«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ο ιμπεριαλισμός, ο κομουνισμός, ο ισλαμισμός, ο χριστιανισμός αγκαλίτσα, χέρι χέρι όλα σε ένα πακέτο στο Χόλιγουντ!

ΧΟΛΙΓΟΥΝΤ 1

Για τις γυναίκες ένα ωραίο κολιέ και για τους άντρες ένα ωραίο κομπολόι!
Διεθνώς σε βασικά επίπεδα ο ιμπεριαλισμός εκπροσωπείτε από τον αμερικανικό ηγετικό καθοδηγησμό.
Και εδώ είναι και η παράμετρος, το παράδοξο, ότι αυτός ο κακός ιμπεριαλισμός διευθύνει αόρατα και τον ιμπεριαλιστικό κομουνισμό και τον ιμπεριαλιστικό ισλαμισμό, και τον ιμπεριαλιστικό χριστιανισμό!
Κάποιοι λένε ότι το κάνει με τις στρατιωτικές επιθέσεις και την τρομοκράτηση των λαών, κάποιοι με τους δημοσιογράφους, κάποιοι με τα ΜΜΕ και με τις διάφορες γλυκόξινες , γυμνόστηθες γλάστρες στα διάφορα παράθυρα, άλλοι μέσα από τις πρεσβείες, άλλοι από ιεραπόστολους και ΜΚΟ!
Όλα τα παραπάνω είναι αλήθεια, αλλά όλα μαζί δεν μπορούν να συναγωνιστούν αυτό το αθώο φαινομενικά αλλά πρόστυχο και πανούργο Χόλιγουντ!
Το Χόλιγουντ είναι ένας παγκόσμιος πολιορκητικός μηχανισμός του εγκεφάλου και της ψυχής, αντικατέστησε την προπαγάνδα με ταχύτητα φωτός!

 

 

s11_hollywood_1904-thumb-large

Χρηματοδοτείτε να παράγει τροφή για την ελίτ και για τα ανθρώπινα ζώα στις στάνες του παγκόσμιου ιμπεριαλισμού!
Δείτε κατά εκατομμύρια έργα και σειρές που είναι από αστυνομικά, αισθηματικά, φρικιαστικά, δικαστικά, ανθρωπιστικά, Αστρολογικά, διαστημικά, θρησκευτικά, πολεμικά και άλλα που ισοπεδώνουν τις διαφορές μεταξύ καλού και κακού, μεταξύ σεχ και σαδομαζοχισμού, σωστού και λάθους, αυτό είναι και έτσι και αλλιώς, μεταξύ αληθινού και ψεύτικου, ανθρωπιάς και απανθρωπιάς, καλού πολέμου και κακού πολέμου, του ανθρώπου που έχει αξία αμύθητη και του ανθρώπου που είναι αξίας μιας μπαταρίας μια χρήσης, έχει εισχωρήσει στις παιχνιδομηχανές, στην μουσική, στην διατροφή στην ιατρική!
Το Χόλιγουντ όλα τα παραπάνω τα βάζει σε ένα μίξερ και το προσφέρει στην παγκόσμια κοινωνία ως δροσιστικό, να περνά η ώρα, δημιουργώντας ανθρώπους ζόμπι, τους αφαιρεί την λογική, την δημιουργία, την ελπίδα, τους αποκόπτει από ήθη και έθιμα, από την ιστορία τους, από τον πολιτισμό, από την αλήθεια!
Προσφέρει εγκεφαλικό παυσίπονο σε κονσέρβα για όλα τα γούστα και αφού εξαρτηθείς από το εγκεφαλικό παυσίπονο σε περνά σε εγκεφαλική ηρωίνη ανακατώνοντας όλα τα παραπάνω παυσίπονα σε ένα κραχ!
Δείτε τους δολοφόνους που δεν είναι δολοφόνοι, δείτε τους απατεώνες που δεν είναι απατεώνες, δείτε τους απάνθρωπους πολεμοχαρείς που είναι ανθρωπιστές ειρηνοποιοί, δείτε τον κίναιδο που είναι φυσιολογικός, δείτε τον σαδομαζοχισμό την ανωμαλία, την παιδεραστία που είναι φυσιολογικό σεχ, δείτε τις προδοσίες που είναι σύγχρονη πολιτική, τελικά δείτε το άσπρο που είναι μαύρο και στο τέλος θα επιμένετε ότι αυτό είναι το σωστό χωρίς να μπορείτε να το στοιχειοθετήσετε, αλλά θα επιμένετε ότι είναι σωστό!
Το Χόλιγουντ περνά και ισοπεδώνει σύνορα, έθνη, πιστεύω, κουλτούρες, ήθη και έθιμα, ιστορίες, δίκιο, πολιτισμούς είναι απόλυτα ο σύγχρονος δούρειος ίππος!
Το Χόλιγουντ είναι πίσω από ότι κινείτε και υπάρχει επάνω στην γη, έχει μολύνει τα πάντα, Τράπεζες, στρατοί, φόνοι, δίκες, πόλεμοι, εκλογές, φάρμακα, έρευνες, και πολλά άλλα το χρησιμοποιούν με χρηματοδοτήσεις για το σκοπό που το θέλουν και στο προσφέρουν σαν αληθινή ενημέρωση, ψυχαγωγία , σε πείθουν ότι αυτό που σου λένε τώρα αληθινό, σε λίγο στο δείχνουν ότι είναι ψεύτικο, αυτό μόνο η ηθοποιία μπορεί να στο φυτέψει στον εγκέφαλο!
Αν υπάρχει ο διάολος, άλλαξε όνομα λέγετε Χόλιγουντ!!!
ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μοιραστείτε το!

1 comment to Ο ιμπεριαλισμός, ο κομουνισμός, ο ισλαμισμός, ο χριστιανισμός αγκαλίτσα, χέρι χέρι όλα σε ένα πακέτο στο Χόλιγουντ!

  • ΕΛΛΗΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΜΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!
    ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ;
    Τετάρτη, 12 Αυγούστου 2015
    http://4.bp.blogspot.com/-8VJeDjkBNNk/VczNG3LJhYI/AAAAAAAAVJ8/jHQsdPQjmGw/s640/%25CE%259B%25CE%2591%25CE%2598%25CE%25A1%25CE%259F.png

    Πολλοί είναι αυτοί που τοποθετούν την πηγή του ρέοντος προβλήματος της λαθρομετανάστευσης στην ανικανότητα του Σύριζα να διαχειριστεί τις λαθρομεταναστευτικές ροές. Άλλοι, ευρισκόμενοι πιο κοντά στην αλήθεια, κάνανε λόγο για ένα συντεταγμένο σχέδιο της ανθελληνικής – διεθνιστικής αριστεράς για διάλυση του Ελληνικού Έθνους.
    Το γεγονός ότι στην Κω οι λαθρομετανάστες επεχείρησαν εισβολή σε αστυνομικό τμήμα και ουδείς ασχολήθηκε, ενώ αντιθέτως έγινε μείζον ζήτημα ένα χαστούκι, δείχνει την προπαγανδιστική γραμμή και συνεπώς την βούληση του καθεστώτος. Συνεπώς, υπάρχει σαφέστατα σχέδιο, το οποίο συνοψίζεται στις λέξεις «ρατσισμός εναντίον των Ελλήνων». Είναι, όμως, αυτό ένα σχέδιο της διεθνιστικής αριστεράς; Προφανώς και όχι, αφού οι μαρξιστές και οι νεομαρξιστές είναι παντελώς ανίκανοι για την δόμηση σκέψεων.

    Στις παρακάτω γραμμές θα σας δείξουμε ποιο είναι το σχέδιο, που πιστά υπηρετούν οι διάφοροι συριζαίοι σήμερα και ακολούθως θα σας αποδείξουμε με αδιάψευστα στοιχεία, ότι ο Σύριζα και οι Ανέλ, για άλλη μία φορά, απλώς συνεχίζουν (με τον δικό τους μοναδικό τρόπο) την πολιτική που εδώ και πολύ καιρό ακολουθούν ΝΔ – ΠΑΣΟΚ και κυρίως η Ευρωπαϊκή Επιτροπή και η Ευρωπαϊκή Ένωση.
    http://www.xryshaygh.com/assets/images/news/tropologia-tzami.JPG
    Το 1925 εκδίδεται για πρώτη φορά το βιβλίο «Praktischer Idealismus» του Richard Nikolaus Eijiro, Count of Coudenhove-Kalergi. Για να μην υπάρχει ουδεμία αμφιβολία για το πόσο σημαντικός είναι αυτός ο άνθρωπος και το συγκεκριμένο βιβλίο για αυτό που συζητάμε, σας παραθέτουμε το εξώφυλλο του επίμαχου βιβλίου του και κάποιες πολύ χαρακτηριστικές, σύγχρονες φωτογραφίες.
    http://www.xryshaygh.com/assets/images/news/1909.jpg
    Ο Kalergi και το εξώφυλλο του βιβλίου του
    http://www.xryshaygh.com/assets/images/news/4707eb5a-6c9f-4eed-bd45-d8c3c2f6deb5.jpg
    Ο πρώην πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Χέρμαν φαν Ρομπάι, παραλαμβάνει το βραβείο της Πανευρωπαϊκής Ένωσης του οργανισμού που ίδρυσε ο Kalergi για να προωθήσει το σχέδιό του
    http://www.xryshaygh.com/assets/images/news/Corbis-42-58255346.jpg
    Ο Γιουνκέρ παραλαμβάνει το ίδιο βραβείο
    http://www.xryshaygh.com/assets/images/news/kalergi6.jpg
    Η Μέρκελ παραλαμβάνει το ίδιο βραβείο
    Στο βιβλίο του λοιπόν, ο Kalergi σημειώνει: «O άνθρωπος του μέλλοντος θα είναι μικτής φυλετικής καταγωγής. Οι φυλές και οι τάξεις του σήμερα θα εξαφανισθούν σταδιακά λόγω της εξάλειψης του χώρου, του χρόνου και της προκατάληψης. Η ευρωασιατική-νεγροϊδής φυλή του μέλλοντος, όμοια στην εμφάνιση της με τους αρχαίους Αιγύπτιους, θα αντικαταστήσει την διαφορετικότητα των λαών και την διαφορετικότητα των ατόμων. Αντί της καταστροφής του ευρωπαϊκού ιουδαϊσμού, η Ευρώπη, ενάντια στην θέλησή της, εξευγένισε και μόρφωσε αυτόν τον λαό, οδηγώντας τον στο μελλοντικό του στάτους ως ηγετικό έθνος διαμέσου αυτής της τεχνητής εξελικτικής διαδικασίας. Δεν προξενεί κατάπληξη ότι αυτός ο λαός που δραπέτευσε από το Γκέττο-φυλακή, εξελίχθηκε σε μία πνευματική αριστοκρατία της Ευρώπης. Συνεπώς η ευσπλαχνική πρόνοια έδωσε στην Ευρώπη μια νέα φυλή αριστοκρατίας με τη χάρη του πνεύματος. Αυτό συνέβη τη στιγμή που η Ευρωπαϊκή φεουδαλική αριστοκρατία κατέπεσε, λόγω της χειραφέτησης των Ιουδαίων [εννοείται με τις διαταγές και τα μέτρα που πήρε η γαλλική επανάσταση]».
    http://www.xryshaygh.com/assets/images/news/pakistani.jpg
