«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Να ετοιμαστούμε για την νέα μας αιματοχυσία, ή την νέα μας σκλαβιά.

ΣΥΡΙΑ

Ρίξτε τους 300 προδότες σήμερα, αύριο θα είμαστε και επίσημα σκλάβοι. και γαμώ τους υπουργούς εθνικής άμυνας, στα τέσσερα Καμένε και γλείψε τα…

Αρχ@δια του Ερτονγάν!

Η Ελλάδα 250 χρόνια έχει προδότες ηγέτες και κάνει πάντα το ίδιο προδοτικό έγκλημα!
Σκεφτείτε αγαπητοί πατριώτες το τίμημα που ταχθήκαμε εναντίον της Ρωσίας; Προδώσαμε την ελευθερία της πατρίδος μας, για να δυναμώσουμε τον εχθρό μας την Τουρκία και δουλικά να σκύψουμε ακόμα περισσότερο στους φίλους μας συμμάχους δολοφόνους μας!!!
Feb 10

Εκτακτη ειδηση!!!

Το ΝΑΤΟ αποστέλλει εσπευμενα στην ανατολικη Τουρκια Πυραυλους μεγαλου βεληνεκούς κατα αεροσκαφών και πυραυλων τυπου [patriot]….συμφωνησε και η Ελλαδα στην στηριξη του Αττιλα κατα της Ορθοδοξης Ρωσιας!!!

Με διαδικασίες εξπρές η [Νατοική] συμμαχία και με την σύμφωνη γνώμη του Π.Καμμένου, αποστέλλει με την διαδικασία του κατεπειγόντως, συστοιχίες πυραύλων [patriot], μεγάλου βεληνεκούς οι οποίοι θα εγκατασταθούν στα σύνορα Τουρκίας-Συρίας με σκοπό να παρέχουν αντιαεροπορική-αντιπυραυλική στήριξη στις δυνάμεις του αττίλα ώστε να εισβάλει με ασφάλεια στην Συρία!!!

 

Είναι ημέρα ντροπής για τις Ελληνικές ένοπλες δυνάμεις και το πολιτικό διεφθαρμένο σύστημα αριστερών και δεξιών. Όλοι τους συνηγόρησαν στο να εισβάλει και πάλι η Τουρκία σε ένα ανεξάρτητο κράτος, για να κάνει ότι έκανε σε Κύπρο και Κουρδιστάν. Με την κίνηση αυτή η συμμαχία του εωσφόρου, τα δίνει όλα στην Άγκυρα και θέτει τις βάσεις για παγκόσμια σύρραξη. Αν νομίζουν πως η Ρωσία δεν έχει αντίμετρα κάνουν μεγάλο λάθος. Κατάρριψη ρωσικού μαχητικού απο τους [patriot], θα σημάνει αμέσως γενικευμένη σύρραξη. Αυτές τις πληροφορίες είχε η ρωσική αντικατασκοπία και ξεκίνησε η μεγάλη στρατιωτική επιστράτευση και συναγερμός στην νότια στρατιωτική διοίκηση.

Για ότι νεότερο το [dioptra-news] θα σας ενημερώσει…

Δημοσιεύτηκε 2 hours ago από τον χρήστη Dioptra News

………………………………
Αναδίπλωση μέσα σε 24 ώρες
«Ναι» στις ΝΑΤΟϊκές περιπολίες στο Αιγαίο είπε η Ελλάδα
Κυβερνητική πηγή για την εμπλοκή του ΝΑΤΟ: «Μας βρίσκει σύμφωνους, αρκεί να υπάρχει σεβασμός στα χωρικά ύδατα της χώρας και όχι παραβιάσεις των κυριαρχικών δικαιωμάτων» – Τα πλοία του ΝΑΤΟ θα επιχειρούν σε Ελλάδα και Τουρκία – Χθες η Όλγα Γεροβασίλη δήλωνε ότι η ενεργοποίηση της Συμμαχίας θα αφορά αποκλειστικά τα τουρκικά χωρικά ύδατα
Επίσημη ενημέρωση από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας δεν υπάρχει, ενώ ούτε και ο αρμόδιος υπουργός, Πάνος Καμμένος, έχει κάνει κάποιο «tweet», προκειμένου να γνωστοποιήσει τι αποφάσεις ελήφθησαν στη σημερινή σύνοδο των υπουργών Άμυνας του ΝΑΤΟ.

Το μόνο που υπάρχει, είναι ένα τηλεγράφημα από το ΑΠΕ-ΜΠΕ, το κρατικό, δηλαδή, πρακτορείο ειδήσεων, σύμφωνα με το οποίο η ελληνική πλευρά δηλώνει σύμφωνη με την εμπλοκή του ΝΑΤΟ στις προσπάθειες μείωσης των προσφυγικών και μεταναστευτικών ροών, με προϋπόθεση το σεβασμό της εθνικής κυριαρχίας.

Κυβερνητική πηγή που συμμετείχε στη σύνοδο, όπως αναφέρει το πρακτορείο (σ.σ. στην οποία την Ελλάδα εκπροσώπησε, όπως ήταν φυσικό, ο Πάνος Καμμένος, συνεπώς το συμπέρασμα είναι ότι οι δηλώσεις ανήκουν στον ίδιο τον υπουργό), σημείωσε πως «η πρωτοβουλία είναι προς την πλευρά που επιθυμούμε», τονίζοντας ότι «μας βρίσκει σύμφωνους, αρκεί να υπάρχει σεβασμός στα χωρικά ύδατα της χώρας και όχι παραβιάσεις των κυριαρχικών δικαιωμάτων της χώρας».

Όπως εξήγησε, η γερμανική πρόταση αφορά μια συγκεκριμένη ναυτική δύναμη στη Μεσόγειο, με την ονομασία SSNG, η οποία «θα αναλάβει αυτό το έργο με την ομπρέλα του ΝΑΤΟ, προκειμένου να σταματάει τη ροή, στη μεριά της Τουρκίας».

Επιπλέον, ανέφερε ότι «όσοι διασώζονται από τη θάλασσα, θα αποστέλλονται στην Τουρκία, ενώ το ΝΑΤΟ θα διασφαλίσει τους διεθνείς κανόνες και συμφωνίες».

Συνεχίζοντας, ανέφερε ότι τα πλοία της Ελλάδας θα επιχειρούν στην Ελλάδα, της Τουρκίας στην Τουρκία και των τρίτων χωρών και στις δύο πλευρές, ενώ ανέφερε ότι η Ελλάδα βλέπει «με θετικό τρόπο» την ενίσχυση με οκτώ πλοία του Πολεμικού Ναυτικού.

Στο σημείο αυτό, ωστόσο, εντοπίζεται και η αναδίπλωση της ελληνικής πλευράς, μέσα σε μόλις 24 ώρες. Και αυτό, καθώς η κυβερνητική εκπρόσωπος, Όλγα Γεροβασίλη, δήλωνε σχετικά χθες ότι η ενεργοποίηση του ΝΑΤΟ θα αφορά αποκλειστικά τα τουρκικά χωρικά ύδατα.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, η ελληνική πλευρά ξεκαθάρισε στην υπουργό Άμυνας της Γερμανίας και τον Γενικό Γραμματέα του ΝΑΤΟ ότι πρέπει να υπάρχει «απόλυτος σεβασμός στην εθνική κυριαρχία» και «τις απορρέουσες υποχρεώσεις». Επιπλέον, ανέφερε ότι η ελληνική πλευρά έχει προτείνει, μετά τη μετατροπή της σε ευρωπαϊκή ακτοφυλακή, η Frontex να επιχειρεί και στα τουρκικά παράλια.

