«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΟΙ ΣΑΤΡΑΠΕΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΤΙΜΑΡΙΩΤΕΣ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ Ε.Ε., ΗΔΗ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ, ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΤΟΥΣ!!!

PD Dr.-Ing. Georg Chaziteodorou Bleibergweg 114 D-40885 Ratingen Tel.+Fax: 0049 2102 32513
E-Mail: chaziteo@t-online.de
29.02.2016

 

Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

Παρατηρηση:

Η Ε.Ε. ως σιωνιστικη κατασκευη δεν εχει καμμια απολυτως σχεση με την «Ευρωπη των πατριδων».

Περισσοτερο ενδιαφερον απο το κειμενο της συμφωνιας του Μααστριχτ που προπαγανδιζει τους δηθεν στοχους της Ε.Ε., παρουσιαζουν τα μερει εκεινα που ωραιοποιουν ‘η αποσιωπουν την
πραγματικοτητα.

Στην πραγματικοτητα ουδεις απο τους υπευθυνους της Ε.Ε.
ενδιαφερεται για την «Ενισχυση της Αλληλεγγυης» μεταξυ των λαων της ευρωπης ουτε για την «οικονομικη και κοινωνικη προοδο» αυτων αλλα και ουτε για την «Ενισχυση της Ταυτοτητας και Ανεξαρτησιας της Ευρωπης».

Την ποιοτητα της Αλληλεγγυης των μελων κρατων της Ε.Ε. την αισθανεται σημερα ολοζωντανα η Ελλας, με την αποπνιχτικη επιβαρυνση της απο τα αδιακοπα μεταναστευτικα ρευματα απο την Ασια, που σκοπημα διοχετευει χωρις κανενα ελεγχο και κερδοσκοπικα η Τουρκια.

Η κυκλοφοριακη συμφορηση των ρευματων αυτων στα συνορα της Ελλαδος και της πρωην γιουγκοσλαβικης ομοσπονδιακης δημοκρατιας της Μακεδονιας ‘η Βαρδαρ ομιλει την δικη της γλωσσα της Αλληλεγγυης.

Οι Σατραπες της Ε.Ε. σκεφθονται για την ταυτοτητα των λαων της ευρωπης μονο υπο την σκοπια της φυλετικης «μπασταρδοποιησης» αυτων με την πολυκοσμικοτητα των
μεταναστευτικων ρευματων, την οποια πραγματι επιθυμουν και επιδιωκουν.

Σκοπημα αποσιωπουνται τα αληθινα «Αιτια» της δημιουργιας των μεταναστευτικων ρευματων που αδισταχτα και εκληματικα εκμεταλλευεται η Τουρκια εις βαρος της Ελλαδος.

 

 

Ουτε λαλια ακουγεται απο τα διαβρωμενα ευρωπα’ι’κα γραπτα και ηλεκτρονικα ΜΜΕ για το σχεδιο «Yinon» δημιουργιας του «Eretz Yisrael Hashlermah» μεταξυ των ποταμων Νειλου και Ευφρατη, για το σχεδιο του A.I.R.A.C. (American Israel Puplic Affairs Commitee) για τριχοτομιση του Ιρακ, για πενταχοτομιση της Συριας και διχοτομισης της Αιγυπτου και της Λιβυης, το οποιο σχεδιο δημοσιευθηκε στο περιοδικο Kivounim Αριθ. 14 της 14.02.1982 της Ιερουσαλημ.

Ουτε λαλια ακουγεται απο τα διαβρωμενα ευρωπα’ι΄κα γραπτα και ηλεκτρονικα ΜΜΕ για τους αληθινους λογους δημιουργιας και απο ποιους της τρομοκρατικης οργανωσης ISIL (Islamik State in Irak and the Levante) η οποια αμφισβητει τα σημερινα συνορα των αραβικων κρατων και επιδιωκει να τα επαναπροσδιοριση.

Καμμια λαλια δεν ακουγεται απο τα διαβρωμενα γραπτα και ηλεκτρονικα ΜΜΕ οτι το σιωνιστικο κατασκευασμα που φερει το ονομα Ε.Ε. ειναι ο τελικος σταθμος στον δρομο για την οργανωση του «Ενος Κοσμου» με μια δικτατορικη διακυβερνηση.

Ετσι τα εχει ολα σχεδιασει η εξουσια του ειδωλου του Μαμμονα, η εξουσια του Αντιπαλου της Δημιουργιας απο την αρχη, του «ιδιωκτητη ολων των προ’ι’οντων και του πλουτου στον πλανητη Γη». Και οι πιστοι τιμαρωτες του διεθνους πολιτικου σιωνισμου στην Ε.Ε. εκτελουν πιστα τις εντολες της ως ανω εξουσιας. Εαν πραγματι η Ελλας θελει να επιζηση, πρεπει πρωτα να εξαλειψη τους ως ανω τιμαριωτες εντος των τειχων της και να εγκαταλειψη οχι μονο την ευρωζωνη αλλα και την ιδια την Ε.Ε. και να διακινδυνευση εναν πολεμο με την Τουρκια.

Αλλως θα καταρρευσει σιγα μεν αλλα αποτελεσματικα και θανατηφορα κατω απο το βαρος των μεταναστευτικων ρευματων που τα διοχετευει σκοπημα η Τουρκια.

Εξ αναγκης συνεπως χρειαζεται η Ελλας ζωτικο χωρο στην Ιωνια της Μικρας Ασιας για να σταματηση τις ροες των μεταναστευτικων ρευματων και για την επιστροφη αυτων που κατεληξαν μεσω των νησων του ανατολικου Αρχιπελαγους του Αιγαιου στην ηπειρωτικη Ελλαδα.

Τι θα μας λεγουν ηδη αυριο οι Σατραπες, δηλαδη οι τιμαριωτες του διεθνους πολιτικου σιωνισμου της Ε.Ε.;

Σημερα δεν τολμουν ακομη να μας το πουν: οτι η Ε.Ε. σωθηκε εκεινη ακριβως την στιγμη, οταν μετα απο ακοπημα ψευδη για τους σκοπους της υπεγραφει η συνθηκη του Μααστριχτ την 07.02.1992.

Με μισολογα μας μασουν μεν σημερα οτι ζουμε ηδη στον «Ενα Κοσμο», αλλα θα ηταν για τους πονηρους τιμαριωτες του διεθνους σιωνισμου ακομη ενα μη απαραιτητο σφαλμα εαν μας ελεγαν την ολη αληθεια.

Παρ΄ολα αυτα, οσοι απο τους ευρωπαιους πολιτες εχουν μυαλο στο κεφαλι τους και σκεφθονται ακομη μονοι τους, απορριπτοντας την λογικη του Morgenstern, προβλεπουν αυτα που θα μας λεγουν οι ως ανω τιμαριωτες αυριο: τα εντελως αντιθετα απο αυτα που μας λεγουν σημερα.

Σημερα ειναι δηθεν μονο η πολιτικως Ε.Ε. του Μααστριχτ σε θεση να αντιμετωπιση
αποτελεσματικα ολες τις «Προκλησεις του Μελλοντος».

Ηδη αυριο, οπως σημερα δειχνει η οικονομικη και μεταναστευτικη κριση, δεν θα ειναι ξαφνικα η Ε.Ε. του Μααστριχτ σε θεση να λυση μονη της τα ως ανω προβληματα, παρα μονο κατω απο μια παγκοσμια διακυβερνηση!

Οποιος εχει μυαλο και οχι αχυρο στο κεφαλι του καταλαβαινει οτι ολα τα «επιχειρηματα» κατα μιας
ανεξαρτητης Ευρωπης των πατριδων στοχο εχουν να μας «σερβιρουν» οι επαγκελματιες απατεωνες την παγκοσμια διακυβερνηση την οποιαν ηδη το 1944 προετοιμασαν θεωρητικα (M. B. Schnapper, Hrsg., Regionalism and World Organization. Post – war Aspects of Europes’ Global Relationships. A Symposium of the Institute on World Organization, Washington D.C, 1944).

