Η ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΑΡΧΉ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ!!!

Η Γενετική Ιστορία των Κατοίκων της Ελλάδας: Το DNA των Ελλήνων

ΚΑΙΡΟΣ

O καιρός σήμερα

το χρήμα ως χρέος 1) με υπότιτλους

το χρήμα ως χρέος 2) με υπότιτλους

το χρήμα ως χρέος 3) με υπότιτλους

Ελληνίδες, Έλληνες

ΚΑΛΕΡΓΗΣ

Σήμερα σε μία εποχή ραγδαίας παγκοσμιοποίησης, μία διεθνής μειοψηφική Ελίτ με όπλα της το χρήμα και την απάτη οδηγεί το ανθρώπινο γένος στην καταστροφή.

Μεθόδευσε απατηλήν ύφεσιν και στερεί από τους λαούς της γης όλα τα υλικά και πνευματικά εφόδια της επιβίωσης των ανθρώπων μετατρέποντας τους σιγά – σιγά εις κοινωνίαν δούλων, υποκείμενων σε απόλυτο ηλεκτρονικό φακέλωμα, ύποπτους αεροψεκασμούς, και αμφίβολης ποιότητας διατροφή προερχόμενη κυρίως από συγκεκριμένες «πολυεθνικές» που απομυζούν τον πλούτο της χώρας μας.

 

Έτσι γίνεται φανερός και ο σκοπός τους σε συνδυασμό με την αθρόα είσοδο μεταναστών, κατά το σχέδιο Kalergi (Καλλέργκη).
Η επίθεση αυτή εκδηλώνεται και εναντίων των κρατών, τα οποία οδηγεί μαθηματικά, σε διαμελισμό. Η χώρα μας δέχεται αυτήν την επίθεσιν συντονισμένα σε όλα τα επίπεδα. Από τη μια χτυπιέται ο Έλληνας πολίτης με τη ραγδαία πτώση του βιοτικού του επιπέδου, για να μην μπορεί να αντιδράσει και από την άλλη επιχειρήται η γιγαντιαία κλοπή του φυσικού πλούτου μας.
Μέσα σ’ αυτές τις αντίξοες συνθήκες δημιουργήθηκε από σκεπτόμενους Έλληνες ο πολιτικός φορέας «ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΑ» δια να συμβάλλει εις την εξέγερσιν όλου του Έθνους των Ελλήνων όπως το 1821, την οποίαν διέκοψαν οι εχθροί του Ελληνισμού την 27η Σεπτεμβρίου του 1831 με την δολοφονίαν του Καποδίστρια και είναι δική μας ευθύνη η συνέχεια και η ολοκλήρωσή της.
Παλεύουμε για ένα Σύγχρονο Νεοελληνικό Διαφωτισμό, που θα ξυπνήσει την ανθρωπότητα από τον λήθαργο που την παρέσυρε το κατεστημένο και θα την οδηγήσει στην πρόοδο και τον πολιτισμό με ανεπτυγμένο ανθρωπισμό, το βασικό γνώρισμα των Έλληνων.
Πρωταρχικός μας στόχος είναι η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ του σάπιου και διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος του διεθνούς κεφαλαίου, που οικοδομήθηκε στη χώρα μας την εποχή της Μεταπολίτευσης, της «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ» και εκφράζεται από όλα τα κόμματα της βουλής μηδενός εξαιρουμένου, πότε θετικά – ενεργητικά και πότε παθητικά αδρανοποιώντας τον λαό, αναλόγως των οδηγιών του Μεγάλου Αδελφού, δια να επιτύχει καλύτερα ο Σκοπός του κεφαλαίου.
Δεύτερος στόχος μας είναι η κοινωνική ΑΝΑΤΡΟΠΗ «ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΤΗΣ ΞΕΝΟΚΡΑΤΙΑΣ» με την αποτίναξιν του ΖΥΓΟΥ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ και την ανάκτησιν της ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ και ελευθερίας της Πατρίδος μας.

Σύμφωνα με το Άρθρο 120 του Συντάγματος
Επίσημα εγγράφως και ενόρκως έχουμε πράξει τα ιερά καθήκοντα μας απέναντι στο Σύνταγμα και την Πατρίδα μας . Είμαστε σε διαρκή ετοιμότητα για την υπεράσπιση του Συντάγματος, την με οποιοδήποτε μέσο αποτίναξη της προδοσίας κατά της χώρας και της κατοχής και εφαρμόζουμε εμπράκτως το άρθρο 120 και όσα αυτό επιτάσσει !
Πιστοί στο Σύνταγμα και στην Πατρίδα , έχουμε διαχωρίσει την θέση μας και έχουμε καταδικάσει την παράλειψη διώξεων της προδοσίας κατά της χώρας, που από τις 24/11/2011 εκκρεμοδικεί σε κάποιο συρτάρι της βουλής ,καθώς όπως και εσείς γνωρίζετε , ότι η παράλειψη διώξεων εσχάτης προδοσίας , συνιστά κατοχή

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Έδρα : Πανεπιστημίου 63 – 4 όροφος, Αθήνα
Τηλέφωνο : 210 3236802 – 210 3836802
Fax : 210 3836802
Email : info@ethnegersia.gr
Official Website : Ethnegersia.gr

ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΑ ΑΘΗΝΩΝ

Related posts: