«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΑΥΤΟΚΑΘΑΡΣΗ

PD Dr.-Ing. Georg Chaziteodorou Bleibergweg 114 D-40885 Ratingen Tel.+Fax: 0049 2102 32513
E-Mail: chaziteo@t-online.de

ΒΗΒΛΙΟ 1 Α26.02.2016

Μεχρι την εποχη της κοσμοκρατοριας των Ρωμαιων, το Ελληνικο πνευμα κατειχε τα σκηπτρα στην πορεια των ανθρωπων που κατοικουσαν στον χωρο της ανατολικης Μεσογειου και ειδικοτερα της Μικρας Ασιας, του Αρχιπελαγους του Αιγαιου, των Βαλκανιων και της Ελλαδος, αλλα και της νοτιας Ιταλιας.

Ο ελληνικος αποικισμος ηταν κυριως πολιτιστικος και μετα οτιδηποτε αλλο.
Η ελληνικη γλωσσα κυριαρχουσε παντου και ο ελληνικος πολιτισμος ειχε κατακτησει τους παντες.

Η ελληνικη παιδεια με τους κανονες της σοφιας, της αρμονιας και του καλλους, δεν επετρεπε ευκολα την κυριαρχια μιας δεσποτικης και ελεω θεου (εστω και εαν αυτος ηταν ο αυτοκρατορας) εξουσιας.

Η ικανοτητα των Ελληνων να αφομοιωνουν και να μεταλλασσουν λαους και πολιτισμους ηταν και ειναι πρωτοφανης και χαρακτηριστικη.

Καποια στιγμη οι λαοι του χωρου αυτου μαζι με τον ελληνικο αλλαζουν πορεια και δη εχθρικη κατα της Ελληνικης προοπτικης και μεταβαλλουν την νοητικη τους αναπτυξη σε πνευματικη υστερηση.

Βαθμιαια καθιερωθηκαν νεα προτυπα τελειως ανοικανα να χειριζονται τα υπαρξιακα προβληματα των ανθρωπων, μεταφεροντας την λυση αυτων σε μια ζωη περαν της φυσικης γηινης ζωης,
καλλιεργωντας την υποταγη στην εξουσιαστικη μοιρα απο τις μονοθε’ι’στικες θρησκειες του Ιουδα’ι’σμου, Χριστιανισμου και Ισλαμισμου, οι οποιες βρηκαν ανταποκριση σε ενα μεγαλο πληθος φτωχων και κατατρεγμενων ανθρωπων.

 

 

Οι ως ανω θρησκειες μιλουσαν στις ψυχες των φτωχων υπηκοων της Ρωμα’ι’κης αυτοκρατοριας, δηλαδη στο «Προλεταριατο».

Η λεξη αυτη προερχεται απο το Λατινικο «Proletarius» και περιγραφει τον πολιτη της κατωτατης κοινωνικης ταξης,τον πρωην δουλοπαροικο, τον πληβειο, τον αστοιχειωτο, τον απολιτιστο, τον βαρβαρο, που ο μονος πλουτος που κατεχει ειναι το ζωικο του κεφαλαιο και η σαρκα του.

Οι τρεις ως ανω θρησκειες μιλουσαν στις ψυχες των ανθρωπων της κατωτατης κοινωνικης ταξης της Ρωμα’ι’κης αυτοκρατοριας διοτι εγνωριζαν και γνωριζουν ακομη, οτι η υλικη φτωχεια συμβαδιζει δυστυχως με την πνευματικη.

Με τις νεες θρησκειες απεκτησαν οι αμαθεις και φτωχοι υπηκουοι νοημα στην ζωη τους.

