«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Το ελληνικό Αιγαίο, δώρο στην Τουρκία

Οταν μια χώρα έχει μετατρέψει τις αρχές και τις αξίες της σε μια χούφτα ευρώ και ξυπνάει και κοιμάται με τη σκέψη να διατηρήσει με κάθε κόστος τα κεκτημένα μιας «δανεικής ζωής», όλα μπορεί να συμβούν. Και όσα συμβαίνουν μεταξύ Ευρωπαϊκής Ενωσης και Τουρκίας με αφορμή το Προσφυγικό θα έπρεπε όχι απλώς να μας έχουν χτυπήσει καμπανάκια αλλά κουδούνες. Αλλά εμείς πού…

 

 

Εκεί, στα τρακτέρ και στον αγώνα των αγροτών, οι οποίοι δεν θέλουν να πληρώσουν ούτε ένα ευρώ για τους αστούς που… καλοπερνάνε όταν εκείνοι λιώνουν στα χωράφια τους. Πού να μας αγγίξουν τώρα εμάς τα εθνικά θέματα, όταν οι Βρυξέλλες θέλουν να μας πάρουν τη σοδειά μας και το χωραφάκι μας. Ξέρετε, αυτοί οι κουτόφραγκοι, που τους κοροϊδεύαμε (έτσι πιστεύαμε, αλλά αυτοί ήξεραν τι έκαναν) κάνοντας τις επιδοτήσεις καγιέν και τα πρόβατα ταξιδιώτες, που πήγαιναν από το ένα χωριό στο άλλο για να μαζεύουμε το παραδάκι για ανύπαρκτα κοπάδια. Τώρα όμως, που σφίξανε τα γάλατα και μαζί με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά, ανεβαίνουμε στα τρακτέρ μας και ετοιμαζόμαστε, αντί να πάμε στα σκυλάδικα της επαρχίας, να πάμε σε αυτά των Αθηνών. Αυτή είναι η αλήθεια όχι για όλους αλλά για αρκετούς από τους ξεσηκωμένους. Διότι υπάρχουν και αυτοί που αγωνίστηκαν και αγωνίζονται στο χωράφι για την παραγωγή και την αξιοπρέπεια τόσο τη δική τους όσο και της οικογένειάς τους.

Αλλά ας επιστρέψουμε στο βρόμικο παιχνίδι της Κομισιόν με την Αγκυρα. Οσα αποκαλύπτονται από τους μυστικούς διαλόγους του Ερντογάν με τον… φίλο μας Ζαν Κλοντ Γιούνκερ προκαλούν ανατριχίλα για τον κυνισμό των Τούρκων. Και αντί να τον ξαποστείλουν οι εταίροι και να σφραγίσουν τα σύνορα, ώστε να σταματήσει το λαθρεμπόριο ψυχών που κάνει ο σουλτάνος, τον παρακαλούν γονατιστό και από πάνω. Τον χρυσώνουν με δισ. και τον επιβραβεύουν για τους τραμπουκισμούς του, αυτόν τον κατά συρροήν φασίστα.

Και αφού ο Αναστασιάδης είναι έτοιμος να του… χαρίσει και την υπόλοιπη Κύπρο με ένα σχέδιο χειρότερο από αυτό του Ανάν, τι τους πειράζει να μοιράσουν και το Αιγαίο στη μέση; Διότι οι περιπολίες του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο δεν είναι παρά η ομπρέλα των… συμμάχων στην Αγκυρα, που με αυτόν τον τρόπο βάζει πόδι στις ελληνικές θάλασσες. Και μπορεί το Αιγαίο να ανήκει στα… ψάρια του, όπως επιθυμούσαν να μας πείσουν κάποιοι, πολύ φοβάμαι όμως ότι θα ξυπνήσουμε μια μέρα και το Αιγαίο θα ανήκει στους καρχαρίες της Αγκυρας.
Να δεις πώς το έλεγαν όταν έπεφτε η βασιλεύουσα ορισμένοι… Καλύτερα φέσι τουρκικό παρά τιάρα παπική. Γι’ αυτό σας λέω. Στα τρακτέρ, αδελφοί μου, στα… τρακτέρ!

Νίκος Ελευθερόγλου
Οι ηγεσίες πάντοτε έχουν διαλεκτική σχέση με τις χώρες που εκπροσωπούν και τις τύχες των οποίων ορίζουν.
Οι ηγέτες ισχυρών χωρών αντλούν δύναμη από τις πατρίδες τους και τα έθνη ισχυροποιούνται από τους ηγέτες τους, όταν οι τελευταίοι είναι αντάξιοι των περιστάσεων.
Στην Ελλάδα, τα τελευταία χρόνια, οι ηγεσίες δεν είναι ικανές να οδηγήσουν την πατρίδα εμπρός και προς τα άνω.
Ο μόνος δρόμος που γνωρίζουν είναι ο κατηφορικός.
Συμπαρασύρουν την Ελλάδα στην προσωπική κατρακύλα τους και αυτό αντανακλάται στο διεθνές στάτους της χώρας αλλά και σε όλες τις εκδηλώσεις της καθημερινής ζωής.
Η συρρίκνωση ξεκίνησε από τα ψηλά δώματα της εξουσίας, πέρασε στα δημόσια ήθη, επηρέασε την οικονομία και συντόμως θα «αγγίξει» και τη συνορογραμμή μας.
Ετσι όπως βαίνουν τα πράγματα, είναι πιθανό να δούμε να… μικραίνει η επικράτειά μας! Θλιβερό παράδειγμα των προαναφερθέντων είναι το νατοϊκό γκριζάρισμα του Αιγαίου για χάρη της Τουρκίας.
Η «δημοκρατία» έγραψε σχετικά: «Στο ΝΑΤΟ θα φέρουν το θέμα του ελέγχου προσφυγικών ροών και Αιγαίου, από κοινού, Γερμανία και Τουρκία! Η είδηση-βόμβα, που εγείρει ανησυχίες ότι η Τουρκία θα βρει πρόσβαση στο Αιγαίο ενδεχομένως για κοινές περιπολίες, υπό την αιγίδα της Συμμαχίας, έσκασε χθες, στη διάρκεια ενημέρωσης που έκαναν ο Τούρκος πρωθυπουργός Αχμέτ Νταβούτογλου και η Γερμανίδα καγκελάριος Ανγκελα Μέρκελ, κατά τη νέα επίσκεψη-αστραπή της τελευταίας στην Αγκυρα».
Με αυτή τη δεινή εξέλιξη θα υπάρξει καθολικό γκριζάρισμα του Αιγαίου και θα αποκτήσει και νατοϊκή σφραγίδα! Είναι προφανές ότι οι χλομές και εν πολλοίς κωμικές ευρωπαϊκές ηγεσίες έχουν υποχωρήσει σε όλες τις αξιώσεις και τους τσαμπουκάδες της Τουρκίας και την εξευμενίζουν με τα εδάφη και τις θάλασσές μας!
Η ελληνική κυβέρνηση λέει ότι δεν θα δεχτεί επέμβαση του NATO στα ελληνικά ύδατα, αλλά μόνο στα τουρκικά, όμως δεν διευκρινίζει τι πρόκειται να πράξει αν πλέον οι Τούρκοι και το ΝΑΤΟ κάνουν από κοινού σουρωτήρι τα χωρικά μας ύδατα…
http://www.dimokratianews.gr/content/58814/elliniko-aigaio-doro-stin-toyrkia

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>