«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Να συχωράτε ρε προδότες που οι στρατηγοί πλένουν τα πιάτα στο σπίτι!!! Διαφορετικά θα έδειχναν στους Τούρκους???!

Καμένε ειλικρινά μας κορόιδεψες, μπράβο θέλει πολύ εξυπνάδα να γίνεις πατριωτικός προδότης! κατηγορούσες τους πολιτικούς σου αντιπάλους, ότι έπεφταν στα τέσσερα, εσύ που σέρνεσαι σαν το σκουλήκι τι να σου πουν; Αχ πατρίδα μου πως πέφτεις από τον ένα εφιάλτη στον άλλο;

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Απειλή πολέμου οι ΝΟΤΑΜ της Τουρκίας  

Απειλή πολέμου οι ΝΟΤΑΜ της Τουρκίας

Η Ελλάδα επέτρεψε να παγιωθεί η τακτική των τουρκικών προκλήσεων και τώρα η Τουρκία παίζει τα παιχνίδια της με τους δικούς της όρους

Γι΄άλλη μια φορά, έπρεπε να θρηνήσουμε θύματα για να έρθουν στην επιφάνεια γνωστά εθνικά θέματα που υπουργοί όλων των κυβερνήσεων δεν προσπάθησαν ή δεν τόλμησαν να λύσουν, αφήνοντας κάθε φορά στην τύχη της την εθνική μας κυριαρχία.

 

 

Της Μαρίας Γιαχνάκη

Τα θέματα των Νοταμ τα κρύβουν καλά, διότι έτσι καλύπτουν την ανικανότητά τους, παρά τις αντιδράσεις και τα υπομνήματα ελλήνων αξιωματικών που υπηρετούν σε περιοχές λεπτών ισορροπιών.

Αν αναλογιστεί κανείς τι είχε συμβεί στο παρελθόν σε ανάλογες περιπτώσεις τότε θα συνειδητοποιήσει ότι η εξαφάνιση των εθνικών θεμάτων σε διάφορες περιόδους, όπως οι προκλητικές εκδόσεις ΝΟΤΑΜ από την πλευρά της Τουρκίας, δεν σημαίνει φυσικά ότι αυτά εξαφανίζονται αλλά ότι σκεπάζονται για να φτάνουμε κάθε φορά να διεκδικούμε τα αυτονόητα, όπως τώρα με τις έρευνες για την πτώση του ελικοπτέρου που η Τουρκία σήκωσε αμέσως κεφάλι.

Αυτό που αντιμετωπίζουμε συχνά πυκνά είναι η κατάσταση που έχει δημιουργήσει στο Αιγαίο η Τουρκία χωρίς να βρει καμία αντίσταση από το ελληνικό κράτος.

Από πότε όμως αρχίζουμε να διαπιστώνουμε την ισχύ της Τουρκίας σε θέματα ασφαλείας ερευνών, διεκδικήσεων και απαγορεύσεων ακόμη και με την έκδοση Νοταμ;

Η Άγκυρα επέλεξε τη χρονική περίοδο της κατάρρευσης της κυβέρνησης Κώστα Καραμανλή για να επαναφέρει μεθοδικά ολόκληρο το πλέγμα των διεκδικήσεών της στην περιοχή, όπως άλλωστε είχε κάνει πάλι και τη διετία 1973-74 όταν κατέρρεε η δικτατορία στην Ελλάδα.

Μετά τα γνωστά επεισόδια (γκρίζες ζώνες και συνεχείς παραβιάσεις του ελληνικού εθνικού εναερίου χώρου), η Τουρκία προσέφυγε και πάλι στην μέθοδο έκδοσης ΝΟΤΑΜ (αγγελία προς τους αεροναυτιλλομένους) απαγορεύοντας την εκτέλεση ελληνικών στρατιωτικών ασκήσεων στις περιοχές Λήμνου, Σαμοθράκης και Ψαρών.

Στην πορεία και μάλιστα σύντομα, με άλλη ΝΟΤΑΜ απαγόρευε τις ασκήσεις έρευνας και διάσωσης στην περιοχή Ικαρίας- Σάμου- Χίου, ισχυριζόμενη ότι για την άσκηση αυτή απαιτείται η έγκριση του FΙR Κωνσταντινούπολης. Τέτοια πρόκληση!

Τι έκανε δηλαδή η Τουρκία; Επανήλθε στην ουσία στην ΝΟΤΑΜ 714 με την οποία είχε επεκτείνει το 1974 τη δικαιοδοσία του FΙR Κωνσταντινούπολης μέχρι την μέση του Αιγαίου. Η ιστορία επαναλήφθηκε.

Έτσι ακριβώς συνέβηκε και κατά την πρόσφατη διακυβέρνηση της ΝΔ επί Κώστα Καραμανλή του νεότερου. Παρόλο που ο τότε πρωθυπουργός έκανε κουμπαριές με τον Ταγίπ Ερντογάν, δεν κατάφερε να βελτιώσει την κατάσταση αυτή.

Έπρεπε λοιπόν τότε να αρχίσουμε από την αρχή τις διαπραγματεύσεις, την στιγμή που είχαν ήδη ξεκινήσει οι ενταξιακές διαπραγματεύσεις της Τουρκίας με την ΕΕ.

Δυστυχώς η χώρα μας όμως άφησε αυτήν την τακτική των συνεχών προκλήσεων στο Αιγαίο ανενόχλητη, με αποτέλεσμα να παγιωθεί τελικά μια κατάσταση η οποία δεν φαίνεται να είναι ανατρέψιμη.

Όταν ΝΟΤΑΜ της Άγκυρας κόβει στα δύο το Αιγαίο και ισοδυναμεί με απειλή πολέμου

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας, εκδόθηκαν πρόσφατα ΝΟΤΑΜ με την οποία η Τουρκία δέσμευσε από τις 2 Μαρτίου μέχρι το τέλος του χρόνου, μια τεράστια έκταση, από την Σκύρο ως την Λήμνο.

Με την τακτική αυτή έκοψε στην ουσία το Αιγαίο στα δύο, παραβιάζοντας κατάφωρα τα ελληνικά κυριαρχικά δικαιώματα και το διεθνές δίκαιο.

Μίλησε κανείς;

Αντέδρασε κανείς;

Τι είναι αυτό επιτέλους που ούτε καν διπλωματικά δεν μας επιτρέπει να αντιδράμε για την εθνική μας κυριαρχία; Επρόκειτο, σύμφωνα με τις πηγές μας, για καθολική τουρκική επιθετικότητα όπως ονομάζεται η ATLANTIC RESORVE.

Στην τελευταία έκδοση ΝΟΤΑΜ παρενέβη η ελληνική κυβέρνηση Τσίπρα, με διαβήματα σε ΝΑΤΟ, ΟΗΕ, EE. Ώσπου εκδόθηκε απορριπτική απάντηση στην Άγκυρα, αλλά και πάλι η Τουρκία με την πρώτη ευκαιρία εκδίδει ΝΟΤΑΜ προκειμένου να θυμίζει την παρουσία της.

Το να δεσμεύει εξ ολοκλήρου μια τεράστια περιοχή του ελληνικού FIR, όπου μόνο η Ελλάδα έχει δικαίωμα να εκδίδει ΝΟΤΑΜ, είναι κατάφωρη πρόκληση, ενώ συνήθως η Τουρκία δέσμευε περιοχές για μικρό χρονικό διάστημα.

Το ύποπτο επίσης είναι ότι η χάραξη του πεδίου βολής αποκόπτει το βόρειο από το νότιο Αιγαίο και επηρεάζει καθοριστικά τους αεροδιαδρόμους g-33 και N -130, δημιουργώντας προβλήματα ή και κινδύνους στις αερομεταφορές. Και το σημαντικότερο είναι ότι η γραμμή χάραξης, δεν περνά μόνο από διεθνή εναέριο χώρο και ύδατα, αλλά και από εθνικό εναέριο χώρο και ύδατα, συμπεριλαμβάνοντας έδαφος της Λήμνου, πράγμα που αποτελεί απειλή πολέμου, αφού τμήμα εδάφους νοτιοανατολικά της Λήμνου μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως πεδίο βολής για τα τουρκικά αεροσκάφη.