Η εννοια του «Προλεταριατου» καπηλευθηκε αργοτερα σκοπημα και για παραπλανηση απο τον Μαρξ και το κομμουνιστικο πολιτικο και οικονομικο συστημα με το συνθημα «Προλεταριοι ολων των χωρων ενωθειτε», μονο και μονο για να ταυτιζεται ο προλεταριος με τον κομμουνιστη για να περασουν αναμεσα στα πολλα ομιχλωδη και ασαφη, τα οποια επεδιωκαν οι κουμμουνιστες στις κοινωνιες, και αυτο, προκειμενυ να τις παραπλανησουν.

Το ως ανω συνθημα δεν διαφερει απο τα συνθηματα εκεινα, τα οποια κατα καιρους απευθυνει και σημερα ακομη το χαφιεδομαγαζο του ΚΚΕ του 5 %, στους Ελληνες, διοτι θεωρει με θρασος τον εαυτον του, ψευδεπιγραφα βεβαιως, αποκλειστικο αντιπροσωπο των Ελληνων εργατων και κατα καιρους και ακομη ολων των Ελληνων.

Ο κοσμος ομως που απευθεινονταν και απευθυνονται οι τρεις μονοθε’ι’στικες θρησκειες και αργοτερα και ο κομμουνισμος, δηλαδη οι γνωστοι τεσσεροι «-ισμοι» ηταν και ειναι ακομη εστω και μειωμενα κατω απο τον πνευματικο και πολιτιστικο ελεγχο της ελευθεροφρονης ελληνικης φιλοσοφιας και για τους «-ισμους» αυτους επρεπε να βρεθη τροπος να απαλλαγουν απο αυτην.

Σε αυτο βοηθησαν οι αυτοκρατορικοι κωδικες του Βυζαντιου (ουδεις απ’ αυτους ειχε
ελληνικη καταγωγη!), οι χριστιανικοι πατερικη λογοι και οι αναθεματισμοι, κατα των Ελληνων.

Απο την λατρεια προς την φυση και το φως, απο την λατρεια της ιδιας της ζωης, περασαν οι ανθρωποι στον ελεγχο, στην μετανοια, στην υποταγη, στην αναζητηση μιας σωτηριας που ερχοταν εξω απο τον ανθρωπο, απο μια δυναμη που ειχε ολες τις ιδιοτητες τις οποιες ο ανθρωπος για να τις κανει κτημα του επρεπε να σκοτωση στο εσωτερικο του καθε εννοια ελευθεροφροσυνης.

Απο τον 6ον μ.Χ. αιωνα λογω της καταστροφικης μανιας των χριστιανων αρχιζει η καταστροφη και η αναγκαστικη πλεον εγκαταλειψη των αρχαιων πολεων σε ολον τον χωρο της ανατολικης Μεσογειου και ειδικοτερα της Μικρας Ασιας, του Αρχιπελαγους του Αιγαιου και της Ελλαδος.

Η σατανικωτερη επινοηση ομως των αναφερθεντων «-ισμων» ηταν και συνεχιζει να ειναι ο δηθεν διαλογος, που στην πραγματικοτητα καταληγει σε φλυαρια των «βαθυστοχαστων» με την οποια παιζεται ο ρολος της συσκοτισης και εξαπατησης των λαων, ωστε να πιστεψουν αυτοι, οτι οι «ταγοι» τους προσπαθουν να δωσουν λυσεις…Λυσεις ομως, οι οποιες με την διατηρηση των κοινωνικων δομων που γεννουν και αναπτυσσουν τον λα’ι’κο εξουσιασμο με τις γνωστες μορφες κοινωνικων οργανωσεων, δεν υπαρχουν για την εξοδο των λαων απο την κριση.

Ουδεις απο τους αναφερθεντας «-ισμους» μπορει να δωση λυσεις, διοτι εαν μπορουσε δεν θα εφθανε η ανθρωποτητα στην κατασταση που βρισκεται σημερα.

Ο χρονογραφος της αλωσης της Κωνσταντινουπολης απο τους Τουρκους Φραντζης, αναφερει, οτι οι πολιορκητες της ηταν 258.000 ενοπλοι απο τους οποιους μονο 70.000 Τουρκοι.