Όπως προκύπτει από τα λεγόμενα της συγκεκριμένης πηγής, το ζήτημα το οποίο απασχολεί κυρίως την Ελλάδα είναι ότι, σύμφωνα με τον προγραμματισμό, η διοίκηση αυτής της δύναμης, την οποία έχει σήμερα η Γερμανία, αναμένεται να περάσει στον επόμενο, που είναι η Τουρκία.

Ως εκ τούτου, η Ελλάδα ζήτησε από το ΝΑΤΟ την εξαίρεση της Τουρκίας και της Ελλάδας από τη διοίκηση της επιχείρησης και τη διατήρηση προς το παρόν της Γερμανίας σε αυτή τη θέση.

Τέλος, η ίδια πηγή ανέφερε πως αναμένεται μια κατ’ αρχήν πολιτική απόφαση αύριο, κατά τη δεύτερη μέρα της συνόδου, ενώ οι λεπτομέρειες θα οριστούν από τις μόνιμες αντιπροσωπείες.

Από την πλευρά της Γερμανίας, την ίδια ώρα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέφεν Ζάιμπερτ, έκανε λόγο για έναν «πιθανό υποστηρικτικό ρόλο» του ΝΑΤΟ στην προσπάθεια καλύτερης φύλαξης των εξωτερικών συνόρων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, διευκρινίζοντας ότι δεν θα πρόκειται για ανεξάρτητο ρόλο της Συμμαχίας.
……………………………………………
Ναι» της Κομισιόν σε περιπολίες του NATO στο Αιγαίο

Πρόταση για κοινές περιπολίες δεν τέθηκε, θα αφορά αποκλειστικά τα τουρκικά χωρικά ύδατα, η αμήχανη αντίδραση της Όλγας Γεροβασίλη – «Τα 10 χιλιόμετρα που χωρίζουν την Ελλάδα και την Τουρκία δεν μπορούν να είναι παράδεισος για διακινητές» είπε ο εκπρόσωπος της Κομισιόν Μαργαρίτης Σχοινάς
Ενθουσιωδώς θετική απέναντι στην πρόταση εμπλοκής του ΝΑΤΟ στο προσφυγικό εμφανίστηκε σήμερα η Κομισιόν, μέσα από δηλώσεις του εκπρόσωπου του προέδρου Γιούνκερ, Μαργαρίτη Σχοινά, ο οποίος δήλωσε ότι η Ευρωπαϊκή Επιτροπή «χαιρετίζει κάθε συζήτηση» για μέτρα που μπορούν να συμβάλουν στη διάσωση ανθρώπινων ζωών και την καλύτερη φύλαξη των εξωτερικών συνόρων.

Η πρόταση για εμπλοκή του NATO στο Αιγαίο ήλθε έπειτα από συμφωνία της Άνγκελα Μέρκελ με τον Τούρκο πρωθυπουργό Αχμέτ Νταβούτογλου να προωθήσουν το θέμα στους κόλπους της Συμμαχίας, όπως ανακοίνωσαν οι δύο ηγέτες μετά τη χθεσινή συνάντησή τους στην Άγκυρα. Στον απόηχο αυτών των δηλώσεων, ο γενικός γραμματέας της Συμμαχίας, Γενς Στόλτενμπεργκ, είπε σήμερα ότι NATO θα εξετάσει «πολύ σοβαρά» τις προτάσεις για εμπλοκή του στο προσφυγικό.

«Η κρίση των προσφύγων και των μεταναστών είναι ένα σοβαρό θέμα ανησυχίας για όλους εμάς και πιστεύω συνεπώς ότι θα μελετήσουμε πολύ σοβαρά το αίτημα αρωγής της Τουρκίας και άλλων συμμάχων για να δούμε πώς μπορεί το ΝΑΤΟ να τους βοηθήσει στη διαχείριση της κρίσης» δήλωσε ο Γενς Στόλτενμπεργκ από τις Βρυξέλλες όπου συνεδριάζουν οι υπουργοί Άμυνας της Ατλαντικής Συμμαχίας.