Σας θυμίζουμε τα επεισόδια στη νήσο Στρογγύλη στο ακριτικό Καστελόριζο, όταν οι Έλληνες προσπάθησαν να χτίσουν εκκλησάκι και να το εγκαινιάσουν, ένα ρεπορτάζ του Newsbomb.gr που ήταν άκρως αποκαλυπτικό για την κυριαρχία στην περιοχή.

Μέχρι διοικητής παραιτήθηκε όπως είχαμε αποκαλύψει τότε. Δεν του είχαν επιτρέψει να σηκώσει την ελληνική σημαία στο νησί ούτε επέτρεψαν στους κατοίκους του Καστελόριζου να παραβρεθούν στα θυρανοίξια της εκκλησίας.

Οι περιπτώσεις αυτές λοιπόν όταν δεν ελέγχονται από το ελληνικό κράτος και πολύ περισσότερο όταν το ελληνικό κράτος δεν αντιδρά, τότε δίνουμε δικαιώματα στους Τούρκους να βάζουν όποτε θέλουν το πόδι τους όπου θέλουν ότι ώρα θέλουν.

Read more: http://www.newsbomb.gr/ellada/ethnika/story/669289/apeili-polemoy-oi-notam-tis-toyrkias#ixzz402SJB27M

Μοιραστείτε το!

1 comment to Να συχωράτε ρε προδότες που οι στρατηγοί πλένουν τα πιάτα στο σπίτι!!! Διαφορετικά θα έδειχναν στους Τούρκους???!

  • ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ Τ Ε Λ Ε Ι Ω Σ Ε Ι

    ΟΤΑΝ ΜΑΘΑΙΝΩ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΦΩΛΙΑΖΕΙ
    ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΕΛΠΙΔΑ ΟΤΙ ΑΝΑΣΑΙΝΟΥΜΕ
    ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΣΑΝ ΓΕΝΟΣ ΓΗΓΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
    ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ
    ΠΟΥ ΠΑΡΑΔΩΘΗΚΕ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΜΕ ΒΑΡΕΙΑ ΧΑΡΤΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΕΛΛΑΔΑ

    ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ

    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΟ ΧΑΡΤΙ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ Η

    ΕΛΛΑΔΑ, ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ .

    ΑΦΟΥ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΡΤΙ

    ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙ Τ Α Π Α Ν Τ Α !!!

    Η ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ._

    Η ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΑΝ ._

    ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ

    ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ,

    Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ,

    Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ,

    Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ,

    ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ,

    Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ,

    ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ Τ Ι Π Ο Τ Α

    ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙ

    ΤΑ Π Α Ν Τ Α ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !

    ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ

    ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ

    ΕΛΛΑΔΑ Τ Ε Λ Ο Σ

    ΟΥΤΕ ΚΟΚΚΟΣ ΑΜΜΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΝΟΙΚΕΙ ΠΛΕΟΝ………….

    ΠΟΥ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΩΧΡΙΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΗΣ, ΚΑΤ΄ ΟΥΣΙΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΕΛΛΑΔΑ

    ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΥΠΟΝΟΙΑ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟΣ ΑΝΑΚΤΗΣΗΣ ΤΗΣ

    ΚΑΙ ΕΠΙ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ
    ΟΥΤΕ ΣΤΙΓΜΗ
    ΟΥΤΕ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ
    ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΜΟΥ
    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ

    Π Ρ Ο Δ Ο Σ Ι Α

    ΒΡΙΣΚΟΜΟΥΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΗΝ ΒΡΑΔΥΑ
    ΠΟΥ ΕΙΠΑΝ ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ
    ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΟΟΟΟΛΟΙ ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΜΕ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ
    ΜΕ ΓΝΗΣΙΑ ΑΛΗΘΙΝΗ ΑΓΩΝΙΑ
    ΤΙ ΕΓΙΝΕ ;;;;;;;;;;
    ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ;;;;;;;
    ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ;;;;;;
    ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΜΑΣ ΕΛΛΑΔΑ ;;;;;;;
    ΚΑΙ ΜΑΘΑΜΕ ΟΤΙ Ν Α Ι ! ! !