Απο τους υπολοιπους 188.000 οπλιτες ηταν οι 147.000 βυζαντινορθοδοξοι ζητιανοι Ρωμιοι και 41.000 ζητιανοι, εμποροι και ληστες. Η ονομασια «Ρωμιος» καλυπτε ολους τους χριστιανους της «Ρουμελης», ονομασια που εδωσαν οι Τουρκοι για το μερος του κρατους τους που εκτεινονταν στην ευρωπα’ι’κη ηπειρο, ενω το τμημα της Ασιατικης ηπειρου το ονομαζαν «Ανατολια».

Ο Κωνσταντινος Παλαιολογος, αν και αυτοκρατορας και μη ελληνικης καταγωγης, απαντησε στο αιτημα του Οθωμανου ηγετη κατα την πολιορκια της Κωνσταντινουπολης με το περιφημο «ουκ εμον εστιν την πολιν σοι δουναι…» διοτι ανεγνωριζεν, οτι δεν ειχε δικαιωμα να εγκαταλειψη
εθνικο χωρο.

Μετα την αλωση αρχισε ο συστηματικος εκτουρκισμος των Ελληνων.

Το Οθωμανικο κρατος ειχε στην συνθεση του: Τουρκους, απογονους των πρωτων Σελτζουκων και Οθωμανικων νομαδων, που εγκατασταθηκαν στην Μικρα Ασια κυριως τον 11ον μ.Χ. αιωνα. Τους Ελληνες των παραλιων της Μικρας Ασιας, τους Αρμενιους, τους Κουρδους της ενδοχωρας, τους Αραβες, τους Συριους στα νοτια της Μικρας Ασιας, τους γηγενεις λαους που προ’υ’πηρχαν στην περιοχη απο την εποχη των Χετταιων, τους Βουλγαρους, Σερβους και Αλβανους και ενα πληθος αλλων λαων της αχανους επικρατειας του, που πολλοι σημερα τους ανεβαζουν σε πανω απο 70 διαφορετικες φυλες.

Μεσα σ’ αυτους ηταν και οι Ελληνες απο τα νησια του Αρχιπελαγους του Αιγαιου, απο την Κρητη και την Κυπρο, απο το ευρωπα’ι’κο μερος της Οθωμανικης αυτοκρατοριας, απο τον Ευξεινο Ποντο, την ανατολικη Θρακη, την Καππαδοκια και εκεινοι οι Ελληνες που αναγκασθηκαν να αλλαξοπιστουν και να ενταχθουν στον ιστο των τουρκογενων.

Οι θρησκευτικοι ηγετες των βυζαντινορθοδοξων Ρωμιων περαν απο οικονομικες διεκδικησεις για τον κληρο τους ποτε δεν διαμαρτυρηθηκαν για τον βιαιο εξισλαμισμο των ακομη Ελληνων.

Εξυπηρετουσαν τα δικα τους συντεχνιακα συμφεροντα και συνεργουσαν στην καταστροφη της Ελληνικοτητας.

Ειναι η Τουρκια της σημερον ενιαια και αρα και τα συμφεροντα της;

Εχουν τα ιδια συμφεροντα οι τυπικα Τουρκοι και πρακτικα Κουρδοι της Ανατολιας με τους Τουρκους της ανατολικης Θρακης ‘η των μικρασιατικων παραλιων;
Πιστευει το σημερινο «μιγμα» Ερντογαν και Νταβουτογλου οτι μπορει να πειση τον Κουρδο, οτι τον συμφερει να γινη πολιτης μιας νεας και πολυ πιο ισχυρης Οθωμανικης αυτοκρατοριας απο το σημερινο τουρκικο κρατος και αρα οτι θα πρει να ξεχαση την εθνικη του καταγωγη;

Το ως ανω «μιγμα» υποτιμα το αιμα των ανω των 70 φυλων της, το οποιο χυθηκε για την ελευθερια. Υποτιμα τους παντες και τα παντα γιατι ειναι ιστορικα ασχετο.