Δεν προκειται συνεπως ποτε να εφαρμοστη η «Αρχη της μη Αναμειξης» στα εσωτερικα ζητηματα της Ε.Ε.!. Ετσι οπως σημερα η Κομισιον της Ε.Ε. αναμιγνυεται αφορητα στα καθαρως εσωτερικα ζητηματα των κρατων μελων της για «καθαρα τοπικους λογους» (ουσιαστικα με την συνθηκη του Μααστριχτ καταληθησαν οι χωρες μελη της Ε.Ε.!) ετσι και αυριο θα αναμιγνυεται αφορητα η παγκοσμια διακυβερνηση για «καθαρα παγκοσμιους λογους» στα καθαρα εσωτερικα ζητηματα της Ε.Ε. χωρις να δινη σε κανενα καποιον λογαριασμο.

Σε μια τετοια Ευρωπη η Ελλας δεν εχει καμμια θεση και αισθανεται για τα αλλα μελη κρατη της Ε.Ε. αν οχι περιφρονηση τουλαχιστον συμπονοια!

Το Ελληνικο Εθνος παρ’ ολα τα σημερινα οικονομικα και μεταναστευτικα προβληματα του, δεν ειναι ενα κοπαδι προβατων, το οποιο σκεφθεται μονο για να τρωη σαν ζωο, και να κατευθυνεται με τους αγορασμενους πολιτικους ποιμενες και με την βοηθεια κομματοσκυλων προς τα εκει που θελουν οι τιμαριωτες του διεθνους πολιτικου σιωνισμου της Ε.Ε.

Για τον στω’ι’κο Επικουρο, ο Ελληνας ειναι ο Κυριος της ζωης του, την οποια διαμορφωνει ελευθερα και οπως την θελει αυτος και κανενας ψευδοευρωπαιος.

Για τον λογο αυτο ο γραφων αμφιβαλλει κατα ποσο ο ετσι ονομασθεις «Πολιτισμος της Εσπεριας», δηλαδη το υποβαθρο της σκεψης και οι πνευματικες ριζες των ετσι ονομασθεντων ευρωπα’ι’κων λαων, εχει καμμια σχεση και εξελιχθηκε με βαση του Ελληνικου Πολιτισμου.

Πολλα πραγματα συνηγορουν οτι μια τετοια σχεση ειναι ενας Μυθος, ενα ψευδες κατασκευασμα οπως και η ιδια η Ε.Ε.!

Ψαχνουν για προγονους που οι ιδιοι δεν εχουν……

Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου
Και στα Γερμανικά
WAS DIE SATRAPEN BZW. VASALLEN DES INTERNATIONALEN POLITISCHEN ZIONISMUS DER E.U. UNS MORGEN SCHON ÜBER DIE PROBLEME DIESES KONSTRUKS SAGEN WERDEN!!!

Dr. Georg Chaziteodorou

Bemerkung:

Die E.U. als zionistisches Konstrukt, hat mit «Europa der Vaterländer» nicht das geringste zu tun. Wesentlich interessanter und gewichtiger als der Text des Vertrags von Maastricht selber ist das, was er beschönigt oder verschweigt
z.B. in den feierlich proklamierten Zielen. Es geht tatsächlich weder um eine «Stärkung der Solidarität» zwischen den Völkern Europas noch um deren «wirtschaftlichen und sozialen Fortschritt» und schon gar nicht um die «Stärkung der Identität und Unabhängigkeit Europas». Die Qualität der Solidarität ist sehr deutlich bei der Aufnahme der Einwanderungsströme geworden! Der Stau zwischen den Grenzen der ehemaligen Jugoslawischen Republik Makedonien bzw. Vardar und Hellas, spricht heute die eigene solidarische Sprache! Die Satrapen der E.U. gedenken zusätzlich die Identität der Völker Europas mittels gewaltsamer Herbeiführung (Bastardisierung!) einer gemischtrassischen europäischen Multikultur zu wahren. Man verschweigt weiter die wahren «Ursachen» der heutigen Entstehung der
Einwanderungsströme. Kein Wort über den «Yinon-Plan» für «Eretz Yisrael Hashlermah» vom Nil bis Euphrat, über den Plan von A.I.R.A.C. (American Israel Public Affairs Commitee) zur Teilung Iraks, Syriens (in fünf Teile), Ägyptens und Libyens, der im Zeitschrift Kivounim Nr. 14 am 14.02.1982 veröffentlicht wurde. Kein Wort über die wahren Gründern der Entstehung von
ISIL (Islamic State in Irak and the Levante) die die arabischen Staaten in Frage stellt und die bisherigen Grenzen aufhebt. Kein Wort dass die E.U. die
letzte Etappe auf dem Weg der Organisierung der «Einen Welt» mit ihrer diktatorischen Superregierung bildet. So hat es geplant die Herrschaft des Götzen Mammon, des Widersachers der Schöpfung von Anbeginn, über «alle Reiche und Güter dieser Welt». Und die treuen Vasallen der E.U. folgen bedingungslos die Befehle dieser Herrschaft. Wenn Hellas aber überleben will,
muss sie parallel mit der Ausschaltung ihrer derzeitigen infiltrierten politischen Führung aller Schraffierungen, sehr schnellt, nicht nur die Eurozone sondern auch die E.U. verlassen und einem Krieg gegen die Türkei riskieren. Hellas