    Π Α Γ Ω Σ Α Μ Ε

    ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΟΣΟΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ
    ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΝΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ
    ΑΧ ΜΕΓΑΛΟΔΥΝΑΜΕ
    ΓΙΑΤΙ ΠΑΓΩΣΑΜΕ ! ! ! ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

    Γ Ι Α Τ Ι;;;;;;;;;;;;;;;

    ΠΡΙΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΙ ΜΑΘΑΜΕ
    ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΕΚΕΙΝΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
    ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ
    ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

    ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ

    Μ Π Η Κ Α Ν

    ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΙΛΛΕΛΗΝΩΝ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΤΕΝΟ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ
    ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΗΠΟΥ

    ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΜΑΤ

    ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΡΙΞΑΝ ΔΑΚΡΥΓΟΝΑ
    ΧΩΡΙΣ ΑΙΤΙΑ ΚΑΙ ΛΟΓΟ

    ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΒΑΖΩ ΜΑΡΤΥΡΑ ΤΟΝ ΘΕΟ
    ΣΕ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΝ ΕΚΕΙ
    ΜΕ ΕΘΝΙΚΗ ΑΓΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΛΥΚΕΙΑ ΜΑΣ ΕΛΛΑΔΑ
    ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΕΝΤΑΣΗ

    Κ Α Ν Ε Ν Α Σ

    ΕΙΝΑΙ ΑΝΗΚΟΥΣΤΟ ΠΟΣΟ ΟΓΡΑΝΩΜΕΝΟΙ ΗΤΑΝ

    ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΩΣΗ ΤΗΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ

    ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ
    ΟΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ

    ΓΙΑ ΝΑ Π Ρ Ο Κ Α Λ Ε Σ Ο Υ Ν

    ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤ ΝΑ ΕΝΕΡΓΗΣΟΥΝ ΜΕ ΔΑΚΡΥΓΟΝΑ
    ΜΠΟΥΚΑΡΑΝ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΝΙΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΠΝΟΥΣ ΤΩΝ ΔΑΚΡΥΓΟΝΩΝ
    ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΟΜΟΥΝ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΗΠΟΥ
    ΗΜΟΥΝ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΓΩΝΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ
    ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΤΑΣΩ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΗΠΟΥ ΤΑ ΜΑΤ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΟΥΣΑΝ

    ΝΑ ΡΙΧΝΟΥΝ ΑΝΑΙΤΙΑ ΔΑΚΡΥΓΟΝΑ

    ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΟΙ

    ΚΑΙ ΒΡΩΜΙΚΑ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΠΙΟ ΑΙΣΧΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΩΝ ΜΑΤ
    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΣΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΤΟΥΣ
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΚΑΠΟΤΕ Ή ΣΤΗΝ ΓΗ Ή ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΚΟΣΜΟ
    ΗΤΑΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΤΡΟΠΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ
    ΜΑΣ ΕΒΑΛΑΝ ΣΕ ΚΛΟΙΟ ΥΠΟΥΛΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ
    ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΜΕΤΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΒΙΩΝΟΝΤΑΙ
    ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΑ

    Ο Λ Α

    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙ ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

    ΕΠΙ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ

    Ο Λ Ο Ι

    ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ
    ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ
    ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ
    ΟΙ ΔΙΚHΓΟΡΟΙ
    ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ
    ΟΙ ΑΝΩΤΑΤΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ
    ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΛΟΓΟΙ
    OI IEΡΕΙΣ
    ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ
    ΟΙ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΙ
    ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ
    ΟΙ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ
    ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ
    ΟΛΟΙ
    ΤΡΕΧΟΥΝ

    ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ,

    ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ,

    ΓΙΑ ΜΙΣΘΟΥΣ ,

    ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΟΛΑ

    ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΑΜΕΝΗ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ; ; ; ; ; ; ; ! ! ! !

    Τ Ι Π Ο Τ Α

    ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ

    ΒΡΩΜΕΡΟΙ Π Ρ Ο Δ Ο Τ Ε Σ

    ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΖΩΗΣ ΕΠΙ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ

    ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑ Τ Ι Π Ο Τ Α

    ΕΒΓΑΛΑΝ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟ

    ΠΟΥ ΘΑ ΜΙΛΟΥΝ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΜΑΣ

    ΟΙ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ

    ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΦΥΛΑΚΙΖΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ

    ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΡΑΣΑΚΙ ΣΤΗΝ ΟΛΗ ΑΥΤΗ

    ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΙ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΠΛΗΘΑΙΝΟΥΝ ,

    Α Σ Τ Ρ Α Π Ι Α Ι Α ………………………………………

    ΚΑΙ ΕΙΣΒΑΛΟΥΝ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ ΧΩΡΙΣ ΟΥΤΕ ΣΚΕΨΗ .

    ΓΙΑ ΑΠΟΤΡΟΠΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗΣ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ

    ΦΤΙΑΧΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΣ ΟΙΚΙΣΜΟΥΣ

    ΠΑΡΑΔΙΔΟΝΤΑΣ ΠΛΕΟΝ ΓΗ ΚΑΙ ΥΔΩΡ

    ΜΕ ΟΤΙ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΑΥΤΟ

    ΔΗΛΑΔΗ ΑΔΕΙΕΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ……………………….

    ΙΘΑΓΕΝΕΙΕΣ …………………………………….

    ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ………………………………..

    ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ …………………………………

    ΠΡΟΝΟΜΙΑ Ι Δ Ι Α Ι Τ Ε Ρ Α ………………………….

    ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΕΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ

    ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΘΡΑΚΗΣ ……………………..

    ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ

    ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΕΛΟΣ ._

    ΜΕ ΤΟΝ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΝΟΜΟ ΤΥΠΟΥ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗΣ ,

    ΘΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟΥ 2.5% !

    ΘΑ ΦΟΥΛΑΡΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ,

    ΑΠΟ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ! ! !

    ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΗ ΑΥΤΗ

    ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΚΑΙ ΣΤΑΣΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ

    ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΑΝ ΓΙΝΟΥΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ

    ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΕ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΛΕΜΗΣΗ

    ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

    ΠΟΥ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ

    ΕΜΕΙΣ ; ; ;

    ΠΑΛΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΤΙΠΟΤΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

    ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ
    ΟΛΟΙ

    ΝΑ

    ΤΡΕΧΟΥΝ

    ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ,

    ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ,

    ΓΙΑ ΜΙΣΘΟΥΣ ,

    ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΟΛΑ

    ΕΚΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΑΜΕΝΗ ΜΑΣ ΠΑΤΡΙΔΑ ……………………….

    ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΦΙΣΒΗΤΗΤΑ

    ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ

    Ο Λ Ω Ν ΤΩΝ ΧΡΟΝΙΚΩΝ ΕΠΟΧΩΝ

    ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ
    ΑΠΟ ΟΤΙ ΗΤΑΝ

    ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !

    ΟΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ ΤΩΝ ΜΟΝΑΔΙΚΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΧΡΟΝΙΚΩΝ ΕΠΟΧΩΝ

    ΠΑΡΑΚΜΙΑΚΟΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΞΕΠΕΣΜΟΣ …………………………

    ΜΕΓΑΛΗ ΞΕΦΤΙΛΑ …………………………….

    ΟΤΙ ΠΑΘΑΙΝΟΥΜΕ

    ΟΤΙ ΠΑΘΟΥΜΕ

    ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΜΑΣ

    ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΧΟΜΕΘΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ

    ΕΙΝΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΚΑΚΟ

    ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ !

    Ο Α Φ Α Ν Ι Σ Μ Ο Σ ._

    Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ .

    ΥΣ.

    ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΝΙΩΘΟΥΝ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ

    ΤΙ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΜΗΝΥΜΑ !! (ΣΩΚΡΑΤΗΣ)

    https://www.youtube.com/watch?v=mN6VkRQPzHg

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>