    Σαν άκρατη συνωμοσιολογία, βεβαίως, ακούγονται όλα τα παραπάνω, η οποία γίνεται εξόχως θελκτική, βλέποντας το ελληνικό κράτος να φροντίζει (όχι τώρα, αλλά συνεχώς) να εντείνει το ρατσισμό εναντίον των Ελλήνων και να δίνει ολοένα και περισσότερα προνόμια στους λαθρομετανάστες. Όχι τώρα, αλλά συνεχώς γιατί η δολοφονία Καντάρη και Λαζανά γίνανε επί ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. Επειδή το φρικώδες έγκλημα εναντίον της Μυρτούς έγινε επί ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. Συνεπώς ας μην χύνουν κροκοδείλια δάκρυα για τις λαθρομεταναστευτικές ροές οι υπεύθυνοι της δυστυχίας μας, αφού ο Σύριζα απλώς συνεχίζει την πολιτικής τους.
    Πάμε, όμως, να δούμε μία εξόχως διαφωτιστική ομιλία που έγινε στο Ευρωκοινοβούλιο στις 20 Μαΐου του 2015, για να φέρουμε τον Kalergi στην επικαιρότητα. Μιλάει, λοιπόν, ο Ευρωβουλευτής του Σύριζα, Χρυσόγονος, και λέει στην παρέμβασή του:
    “Άκουσα με ενδιαφέρον τον Επίτροπο κ. Αβραμόπουλο να λέει ότι η Ευρώπη χρειάζεται την οργανωμένη και νόμιμη μετανάστευση ενός αριθμού ανθρώπων κατ΄έτος για να καλύπτεται το κενό που προκαλείται από την υπογεννητικότητα των Ευρωπαίων. Η διαπίστωσή σας καθεαυτή είναι σωστή.Ωστόσο ούτε η υπογεννητικότητα ούτε τα μεταναστευτικά ρεύματα είναι φυσικά φαινόμενα. Και τα δύο είναι αποτέλεσμα συγκεκριμένων πολιτικών. Την υπογεννητικότητα την προκαλούν οι λανθασμένες μισθολογικές, φορολογικές και ασφαλιστικές πολιτικές, που δεν επιβραβεύουν όπως θα όφειλαν τη γέννηση παιδιών και δεν προστατεύουν επαρκώς τη μητρότητα. Και τα μεταναστευτικά ρεύματα τα προκαλούν οι άνισοι όροι ανταλλαγής που καταδικάζουν στη φτώχεια τις χώρες της καπιταλιστικής περιφέρειας και οι ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις κατά παράβαση του διεθνούς δικαίου οι οποίες συμβάλουν στην πρόκληση χάους και εμφυλιοπολεμικών καταστάσεων στις ίδιες αυτές χώρες. Και βέβαια όλες αυτές οι πολιτικές έχουν κοινό παρονομαστή ότι υποκινούνται από το ίδιο κίνητρο, δηλαδή την εξασφάλιση μεγαλύτερων κερδών για το κεφάλαιο. Πρέπει να αλλάξουμε τρόπο σκέψης και να δώσουμε προτεραιότητα στην ισορροπία και την ευημερία των ανθρώπινων κοινωνιών και όχι στο χρήμα”.
    http://www.xryshaygh.com/assets/images/news/tsipras235.jpg
    Ο Χρυσόγονος, λοιπόν, του Σύριζα, άκουσε τον Αβραμόπουλο της ΝΔ να λέει ότι «χρειάζονται» οι λαθρομετανάστες για να αντικαταστήσουν τον γηγενή πληθυσμό που μαστίζεται από υπογεννητικότητα, ελέω των δικών τους πολιτικών φυσικά. Και συμφώνησε! Πραγματικά ύστερα από αυτό δεν μένει τίποτε στο σκοτάδι, Έλληνα. Θέλουν να σε αντικαταστήσουν με λαθρομετανάστες! Θέλουν να πεθάνει ο Ελληνικός Λαός και στην θέση του να εγκατασταθούν οι λαθρομετανάστες!

    http://ieroslochos.blogspot.gr/2015/08/blog-post_12.html#more

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>