Ερωτηθείς σήμερα σχετικά με την ανάπτυξη ναυτικών δυνάμεων του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο προκειμένου να αντιμετωπιστεί η έκρηξη της μετανάστευσης, ο κ. Σχοινάς τόνισε τα εξής: «Η Επιτροπή χαιρετίζει όλες τις συζητήσεις που αφορούν πιθανά μέτρα αντιμετώπισης της προσφυγικής κρίσης, διάσωσης ανθρώπινων ζωών και διαχείρισης των προσφυγικών ροών και των εξωτερικών συνόρων».

Μάλιστα, ο εκπρόσωπος της Κομισιόν επισήμανε ότι «τα 10 χιλιόμετρα που χωρίζουν την Ελλάδα και την Τουρκία δεν μπορούν να είναι παράδεισος για διακινητές».

Γεροβασίλη: Η ενεργοποίηση του ΝΑΤΟ θα αφορά αποκλειστικά τα τουρκικά χωρικά ύδατα
Η ελληνική κυβέρνηση αντιμετωπίζει το θέμα με εμφανή αμηχανία. Οπως αποκάλυψε η κυβερνητική εκπρόσωπος, ο Αλέξης Τσίπρας τηλεφώνησε στην Γερμανίδα καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ ζητώτας ενημέρωση για το περιέχομενο της συμφωνίας με τους Τούρκους σχετικά με τις ναυτικές περιπολίες του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο

Η κυρία Γεροβασίλη, δήλωσε ότι στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με την κυρία Μέρκελ, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας κατέστησε σαφές ότι η Αθήνα δεν θα δεχτεί επέμβαση του NATO στα ελληνικά ύδατα, αλλά μόνο στα τουρκικά.

Όπως ανέφερε η κυρία Γεροβασίλη, η Έλληνας πρωθυπουργός ξεκαθάρισε ότι η όποια συμμετοχή της Συμμαχίας δεν θα πρέπει να θίγει με κανέναν τρόπο τα ελληνικά κυριαρχικά δικαιώματα, ενώ συμπλήρωσε ότι δεν έχει τεθεί θέμα για κοινές περιπολίες στο Αιγαίο. «Πρόταση για κοινές περιπολίες δεν τέθηκε» είπε η κυβερνητική εκπρόσωπος και τόνισε ότι η ενεργοποίηση του ΝΑΤΟ θα αφορά αποκλειστικά τα τουρκικά χωρικά ύδατα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο αναπληρωτής υπουργός μεταναστευτικής πολιτικής Γιάννης Μουζάλας απηύθυνε χθες προειδοποίηση ότι, στην επόμενη Σύνοδο Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης, υπάρχει κίνδυνος αρνητικών κινήσεων από την πλευρά των εταίρων, «ακόμα και να κλείσουν τα σύνορα, παρότι η Ελλάδα θα είναι εντάξει στις υποχρεώσεις της».

Και αυτά σε μια περίοδο που οι Ευρωπαίοι σχεδιάσουν να ενισχύσουν τους Σκοπιανούς με προσωπικό, υλικά και μέσα για τον καλύτερο έλεγχο των συνόρων της Ελλάδας με την πΓΔΜ και τον αποκλεισμό στην ελληνική επικράτεια όσων ξένων θεωρούνται μετανάστες και όχι πρόσφυγες και κατά συνέπεια δεν έχουν «laissez passer» για τις άλλες ευρωπαϊκές χώρες.