Θεωρει οτι η «επιτυχια» της τουρκικης εισβολης στην Κυπρο, η οποια οφειλεται στην προδοσια των
βυζαντινορθοδοξων Ρωμιων, μπορει να γινη «οδηγος» για παρομοιες στρατηγικες στην δυτικη Θρακη και στο ανατολικο μερος του Αρχιπελαγους του Αιγαιου, αγνοωντας «εκκωφαντικα» οτι η Κυπρος δεν ανηκε στην Συνθηκα της «Λωζαννης» και γι’ αυτο με συνεργεια και την προδοσια των βυζαντινορθοδοξων Ρωμιων της Ελλαδος των «Ορθοδοξων Χριστιανων» ειχε «επιτυχια» η Τουρκια.

Πολυ σωστα στην αναλυση του ο Παναγιωτης Τρα’ι’ανος (http://www.schizas.com, 01.09.2010) επιχειρηματολογει, οτι η Ελληνικοτητα της Θρακης και του Αρχιπελαγους του Αιγαιου ειναι η εγγυηση για την τουρκικοτητα της Μικρας Ασιας.

Η πολιτικη και στρατιωτικη ηγεσια του σημερινου Ρωμαιικου κρατιδιου φαινεται, οτι αγνοει παντελως την πραγματικοτητα αυτη και το μονο που κανει ειναι να υποχωρη συνεχως και εμετικα. στις εκαστοτε τουρκικες δικεδικησεις.

Η τοσο διατυμπανιζομενη «καταργηση της Συνθηκης της Λωζαννης» θετει υπο αμφισβητηση την
υπαρξη της ιδιας της Τουρκιας.

Η Τουρκια με την ως ανω συνθηκη και με την ανταλλαγη των πληθυσμων πηρε πολυ περισσοτερα απ’ οτι εδωσε.

Με την δηθεν αποζημιωση των Ρωμιων η Τουρκια του Κεμαλ Ατατουρκ καταφερε και πηρε κεφαλαιο και απο αλλους 70 λαους, τους οποιους δεν αποζημειωσε οπως αποζημειωσε εστω και μειομενα τους Ρωμιους.

Επειδη δεχθηκαν οι βυζαντινορθοδοξοι Ρωμιοι να απαρνηθουν συνειδητα την ελληνικη εθνικη τους ταυτοτητα στην Μικρα Ασια, την απαρνηθηκαν υποχρεωτικα και παρα την θεληση τους και χωρις καμμια αποζημιωση οι αλλες 70 φυλες της Μικρας Ασιας.

Μονο λογω της υπαρξης της συνθηκης της Λωζαννης μπορεσε ο Κεμαλ Ατατουρκ να παρανομηση σε βαρος ολων των υπολοιπων εθνοτητων της Μικρας Ασιας.

Απο την συνθηκη της Λωζαννης καθοριζονται ακομη και τα συνορα της Τουρκιας με την Συρια και το Ιρακ, δηλαδη συνορα, τα οποια ειδικα στις ημερες μας, στην εποχη των πολεμων στην Εγγυς Ανατολη και αυτων που σε λιγο θα ερθουν για την δικαιοδοσια των ποσιμων υδατων, θα αποκτησουν ιδιαιτερη στρατηγικη σημασια και θα ειχαν πολλοι και πολλους λογους να αμφισβητησουν την νομιμοτητα τους, δηλαδη την συνθηκη της Λωζαννης.

Η σημερινη ηγεσια του κρατιδιου της Ρωμιοσυνης δεν εχει κατανοησει τιποτε οτι αντι να εκβιαζεται απο την Τουρκια μπορει να την εκβιαζει καλλυτερα, ακομη και με πολεμο στο Αρχιπελαγος του Αιγαιου, εαν δεν σταματησει την διοχετευση των νησιων του ανατολικου Αρχιπελαγους του Αιγαιου με μουσουλμανους μεταναστες.

