«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ζ Η Τ Ω Η ΠΑΡΑΝΟΙΑ Α Α Α Α Α Α Α ! ! ! ! ! !

25/01/2016 23:58ΝΕΚΡΟΚΕΦΑΛΗ 1

ΓΕΜΑΤΟΙ ΟΙ ΕΚΛΟΓΙΚΟΙ ΚΑΤΑΛΟΓΟΙ !
ΑΥΤΟΙ ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΧΡΟΟΟΟΟΝΙΑ ΤΩΡΑ !

ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΗΝ :

ΤΟΥΡΚΟΙ , ΑΛΒΑΝΟΙ , ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ , ΑΙΓΥΠΤΙΟΙ , ΙΝΔΟΙ , ΜΑΡΟΚΙΝΟΙ, ΑΦΓΑΝΟΙ, ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ , ΤΑΫΛΑΝΔΟΙ , ΚΙΝΕΖΟΙ , ΙΡΑΚΙΝΟΙ , ΦΙΛΛΙΠΙΝΕΖΟΙ , ΛΙΒΑΝΕΖΟΙ , ΙΡΑΝΟΙ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΕΝΑΣ ΒΟΘΡΟΣ ΞΕΝΩΝ Ψ Ε Υ Τ Ι Κ Ω Ν ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΟΥΣ

Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΥΠΟΥΛΗ ΚΑΤΟΧΗ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ
ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ…………………………………..
ΟΙ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ
ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ
ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΗ ΕΓΚΡΙΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΥΠΡΙΩΝ

ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ, ΕΡΓΑΤΕΣ, ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ, ΦΙΛΟΙ, ΒΑΠΤΙΣΤΗΡΙΑ, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ, ΓΥΝΑΙΚΕΣ, ΓΚΟΜΕΝΕΣ, ΣΥΖΥΓΟΙ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ, ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΙ,

 

ΚΑΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΡΙΖΩΝΟΥΝ

ΚΑΙ ΟΥΔΕΙΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΟΥΣ
ΟΥΤΕ ΦΟΡΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΠΛΗΘΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΩΝ
ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΓΗΓΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΙ Ο ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΤΕΛΕΙΩΤΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΘΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ

ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΤΙΑ ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΚΑΙ ΓΙ ΆΥΤΟ ΤΟΥΣ ΕΦΕΡΑΝ ΑΠΛΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ

ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ Η ΒΙΤΡΙΝΑ ΤΟΥΣ
ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΡΙΖΩΜΕΝΟΙ ΟΙ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ
ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΝΟΙΑΖΕΤΕ
ΠΟΥ ΟΙ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ Α Φ Α Ν Ι Ζ Ο Ν Τ Α Ι
ΚΑΙ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΗΝ :
ΤΟΥΡΚΟΙ , ΑΛΒΑΝΟΙ , ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ , ΑΙΓΥΠΤΙΟΙ , ΙΝΔΟΙ , ΜΑΡΟΚΙΝΟΙ, ΑΦΓΑΝΟΙ, ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ , ΤΑΫΛΑΝΔΟΙ , ΚΙΝΕΖΟΙ , ΙΡΑΚΙΝΟΙ , ΦΙΛΛΙΠΙΝΕΖΟΙ , ΛΙΒΑΝΕΖΟΙ ,
ΙΡΑΝΟΙ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ

ΕΝΑΣ ΒΟΘΡΟΣ ΞΕΝΩΝ Ψ Ε Υ Τ Ι Κ Ω Ν ΕΛΛΗΝΩΝ
ΑΥΤΟΙ ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΧΡΟΟΟΟΟΝΙΑ ΤΩΡΑ !

ΑΥΤΑ ΘΑ ΚΟΙΤΑΜΕ ΤΩΡΑ ΤΣΙΡΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΝΑ ΓΥΡΙΖΕΙ
Σ’ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΚΑΛΑ
ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ
ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ;;;;;
ΟΙ ΙΔΕΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΜΥΑΛΑ ΣΚΟΥΡΙΑΣΜΕΝΑ
ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΦΑΝΕ ΟΤΙ ΠΙΟΥΝΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΓΛΕΝΤΗΣΟΥΝ.

ΖΗΤΩ Η ΠΑΡΑΝΟΙΑ ………………………………..

ΥΣ.
ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΤΙ ΛΙΓΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΝ
ΜΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΠΟΝΟ ΚΑΙ ΔΑΚΡΥΑ
ΜΑΣ ΑΦΑΝΙΖΟΥΝ
ΚΑΙ ΑΥΤΟ Η ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΧΤΕΙ.
ΟΣΟ ΜΠΟΡΩ ΘΑ ΤΑ ΓΡΑΦΩ
ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ
ΤΙ ΜΑΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΕΡΔΟΣ ΕΙΝΑΙ

ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ

ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΩΘΗΤΕ .

Η Ελληνίδα γιαγιά .

Μοιραστείτε το!

5 comments to Ζ Η Τ Ω Η ΠΑΡΑΝΟΙΑ Α Α Α Α Α Α Α ! ! ! ! ! !

  • Η γενοκτονία των Ινδιάνων ένα ξεχασμένο Ολοκαύτωμα

    Julien Chaulieu – 21/04/2011
    Ο όρος γενοκτονία, καθιερώθηκε επίσημα μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, για να περιγράψει εγκλήματα που αποβλέπουν στη συστηματική και επιδιωκόμενη εξόντωση ολόκληρης φυλής ή τμήματος αυτής σε ορισμένο γεωγραφικό τόπο. Κάτι τέτοιο επιτυγχάνεται είτε με διαδοχικούς ομαδικούς φόνους, είτε μέσω άλλων μεθόδων που συμβάλουν στην μαζική εξόντωση ατόμων που ανήκουν σε συγκεκριμένη φυλή. Μια από τις πιο χαρακτηριστικές γενοκτονίες που συναντά κανείς στην ανθρώπινη ιστορία είναι το Ολοκαύτωμα των Εβραίων από τους Γερμανούς Ναζί, το Holodomor της Ουκρανίας, τις θηριωδίες των αποικιοκρατικών καθεστώτων στην Ασία και την Αφρική, καθώς και η εξόντωση εκατοντάδων χιλιάδων Αρμενίων από τον Οθωμανικό στρατό.
    Η μεγαλύτερη όμως γενοκτονία που συνέβη ποτέ στην πλανήτη, αλλά και ταυτόχρονα η λιγότερο συζητημένη, είναι αυτή των Ιθαγενών Ινδιάνων της Αμερικανικής Ηπείρου. Συνολικά από τα πρώτα χρόνια της «ανακάλυψης» της Αμερικής, μέχρι και το τέλος του 19ου αιώνα, πάνω από 80.000.000 Ιθαγενείς εξοντώθηκαν. Συγκεκριμένα, ο αριθμός των Ιθαγενών στην Βόρεια Αμερική το 1919 έφτανε τους 400.000, μόλις… 18 με 19 εκατομμύρια λιγότεροι σε σύγκριση με το 1492, όπως αναφέρει το Ethical Canons and Scientific Inquiry (Genocide of Native Americans). Ο David Stannard στο βιβλίο του, American Holocaust, (1992, σ. 74-75, s.151), κάνει λόγο για 100 εκατομμύρια ανθρώπους που εξοντώθηκαν συνολικά, μεταξύ αυτών γύρω στα 18 εκατομμύρια σε περιοχές του Βόρειου Μεξικού, ενώ οι θάνατοι που συνδέονται με το εμπόριο δουλείας Ιθαγενών υπολογίζονται στα 28 εκατομμύρια. Όπως όλα δείχνουν, οι ιθαγενείς πλήρωσαν πολύ ακριβά τα προνόμια που είχαν να κατοικούν σε πλούσια εδάφη.
    Στο παρακάτω βίντεο, ο φωτογράφος Άαρον Χιούι, εστιάζει την προσοχή του σε μια από τις φυλές τών ιθαγενών τής Βορείου Αμερικής που ονομάζεται Λακότα. Στην ομιλία που έδωσε το 2010, αναφέρει πως η φυλή αυτή συρρικνώθηκε και ουσιαστικά φυλακίστηκε σε καταυλισμούς/στρατόπεδα συγκέντρωσης.