Βαρύνουσα σημασία έχει επίσης το γεγονός ότι η κυρία Μέρκελ, λίγες ημέρες αφού δήλωσε ότι η προστασία των συνόρων της ΕΕ δεν εξελίσσεται καλά προειδοποιώντας ότι «αν αποτύχει η προσπάθεια διακυβεύεται η Σένγκεν» επέλεξε να διαπραγματευθεί με την τουρκική πλευρά, ενώ η ελληνική κυβέρνηση εμμέσως δήλωνε άγνοια για το σχέδιο εμπλοκής του ΝΑΤΟ. Το κατά πόσον είναι σωστή ή λάθος τακτική να λέει η Αθήνα «όχι» σε ένα σχέδιο στο οποίο συμφωνούν οι Ευρωπαίοι και το ΝΑΤΟ, την στιγμή μάλιστα που η Ελλάδα είναι μέλος της Ατλαντικής Συμμαχίας κι ενώ το σύνολο σχεδόν των Ευρωπαίων κατηγορούν την κυβέρνηση Τσίπρα ότι αδυνατεί να ελέγξει τα ελληνικά σύνορα που παραλλήλως είναι και εξωτερικά σύνορα της ΕΕ, είναι κάτι που πολύ σύντομα θα διαφανεί. Αυτό που είναι κάτι που δύσκολα μπορεί να αποκρυβεί είναι το γεγονός της πολιτικής και διπλωματικήςπομόνωσης της Ελλάδας που μοιάζει να ενημερώνεται διά του Τύπου και όταν οι αποφάσεις έχουν ήδη ληφθεί για θέματα που μείζονος σημασίας.
………………………………….
Το ΝΑΤΟ δεν μπορεί να διαδραματίσει ρόλο στον έλεγχο της προσφυγικής μετανάστευσης» είπε ο Σταϊνμάγερ
Βερολίνο: Υποστηρικτικός ο ρόλος του ΝΑΤΟ στη φύλαξη των συνόρων της ΕΕ
«Το θέμα είναι η διάθεση εκ μέρους του ΝΑΤΟ “εικόνων της κατάστασης”, οι οποίες θα καταστήσουν δυνατή μια πιο αποτελεσματική καταπολέμηση της εγκληματικότητας των διακινητών» είπε ο Μάρτιν Σέφερ, εκπρόσωπος του γερμανικού υπουργείου Εξωτερικών
Για έναν «πιθανό υποστηρικτικό ρόλο» του ΝΑΤΟ στην προσπάθεια καλύτερης φύλαξης των εξωτερικών συνόρων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, έκανε λόγο ο Γερμανός κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέφεν Ζάιμπερτ, διευκρινίζοντας ότι δεν θα πρόκειται για ανεξάρτητο ρόλο της Συμμαχίας.

«Το ΝΑΤΟ δεν μπορεί να διαδραματίσει ρόλο στον έλεγχο της προσφυγικής μετανάστευσης», δήλωσε νωρίτερα το πρωί και ο υπουργός Εξωτερικών της Γερμανίας Φρανκ-Βάλτερ Σταϊνμάγερ, για να προσθέσει ο εκπρόσωπός του Μάρτιν Σέφερ: «Το θέμα είναι η διάθεση εκ μέρους του ΝΑΤΟ “εικόνων της κατάστασης”, οι οποίες θα καταστήσουν δυνατή μια πιο αποτελεσματική καταπολέμηση της εγκληματικότητας των διακινητών».

Απαντώντας δε στο ερώτημα εάν αυτές οι επιχειρήσεις θα γίνονται και εκτός των χωρικών υδάτων της Τουρκίας, ο κ. Σέφερ τόνισε ότι οι «εικόνες της κατάστασης» μπορούν να ληφθούν και να διαβιβαστούν «και ανεξάρτητα από το ερώτημα σε ποια χωρικά ύδατα βρίσκεται κάτι».

Από την πλευρά πάντως του γερμανικού υπουργείου Εξωτερικών έγινε γνωστό ότι ο υπουργός Εξωτερικών της Γερμανίας Φρανκ-Βάλτερ Σταϊνμάγερ «μίλησε προχθές με την καγκελάριο, μετά την ολοκλήρωση του ταξιδιού στην Τουρκία και για αυτό το θέμα».
http://www.protothema.gr/politics/article/552165/nai-stis-natoikes-peripolies-sto-aigaio-eipe-i-ellada/

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>