Η ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΑΡΧΉ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ!!!

Η Γενετική Ιστορία των Κατοίκων της Ελλάδας: Το DNA των Ελλήνων

ΚΑΙΡΟΣ

O καιρός σήμερα

Σου το πα μια και δυο και τρεις, όσο και να ψάξεις δεν θα με βρεις, μαλάκα Έλληνα πολιτισμένε, ανθρωπιστή της πλάκας, κοίτα τον καθρέφτη σου να ξεράσεις με τις μαλακίες σου, απαλλάξου από τις 300 βδέλλες της βουλής όσο ακόμα μπορείς! ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ

ΟΙ ΜΕΡΣΕΝΤΙΣΤΑς


Ο βλοσυρός κύριος που βλέπετε να βγαίνει από τη μεγαλοπρεπή μερσέντες, ονομάζεται Στάθης Σχινάς και είναι ο μπαμπάς του γνωστού Ιάσονα Παπαδόπουλου-Σχινά, ήγουν του Γ.Γ. νεολαίας της ροζ συμμορίας, ο οποίος διόρισε όλο το σόι του στο δημόσιο….

Ο εν λόγω κύριος και νυν σύντροφος, ξεκίνησε την καριέρα του, ως μαοϊκός καθοδηγητής στα αμφιθέατρα της λεγόμενης γενιάς του πολυτεχνείου, συνέχισε ως δημοσιογράφος, εξελίχθηκε σε χρηματιστή [την εποχή όπου παίχτηκαν και χάθηκαν περιουσίες στο Χ.Α.Α.] και στο τέλος, προσλήφθηκε στον συριζα – επάγγελμα που απεδείχθη πιο προσοδοφόρο από κάθε άλλο.

Σήμερα, δημοσιογραφεί στον «Κόκκινο» ραδιοσταθμό του κόμματος, όπου κατακεραυνώνει τους τραπεζίτες, επειδή κατάσχουν τα σπίτια του λαού, βάσει των νόμων που ψηφίζει το κόμμα του…

Στη φιέστα για τον 1 χρόνο εξουσίας της «αριστεράς» έφτασε μετά του υιού του και της μερσέντες του και δεν παρέλειψε να ξεχέσει όσους είχαν την ατυχή έμπνευση να τον φωτογραφίσουν, χαλώντας έτσι τη φαντασιακή εικόνα [image] του «παιδιού του λαού», που χάρη σ” αυτήν, μπορεί να ζει ζωήν μεγιστάνος…

Κατάλαβες τώρα κυρία μου;
Τι ζαπατίστας και σαντινίστας και μαοϊστας και αλεξίστας, μου λες εσύ…
Μόνο μερσεντίστας είναι οι άνθρωποι και την περνάνε μπέϊκα, εις βάτος των κορόιδων που τους πιστεύουν…

Εδώ βλέπετε τον τέως δημοσιογραφο του Flash και της Καθημερινής, να δίδει συμβουλές στο πόπολο, πως να παίξει τα λεφτά του σε χρηματιστηριακά παράγωγα, έτσι ώστε για άλλη μια φορά
οι φτωχοί να γίνουν φτωχότεροι και οι πλούσιοι πλουσιότεροι…
Τώρα που έχει τρουπώσει για τα καλά στην αριστερά, δεν του χρειάζεται να πείθει τους αφελείς, να πουλήσουν τα χωραφάκια τους, για να αγοράσουν μετοχές και ομόλογα.
Τους πείθει απλώς ότι αυτοί που τους παίρνουν και τα χωραφάκια και τα σπιτάκια, με τους φόρους,
το κάμουν για το καλό τους…

Το καίριο ερώτημα δεν είναι το αν μία δράκα καλως οργανωμένων κρατικοδίαιτων μαφιόζων, κατορθώνει να λεηλατεί τον δημόσιο πλούτο.
Πολιτικό αληταριό σαν τους συριζαίους, υπήρχε και θα συνεχίσει να υπαρχει στην ινδογρεκία.
Ας μην λησμονούμε ότι ακόμα και τοτε, που η Ελλάς είχε απελευθερωθεί κατά το 1/10 της σημερνής της έκτασης και όλος ο μωρηάς, μαζί με τη Ρουμελη, ψωμολυσούσαν, κάποιοι έτρωγαν με δέκα μασέλες.
Η ιστορία του Εβραίου Πατσίφικο, που πλούτισε εις βάρος των πεινασμένων Ελλήνων και χάρη στα κανόνια του Εγγλέζου ναυάρχου Πάρκερ, είναι αρκούντως διδακτική.

