«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ο μεγαλύτερος νταβατζής του κόσμου η Αμερική συνεχίζει το δολοφονικό της έργο με την συνεργασία του (ΟΗΕ-ΝΑΤΟ-ISIS-ΤΑΛΙΜΠΑΝ)

ΕΛΛΑΔΑ ξένων Μυστικών Υπηρεσιών

“Σφήνα” στην τριμερή της Κύπρου, της Ελλάδας και του Ισραήλ, επιχείρησε χθες το βράδι ο αντιπρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, Τζόζεφ Μπάιντεν.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του Λευκού Οίκου, τηλεφώνησε στον πρωθυπουργό του Ισραήλ Βενιαμίν Νετανιάχου και του ζήτησε να επισπεύσει τις διαδικασίες εξομάλυνσης των σχέσεων με την Τουρκία για να επιταχυνθεί η ενεργειακή συνεργασία στην Ανατολική Μεσόγειο, όπως και στον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας.

 

 

Είναι φανερό, είπε διπλωματική πηγή, ότι η ανακοίνωση του κ. Νετανιάχου για τους σχεδιασμούς κατασκευής αγωγού, που δεν θα συμπεριλαμβάνει την Τουρκία, ανησύχησε σφόδρα την Ουάσιγκτον, που επιθυμεί, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, να μην μείνει έξω από τους σχεδιασμούς των χωρών της περιοχής η κατοχική δύναμη.

Ο κ. Μπάιντεν τηλεφώνησε και στον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη, με τον οποίο επίσης συζήτησε το θέμα της συμφωνίας στην οποία κατέληξαν η Αθήνα, η Λευκωσία και το Τελ Αβίβ. Σύμφωνα με ανακοίνωση του Λευκού Οίκου: “Σε συνέχεια της πρόσφατης συζήτησης τους στο Νταβός της Ελβετίας, ο αντιπρόεδρος Μπάιντεν τηλεφώνησε νωρίτερα σήμερα (χθες) στον πρωθυπουργό του Ισραήλ Βενιαμίν Νετανιάχου για να συζητήσουν τις συνεχιζόμενες προσπάθειες για τη βελτίωση των σχέσεων του Ισραήλ και της Τουρκίας και την προώθηση της ενεργειακής συνεργασίας στην ανατολική Μεσόγειο».

Για την τηλεφωνική συνομιλία του κ. Μπάιντεν με τον πρόεδρο Αναστασιάδη, η γραπτή δήλωση εκπροσώπου του Λευκού Οίκου αναφέρει ότι ήταν επίσης σε συνέχεια της συνάντησής τους στο περιθώριο του Οικονομικού Φόρουμ του Νταβός. «Ο Αντιπρόεδρος ενημέρωσε τον πρόεδρο Αναστασιάδη για τις θετικές συζητήσεις που είχε με Τούρκους αξιωματούχους για την εξεύρεση μιας διευθέτησης η οποία θα επανενώνει την Κύπρο σε μία διζωνική δικοινοτική ομοσπονδία». Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι ο Πρόεδρος της Κύπρου ενημέρωσε τον Τζο Μπάιντεν για «την τριμερή συνάντηση στη Λευκωσία μεταξύ των ηγετών της Ελλάδας, της Κύπρου και του Ισραήλ, για την οποία οι ηγέτες συμφώνησαν ότι ήταν ένα θετικό βήμα για περιφερειακή συνεργασία και ασφάλεια».

Σύμφωνα πάντα με τον Λευκό Οίκο ο κ. Μπάιντεν και ο κ. Αναστασιάδης «στη σημασία της επίτευξης μιας διευθέτησης του κυπριακού και ο αντιπρόεδρος Μπάιντεν υποσχέθηκε συνεχή αμερικανική υποστήριξη για βοήθεια και προς τις δύο πλευρές να φτάσουν σε επιτυχή συμφωνία».

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ:
Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Αμερικανό Αντιπρόεδρο Τζο Μπάιντεν, η οποία διήρκεσε μισή περίπου ώρα, είχε το απόγευμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης. Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ, ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Βίκτωρας Παπαδόπουλος είπε ότι ο κ. Μπάιντεν ενημέρωσε τον Πρόεδρο Αναστασιάδη για τις επαφές που είχε κατά την επίσκεψη του στην Άγκυρα και για τις συζητήσεις που έκανε με την τουρκική κυβέρνηση για το Κυπριακό.