    Στην συνέχεια παραθέτουμε άρθρο του Στέλιου Ελληνιάδη, όπως δημοσιεύτηκε στο ιστολόγιο «Δρόμος της Αριστεράς», αναφορικά με τα εγκλήματα που διεπράχθησαν εναντίων των Ιθαγενών, από τους Χριστιανούς Ευρωπαίους κατακτητές. Πρόκειται για αποσπάσματα από το βιβλίο «Η καταστροφή των Ινδιάνων του Βαρθολομαίου ντε Λας Κάζας», (εκδόσεις Στοχαστής), και οι περισσότερες πληροφορίες είναι από το βιβλίο του Εντουάρντο Γκαλεάνο, «Οι ανοιχτές φλέβες της Λατινικής Αμερικής», (εκδόσεις Κουκκίδα).
    -Julien Chaulieu

    Στέλιος Ελληνιάδης, Βαρθολομαίος ντε λας Κάζας: Χριστιανοί εξοντώνουν τους Ινδιάνους για χρυσάφι
    Η ανακάλυψη των στρωμάτων χρυσού και αργύρου στην Αμερική, η σταυροφορία εξόντωσης, υποδούλωσης και ενταφιασμού μέσα στα ορυχεία του ντόπιου πληθυσμού, η απαρχή της κατάκτησης και η λεηλασία των ανατολικών Ινδιών, η μεταμόρφωση της αφρικανικής ηπείρου σε πεδίο κυνηγιού σκλάβων, είναι κι αυτά γεγονότα που αναγγέλλουν την καπιταλιστική παραγωγή.
    -(Καρλ Μαρξ), στο «Κεφάλαιο».
    Μεγαλώσαμε διαβάζοντας βιβλία, μεγάλου σχήματος με χρωματιστά σκληρά εξώφυλλα, για τους θρυλικούς κονκισταδόρες, που διέδιδαν το δυτικό πολιτισμό στους αγρίους, με χίλιους κινδύνους, αλλά πάντα με τη βοήθεια του Θεού. Από μικρή ηλικία αφομοιώναμε την ιστορία εντελώς στρεβλά. Πολλοί συμπολίτες μας δεν ξέφυγαν απ’ αυτή την πλάνη ποτέ. Η καθολική (από χριστιανούς) εξαφάνιση πολιτισμών χιλιετιών και ολόκληρου του πληθυσμού της Κεντρικής και Νότιας Αμερικής μέσα σε μερικές δεκαετίες, από τους Ευρωπαίους «ευγενείς», δεν διδάσκεται στο σχολείο, σαν να μην έχει συμβεί.
    Αργότερα, οι έποικοι και οι απόγονοί τους έκαναν τα ίδια στη Βόρεια Αμερική. Σχεδόν το σύνολο των λαών μιας ολόκληρης ηπείρου ξεκληρίστηκε και ο φυσικός πλούτος λεηλατήθηκε. Κι εμείς διασκεδάζαμε στα θερινά σινεμά με τους καλούς καουμπόιδες που σκότωναν τους κακούς Ινδιάνους. Έτσι, χτίστηκε η ιδεολογία του Δυτικού πολίτη που απολαμβάνει τα αγαθά της ευημερίας, χωρίς να θέλει να ξέρει τη σκληρή αλήθεια που διαστρεβλώνεται ή κρύβεται επιμελώς από πίσω.
    Η λεηλασία της Λατινικής Αμερικής, η γενοκτονία των Ινδιάνων και η ευημερία της Δύσης.
    Ίσως καμία άλλη επίσημη αναφορά στην ιστορία της ανθρωπότητας δεν εμπεριέχει τόσο παρατεταμένη, εκτεταμένη και σκληρή απανθρωπιά, όσο η αναφορά που υποβάλλει ο Βαρθολομαίος ντε Λας Κάζας στον «Υψηλότατο και Παντοδύναμο Κύριο» πρίγκιπα δον Φίλιππο της Ισπανίας, για να καταγγείλει τα εγκλήματα των Ισπανών χριστιανών στις (νομιζόμενες) ανατολικές Ινδίες, δηλαδή στην Αμερική. Ο Λας Κάζας είναι δομινικανός ιερέας και ανήκει στην πανίσχυρη καθολική εκκλησία της Ισπανίας η οποία συνδράμει στην κατάληψη και εκμετάλλευση των νέων εδαφών. Είναι η εποχή που η Ιερά Εξέταση βρίσκεται στο απόγειο της ισχύος της, εξοντώνοντας με τα πιο βάναυσα μέσα τους «εχθρούς» της.
    Οι απεσταλμένοι τής Εκκλησίας στην Αμερική συνεργούν στα εγκλήματα που πραγματοποιούν οι «κονκισταδόρες» στο όνομα του Θεού.
    Οι περιγραφές τού Λας Κάζας δεν θα μπορούσαν να είναι ούτε κατ’ ελάχιστον ψευδείς ή υπερβολικές, γιατί απευθύνονται στην αρχή η οποία έχει απεριόριστο δικαίωμα ζωής και θανάτου πάνω στους υπηκόους της και τους υποτελείς λαούς. Γι’ αυτό το λόγο είναι συγκλονιστικές, σε σημείο που δυσκολεύεσαι, μισή χιλιετία αργότερα, να τις διαβάσεις χωρίς να υποστείς ένα ισχυρό σοκ.
    Για το χρυσάφι και το ασήμι που τόσο χρειάζονται οι αυλές των «ευγενών» για τον πλούτο και τη χλιδή τους, αλλά και για τη διεξαγωγή συνεχών πολέμων εναντίον άλλων ηγεμόνων, οι πολιτισμένοι λαοί της Δύσης επιδίδονται σε μία απόλυτη γενοκτονία η οποία, στην κυριολεξία, εξαφανίζει την ίδια τη ζωή σε πολύ μεγάλες περιοχές οι οποίες μέχρι τότε είχαν πολυπληθείς και ακμάζουσες κοινωνίες.
    Ο Λας Κάζας κάνει ξεχωριστές αναφορές, ανά τόπο, με ονομασίες, γεγονότα και αριθμούς. Και όχι μόνο αποκαλύπτει τα φρικιαστικά εγκλήματα, αλλά δείχνει και ποιος ήταν ο πραγματικά πολιτισμένος.
    Ο θεωρητικός Χουάν Γκινές ντε Σεπούλβεδα υποστήριζε ότι άξιζε στους Ινδιάνους αυτή η μεταχείριση, γιατί οι αμαρτίες και οι δοξασίες τους πρόσβαλαν τον Θεό. Ο Μπουφόν τους θεωρούσε ψυχρά και ασθενικά ζωά, χωρίς κανένα σημάδι ψυχής. Και ο ιερέας Γκρεγκόριο Γκαρθία αποφαινόταν ότι είναι Εβραίοι, αφού δεν πιστεύουν στα θαύματα του Χριστού. Αλλά και πολλοί άλλοι Ευρωπαίοι διανοούμενοι, φιλόσοφοι και επιστήμονες, θεωρητικοποίησαν την κατωτερότητα των Ινδιάνων που δικαιολογούσε την ευρωπαϊκή αγριότητα σε βάρος τους. Και πολλοί, μέχρι σήμερα, συνδράμουν στην παραπληροφόρηση, προβάλλοντας ως το πιο χαρακτηριστικό γνώρισμα της εποχής τα θαυμαστά έργα του Ελ Γκρέκο και άλλων σπουδαίων καλλιτεχνών, αποσιωπώντας ή υποβαθμίζοντας την κύρια πλευρά, δηλαδή τη βαρβαρότητα του αποικισμού, με την οποία η Δύση εξασφάλισε την ανάπτυξη και την ευημερία της.
    Όλοι εναντίον των ανυπεράσπιστων Ινδιάνων, πλην του Λας Κάζας, ο οποίος επιδίδεται σε ένα μάταιο αγώνα να πείσει την αυτοκρατορική εξουσία να βάλει ένα τέλος στη γενοκτονία των ιθαγενών, την οποία παρακολουθεί και καταγράφει λεπτομερώς στην αναφορά του από τη μία ώς την άλλη άκρη της υποηπείρου.
    Στην κυριολεξία: Εξολόθρευσαν τους πάντες.
    Οι Ινδίες ανακαλύφτηκαν το έτος 1492. Τον επόμενο χρόνο κατοικήθηκαν από χριστιανούς Ισπανούς… Όλα τα μέρη που ανακαλύφθηκαν μέχρι το 1541 είναι τόσο πυκνοκατοικημένα, σαν κυψέλη. Θα έλεγες ότι ο Θεός τοποθέτησε εκεί τη μεγαλύτερη ποσότητα από όλο το ανθρώπινο γένος. Γενικά, όλους αυτούς τους απειράριθμους λαούς, ο Θεός τούς έχει πλάσει εξαιρετικά απλούς, χωρίς κακίες και δολιότητες, είναι πολύ υπάκουοι και πιστοί στους φυσικούς τους αφέντες και στους χριστιανούς που υπηρετούν. Είναι οι πιο ταπεινοί, οι πιο υπομονετικοί, οι πιο ειρηνόφιλοι και ήσυχοι άνθρωποι μέσα σ’ όλο τον κόσμο. Αθόρυβοι, χωρίς μνησικακία, ούτε βιαιότητες, ούτε μαλώματα, χωρίς εμπάθεια, χωρίς μίσος, χωρίς την επιθυμία της εκδίκησης… Κατέχουν ελάχιστα και δεν θέλουν να κατέχουν πρόσκαιρα αγαθά. Δεν είναι υπερήφανοι, ούτε φιλόδοξοι, ούτε πλεονέχτες… Η κρίση τους είναι καθαρή, γερή και ζωηρή… Και ακριβώς σ’ αυτά τα πρόβατα, που είναι προικισμένα από τον πλάστη τους με τόσα προσόντα, μόλις τα γνώρισαν οι Ισπανοί, σαν λύκοι όρμησαν, τίγρεις, άγρια λιοντάρια πεινασμένα. Είναι πια σαράντα χρόνια και τώρα ακόμα, δεν κάνουν τίποτα άλλο από το να τους σκοτώνουν, να τους ταλαιπωρούν, να τους καταθλίβουν, να τους βασανίζουν και να τους αφανίζουν με σκληρότητες πρωτοφανείς, καινούργιες, ποικίλες, πρωτοθώρητες που κανείς δεν τις έχει δει, ούτε διαβάσει, ούτε ακούσει. Θα αφηγηθώ μερικές. Έτσι, από τα τρία εκατομμύρια ιθαγενείς που είχαμε δει στο νησί Ισπανιόλα (Αϊτή), σήμερα, δεν έχουν μείνει ούτε διακόσιοι. Το νησί Κούβα σήμερα είναι περίπου έρημο. Το νησί Σαν Χουάν και το νησί Τζαμάικα, που είναι μεγάλα νησιά, πολύ ευτυχισμένα και πολύ όμορφα, είναι και τα δυο κατεστραμμένα. Σε ένα σύμπλεγμα εξήντα νησιών (στην Καραϊβική), όπου υπήρχαν περισσότερες από πεντακόσιες χιλιάδες ψυχές, σήμερα, δεν υπάρχει ψυχή… Πάνω στη Μεγάλη Στεριά… σ’ αυτά τα σαράντα χρόνια, περισσότερα από δώδεκα εκατομμύρια ψυχές, άντρες, γυναίκες και παιδιά, πέθαναν άδικα από την τυραννία και τις μοχθηρές πράξεις των χριστιανών. Ο αριθμός είναι εξακριβωμένος και αληθινός… Αν οι χριστιανοί σκότωσαν και αφάνισαν τόσες και τόσες ψυχές και τέτοιας ποιότητας, αυτό έγινε μόνο και μόνο για το χρυσάφι…
    Μ’ αυτές τις αλλεπάλληλες αποστολές, από τέσσερις χιλιάδες Ινδιάνους απέμειναν ζωντανοί έξι. Τους άφηναν οι Ισπανοί να πεθαίνουν στο δρόμο. Όταν μερικοί, κουρασμένοι και πληγωμένοι από το βαρύ φορτίο, έπεφταν άρρωστοι από την πείνα, τους έκοβαν το λαιμό για να μην αργοπορούν με το να τους βγάζουν τις αλυσίδες.
    Στη Χολούλα (Μεξικό), με τριάντα χιλιάδες κατοίκους, ο αρχηγός διέταξε να κάψουν ζωντανούς όλους τους άρχοντες που ήταν δεμένοι -πάνω από εκατό- σε πασάλους που είχαν στήσει στη γη.
    Με Ινδιάνους τάιζαν τα σκυλιά τους!
    Η αναφορά του Λας Κάζας καλύπτει όλη τη σημερινή ισπανόφωνη(!) Αμερική. Οι περιγραφές του ανά περιοχή, σε Γουατεμάλα, Περού, Νικαράγουα, Βενεζουέλα κ.λπ. είναι κάτι παραπάνω από ανατριχιαστικές. Με τους Ινδιάνους, οι Ευρωπαίοι τάιζαν τα σκυλιά τους! Και στους Ινδιάνους μετέδωσαν την ευλογιά, την ιλαρά και τα αφροδίσια νοσήματα που τους αποδεκάτισαν, αφού το ανοσοποιητικό τους σύστημα δεν είχε άμυνες για να αντιμετωπίσει τα άγνωστα αυτά μικρόβια των Ευρωπαίων.
    Κατά τους σύγχρονους μελετητές Ντ. Ριμπέιρο, Φ. Ντόμπινς, Π. Τόμσον κ.ά., Αζτέκοι, Ίνκας και Μάγια υπολογίζονται συνολικά ανάμεσα σε εβδομήντα και ενενήντα εκατομμύρια άτομα, όταν έκαναν την εμφάνισή τους οι κονκισταδόρες. Ενάμισι αιώνα αργότερα, δεν απέμεναν απ’ αυτούς παρά μόνο τριάμισι εκατομμύρια! Σύμφωνα με τον Τζ. Κόντερ, μόνο στα ορυχεία του Ποτοζί, απ’ όπου εξόρυξαν οι Ισπανοί 45 χιλιάδες τόνους καθαρού ασημιού, πέθαναν οχτώ εκατομμύρια Ινδιάνοι! Σχεδόν τέσσερις αιώνες κράτησε αυτό το μαρτύριο! Επειδή, δε, οι Ινδιάνοι εξολοθρεύτηκαν μέσα σε λίγες δεκαετίες, αντικαταστάθηκαν με εκατομμύρια σκλάβους που μετέφεραν οι Ευρωπαίοι στην Αμερική από την Αφρική. Πάνω από εκατό εκατομμύρια Ινδιάνοι της Αμερικής και Αφρικανοί εξοντώθηκαν σαν αναλώσιμα ζώα για να πλουτίσουν οι Ευρωπαίοι και να αναπτύξουν τις βιομηχανίες και τον καπιταλισμό.
    Αποικιοκρατία σημαίνει αιώνια καθυστέρηση.
    Όπως επισημαίνει ο Εδουάρδος Γκαλεάνο, με το χρυσάφι και το ασήμι, αργότερα και τη ζάχαρη, τα οποία διοχετεύονταν στις ευρωπαϊκές μητροπόλεις, δημιουργήθηκε μεγάλη συσσώρευση αγαθών και κεφαλαίων, αναπτύχθηκε το εμπόριο και εδραιώθηκε η κυριαρχία των Δυτικών σε όλη τη γη. Ταυτόχρονα, οι μητροπόλεις αποκόμιζαν μεγάλα κέρδη από το εμπόριο των σκλάβων και από την καταναγκαστική χωρίς πληρωμή εργασία των δούλων στα ορυχεία και τις φυτείες. Η λεηλασία του φυσικού πλούτου και η απεριόριστη εκμετάλλευση της ανθρώπινης εργασίας δημιούργησαν τις υλικές προϋποθέσεις για το καπιταλιστικό «θαύμα».
    Ο Ερνέστος Μαντέλ υπολόγισε ότι η αξία του πλούτου που συσσωρεύτηκε από τη λεηλασία, ξεπερνούσε το σύνολο του κεφαλαίου που επενδύθηκε σε όλες τις ευρωπαϊκές βιομηχανίες στα χρόνια της βιομηχανικής επανάστασης.
    Σήμερα, είναι κοινός τόπος ότι οι Ευρωπαίοι (γιατί μετά τους Ισπανούς, ακολούθησαν Πορτογάλοι, Γάλλοι, Βρετανοί, Ολλανδοί και λοιποί εκπολιτιστές), λεηλατώντας το φυσικό πλούτο, καταστρέφοντας τους εντόπιους πολιτισμούς, εξολοθρεύοντας καθ’ ολοκληρίαν τους ιθαγενείς πληθυσμούς και εξαφανίζοντας όλη την αφρόκρεμα των αρχόντων ηγετών και των προικισμένων διανοητών μιας ολόκληρης ηπείρου που περιλάμβανε αρχιτέκτονες, μηχανικούς, αστρονόμους, ζωγράφους, θεραπευτές κ.λπ., επί τετρακόσια χρόνια, υπονόμευσαν το μέλλον των πληθυσμών που επέζησαν και των απογόνων τους, καταδικάζοντάς τους σε μια απροσδιορίστου χρόνου στέρηση και καθυστέρηση, που είναι αισθητή μέχρι τις μέρες μας. Αφού οι λευκοί Αμερικανοί συνεχίζουν την ίδια πολιτική οικειοποίησης του φυσικού πλούτου της Κεντρικής και Νότιας Αμερικής και αφανισμού του εκλεκτότερου ανθρώπινου δυναμικού της με δολοφονίες και εξαφανίσεις εκατοντάδων χιλιάδων ανθρώπων σε Αργεντινή, Χιλή, Γουατεμάλα, Σαλβαδόρ, Νικαράγουα, Βολιβία κ.λπ.
    Το «θαύμα» του καπιταλισμού τρέφεται, ανέκαθεν, από τη βία και τη λεηλασία.

