zur Macht anzutreten, sondern, um in der Stunde Null triumphierend ihre bislang größtenteils kaschierte völkische Identität zu enthüllen und ihre längst schon geheime Herrschaft des Götzen Mammon dann offen zu proklamieren.

Kann Hellas aus den eigenen Fehlern der letzten Jahrzehnte (Beitritt in der EU und in die Eurozone) lernen? Bei Hellas griff das alte barbarische politische Geschäft der so genannten Europäer, Menschen und ihre Völker zuerst zu isolieren, dann zu diffamieren um besser auszuplündern und schließlich durch die Einwanderungsströme zu bastardisieren um effektiver zu massakrieren. Schon vor 2500 Jahren hat Xenophanes (570-480 v. Chr.) es ausgesprochen:
«Nicht vom Beginn an enthüllen die Götter den Sterblichen alles, aber im Laufe der Zeit finden wir suchend das Bessere. Sichere Wahrheit erkannte kein Mensch und wird keiner erkennen…». Im modernen Sinne war Xenophanes, der Eleate, Monotheist, also jemand, der an nur an einen Gott

glaubt, er war Pantheist, insofern er Gott in allen Dingen sah, also das Seiende und Gott eine Einheit bilden und nicht voneinander getrennt werden können. Zugleich aber war er Agnostiker, gehörte also zu denen, die behaupten, dass man nicht wissen könne, ob es einem Gott gibt, dass das jenseits unserer Erfahrung liegt, die damit aber nicht seine mögliche Existenz leugnen.

Im Gegensatz zu angestrebte Herrschaft des Götzen Mammon d.h. der «Einen Welt» der «Adelsrasse von Geistes Gnaden», war das Ziel Alexanders des Großen die Völker seiner Zeit auszusöhnen und zu verschmelzen und
hellenische und morgenländische Kultur zu verbinden.
Alexander riss die Schränke zwischen Hellenismus und «Barbarentum» nieder,
er wollte die Völker wie in einem «Schmelztiegel» zusammenführen und bereitete so den Weg für das Weltbürgertum der hellenistischen Zeit. Während dieser Zeit führten viele Generationen von Menschen verschiedener Völker ein
friedliches Dasein ohne große geschichtliche Erschütterungen, ohne den ständigen Anblick und das bis dahin, wie auch heute, selbstverständliche Erlebnis der Zerstörung, Plünderung und Zusammenbruch. Die Menschen im östlichen Kulturkreis erlebten zum ersten Mal eine Lebenssicherheit, die bis in die unteren Gesellschaftsschichten reichte. Über die Zufälligkeiten des Schicksals und der Herkunft hinweg entwickelte sich die Überzeugung von der Humanitus der Weisen und Tugendhaften als eine Art Weltbürgertum, das mit dem angestrebten von heute d.h. mit der dritte Denkrichtung, nicht das geringste zu tun hat. Die Makkabäer haben bis heute nie die Herrschaft Antiochus des Vierten des Seleukidenreiches vergessen, der 170 v. Chr. Jerusalem besetzte und in kurzer Zeit fast die Hälfte der Hebräer hellenisierte. Die dritte Denkrichtung
reflektiert sich deutlich in «Chanukka» und in «Talmud». Seit 164 v. Chr. und ununterbrochen bis heute, feiern jedes Jahr die Hebräer der ganzen Welt, den Tag des «Nikanaros», den Tag der Ermordung im Tempel Jerusalems eines hellenischen Offiziers, wie es im ersten Buch der Makkabäer und auch im Talmud überliefert ist. Die heutige Wirtschaftskrise in Hellas und die Bastardisierung der Hellenen, ist in Zusammenhang auch mit der dritten Denkrichtung zu bringen…..

Dr. Georg Chaziteodorou

Μοιραστείτε το!

2 comments to ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΗΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥ ΠΙΟ ΦΡΙΚΑΛΕΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΡΑΣΙΣΤΙΚΟΥ ΜΙΣΟΥΣ!

  • Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

    ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΤΥΧΙΑ ΟΥΤΕ ΓΝΩΣΕΙΣ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ

    ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΤΡΑΤΗΛΑΤΗΣ

    ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΟΣΟ ΔΟΞΑΣΜΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥΘΕΝΑ

    ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΜΕΙΞΗ ΛΑΩΝ Ή ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ

    ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΦΕΡΕ ΑΛΛΑ ΕΘΝΗ ΣΤΗΝ ΙΕΡΗ ΜΑΣ ΕΛΛΑΔΑ

    ΠΟΤΕ !

    ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΣΤΕΡΗΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΕΚΕΙΝΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΟΡΦΩΜΕΝΑ ΜΥΑΛΑ

    ΕΝΩ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ ΑΥΤΟΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙ

    ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΑΥΤΟΧΘΟΝΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

    http://4.bp.blogspot.com/-QVAA8rpjiPQ/Vtm9NP5cBDI/AAAAAAAAmGI/40Y-5zSGNMw/s1170-r/1821%2B%25CE%25BA%25CE%25BF%25CE%25BB%25CE%25B1%25CE%25B62.jpg

    ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

    ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΓΗΓΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

  • ΠΡΩΤΕΑΣ

    Άσχετο με το άνωθεν κείμενο, αλλά νομίζω πολύ αξιόλογη είδηση έπεσε κατά λάθος σε ραδιοφωνική εκπομπή σήμερα το πρωί Αυστραλίας περίπου 9,30πμ(12,30πμ) πρώτες πρωινές ώρες Ελλάδος. Σχολιάζει το φερεφωνο το κατευθυνομενο την στάση της Τουρκίας στην σύνοδο κορυφής στις Βρυξέλλες ότι η Τουρκία απαιτεί 30 δις απ την ΕΕ για να φρενάρει τους λαθροπροσφυγες.(αυτά απ τον Κ…… Λ………που επιμελείται την εκπομπή).Και του λέει ο άλλος δημοσιογράφος αφελεστατα ,οτι αυτή η απαίτηση της Τουρκίας έχει σαν βάση την διάσκεψη που έγινε πριν από λίγο καιρό στην Αττάλεια και η Ελλάδα συμφωνήθηκε να πάρει απ την ΕΕ το πόσο των 85 δις ευρώ για να κρατήσει όλους αυτούς τους ανθρώπους επί Ελληνικού εδάφους. Κοινός ένα απέραντο HOT SPOT. Τώρα κατάλαβα γιατί ο υπουργός μεταναστευσης ουρλιάζει για τα δικαιώματα των λαθραιων εισβολεων. Τώρα ποιος μπορεί να επιβεβαιώσει αυτή την είδηση ή να την διασταύρωση. Όποιος μπορεί ας βοηθήσει να ξεβρακωθουν οι ξεφτίλες οι ανθρωπιστες που και καλά έγιναν και φιλανθρωπη. Θα τσιμπήσουν τα ψιλά και των κοσμάκη στην απόλυτη πείνα ,κόψιμο σύνταξης , αύξηση φόρων, ανεργία, αυτοκτονία, μετανάστες και λάσπη σε οποιοδήποτε σηκώσει φωνή και ανάστημα στο σάπιο κατεστημένο. Φυσικά με τους γνωστούς χαρακτηρισμους ρατσιστή , φασίστα , ομοφοβηκε, απονε, κ.α κοσμητικα επίθετα. Περιμένω νέα .

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>