Ο κ. Παπαδόπουλος ανέφερε, επίσης, ότι ο Αμερικανός Αντιπρόεδρος διεμήνυσε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ότι οι ΗΠΑ και ο ίδιος προσωπικά είναι στη διάθεση της Κύπρου για οτιδήποτε χρειαστεί στις προσπάθειες που καταβάλλονται για την επίλυση του Κυπριακού.
Ξέρετε πως βοηθούν οι Αμερικανοί αν δεν υπακούσεις, σε πρώτη φάση με μισθοφόρους.
Δυστυχώς, ακόμα και στα κλιμάκια εξουσίας στην Ελλάδα που ασχολούνται σε θέματα εσωτερικής ασφάλειας, δεν έχει υπάρξει ενδελεχής έρευνα και αξιολόγηση για το ποιες επιπτώσεις μπορεί να υπάρξουν – ή έχουν ήδη υπάρξει- από την παρουσία πολύ ισχυρών ιδιωτικών συμφερόντων σε παγκόσμιο επίπεδο αλλά και στην ευρύτερη γεωπολιτική ζώνη που περικλείει την Ελληνική επικράτεια (Βαλκάνια, Μέση Ανατολή, Βόρεια Αφρική, Καύκασος).

Πρέπει να τονιστεί εμφατικά ότι οι επιχειρήσεις αυτές διαπλέκονται ευθέως με συμφέροντα συχνά μη-σύννομα και μακριά από τον έλεγχο των ευνομούμενων κοινωνιών. Επιπλέον λόγω της περιρρέουσας ατμόσφαιρας, δεν είναι απίθανο να λεχθεί ότι οι ομάδες αυτές μισθοφόρων μπορούν να τεθούν υπό την διεύθυνση εχθρικών προς την Ελλάδα δυνάμεων εάν και εφόσον πληρωθούν ικανοποιητικά προκειμένου να πλήξουν τη χώρα με επιχειρήσεις εσωτερικής αποσταθεροποίησης. Επιπλέον έχει διαχυθεί διεθνώς η χρησιμοποίηση μισθοφόρων για την επιδίωξη κρατικών συμφερόντων, με χαρακτηριστικό πρόσφατο παράδειγμά την Ρωσία και την ταχύτατο έλεγχο της Κριμαίας και με τη χρήση ιδιωτικής εταιρείας μισθοφόρων.
……………………….
Τι γυρεύουν οι φαντάροι του Γερμανοολλανδικού σώματος στρατού στην Ελλάδα, όπου ταξιδεύουν κατά εκατοντάδες, μασκαρεμένοι είτε ως τουρίστες είτε ως αστυνομικοί της FRONTEX;

Τι μαγειρεύεται άραγε στη Γερμανική πρεσβεία, στο στρατιωτικό επιτελείο, που εδρεύει στη Σμύρνη και στους συνδέσμους του στην Λάρισσα – DDO/DtA CAOC 7 Larissa, στα Χανιά – TaktAusbKdoLw GR GE Liaison Office και στην Θεσσαλονίκη– DtA Stab FLR (L) HQ Thessaloniki ;

Για ποιόν λόγο «μάζωξαν» ξαφνικά τόσους πολλούς και έμπειρους πράκτορες (BfV, MAD, BND) στην Ελλάδα; Σκέπτονται άραγε, οι απόγονοι του Χίτλερ να υλοποιήσουν («το κακό όνειρο») ( 3 ) ότι είχαν κατά νου να κάνουν το 2012 για να εκβιάσουν την επιβολή στρατιωτικού νόμου στην χώρα;

Πίστευσαν πράγματι οι Ούννοι τότε, ότι το ρητορικό «μένος» ενός Έλληνα πολιτικού (δήλωνε εχθρός αλλά στην πράξη ήταν μισθωτός τους), θα ήταν αρκετό για να ξεσηκωθούν οι μάζες στις φτωχογειτονιές του Κερατσινίου, και της Δραπετσώνας, έτσι ώστε το παρακράτος και οι ξένοι πράκτορες να είναι σε θέση να εκμεταλλευτούν το χάος που θα επικρατούσε για να «κάψουν» την Αθήνα και να την βάψουν με αίμα στα κόκκινα; Όταν χαρακτηριστεί ο λαός, όχλος και η εξέγερσή του, «ένοπλο κίνημα» για την ανατροπή του δημοκρατικού πολιτεύματος, τότε το καθεστώς έχει την επιλογή ανάμεσα στο αν θα ενεργοποιήσει το άρθρο 48 του Συντάγματος ( 1 ) ή όχι.