Οι προδότες και οι άρπαγες είναι συστατικό στοιχείο της νεοελληνικής ιστορίας και οι συριζαίοι δεν κάμουν άλλο τι, παρά να το επιβεβαιώνουν.
Άλλο είναι το βασικό ερώτημα, που πρέπει να απαντηθεί εδώ.
Πως και γιατί, ένα σεβαστό ποσοστό των ελληνόφωνων μαζών, συνεχίζει να τους στηρίζει, παρότι η καταστροφή που επιφέρουν σ” αυτόν εδώ τον αμοιρο τόπο, είναι κάτι παραπάνω από κραυγαλέα…

Και μην μου πειτε τώρα, ότι φταίει το IQ του αλβανογραικύλου, διότι θα σας απαντήσω ότι ακόμα και οι Αλβανοί, έχουν ψυλιαστεί τι σόι καθάρματα είναι οι ροζ συμμορίτες κι όποτε μιλάνε για συριζαίους, σκάζουν στα γέλια
Και σας το λέγω αυτό από προσωπική εμπειρία, καθότι εγώ ζω στα Μικρά Τίρανα…

Όχι!
Δεν είναι ηλίθιοι όλοι οι συριζαίοι. Ειδικά οι μερσεντίστας, σαν τον πατέρα Σχινά, είναι πανέξυπνα άτομα, που μπορούν να βγάνουν από τη μύγα ξύγκι.
Άλλο πράγμα συμβαίνει με τους αφγανοραγιάδες και “κει στοχεύουν οι ροζ μηχανικοί των ψυχών, που κουλαντρίζουν το πόπολο.

Οι κρατικοδίαιτοι και αδηφάγοι μικροαστούληδες, που απαρτίζουν το λούμπεν κοινό της αριστεράς, προβάλλουν στην αγυρτεία των ηγετών τους, τη δικιά τους ελπίδα για προσωπικό βόλεμα και κούρσεμα του κρατικού κορβανά.
Ο μέσος συριζαίος, προβάλλει στον κάθε έναν πολιτικό αλήτη, που διορίζει εντελώς κυνικά τη γάτα του στο δημόσιο, τη δικιά του ελπίδα, ότι θα πάρει σειρά και το παιδί του.
Σου λέει, θα βολέψει πρώτα τους δικούς του αλλά θα έρθει και η σειρά για να βολέψει κι εμένα…

Οι μερσεντίστας είναι σαν να λέμε, το φωτεινό παράδειγμα για τον μέσο συριζαίο.
Το δικό τους βόλεμα, τροφοδοτεί την ελπίδα για το δικό του βόλεμα.
Κι έτσι όλα πάνε καλά.

Κι όσο για το δράμα των υπόλοιπων φουκαράδων, που τους παίρνουν ακόμα και το βρακί, για να τροφοδοτήσουν τους μερσεντιστας της νομενκλαντούρας τους – τους εμπόρους, τους επαγγελματίες, τους αγροτες, τους ιδωτικούς υπαλλήλους – δεν δίνει δεκάρα ο μέσος συριζαίος.
Διότι ξέρει καλά [είπαμε, δεν είναι ηλίθιος] ότι η οικονομία μιας ΄χωρας είναι παίγνιον μηδενικής βάσεως. Δηλαδή, για να τα παίρνουν χοντρά κάποιοι, πρέπει κάποιοι άλλοι να τα χάνουν.
Όπως ακριβώς και το χρηματιστήριο, το οποίο υπηρέτησε ευσυνείδητα ο μερσεντίστας μπαμπάς του ράπερ υιού…

Για προσέξτε το σουκλαρικάκι στο αυτί του συντροφου μερσεντιστα…
Μας και ειναι διαμαντακι, σαν αυτο του Μικ Τζαγκερ;
Λεω εγω, τωρα…

George Mantzaris george@mantzaris.eu

Related posts:

1 comment to Σου το πα μια και δυο και τρεις, όσο και να ψάξεις δεν θα με βρεις, μαλάκα Έλληνα πολιτισμένε, ανθρωπιστή της πλάκας, κοίτα τον καθρέφτη σου να ξεράσεις με τις μαλακίες σου, απαλλάξου από τις 300 βδέλλες της βουλής όσο ακόμα μπορείς! ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