«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΡΙΣΗ; ΜΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΗΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ Ν.Δ.!!!

PD Dr.-Ing. Georg Chaziteodorou Bleibergweg 114 D-40885 Ratingen Tel.+Fax: 0049 2102 32513 E-Mail: chaziteo@t-online.de
12.01.2016

ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ Ο ΑΓΩΝ

Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ
Ο γραφων ποτε δεν υπηρξε μελος ‘η ψηφοφορος της Ν.Δ. παρ’ ολου που καταγεται απο ενα χωριο του Παγγαιου ορους διπλα στο «Κιουπ-Κιο’ι’» ‘η «Πρωτη», δηλαδη διπλα απο το χωριο καταγωγης του ιδρυτου της Ν.Δ.

Η περιπτωση του ιδρυτου αυτου ειναι ισως η πιο αντιπροσωπευτικη της αθλιοτητας και του παρασκηνιου, που χαρακτηριζει την μεταπολεμικη πολιτικη ζωη της Ελλαδος.

Ο γραφων μετα απο προσκληση του τοτε αρχηγου της ΕΔΗΚ-ΝΔ κ. Γεωργιου Μαυρου, επεστρεψεν το 1977 για δυο μηνες στην Ελλαδα και πολιτευθηκε στον νομο Δραμας. Μετα απο τις πολυτιμες εμπειριες του σε εναν ελληνικο εκλογικο αγωνα ξαναεπεστρεψεν εκει που βρισκεται ακομη απο τον Δεκεμβριο του 1957.

Ποτε ενα Εθνος στον πλανητη μας δεν διελυθει λογω μιας κακης οικονομικης
κρισης.

Στις ημερες μας ομως το Ελληνικο Εθνος διαλυεται.

Συνεπως πισω απο την εντονη προβολη της οικονομικης κρισης κρυβεται κατι αλλο. Και με αυτο παιζεται ενα βρωμικο παιχνιδι για να αποπροσανατολιζεται ο λαος του τοπου μας απο αλλους τομεις της δημοσιας ζωης, οπου εκει η κριση για την
ασφαλεια του οδηγει στην καταστροφη του Εθνους.

Η προσφατη εκλογη του
νεου προεδρου της Ν.Δ. αποδεικνυει οτι ο Ελληνικος Λαος κατατρυχεται απο
«κριση ιδεων», για την οποια βεβαια ευθυνεται και ο ιδιος.

Η κριση Ιδεων μοιραια οδηγει σε ηθικη κριση με την γενικωτερη εννοια του ορου.

Τα παντα ομως ξεκινουν απο την ελλειψη των αρχαιοελληνικων Αρετων, Αρχων, Αξιων και Ιδανικων.

Ο γραφων το διετυπωσε, οτι ευθυνεται και ο λαος.

Αλλα κυριως ευθυνονται οι πολιτικοι και πνευματικοι ηγετες του, οι οποιοι
προδωσανε τα οποιαδηποτε Ιδανικα τους, με αποτελεσμα σημερα ο λαος να στερηται ιδεολογικης καθοδηγησης και, το χειροτερο, ιδεολογικων προτυπων,
Ο γελειος Νεποτισμος, δηλαδη τα «τσακια» ‘η καλλυτερα οι «γονοι» της Οικογενειοκρατιας στερησεν απο τον Ελληνικο Λαο παραδειγματα να μιμηθη.
Δεν υπαρχουν μετα στο κρατιδιο της Ρωμιοσυνης οι προσωπικοτητες που καθοδηγουν, ιδιως τους νεους. Στο κρατιδιο αυτο το «Κολεγιο των Αθηνων» ειναι το αυθεντικο Κολεγιο των προδοτων της Ελλαδος, το δε «Κολεγιο Ανατολια της Θεσσαλονικης» ειναι το αυθεντικο Κολεγιο των προδοτων της Μικρας Ασιας.

 

 

 

Και τα δυο Κολεγια τα συνδεει το κοινο προσωπο της Μικρασιατικης Καταστροφης, δηλαδη το προσωπο του Εβραιου που φερει το ονομα «Ελευθεριος Βενιζελος» και κατ’ επεκταση, το προσωπο του δολοφωνου του Ιωνα Δραγουμη που φερει το ονομα «Μπενακης» και του Αποστατου που φερει το ονομα «Κωνσταντινος Μητσοτακης».

Ο τελευταιος περαν απο Αποστατης ονομασθηκε Γκαντεμης, Δρακουλας κ.α. πολλα.

Το μετρο ολων των «γονων» του, εφ ‘οσον αυτος ξεκινησε πρωτος την «καριερα» του ως χαραμοφαης γονος του Ελευθεριου Βενιζελου, δηλαδη γονος της διαφθορας και της αθλιοτητας, ειναι ενα χαρακτηριστικο μετρο ολων των «γονων» της Οικογενειοκρατιας. Δεν πρεπει να υπαρχη αθλιοτητα, που να συνεβη απο τον καιρο της γερμανο’ι’ταλοβουλγαρικης απελευθερωσης και εντευθεν στην οποια να μην πρωτοστατησε ο ετσι ονομασθεις Αποστατης.

Συμφωνα με ιστορικες μαρτυριες που αναφερει ο Παναγιωτης Τρα’ι’νος σε ενα αρθρο του με τιτλο «μια ωραια πεταλουδα…» ο Κωνσταντινος Μητσοτακης
μαζι με τον δολοφονο του Βενιζελισμου Γυπαρη απειλησε με εμφυλιοπολεμικο μακελειο την Κρητη.