    Αναδημοσίευση από http://eagainst.com/articles/indianmassacre/

    http://greeksurnames.blogspot.gr/2011/04/blog-post_1664.html

  • ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΙΣ.
    ΞΕΠΟΥΛΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΕΦΑΡΜΟΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ 50 ΔΙΣ, ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ 55 ΔΙΣ ΕΤΗΣΙΩΣ.
    ΓΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ! ! ! ! !
    ΑΙΣΧΟΣ!!!!
    Κανεὶς δὲν μιλάει γιὰ τὴν μεγάλη προδοσία ποὺ γίνεται στὴν Ἑλλάδα. Ξεπουλᾶμε μὲ τὸν ἐφαρμοστικὸ νόμο τοὺς ἀρχαιολογικοὺς χώρους, τὰ δάση μας, τὶς παραλίες, τὰ λιμάνια, τὸν ὀρυκτό μας πλοῦτο καὶ φυσικὰ ὅλες τὶς ΔΕΚΟ κοψοχρονιά, γιὰ νὰ ἐκταμιεύσουμε 50 δίς, ὅταν χωρὶς νὰ πειράξουμε μισθοὺς καὶ συντάξεις ἢ νὰ αὐξήσουμε τὸν ΦΠΑ, μποροῦμε νὰ βροῦμε τὰ 50 δὶς περικόπτοντας τὶς ἀλόγιστες δαπάνες γιὰ τοὺς λαθρομετανάστες.
    Κανεὶς δὲν λέει ὅλη τὴν ἀλήθεια στὸν ἑλληνικὸ λαό, οὔτε οἱ «ὑπερπατριῶτες», οὔτε φυσικὰ οἱ ὄψιμοι ἐθνοσωτῆρες ἀριστερίζουσας ἰδεοληψίας.
    Λεφτὰ ὑπάρχουν ἀρκεῖ νὰ ἀκολουθήσουμε ἐθνικὴ πολιτικὴ καὶ ὄχι πολυπολιτισμικὴ made in U.S.A., κύριοι τῆς ἀριστερᾶς ἀλλὰ καὶ τῆς δεξιᾶς. Ἡ ἀλληλεγγύη στοὺς λαθρομετανάστες, ἡ πολιτικὴ τῶν ἀνοικτῶν συνόρων καὶ οἱ χρηματοδοτήσεις τῶν Μ.Κ.Ο. ἀλληλεγγύης στοὺς λαθρομετανάστες βούλιαξαν τὴν Ἑλλάδα καὶ τὴν ὡδήγησαν στὴν ἀγκαλιὰ τοῦ ΔΝΤ καὶ τῆς παγκοσμιοποιήσεως. Προμελετημένο σχέδιο, γιὰ τὸ ὁποῖο οἱ πάντες σιωποῦν. Ἡ Δανία ἐξοικονόμησε 6,7 δὶς ἀλλάζοντας μεταναστευτικὴ πολιτική. Ἐμεῖς γιατί προτιμᾶμε νὰ ξεπουλήσουμε τὴν Ἑλλάδα ἀντὶ νὰ ἀλλάξουμε μεταναστευτικὴ πολιτική; Νὰ σᾶς ποῦμε γιατί.
    Διότι σύσσωμος ὁ πολιτικὸς κόσμος ὑπηρετεῖ τοὺς Ἀμερικανοὺς καὶ τοὺς Ἑβραίους τραπεζῖτες καὶ ὄχι τοὺς Ἕλληνες. ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.
    Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ. Η ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΙΣ ΔΙΕΛΥΣΕ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΙΑΚΩΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΣ, ΟΔΗΓΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΔΝΤ.
    Σᾶς παραθέτουμε ὅλα τὰ στοιχεῖα ποὺ κατὰ καιροὺς ἔχουν δημοσιευθῆ σὲ Περιοδικὰ καὶ ἐφημερίδες, γιὰ τὰ ὁποῖα οἱ πάντες κωφεύουν.
    • Α1, Σάββατο 21 Ἰουνίου 2011: δὶς σὲ ἐπιδόματα ἀνεργίας σὲ ἀλλοδαπούς. 736 εὐρὼ σύνταξις μὲ ἕνα χρόνο ἀσφάλισι.
    • Α1 5ης Μαΐου 2007: 5,5δις φεύγουν πρὸς Ἀλβανία. Περισσότερα ἀπὸ 15 ἐκ. εὐρὼ τὴν ἡμέρα, τὰ τελευταῖα 7 χρόνια.
    • ΑΥΡΙΑΝΗ, Πέμπτη 23 Ἰουνίου: 250.000 ἀλλοδαποὶ ἔπαιρναν παράνομες συντάξεις 700 εὐρώ (2 δὶς ἐτησίως).
    • 31 δὶς τὸ παρεμπόριο (Καθημερινή, 30 Ἰουνίου 2011) ἐνῷ ἡ Ἐθνικὴ Συνομοσπονδία Ἑλληνικοῦ Ἐμπορίου κάνει λόγο γιὰ 20 δίς. Ἔρευνα τοῦ ΕΒΕΑ, τὴν ὁποία φέρνει στὸ φῶς ἡ «PRESS Time», μιλάει γιὰ 25 δίς.
    • 150 ἑκατομμύρια εὐρὼ ἡ ἐπιβάρυνσις τοῦ ΕΣΥ ἀπὸ ἀλλοδαπούς, ποὺ εἶχαν δωρεὰν νοσηλευτικὴ περίθαλψι (Δηλώσεις τοῦ ὑπουργοῦ Ὑγείας Λοβέρδου, στὸν ΣΚΑΪ).
    • 75% ἐπιδότησις ἀπὸ τὸ κράτος ἐὰν ἀπασχολῆς ἀλλοδαποὺς ἐργαζομένους (ΑΥΡΙΑΝΗ, 26/03/09). Δηλαδή, ἐὰν ἔχουν μισθὸ 1000 εὐρὼ μεικτά, τὰ 750 τὰ ἀναλαμβάνει τὸ κράτος καὶ τὰ 250 ὁ ἐργοδότης.
    1.150.000 ἀλλοδαποὶ τοῦ ΙΚΑ x 750 σημαίνει 12 δὶς ἐτησίως.
    • 350 ἑκατ. ἐπιστροφὴ φόρου ἀπὸ παρανόμους μισθοὺς ἀπὸ τὴν ἐφορία (περιοδικὸ Ἐπίκαιρα, 19/5/2011).
    • 4,5 ἑκατ. σὲ κέντρα ὑποδοχῆς λαθρομεταναστῶν (περιοδικὸ Ἐπίκαιρα, 03/02/2011).
    Τὸ ποσὸ τῶν περίπου τεσσεράμισυ ἑκατομμυρίων εὐρὼ ἀναλύεται ἀνὰ νομαρχιακὴ αὐτοδιοίκησι ὡς ἑξῆς:
    – Ν.Α. Ἕβρου: 1.799.111,28
    – Ν.Α. Σάμου: 1.180.308,65
    – Ν.Α. Λέσβου: 751.582,37
    – Ν.Α. Χίου: 308.959,01
    – Ν.Α. Δωδεκανήσου: 303.653,99
    – Ν.Α. Εὐβοίας: 113.163,03
    – Ν.Α. Κυκλάδων: 14.832,49
    – Ν.Α. Μαγνησίας: 13.292,22
    – Ν.Α. Χανίων: 10.949,96
    – Ν.Α. Μεσσηνίας: 2.178,00
    – Ν.Α. Φθιώτιδος: 1.170,16
    – Ν.Δ. Πειραιῶς: 750,88
    ΣΥΝΟΨΙΣ
    ΕΤΗΣΙΕΣ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ
    2 δὶς γιὰ ἐπιδόματα
    2 δὶς γιὰ συντάξεις
    12 δὶς γιὰ ἐπιδοτήσεις ἐργοδοτῶν
    150 ἑκατ. γιὰ νοσήλεια
    4,5 ἑκατ. γιὰ ἔξοδα ὑποδοχῆς καὶ φιλοξενίας ἀλλοδαπῶν
    350 ἑκατ. ἐπιστροφὴ φόρου
    ——————–
    14.504.500.000 τὰ ἔξοδα τοῦ κράτους
    ΕΞΑΓΩΓΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑΤΟΣ
    30 δὶς παρεμπόριο
    5,5 δὶς πρὸς Ἀλβανία
    5,5 δὶς πρὸς ἄλλες χῶρες
    ———————-
    41 δὶς φεύγουν ἀπὸ τὴν Ἑλλάδα
    ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Πάνω ἀπὸ 55 δὶς ἐτησίως χάνονται γιὰ ἀλλοδαπούς.
    Σημειωτέον, δὲν ὑπολογίσαμε τὰ χρήματα πρὸς Μ.Κ.Ο. ὑποστηρίξεως λαθρομεταναστῶν.
    Ἄρα, λεφτὰ ὑπάρχουν γιὰ τοὺς ἀλλοδαπούς. Γιὰ τοὺς Ἕλληνες δὲν ὑπάρχουν, ρατσιστές, μισέλληνες πολιτικοί !!!
    Ὅσο ὑπάρχουν παρεμπόριο ἀλλοδαπῶν καὶ ἀνθελληνικοὶ ρατσιστικοὶ καὶ ἀντισυνταγματικοὶ νόμοι, μὲ ἐπιδοτήσεις ἐργοδοτῶν ποὺ ἀπασχολοῦν ἀλλοδαποὺς καὶ παράνομες συντάξεις καὶ ἐπιδόματα, ἡ Ἑλλὰς ποτὲ δὲν θὰ ἀνακάμψη οἰκονομικῶς.
    ΕΛΛΗΝΕΣ, Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΙΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΕΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΕΩΣ.
    http://aggaleto.blogspot.gr/2014/06/50-50.html

    Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ

  • Τι πιο αγαπητό έχει ο άνθρωπος στην ζωή του, σύμφωνα με τον Αριστείδη;

    “Tι πιο αγαπητό στον άνθρωπο από την πατρική γη”.

    Αριστείδης (550 – 468 πχ, στρατηγός – πολιτικός)

    mythiki-anazitisi
    Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου 2016
    http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2016/01/blog-post_3934.html

  • ΧΑΡΙΣΕ ΜΟΥ 10 ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ!

    23 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2015

    ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ SPOT ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ, ΑΗΔΙΑΣΑ ακόμη μία φορά με την παλιανθρωπιά που έχουν οι προδότες, η οποία δεν τους εμποδίζει να κοροϊδεύουν για το καθετί τους Έλληνες, προβάλλοντας δήθεν έργα και επιτυχίες τους, οι οποίες όχι μόνο δεν υφίστανται και δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα που βιώνουμε στη χώρα μας, αλλά και που ποτέ αυτοί δεν είχαν καμία πρόθεση να κάνουν, ούτε και θα ήθελαν κάποιος άλλος, πέραν αυτών, να τα πράξει.
    Είμαι αστυνομικός εδώ και 15 χρόνια. Δουλεύω από κατάταξής μου σε μάχιμες Υπηρεσίες, με γνώμονα να είμαι πάντα δίπλα στον συνάνθρωπό μου, στον συμπατριώτη μου και όσο και αν αυτό φαντάζει γραφικό, με γνώμονα να είμαι στο πλευρό των αδυνάτων και των τίμιων ανθρώπων, χωρίς να με απασχολούν οι δημόσιες σχέσεις, τα «κονέ» και το οποιοδήποτε ιδίον όφελος. Θεωρώ απειροελάχιστο χρέος μου, να ενημερώσω τους συμπατριώτες μου για την κατάσταση που επικρατεί σχετικά με την ασφάλεια, που «προσφέρει» το «ελληνικό» κράτος αυτή τη στιγμή στο Έθνος μας.
    Οι παράνομοι μετανάστες στην Ελλάδα είναι σίγουρα πάνω από 3 εκατομμύρια, χωρίς χαρτιά, ή με χαρτιά στα οποία αναγράφονται ψευδή στοιχεία που οι ίδιοι δηλώνουν. Εδώ και πολλά χρόνια συμβαίνει το εξής στις περισσότερες περιπτώσεις που συλλαμβάνεται κάποιος απ’ αυτούς: κρατούνται για λίγες μέρες ή ένα δύο μήνες συνήθως και στη συνέχεια αφού τους χορηγείται από την ΕΛ.ΑΣ. έγγραφο στο οποίο διατυπώνεται η υποχρέωση τους να αποχωρήσουν εντός ορισμένου χρονικού διαστήματος, π.χ. εντός μηνός ή τριών μηνών, αφήνονται ελεύθεροι!!! Δηλαδή το κράτος λέει σε αυτόν που παραβίασε τους νόμους του, εισερχόμενος παράνομα στην επικράτεια του, «φύγε σε αφήνω ελεύθερο και σε ένα μήνα να έχεις φύγει από την Ελλάδα»!!! Είναι δυνατόν αυτός που παραβιάζει τα σύνορά σου και δεν σέβεται τους νόμους σου, να σεβαστεί ένα χαρτί που αναγράφει μία υποχρέωση, την οποία ήδη ήξερε πριν έρθει παράνομα στην χώρα σου? Αυτά συμβαίνουν αν ο αλλοδαπός δεν βάλει δικηγόρο αφού συλληφθεί, σε αντίθεση με τους περισσότερους αλλοδαπούς που διορίζουν δικηγόρους, καθώς οι αμοιβή τους για τέτοιες περιπτώσεις είναι πενιχρή (αλλά θέλουν οι δικηγόροι το μεροκαματάκι τους και αυτές οι υποθέσεις αποτελούν γι αυτούς ένα ακόρεστο, εύκολο και γρήγορο έσοδο, όχι μικρό αν σκεφτούμε το πλήθος των λαθρομεταναστών).
    Σε αυτή την περίπτωση, αν βάλει δικηγόρο δηλαδή, ο εξουσιοδοτημένος από τον αλλοδαπό δικηγόρος (τη δουλίτσα του κάνει και αυτός !!!), ως πληρεξούσιος του αλλοδαπού, θα κάνει ένα έγγραφο αίτημα στις Δικαστικές Αρχές, στο οποίο θα εκθέτει με σαφήνεια τους λόγους για τους οποίους ο αλλοδαπός αιτείται τη νομιμοποίηση της παραμονής του στη χώρα. Οι λόγοι σχεδόν πάντα είναι οι εξής: είναι πολιτικός πρόσφυγας και κινδυνεύει στη χώρα του, διεξάγει έντιμο βίο, δουλεύει, «είναι πάρα πολύ καλό παιδί» κλπ. Τα έγγραφα αυτά οι δικηγόροι τα έχουν έτοιμα και αλλάζουν απλά στο pc τα στοιχεία του αιτούντος τη νομιμοποίηση της παραμονής. Όλες αυτές οι αιτήσεις περιλαμβάνουν ακριβώς το ίδιο περιεχόμενο εγκωμιαστικών και «συγκινητικών» περιγραφών για τον βίο των λαθρομεταναστών στην Ελλάδα, ενώ οι περιγραφές αυτές στην πλειονότητα των περιπτώσεων, ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα! Οι περισσότερες από αυτές τις αιτήσεις λοιπόν, κατά περίεργο τρόπο εγκρίνονται από τις Δικαστικές Αρχές. Και έτσι μένουν όλοι ικανοποιημένοι!!! Και ο λαθρομετανάστης που πλέον παραμένει νόμιμα στη χώρα μας, και ο δικηγόρος που βγάζει λίγο μεροκαματάκι για ανώδυνη, πανεύκολη, απλούστατη και ελάχιστα χρονοβόρα δουλειά και ο Έλληνας πολίτης ο οποίος κοιμάται ήσυχος(!!!), αφού προηγουμένως το κράτος έχει φροντίσει τα πάντα γι’ αυτόν!!!