Στην περιπτωση που δεν συμορφωθει η Τουρκια οφειλει η Ελλαδα να κηρυξη την αναγκη αποκτησης ζωτικου χωρου στην Ιωνια της Μικρας Ασιας για επιστροφη των προσφυγων απο τις χωρες της Εγγυς- και Μεσης Ανατολης.

Η συμφωνια της ανικανης αυτης ηγεσιας του Ρωμαιικου κρατιδιου για επιτηρηση του ΝΑΤΟΥ στο Αρχιπελαγος του Αιγαιου, αλλαζει τα δεδομενα σε βαρος του κρατιδιου αυτου για τον ελεγχιο του Αρχιπελαγους και ταυτοχρονα μεταβαλλει επικινδυνα τις ισορροπιες στην διαχειριση των διαφορων με την Τουρκια, οι ατοπες διεκδικησεις της οποιας διατηρουνται αμειωτες, οπως φανερωνουν οι αμφισβητησεις της στα θεματα ερευνας και διασωσης με τις συνεχεις εξοδους του τουρκικου πολεμικου στολου και βεβαιως με τις εντεινομενες τελευταιως παραβιασεις του ελληνικου εναεριου χωρου απο τα μαχητικα αεροσκαφη της Τουρκιας.

Η Ελλαδα για να σωθη πρεπει να εξελθη κατεπειγοντας στο Αρχιπελαγος του Αιγαιου για μια
στρατιωτικη αναμετριση με την Τουρκια.

Ειναι η ποιο ευνο’ι’κη εποχη…. Ενω το Ρωμαιικο κρατιδιο εχει πανισχυρες Ενοπλες Δυναμεις πασχει επικεινδυνα απο τις εκαστοτε αχρηστες πολιτικες της ηγεσιες. Η Ελλας του 1974-2016 μ.Χ. ζει ακομη πολιτικα την περιοδο μεταξυ 1430-1453 μ.Χ.

Ελληνιδες και Ελληνες των Ενοπλων Δυναμεων και Σωματων Ασφαλειας!!!
Πρεπει αμεσως σε συσκεψεις ολων των ηγετων της σημερινης κοινωνικης διαρθρωσης (κεκλεισμενων των θυρων και ασφαλισμενοι απο τηλεπικοινωνιακες κατασκοπειες και χωρις καμμια δημοσιοποιηση), υπο την ηγεσια σας, να πεισεται ‘η να πιεσεται για την ταχεια αυτοκαταργιση της σημερινης δομης απο τις εστιες αναπτυξης του εξουσιαστικου ιου.

Ο λαος πρεπει να λυτρωθη αμεσως απο τις ψευδοφιλοσοφιες ολων των κομματων, που ειναι και οι τοποτηρητες των ρυπαντων του διεθνους πολιτικου σιωνισμου.
Πως μπορει να γινουν αυτα; Εαν δεν ξεκινησει η αυτοκαθαρση απο τα πολιτικα κομματα που στηριζουν τις ρυπογονες εστιες, θα την επιβαλλεται εσεις!

Οι καιροι ου μενετοι, Ελληνιδες και Ελληνες των Ενοπλων Δυναμεων και Σωματων Ασφαλειας.

Ο καιρος επιβαλλει την αυτοκαθαρση!

Ο σκοπος της αυτοσυντηρησης της πατριδας μας, σαν φυσικη ορμη, ειναι αρκετος για να καθαγιαση ολα τα μεσα – ακομη και την φυσικη εξοντωση της αχρηστης πολιτικης ηγεσιας και την κηρυξη πολεμου κατα της Τουρκιας με ταυτοχρονη υπονομευση της τουρκικης κοινωνιας των
πανω απο 70 εθνοτητων – που μπορουν να χρησιμοποιηθουν για την εκπληρωση του σκοπου αυτου.

Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>