Στην συνεχεια εγινε το «εργαλειο» των ΗΠΑ για να μπη η Ελλας χαριν του Ισραηλ στον γυψο της «Επταετιας» ενω ο ιδιος για να ηρωποιηθη αργοτερα δραπετευσε στην Γαλλια. Επιστρεφοντας ως δηθεν Αντισιακος το 1974 στην Ελλαδα πρωταγωνισθηκε σε ολες τις απατες της Μεταπολιτευσης.

Αυτος ως Πρωθυπουργος οργανωσε ολο το «παιχνιδι» της μοιρασιας απο τις κλοπες. Πολεμησε δηθεν τον Ανδρεα Παπανδρεου, εκμεταλλευομενος το σκανδαλο Κοσκωτα στον οποιον απατεωνα τραπεζιτη ο γαμπρος του ηταν μεγαλο’υ’παλληλος.

Πανω στην δολοφονια του γαμπρου του εχτισε ολοκληρο το πολιτικο του «αλλοθι» και την «καριερα» της χηρας κορης του.

Ο νυν προεδρος της Ν.Δ. και σιγουρα ο επομενος Πρωθυπουργος εξαιτιας του πατερα του, εγινε το «μετρο» της αξιοκρατιας στο αχρηστο κρατιδιο της Ρωμιοσυνης.

Με ενα πτυχιο κοινωνιολογιας πανεπιστημιου των ΗΠΑ εγινε μετα τις σπουδες του Διευθυντης Επενδυσεων της Εθνικης Τραπεζας της Ελλαδος και διεπρεψε εκει δηθεν στις «επενδυσεις»…Επι της κυβερνησεως του απογονου του Μπενακη, δηλαδη του Αντωνη Σαμαρα, αναδειχθηκε σε υπουργος και μαλιστα δηθεν επιτυχημενος…..Ο νεος προεδρος της Ν.Δ. στην πραγματικοτικοτητα αντιπροσωπευει το χτες…. Πιαστηκε με δωρεαν τηλεφωνικο κεντρο της SIEMENS του επιγονου ενος Γερμανοτσουλια, του Χριστοφορατου και επειδη εκ τω υστερων το πληρωσε, εμφανιστηκε «δικαιωμενος» και σχεδον θυμωμενος με τους «ιθαγενεις»….Τον Χριστοφορατο της διαφθορας, η αδερφη του νυν προεδρου της Ν.Δ., ως υπουργος εξωτερικων, ηταν αυτη που τον φυγαδευσε στην Γερμανια….

Η Αληθεια δεν κρυβεται!

Καμια Χουντα στην Ελλαδα δεν τολμησε να κανη αυτο, το οποιο εκαναν οι «γονοι» της Οικογενειοκρατιας απο το 1974 εως σημερα. Καμια Χουντα δεν τολμησε με τα Μνημονια Ι, ΙΙ και ΙΙΙ να εκτελεση περιπου 10.000 Ελληνες.

Οι 10.000 αυτοκτονιες μετα το 2009 ειναι στην πραγματικοτητα «εκτελεσεις» Ελληνων…Ειναι θανατοι, οι οποιοι δεν θα υπηρχαν, εαν, οι Καραμανληδες, Μητσοτακηδες, Παπανδρεοι, Σαμαραδες, Τσιπριδες κ.α. δεν προδωναν τον Ελληνικο Λαο και δεν παρεδιδαν το Ελληνικο Κρατος με εγκληματικη ανοχη της «τυφλης θεας» στους τοκογλυφους του διεθνους πολιτικου σιωνισμου.

Στα Κολεγια των Αθηνων και Θεσσαλονικης συνεπως δημιουργουνταν και συνεχιζεται να δημιουργειται η «εναρχος ταξη» του κρατιδιου της Ρωμιοσυνης, η οποια ηταν και ειναι ετοιμη να εκτελεση καθε εντολη του διεθνους πολιτικου σιωνισμου.

Λειπουν συνεπως απο το αχρηστο αυτο κρατιδιο οι εννεα Μουσες της ελληνικης αρχαιοτητας (Κλειω, Ευτερπη, Μελπομενη, Τερψιχορη, Πολυμνια, Καλλιοπη, Θαλεια, Ερατω και Ουρανια) οι οποιες κατα την Θεογονια του Ησιοδου δημιουργηθηκαν απο τον Δια και την Μνημοσυνη και των οποιων ο ρολος υπηρξεν ρολος παιδευτικος των Ελληνων της εναρχου ταξεως. Απο ελλειψη Αρετων, Αρχων, Αξιων και
Ιδανικων, απο απουσια προσωπικοτητων (λειψανδρια!), απο τα μεταναστευτικα ρευματα Αφρικανων και Ασιατων και την ανυπαρξια μιας ανεξαρτητης «τυφλης θεας», κινδυνευει το Ελληνικο Εθνος και οχι απο το ισοζυγιο πληρωμων!

Ελληνιδες και Ελληνες και εσεις ευθυνεστε!

Για οσο χρονικο διαστημα η εξουσιαζουσα Οικογειοκρατια δεν καταληξει στον Βοθρο της Ιστοριας …θα παραγει «κλωνους» σαν την Λερναια Υδρα, θα παραγει δια των Κολεγιων Αθηνας και Θεσσαλονικης προδοτες. Απεδειχθει για μια ακομη φορα με την εκλογη του Κυριακου Μητσοτακη ως προεδρου της Ν.Δ., οτι δεν δικαιουστε να ονομαζεστε Ελληνες, οσο καιρο ψηφιζεται επιγονους προδοτων και οσο καιρο οι προδοτες δεν πληρωσουν για τα εγκληματα τους….Αλλως δρομος δεν υπαρχει απο τα εκτελεστικα αποσπασματα! Τα καθαρματα αυτα πρεπει να φυγουν με κλαματα απο αυτον τον κοσμο…

Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>