Το Γενάρη του 2012 έκαναν πίσω οι Γερμανοί, αναγκάζοντας το καθεστώς να αλλάξει σχέδια και να επιστρατεύσει παρακράτος, κομματικούς στρατούς και ΜΑΤ για να διαλύσει το κίνημα των αγανακτισμένων.
Τέσσερα χρόνια όμως αργότερα οι δυνάμεις κατοχής και το καθεστώς αντιμετωπίζουν καταστάσεις χειρότερες απ’ αυτές του ‘12 και δει, μη εύκολα ανατρέψιμες. Μόνο η παρουσία των Γερμανών στο πλευρό των ντόπιων τυράννων σημαίνει ότι δεν θα βιώσουμε πάλι εμφύλιο στην Ελλάδα αφού μόνο Έλληνας δεν είναι ο οχτρός που στέκεται απέναντι στον λαό. Ο αγώνας κατά του Γερμανού είναι όμοιος με αυτόν του ’40, στην Πίνδο, κατά του Ιταλού ή με εκείνον του ’41, στο Ρούπελ, κατά του Ναζί εισβολέα.
Το καθεστώς και τα αφεντικά του χρειάζονται άμεσα ένα νέο «Πολυτεχνείο» που θα το συνοδεύουν καταστάσεις αχαλίνωτου χάους, ικανές να νομιμοποιήσουν μια τυχόν βίαιη επέμβασή τους «χάριν» της δημόσιας τάξης. Αν δεν «σπάσει» η λαϊκή αντίσταση και αν δεν μπει η χώρα στον «γύψο» δεν θα περάσουν ποτέ τα «μέτρα» και τα μνημόνιά τους. Τουλάχιστον αυτό το ξέρουν πολύ καλά!
Η Γερμανία, έχοντας ήδη το okay των συμμάχων της, θέλει να επιβάλλει κοινοβουλευτική δικτατορία και να αλυσοδέσει την χώρα για τα επόμενα τριάντα χρόνια. Οι πράκτορες που διοργάνωσαν με επιτυχία τον «εμφύλιο» στη Συρία, τον διαμελισμό της Λιβύης και του Σουδάν, το πραξικόπημα στην Ταϋλάνδη, την «εξέγερση» στο Κίεβο και τις «εκλογές» στην Μολδαβία ευρίσκονται ήδη στην χώρα. Εφαρμόζονται πάλι οι γνωστές πρακτικές του παρελθόντος ( 21η Απριλίου 1967 και Νοέμβριος 1973) με την διαφορά ότι τώρα το κέντρο επιχειρήσεων θα είναι στη Σμύρνη και όχι στη βάση της Νέας Μάκρης, Γερμανοί και Ολλανδοί φαντάροι, αντί των Άγγλων καταδρομέων, θα παίξουν τον ρόλο του ένοπλου και αγανακτισμένου διαδηλωτή, ενώ τον ρόλο του στρατηγού Νταγιάν ( 1967 και 1973) στην θέση του ισραηλινού συνδέσμου στην Αθήνα θα τον αναλάβει ταξίαρχος της Aman που ήρθε πρόσφατα στην Ελλάδα. Πώς και πως περιμένει το καθεστώς τα τρακτέρ, τα νέα μπλόκα και τις μαζικές διαδηλώσεις στην Αθήνα. Πιστεύουν ότι, όπως και στους αγανακτισμένους, στις παντός είδους λαϊκές εκδηλώσεις διαμαρτυρίας δεν θα υπάρξει περιφρούρηση, ικανή να αποτρέψει επιτυχώς κάθε προσπάθεια προβοκάτσιας του παρακράτους.
Δεν είναι τυχαίο ότι και εμείς στο παρελθόν χρησιμοποιήσαμε πολλάκις τα «τάνκς που θα βγούν από το Πολυτεχνείο» για να απαντήσουμε με μια μεταφορά στο ερώτημα που τίθεται πάντα σχετικά με το, «ποιός και πώς θα ρίξει το διεφθαρμένο καθεστώς». Δεν γνωρίζαμε μόνο, εδώ και καιρό, τα σχέδια και τις ασκήσεις επί χάρτου των αναλυτών στο Πανεπιστήμιο του Κιέλου και των στρατηγών στο στρατηγείο του Πότσνταμ ( 2 ) αλλά και το σκεπτικό των δυνάμεων κατοχής στην Ελλάδα, που «πιστεύουν» ότι η Αστυνομία και η Δικαιοσύνη είναι με το μέρος τους. Τον λαό όμως που υπηρετεί στις Ε.Δ, ξέρουν αν τον έχουν μαζί τους;
Ψηλά το κεφάλι Έλληνες. Όλοι μαζί δεμένοι, μια οικογένεια.

Νέα Φιλική Εταιρεία

http://nea-filiki-eteria.blogspot.de/2016/01/blog-post_31.html

ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ

Μοιραστείτε το!

1 comment to Ο μεγαλύτερος νταβατζής του κόσμου η Αμερική συνεχίζει το δολοφονικό της έργο με την συνεργασία του (ΟΗΕ-ΝΑΤΟ-ISIS-ΤΑΛΙΜΠΑΝ)

  • Η ΕΛΛΑΔΑ ΦΡΟΥΡΕΙΤΕ ΧΩΝΕΨΤΕΤΟ

    ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΗΚΑΝ ΤΟ ΠΛΗΘΟΣ ΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥ

    ΠΟΤΕ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΓΗ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ ΤΗΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΔΩΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ .

    ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΡΙΣΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ .

    Η ΜΑΓΙΚΗ ΛΕΞΗ ΕΙΝΑΙ ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ ΟΧΙ ΧΑΟΣ .

    ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΗ ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ . . . . .

    Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>