    Το αποτέλεσμα που προκύπτει είναι φυσιολογικό. Ο αστυνομικός, γνωρίζοντας ότι είναι δώρο-άδωρον, στις περισσότερες περιπτώσεις η σύλληψη λαθρομετανάστη, για παραβίαση του νόμου περί αλλοδαπών, για τους λόγους που αναφέρονται στην προηγούμενη παράγραφο και γνωρίζοντας την εσκεμμένα(…) ατελείωτη γραφειοκρατία που ακολουθεί μία τέτοια σύλληψη, αποθαρρύνεται να μπει στη διαδικασία να ασχοληθεί με το θέμα λαθρομετανάστευση και έχει κάθε δίκιο. Ξέρει ότι θα πιάσει τον Πακιστανό ή τον Αλβανό λαθρομετανάστη, θα κάνει όλη τη διαδικασία που απαιτείται γι αυτό και σε λίγες μέρες αυτός και πάλι θα κυκλοφορεί ελεύθερος και ωραίος, με ψεύτικα στοιχεία ταυτοποίησής του που ο ίδιος δήλωσε και τα οποία αναγράφονται σε κρατικό έγγραφο με το οποίο νομιμοποιείται η παραμονή του στη χώρα, χωρίς να πληρώνει φόρους, με δωρεάν υγειονομική περίθαλψη και με πολλές άλλες ανέσεις, όλα αυτά αποκλειστική χορηγία του ανθελληνικού κράτους!!! Δυστυχώς αυτοί οι συνάνθρωποί μας, είναι στην πλειοψηφία τους υλικώς φτωχοί. Είναι δεδομένο ότι η πενία φέρνει εγκληματικότητα. Και έτσι όπου πολλοί παράνομοι μετανάστες, εκεί οι πολλές κλοπές, εκεί οι πολλές ληστείες, εκεί η πολύ πρέζα και όλων των ειδών τα «καλούδια», εκεί τα πολλά αφροδίσια νοσήματα, εκεί τα πολλά εγκλήματα κατά της ζωής.
    Λένε ότι φροντίζουν για την ασφάλειά μας!!! Αδελφέ σου το λέω, κινδυνεύεις! Οφείλω και έχω το χρέος να σου το πω! Δεν θέλω να φανταστώ τι θα συμβεί στην Ελλάδα αν ξεσπάσουν εδώ γεγονότα όπως στη Γαλλία και στο Βέλγιο, τη στιγμή που τόσο καιρό παλεύουμε να πιάσουμε τους ληστές με το σίδερο!!!
    Εγκλήματα σαν εκείνα των Αλβανών που έμπαιναν σε σπίτια Ελλήνων(και όχι ξένων…) και βίαζαν γυναίκες μπροστά στα μάτια των ανδρών τους , τους ξυλοφόρτωναν-βασάνιζαν αναίτια, τους λήστευαν και έφευγαν, θα φαντάζουν παιδική χαρά!!! Παρεμπιπτόντως εκείνοι οι Αλβανοί τότε, το 2011 ή το 2012 νομίζω, που δήλωναν αμετανόητοι αφού ομολόγησαν, αν δεν είναι ήδη έξω, να είστε σίγουροι ότι πολύ σύντομα θα είναι! Το νου σας!
    (Βεβαίως το κράτος δεν κυνηγάει και αυτούς που νοικιάζουν σπίτια στους λαθρομετανάστες και υποθάλπτουν έτσι την παραβατικότητα!)
    Λένε κατά καιρούς ότι μειώθηκε δήθεν η εγκληματικότητα και δείχνουν από τα μέσα μαζικής εξαπάτησης σκηνές, σαν αυτές από ταινίες του σινεμά, που η Αστυνομία προσαγάγει μετανάστες και κάνει ελέγχους. Δεν μας δείχνουν όμως τη συνέχεια, που οι παράνομοι μετανάστες αποχωρούν παρεές παρεές από τα αστυνομικά καταστήματα, στα οποία προηγουμένως προσήχθησαν και ξεχύνονται στους γεμάτους από τους συμπατριώτες τους, δρόμους των πόλεων!!!
    Οι εντολές από άνωθεν(Υπουργείο-Αρχηγείο), που δίνονται καθέτως ιεραρχικά, είναι να μην αναφέρεται τίποτε από τις Υπηρεσίες, όσον αφορά θέματα που δεν παίρνουν διαστάσεις. Και όσα δεν αναφέρονται, στατιστικώς ουδέποτε συνέβησαν! Με αυτόν τον τρόπο την μειώνετε την εγκληματικότητα οι υπουργοί και οι ανώτατοι Αξιωματικοί! Εσείς και τα ξεδιάντροπα αφεντικά σας! Αν αναφέρονταν όσα συμβαίνουν θα τρώγατε γιαούρτια. Αλλά σας νοιάζει μόνο να λέτε ότι επί της θητεία σας προσφέρατε τα μέγιστα και να κάνετε ότι σας λένε, για μη χάσετε καμιά καρέκλα και να κερδίσετε καμιά καλύτερη θέση. Δεν σας ενδιαφέρει καθόλου που ο κόσμος φτύνει αίμα πλέον για να πάρει ένα καρβέλι ψωμί και που ο κόπος του, η περιουσία του, αλλά και η ζωή του, έχει γίνει έρμαιο στα χέρια των ανεξέλεγκτων και βολεμένων λαθρομεταναστών. Μόνο η εικόνα σας ενδιαφέρει! Το πώς δεν θα εκτεθείτε και το πώς θα προβληθείτε!
    Όταν όμως πρόκειται για δραστηριότητες όπως οι κλήσεις για τροχαίες παραβάσεις, πιέζετε συνεχώς και αδιαλείπτως τον αστυνομικό που υποτίθεται ότι θέλετε να φυλάει τον κοσμάκη!!! Γιατί ενδιαφέρεστε δήθεν οι πολιτικοί και οι ανώτατοι για την οδική ασφάλεια και αυτό σύμφωνα με εσάς επιτυγχάνεται με πρόστιμα και όχι με την αποκατάσταση των επικίνδυνων σημείων στους δρόμους-θανάτους και με την κατασκευή δρόμων για ασφαλή οδήγηση!!!
    Αδελφέ σου λέω ένα πράγμα, επειδή μυαλό οι πολλοί Έλληνες δεν πρόκειται να βάλουμε και έτσι θα διαιωνίζεται αυτή η τραγική κατάσταση…, να προσέχεις και να φυλάγεσαι γιατί, στο θέμα «ασφάλεια», κανείς δεν σε προστατεύει πραγματικά, εκτός από τους αστυνομικούς του πεζοδρομίου που από μόνοι τους και με το φιλότιμο τους κάνουν ότι μπορούν και ας εμποδίζονται έμμεσα από παντού…Να τους προσέχετε και να τους αγαπάτε αυτούς γιατί πάνε κόντρα σε ένα σύστημα που επιβάλλει με κάθε τρόπο , άμεσα ή έμμεσα, τον πόλεμο σε κάθε πτυχή της ζωής ειδικά του Έλληνα. Η οποιαδήποτε αντικειμενικά επιτυχία της Αστυνομίας, οφείλεται σε αυτούς τους έντιμους επί το πλείστον χαμηλόβαθμους αστυνομικούς που δουλεύουν άοκνα, με φιλότιμο και με πνεύμα αλληλεγγύης και συμπαράστασης προς τον απλό άνθρωπο! Προς τον Έλληνα! Οι πολιτικοί μόνο για να μην εκτεθούν νοιάζονται και όχι για σένα!
    Και αν το Υ Π Ο Υ Ρ Γ Ε Ι Ο λέγεται «Προστασίας του Πολίτη» καλά κάνει και λέγεται έτσι, γιατί οι νταβαντζήδες προστασία πουλάνε… Με τη μόνη διαφορά ότι οι νταβαντζήδες που όλοι ξέρουμε, την πουλάνε στ’ αλήθεια και πάρα πολύ φθηνότερα…
    Τέλος θεωρώ χρήσιμο να θυμίσω πρώτα στον εαυτό μου και έπειτα σε εσάς τα λόγια ενός Άνδρα, το όνομά του να προφέρω, σαφώς ανάξιος είμαι:

    «Ὅταν μοῦ πειράζουν τὴν πατρίδα μου καὶ θρησκεία μου, θὰ μιλήσω,
    θὰ ῾νεργήσω κι᾿ ὅ,τι θέλουν ἂς μοῦ κάμουν»

    Στρατηγός Ιωάννης Μακρυγιάννης (1797-1864)

    Υ.Γ.

    Το όνομά μου δεν το αναφέρω για να προστατέψω τους οικείους μου.

    http://www.athensmagazine.gr/portal/reviews/160339

  • EΥΡΩΠΑΪΚΗ EΝΩΣΗ 6 ΤΡΙΣ ! ! ! ΕΥΡΟ ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΑΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ, ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΜΑΣ .
    ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕ.
    Η ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΚΥΡΗ.

    ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ.

    55 ΔΙΣ ! ! ! ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΜΑΣ ΚΟΣΤΙΖΕΙ Η ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ .

    ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΤΟ ΕΠΑΧΘΕΣ, ΤΟ ΕΠΟΝΕΙΔΙΣΤΟ, ΤΟ ΑΠΕΧΘΕΣ ΧΡΕΟΣ, ΠΟΥ ΜΕ ΔΟΛΟ ΟΛΟΙ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΚΑΙ ΝΤΟΠΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΕΣΤΗΣΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΡΕΟΣ.
    Ο ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΜΙΑ ΟΛΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ. ΠΟΥ ΣΚΟΠΙΜΑ ΗΤΑΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ! ! ! ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΟΛΙΟΥΣ ΕΤΑΙΡΟΥΣ ΣΟΥ ΤΗΣ Ε Ε ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΔΟΥΒΛΙΝΟ Ι Ι .
    ΟΙ ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΤΗΝΟΥΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΧΘΡΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥΣ ΟΙ ΝΤΟΠΙΟΙ ΚΑΙ ΞΕΝΟΙ ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ ΔΟΛΙΟΙ ΑΡΠΑΓΕΣ ΕΧΘΡΟΙ ΣΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΣΚΟΠΙΜΟ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΣΟΥ .
    ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΧΘΟΝΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΕΠΟΝΕΙΔΙΣΤΟΥ , ΤΟΥ ΑΠΕΧΘΟΥΣ ΧΡΕΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ
    ΚΑΙ ΕΠΙ ΔΕΚΑΕΤΕΙΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑΣ ΣΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΙΑΣ ΛΟΓΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ ΛΟΓΩ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ

    ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΟΠΛΟ ΤΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

    ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΠΟ ΧΙΛΙΕΤΕΙΕΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥ ΑΥΤΟΧΘΟΝΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
    ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ

    ΕΝΑΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΑΚΥΡΩΝΗ ΤΗΝ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ

    ΚΑΙ Η ΑΘΑΝΑΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΙΣΟΠΕΔΩΜΑ ΤΩΝ ΣΚΟΤΕΙΝΩΝ ΤΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΩΝ

    55 ΔΙΣ ! ! ! ΕΥΡΟ ΚΟΣΤΙΖΕΙ Η ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ

    ΣΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ , ΣΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ , ΣΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΛΕΞΕΙΣ , ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΟΧΡΕΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΟΥΝ

    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ OYTE MIA ΛΕΞΗ

    ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΙΑ ΤΟΣΕΣ ΔΕΚΑΕΤΕΙΕΣ Η ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ

    ΣΕ ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ , ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΜΕΤΡΟ ΠΕΡΙΚΟΠΩΝ , ΣΕ ΟΤΙ ΚΟΣΤΙΖΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ! ΕΠΙΒΑΡΗΝΟΝΤΑΣ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ .
    ΕΞΑΓΩΓΗ ΑΠΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΣΥΝΑΛΑΓΜΑ! ΑΠΟ ΠΑΡΕΜΠΟΡΙΟ! ΑΠΟ ΜΑΥΡΗ ΕΡΓΑΣΙΑ! ΑΠΟ ΠΡΟΣΘΕΤΗ ΕΠΙΒΑΡΗΝΣΗ ΣΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ! ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ! ΣΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ!
    ΚΑΙ ΑΠΟ TO ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΩΝ ΤΩΝ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ ΑΜΕΣΩΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ! ! !
    ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΧΡΕΩΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΠΟ ΧΙΛΙΕΤΕΙΕΣ ΠΟΛΥΠΑΘΟ ΑΥΤΟΧΘΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ
    ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ. ΞΕΠΟΥΛΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΕΦΑΡΜΟΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ 50 ΔΙΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ 55 ΔΙΣ ΕΤΗΣΙΩΣ. ΑΙΣΧΟΣ 4/7/11
    http://akommatistoi-istologoi.blogspot.gr/
    Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ. Η ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΔΙΕΛΥΣΕ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΟΔΗΓΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΔΝΤ

    Σας παραθέτουμε όλα τα στοιχεία που κατά καιρούς έχουν δημοσιευθεί σε Περιοδικά και εφημερίδες αλλά οι πάντες κωφεύουν.