erstickt langsam aber sicher durch die illegale Einwanderungsströme und
benötigt die Schaffung eines Lebensraums in Jonien Klein Asiens, zu Rückführung der islamischen Einwanderer aus den asiatischen Ländern.

Was die Satrapen bzw. Vasallen des internationalen politischen Zionismus der E.U. uns morgen sagen werden.

Sie werden es uns heute noch nicht wagen zu sagen: dass sich die E.U. bereits in dem Augenblick überlebt hat, in dem am 07.02.1992 glücklich zustande gekommen ist. Sie schwärmen uns zwar etwas vor von der «Einen Welt», in der wir doch alle leben, aber es wäre gar zu ungeschickt und würde der internationale politische Zionismus so schlau eingefädelte Pläne noch im vorletzten Augenblick unnütz gefährden, fiele sie jetzt mit der Wahrheit in der E.U. Dennoch, wer von uns Europäern Gehirnmasse in Kopf hat, kann erahnen, was sie uns morgen sagen werden: das glatte Gegenteil von dem, was sie uns noch heute sagen. Heute ist angeblich nur das politisch vereinte Maastricht -E.U. in der Lage, den uns allen ja gemeinsamen «Herausforderungen der
Zukunft» gerecht zu werden. Schon morgen, wie heute die Wirtschafts- und Einwanderungskrise zeigt, wird die E.U. von Maastricht plötzlich seinen heutigen Problemen nicht mehr zu lösen vermögen, es sei denn in Unterordnung unter eine Weltregierung! Wer Gehirnmasse in Kopf hat weis das, denn alle
«Argumente» gegen ein souveränes Europa der Vaterländer und für eine Weltregierung, die man uns morgen «servieren» wird, haben die Klugscheißer
Welt-Organisatoren schon 1944 fertig (M.B. Schnapper Hrsg., Regionalism and
World Organization. Post -war Aspects of Europes’ Global Relationships. A Symposium of the Institute on World Organization, Washington D.C. 1944), ausgerichtet! Es wird also kein «Prinzip der nicht Einmischung» in inneren Angelegenheiten der E.U. geben! So wie sich heute die EU-Kommission massiv
«aus regionalen Gründen» in die nationalen Belange der europäische Völker bzw. ihrer (im Maastrichter Vertrag faktisch bereits abgeschafften!) Mitgliedsstaaten einmischt, wird sich morgen die Weltregierung «aus universalen Gründen», über die sie uns nicht einmal Rechenschaft schuldig ist,
um die Belange der E.U. kümmern. In einem solchen Europa soll Hellas keinem Platz haben und für die anderen Mitgliedsstaaten nicht so sehr Verachtung als vielmehr Mitleid empfinden! Die hellenische Nation trotz
ihrer Wirtschaftsprobleme, ist keine Schaffsherde, die nur ans Fressen
denkt, und die gekauften Schäfer mit Hilfe guter Parteihunde führen sie, wohin sie wollen. Für den Stoiker Epikur ist der Hellene Herr seines Lebens und gestaltet es in Freiheit, wie es ihm beliebt. Es ist stark
anzuzweifeln, ob das was als «Kultur des Abendlandes» genannt wird, d.h.
der Hintergrund des Denkens und die geistigen Wurzeln der so genannten europäischen Völkern, sich aus den Grundlagen entwickelt hat, die den
alten Hellenen zu verdanken sind. Handelt es sich hierbei vielleicht um

einen Mythos?

Dr. Georg Chaziteodorou

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>