ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΣΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΕΛΛΗΝΕΣ Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ. ΕΝΩΜΕΝΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΣΕ(ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΛΕΥΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ) ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΧΘΡΟ! ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ, ΕΦΙΑΛΤΕΣ, ΚΑΙ ΚΟΤΖΑΜΠΑΣΗΔΕΣ. ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΑΣΗ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120, ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΝ. ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΓΕΡΘΕΙΤΕ ΜΗΝ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ ΕΓΚΑΘΕΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ. Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΟΧΙ ΑΥΡΙΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΓΕΡΘΕΙΤΕ ΣΤΡΑΤΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΛΑΟΣ ΕΓΕΡΘΕΙΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ, ΜΑΣ ΦΩΝΑΖΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ. ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ, ΜΟΝΟ ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ!
«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

Η ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΑΡΧΉ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ!!!

Η Γενετική Ιστορία των Κατοίκων της Ελλάδας: Το DNA των Ελλήνων

ΚΑΙΡΟΣ

O καιρός σήμερα

Έτσι ήταν η Θεσσαλονίκη στην αρχαιότητα – Εντυπωσιακές τρισδιάστατες εικόνες

Εξημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Συνέχεια: Τα 300 γουρούνια την βουλής κυλιούνται στην προδοτική λάσπη!

Μου έστειλαν μηνύματα για το παραπάνω θέμα που κατάλαβα ότι ο λαός είναι ηθελημένα δουλικά υποταγμένος στους προδότες!
Ξεχνάμε προκλητικά τις δικές μας ευθύνες, αρεσκόμαστε να φορτώνουμε σε άλλους τις ευθύνες μας!
Εδώ και τριάντα σχεδόν χρόνια το ποσοστό μη συμμετοχής στην συνταγματική μας υποχρέωση της άσκησης της ψήφου την παραβλέπουμε, λέγοντας ότι δεν γαμιούνται δεν Πάω να ψηφίσω τους προδότες!
Το ποσοστό αποχής έφτασε πάνω κάτω στο 45%!
Εδώ οι πολιτικοί προδότες βρήκαν πρόσφορο έδαφος σε πολίτες με πλήρη άγνοια ότι το σύνταγμα λέει ρητά ότι έχουμε δικαιώματα, αλλά και υποχρεώσεις.
Για να κατοχυρώσεις τα δικαιώματα πρέπει να ανταποκριθείς στις υποχρεώσεις σου σαν Έλληνας πολίτης, ανεξάρτητα τι κάνουν και σχεδιάζουν οι πολιτικοί προδότες.
Τι έκαναν και δεν έκαναν οι πολιτικοί προδότες και τι έκαναν και δεν έκαναν οι ανεύθυνοι πολίτες και μια μερίδα προδότες.

Οι πολιτικοί εκμεταλλεύτηκαν την άγνοια των δυστυχώς αμόρφωτων κοινωνικά πολιτών και με το κομματικό και διεφθαρμένο σύστημα μεθόδευσαν την απαξίωση του συντάγματος!
Οι πολίτες γαλουχημένοι σε δουλικές εξυπηρετήσεις ατομικού συμφέροντος, αντί να διεκδικήσουν τα δικαιώματα τους από την πιστή εφαρμογή του συντάγματος, που θα λειτουργούσε ισότιμα για όλους, έγλειφαν και γλύφουν τους βρόμικους κώλους των προδοτών πολιτικών!
Από εκλογική αναμέτρηση σε εκλογική αναμέτρηση ανέβαινε το ποσοστό αποχής στα κοινά, στην μοναδική δύναμη του πολίτη, με την δικαιολογία ότι είναι όλοι τα ίδια σκατά!
Ναι είναι όλοι τα ίδια σκατά, αλλά και εσύ πολίτη δεν διαφέρεις, για αυτό κάτι βρομοσκούλικα σαν τον Πάγκαλο σου πέταξε στα μούτρα, (όλοι μαζί τα φάγαμε)!
Ας τα πάρουμε με την σειρά να δούμε που δεν πράξαμε σωστά σαν πολίτες.
Η πολιτεία προσφέρει σε όλους τους πολίτες ασφάλεια, νερό, ρεύμα, δρόμους, συγκοινωνίες, ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, παιδεία, πρόνοια για τους έχοντες ειδικές ανάγκες.
Όλοι απολαμβάνουν τα παραπάνω αγαθά χωρίς όλοι να έχουν αποκτήσει το δικαίωμα να τα χρησιμοποιήσουν, κάνοντας την υποχρεωτική τους αποστολή να ψηφίσουν, βλέπεις σε διάφορες υπηρεσίες πολίτες να σκίζουν τα ιμάτια τους διότι καταπατούνται τα δικαιώματα τους, καλά κάνουν, αυτό είναι το σωστό να διεκδικείς τα δικαιώματα σου.
Πόσοι όμως έχουν αυτό το δικαίωμα, όταν οι μισοί σχεδόν πολίτες περιφρονούν αυτό το δικαίωμα μη εξασκώντας το μοναδικό εργαλείο που τους δίνει το δικαίωμα να λέγονται Έλληνες πολίτες περιφρονώντας το σύνταγμα.
Γιατί πρέπει να σε αναγκάζει το σύνταγμα να κάνεις το σωστό, γιατί δεν ασκείς εσύ πρώτος τις υποχρεώσεις σου, να έχεις και ηθικά και νομικά το δικαίωμα να λέγεσαι Έλληνας πολίτης;
Τι σε εμποδίζει να πας να ψηφίσεις όπως ορίζει το σύνταγμα με φτηνές και προδοτικές δικαιολογίες, γιατί δεν αναλαμβάνεις τις ευθύνες σου και κοκορεύεσαι ότι εγώ δεν τους ψήφισα τους προδότες.
Όπως ξέρουμε κανείς δεν ξέρει τι ψήφισες, γιατί λοιπόν να μην βγάζουν οι κάλπες 45% άκυρα που θα τους έχεις ρίξει μια μούντζα αφού δεν σε καλύπτει πολιτικά κανένας, και θα φαίνεται η διαφωνία σου με συνταγματικό τρόπο, θα έχεις το δικαίωμα ηθικά και συνταγματικά να διεκδικείς το δικαίωμα του πολίτη.
Φυσικά τώρα είναι αργά με αυτούς τους προδότες που εμείς τους εγκαταστήσαμε στο κεφάλι μας να διορθωθεί αυτή η αντισυνταγματική συμπεριφορά μας.
Αλλά μια ευνοούμενη πολιτεία επιβάλετε για να φέρει τα πράγματα στον σωστό δρόμο ξανά, να εφαρμόσει τον νόμο, κύριε θέλεις να διεκδικήσεις μια θέση στο δημόσιο, ή μια θέση μέσα στον κοινωνικό ιστό, θέλεις να πάρεις διάφορα δάνεια, δημόσια έργα, να πας στο νοσοκομείο, να συνδεθείς με το ρεύμα, το νερό, να κάνεις αγορές και πωλήσεις και οτιδήποτε απορρέει από ένα έθνος προς τους πολίτες του, να ζητείτε υποχρεωτικά βεβαίωση της άσκησης στην εκλογική αναμέτρηση, όχι μόνο στις βουλευτικές αλλά και στις δημαρχιακές, αλλά και σε οιεσδήποτε εκλογικές αναμετρήσεις διοργανώνονται βάση του συντάγματος σε πολιτειακό ή και τοπικών εκλογών.
Τότε σίγουρα θα σκέπτεσαι διαφορετικά και θα ενεργείς διαφορετικά σαν πολίτης, όχι μόνο στις διεκδικήσεις σου και στα δικαιώματα σου, αλλά και απέναντι στους πολιτικούς προδότες, διότι θα είναι συνταγματικά καταγεγραμμένο στα άκυρα το φτύσιμο σου στο προδοτικό σύστημα.
Λοιπόν άμα θέλουμε να έχουμε το δικαίωμα να λέμε ότι ρε αλήτες έχω δικαίωμα σαν Έλλην πολίτης να….. θα πρέπει να το έχουμε συνταγματικά,
Στις επόμενες εκλογές όλοι στις κάλπες φτύσε τους, ρίξτε μούντζες βγάλτε άκυρα, αλλά αυτοί θα είναι προδότες και θα παραβιάζουν το σύνταγμα, όχι εσύ που το θέλεις και το επικαλείσαι.
ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