    • Α1 Σάββατο 21 Ιουνίου 2011 2 ΔΙΣ σε επιδόματα ανεργίας σε αλλοδαπούς. 736 ευρώ σύνταξη με ένα χρόνο ασφάλιση
    • Α1 5ης Μαΐου 20075 φεύγουν προς Αλβανία. Περισσότερα από 15 εκ. ευρώ την ημέρα τα τελευταία 7 χρόνια.
    • ΑΥΡΙΑΝΗ Πέμπτη 23 Ιουνίου 250.000 αλλοδαποί έπαιρναν παράνομες συντάξεις 700 ευρώ = 2δις ετησίως
    • 31 ΔΙΣ το παρεμπόριο (καθημερινή 30 Ιουνίου 2011) ενώ η Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου κάνει λόγο για 20 δις. Σύμφωνα με έρευνα του ΕΒΕΑ, την οποία φέρνει στο φως η «PRESS Time» μιλάει για 25 δις
    • 150 εκατομυρια ευρώ η επιβάρυνση του ΕΣΥ από αλλοδαπούς που είχαν δωρεάν νοσηλευτική περίθαλψη. Δηλώσεις του υπουργού Υγείας Λομβέρδου στον ΣΚΑΙ
    • 75% επιδότηση από το κράτος εάν απασχολείς αλλοδαπούς εργαζομένους. (ΑΥΡΙΑΝΗ 26/03/09) Δηλ. εάν έχουν 1000 ευρώ μισθό μικτά τα 750 τα αναλαμβάνει το κράτος και τα 250 ο εργοδότης. Άρα 1.150.000 αλλοδαποί του ΙΚΑ x 750 σημαίνει 12 ΔΙΣ ετησίως
    • 350 εκατ. επιστροφή φόρου από παράνομους μισθούς από την εφορία (περιοδικό Επίκαιρα 19/5/2011)
    • 4,5 εκατ. σε κέντρα υποδοχής λαθρομεταναστών (περιοδικό Επίκαιρα: 03/02/2011)
    Το ποσό των περίπου τεσσεράμισι εκατομμυρίων ευρώ αναλύεται ανά νομαρχιακή αυτοδιοίκηση ως εξής:
    – Ν.Α. Έβρου: 1.799.111,28
    – Ν.Α. Σάμου: 1.180.308,65
    – Ν.Α. Λέσβου: 751.582,37
    – Ν.Α. Χίου: 308.959,01
    – Ν.Α. Δωδεκανήσου: 303.653,99
    – Ν.Α. Εύβοιας: 113.163,03
    – Ν.Α. Κυκλάδων: 14.832,49
    – Ν.Α. Μαγνησίας: 13.292,22
    – Ν.Α. Χανίων: 10.949,96
    – Ν.Α. Μεσσηνίας: 2.178,00
    – Ν.Α. Φθιώτιδας: 1.170,16
    – Ν.Δ. Πειραιά: 750,88

    ΣΥΝΟΨΙΣ

    ΕΤΗΣΙΕΣ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ
    2 δις για επιδόματα
    2 δις για συντάξεις
    12 δις για επιδοτήσεις εργοδοτών
    150 εκατ. Νοσήλεια
    4,5 εκατ. έξοδα υποδοχής & φιλοξενίας αλλοδαπών
    350 εκατ. επιστροφή φόρου
    ——————–
    15.504.500.000 τα έξοδα του κράτους

    ΞΕΝΟ ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑ
    30 δις παρεμπόριο
    5,5 δις προς Αλβανία
    5,5 δις προς άλλες χώρες
    ———————-
    41 δις ξένο συνάλλαγμα δηλ. φεύγουν από την Ελλάδα

    ΑΘΡΟΙΣΜΑ: Πάνω από 55 δις ! ! ! ετησίως χάνονται για αλλοδαπούς

    Σημειωτέον δεν υπολογίσαμε τα χρήματα σε Μ.Κ.Ο. υποστήριξης λαθρομεταναστών

    Άρα, λεφτά υπάρχουν για τους αλλοδαπούς. Για τους Έλληνες δεν υπάρχουν, ρατσιστές, μισέλληνες πολιτικοί !!

    Όσο υπάρχουν παρεμπόριο αλλοδαπών και ανθελληνικοί ρατσιστικοί και αντισυνταγματικοί νόμοι με επιδοτήσεις εργοδοτών που απασχολούν αλλοδαπούς και παράνομες συντάξεις και επιδόματα, η Ελλάδα ποτέ δεν θα ανακάμψει οικονομικά.

    http://akommatistoi-istologoi.blogspot.gr/

    ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΑΕΡΑ ΘΑ ΑΝΑΠΝΕΥΣΟΥΜΕ !
    ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ !
    ΠΟΣΑ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΟΥΜΕ !
    ΣΕ ΠΟΣΟ ΧΡΟΝΟ ΘΑ ΠΑΨΟΥΜΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ !
    ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ! ! !
    ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΟΙΚΟΝΟΜΙΑ !
    ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ ΠΟΥ ΑΡΠΑΖΟΥΝ !
    ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΛΟΓΩ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ! ! !
    ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΑ , ΚΑΠΟΙΟ ΧΡΕΟΣ . . . . . . . .

    ΟΜΩΣ ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ

    ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΖΗΜΕΙΩΣΟΥΝ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΟΥ ΔΟΥΒΛΙΝΟ Ι Ι ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΨΗΦΙΣΑΝ

    ΟΛΗ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΔΕΚΑΕΤΕΙΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΤΑ ΔΟΛΙΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΟΧΕΥΑΝ ΜΕ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΣΤΗΝ ΟΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΣΑΝ ΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΔΟΛΟ ΜΑΣ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ

    ΗΡΘΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΖΗΜΕΙΩΣΟΥΝ

    Ο ΨΕΥΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΚΛΕΦΤΗΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΤΑΙ
    ΚΥΡΙΟΙ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ ΝΑ
    ΑΝΑΛΑΒEΤΑΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΣΑΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ
    ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ

    ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΤΑΙ ΕΠΙΒΑΛΗ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ

    ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΖΗΜΕΙΩΣΕΤΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΣ ΕΥΡΟ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΣΑΣ ΝΟΜΟΘΕΤΗΜΑΤΩΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ

    ΛΟΓΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ

    TO ΘΑΥΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΕΙ ΜΕΤΑ ΤΟ 1821 ΜΕ ΤΟΣΑ ΕΜΠΟΔΙΑ ΑΠΟ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΗΣΟΥΝ
    ΠΑΡ΄ΟΛΑ ΤΑ ΒΡΩΜΙΚΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΞΕΝΩΝ ΚΑΙ ΝΤΟΠΙΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΜΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ
    ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ME ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΔΟΛΟΠΛΟΚΙΕΣ ΝΤΟΠΙΩΝ ΚΑΙ ΞΕΝΩΝ ΔΟΛΟΠΛΟΚΩΝ
    ΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΤΟ ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΟ

    ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΗΤΑΝ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΖΟΥΝ

    ΗΡΘΑΤΕ ΚΑΙ ΙΣΟΠΕΔΩΣΑΤΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟ ΙΣΤΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΓΕΜΙΣΑΤΕ ΜΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΚΑΘΕ ΓΩΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΤΑΙ ΤΟ ΓΗΓΕΝΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ
    ΟΙ ΝΟΜΙΜΟΙ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ

    ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΕΡΔΟΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
    ΚΑΙ ΕΧΟΝΤΑΣ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΔΟΥΒΛΙΝΟ Ι Ι ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ

    ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΕΝΑ ΤΑΜΕΙΟ ΠΡΟΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟΖΗΜΕΙΩΣΗΣ ΤΗΣ ΟΛΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΓΗΓΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΛΟΓΩ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ

    ΘΕΛΟΥΝ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΖΗΜΕΙΩΘΟΥΝ ΓΙΑ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΛΟΓΩ ΚΟΣΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ

    Η ΕΕ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟ ΙΣΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ

    ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΣΤΟΛΟΓΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ

    ΠΡΟΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΣΤΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΜΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΛΟΓΩ ΔΟΥΒΛΙΝΟΥ Ι Ι

    Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΒΛΕΨΕΙ ΖΗΤΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

    ΛΟΓΩ ΚΟΣΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΤΟ ΕΠΑΧΘΕΣ ΤΟ ΕΠΟΝΕΙΔΙΣΤΟ ΤΟ ΑΠΕΧΘΕΣ ΧΡΕΟΣ ΠΟΥ ΜΕ ΔΟΛΟ ΤΟ ΕΣΤΗΣΑΝ
    Ο ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΝΑ ΕΧΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΑΥΤΟΧΘΟΝΟΣ ΓΗΓΕΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΜΙΑ ΟΛΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΟΛΙΟΥΣ ΕΤΑΙΡΟΥΣ ΤΗΣ Ε Ε ΕΞΕΤΙΑΣ ΤΟΥ ΔΟΥΒΛΙΝΟ Ι Ι

    ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΤΕ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΤΕ

    ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΖΗΜΕΙΩΣΟΥΝ ΛΟΓΩ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΜΕ ΣΚΟΠΙΜΟ ΔΟΛΟ ΕΞΑΠΛΩΣΗ ΤΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ

    ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΛΟΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΜΑΣ

    ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΙ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ ΛΟΓΩ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ
    6 ΤΡΙΣ ΕΥΡΟ ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΑΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΜΑΣ
    ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕ
    Η ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΚΥΡΗ

    ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ

    Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>