Η ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΑΡΧΉ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ!!!

Η Γενετική Ιστορία των Κατοίκων της Ελλάδας: Το DNA των Ελλήνων

ΚΑΙΡΟΣ

O καιρός σήμερα

το χρήμα ως χρέος 1) με υπότιτλους

το χρήμα ως χρέος 2) με υπότιτλους

το χρήμα ως χρέος 3) με υπότιτλους

Με απευθείας ανάθεση από το κόμμα ο νέος πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ

ΟΝΕΔ

Μαύρη σελίδα γράφτηκε σήμερα για τη μεγαλύτερη πολιτική νεολαία της χώρας.

Με μια πρωτοφανή απόφαση που δεν έχει προηγούμενο,με πλήρη καταστρατήγηση του Κανονισμού της ΟΝΝΕΔ και απαξιώνοντας τους χιλιάδες ΟΝΝΕΔίτες που ήθελαν να συμμετέχουν στην ανοιχτή διαδικασία εκλογής προέδρου ΟΝΝΕΔ,νέος πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ διορίστηκε ο Βασίλης Γεωργιάδης και μάλιστα με επίκληση άρθρων του καταστατικού της ΝΔ.

 

 

Είναι ξεκάθαρο ότι με αυτήν την απόφαση, η ΟΝΝΕΔ απαξιώνεται και μετατρέπεται σε γραμματεία του κόμματος,πλήρως ελεγχόμενη και καθοδηγούμενη.Το θλιβερό είναι ότι τα παραπάνω έγιναν με την πλήρη συναίνεση κάποιων ΟΝΝΕΔιτών. Η ιστορική ΟΝΝΕΔ από μία δυναμική,μαζική και αυτόνομη νεολαία μετατρέπεται, από σήμερα, σε ένα κλειστό κλαμπ,πλήρως ελεγχόμενο.

ivourvaxi@gmail.com

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΟΝΝΕΔ, ΒΑΣΙΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ

Το αποτέλεσμα της διαδικασίας ανάδειξης νέου Προέδρου της ΟΝΝΕΔ έδειξε τη διάθεση όλων να προχωρήσουμε ενωμένοι στη νέα εποχή που διαμορφώνεται. Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω για ακόμα μία φορά τους 962 συνέδρους που υπέγραψαν τη στήριξη μου και να υποσχεθώ να δικαιώσω με τη δουλειά μου όλους εκείνους που πίστεψαν σε μένα και την πολιτική μου διακήρυξη.

Σήμερα τελειώνουν οι λογικές που μας κράτησαν στο χθες. Η εποχή απαιτεί υπερβάσεις, συνθέσεις και παραγωγικό διάλογο προκειμένου η οργάνωση μας να καταστεί ξανά μια σύγχρονη πολιτική φιλελεύθερη νεολαία, μπροστά από την εποχή της. 

Είναι η στιγμή να περάσουμε από τα συνθήματα του Χθες, στην εποχή της παραγωγής ιδεών για το Αύριο.

Μαζί, ενωμένοι και μακριά από τις τεχνητές διαχωριστικές γραμμές θα δώσουμε τη μάχη προκειμένου ο Κυριάκος Μητσοτάκης να είναι ο επόμενος Πρωθυπουργός της χώρας και η Νέα Δημοκρατία να καταστεί φορέας αναγέννησης της Πατρίδας μας. 

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΝΕΩΝ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Μεσογείων 15 – 11 516, Αθήνα
Τηλ. Επικοινωνίας: 211 18 83 300

Fax:  211 18 83 347

 

 

Δήλωσή μου σχετικά με την απόφαση της ΚΕΦΕ για διορισμό νέου Προέδρου ΟΝΝΕΔ

 

Στις 26 Μαΐου 2013 εκλέχθηκα Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ με τη συμμετοχή (αν και μοναδικός υποψήφιος) 30.000 νέων ανθρώπων. Είχε προηγηθεί, τον Απρίλιο του 2010,η εκλογή του Ανδρέα Παπαμιμίκου, όπου στη διαδικασία-για πρώτη φόρα στην ιστορία της οργάνωσης- συμμετείχαμε 42.000 νέοι.

Η συμμετοχή σε αυτές τις ανοιχτές διαδικασίες έδωσε νέα πνοή και δυναμική στην οργάνωσή μας και κυρίως το δικαίωμα στα μέλη μας να εκφράζονται και να κρίνουν την εκάστοτε ηγεσία.

Δυστυχώς, σήμερα,  οι φόβοι και οι αντιρρήσεις  μου για την διαδικασία  που ακολουθήθηκε στην ΟΝΝΕΔ επιβεβαιώθηκαν, παρά μάλιστα το χρονοδιάγραμμα που ανακοίνωσε ο ίδιος ο Πρόεδρος του κόμματος. Η μη τήρηση του Κανονισμού Λειτουργίας μας ,την οποία κατήγγειλα το προηγούμενο διάστημα και η σημερινή  απόφαση – ουσιαστικά-  διορισμού νέου Προέδρου της ΟΝΝΕΔ, με την επίκληση μάλιστα άρθρου του Καταστατικού του κόμματος, καταργεί ουσιαστικά το αυτοδιοίκητο της ΟΝΝΕΔ κάτι για το οποίο έχουν δοθεί ιστορικοί αγώνες από χιλιάδες ΟΝΝΕΔίτες στη διάρκεια 42 χρόνων λειτουργίας της. Η απόφαση αυτή δυστυχώς δικαιώνει όσους φοβόντουσαν ότι κάποιοι θέλουν να καταργήσουν την ΟΝΝΕΔ και να την μετατρέψουν σε μια ακόμα Γραμματεία του Κόμματος.  Οι σκέψεις αυτές πάντα έβρισκαν και θα συνεχίσουν να βρίσκουν χιλιάδες ΟΝΝΕΔΙΤΕΣ απέναντί τους.

Σε κάθε περίπτωση, η απόφαση αυτή αδικεί κυρίως τα χιλιάδες μέλη της ΟΝΝΕΔ σε όλη την Ελλάδα, την ιστορία της οργάνωσης  αλλά και  το νέο Πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ, τον Βασίλη Γεωργιάδη, ο οποίος έχει δώσει σημαντικούς αγώνες για την οργάνωση και θα έπρεπε να είχε την μεγαλύτερη δυνατή πολιτική νομιμοποίηση. Προσωπικά, του εύχομαι καλή επιτυχία μέσα από την καρδιά μου στα νέα του καθήκοντα, να καταφέρει να πάει την οργάνωση ένα βήμα πιο μπροστά και να κάνει το όραμά του για την ΟΝΝΕΔ  πραγματικότητα.

Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες μου που ήταν δίπλα μου όλα αυτά τα χρόνια. Κυρίως όμως όλους τους ανώνυμους ΟΝΝΕΔΙΤΕΣ και ΟΝΝΕΔΙΤΙΣΣΕΣ  σε όλη την Ελλάδα που δώσαμε αγώνες για μία ανοιχτή, παρεμβατική, μαζική, πολιτική νεολαία που τόλμησε να μιλήσει, να προτείνει, να συγκρουστεί και δεν έμεινε απλός θεατής των εξελίξεων.  Τους ΔΑΠΙΤΕΣ και τις ΔΑΠΙΤΙΣΣΕΣ των μεγάλων αποτελεσμάτων, στα Πανεπιστήμια και ΤΕΙ της χώρας. Όλους όσους πίστεψαν και στήριξαν την ΟΝΝΕΔ της γενιάς μας.

Σάκης Θ. Ιωαννίδης

Οικονομολόγος, 

πρ. Πρόεδρος Οργάνωσης Νέων Νέας Δημοκρατίας.

Μεσογείων 15, Αθήνα / 211-1883300

WebPage: www.sakisioannidis.gr

e-mail: sakisioannidis@yahoo.gr/ioannidis.sak@gmail.com

Στο FacebookΣτο twitterΣτο instagram

Related posts: