«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ της Λέσβου, της Χίου και των Κυκλάδων.

Αξιότιμοι κ.κ. Αρχισυντάκτες, δημοσιογράφοι, εκδότες, καναλάρχες, διευθυντές τσίρκου και μπλόγκερς,

“αληθές”, “γνήσιο”, “νόμιμο” και “έγγυρο” στην κατεχόμενη Ελλάδα δεν μπορεί να είναι μόνο ότι φέρει την έγκριση της “λογοκρισίας” δια της βούλας κάποιου εκ των κ.κ. Χατζηνικολάου, Τράγκα, Μπαξεβάνη, Μπόμπολα, Ψυχάρη ή της οικογένειας Κουρή. Το αυτό ισχύει και για ότι σχεδιάζεται, εγκρίνεται ή διατάζεται από την “Τριάδα” Τσίπρα-Παυλόπουλου-Καραμανλή που κυβερνά αυτόν τον τόπο επ’ ονόματι, κατόπιν παραγγελιάς και με την εξουσιοδότηση των Γερμανών.

Υπάρχουν όμως θέματα που οφείλουν και πρέπει να δημοσιεύονται, άσχετα αν αυτά δεν συμβιβάζονται με τα συμφέροντα της τσέπης, του αφεντικού ή του κόμματος που με το αζημίωτο βέβαια, ο καθένας εξ υμών, συνηθίζει να υπηρετεί.

Στην κατηγορία αυτών των θεμάτων ανήκει και το παραπάνω αναφερθέν, σχετικά με το ‘ξεπούλημα” των νήσων του Αιγαίου στους Γερμανούς.

Οι ίδιοι οι Γερμανοί, στην προσπάθειά τους να “προσανατολίσουν” και να προετοιμάσουν τον μέσο πολίτη, στην χώρα τους, για τις “κατακτήσεις” που έπονται, δαπάνησαν πάνω από 18 εκ. € σε θέματα προπαγάνδας τους τελευταίους μήνες, επενδύοντας σε ανάλογα δημοσιεύματα και σε ραδιοτηλεοπτικές παραγωγές αντίστοιχων εκπομπών. 17 τέτοιες εκπομπές έχουν παραχθεί σε “εθνική” γερμανική κλίμακα, οι οποίες “περιμένουν” στην ουρά πλέον μέχρι να βγουν στο “κλαρί” (στο πρόγραμμα). Στις 05.01.2016, στις 00.30 πμ. προβλήθηκε στο RTL η εκπομπή, ” η χώρα των 1000 νήσων”, παραγωγής dctp, ενώ στα άλλα κανάλια όπως SAT 1, Pro 7, VOX, 3 SAT, ARTE, Kabel 1, Super RTL, RTL II, είτε έχει ήδη προβληθεί είτε υπάρχει πρόβλεψη να μπει στο πρόγραμμα. Τα αδιάσειστα στοιχεία που παρέχουν αυτές οι εκπομπές, σε συνδυασμό μάλιστα με τα αδημοσίευτα επίσημα έγγραφα που έχουμε στην διάθεσή μας ( Finanzministerium, Auswärtiges Amt, Ausschuss für auswärtigen Angelegenheiten des deutschen Bundestages, german foreign policy) μιλούν από μόνα τους για την 1000% αυθεντικότητα του άρθρου.

Μην κρύβετε λοιπόν από τον κόσμο την αλήθεια, μόνο και μόνο για λόγους αυτοπροβολής. Πες τε στο κοινό σας, αν σας ενοχλεί η αναφορά στην ΝΦΕ, ότι εσείς δουλέψατε το “ρεπορτάζ”. Άλλωστε από τις ξεδιάντροπες αντιγραφές ξένης πνευματικής ιδιοκτησίας, μας έχουν ήδη συνηθίσει οι “επαγγελματίες” του είδους τους τα τελευταία χρόνια.

Σε εποχές πατριωτικής έξαρσης αλά Τσίπρα-Καμμένου-Φίλη-Ρεπούση, όπου στην είσοδο των ελληνικών συνόρων έχει αναρτηθεί η επιγραφή, “μπέστε σκύλοι αλέστε”, οι μόνοι άνθρωποι που έχουν το δικαίωμα να απέχουν από τον αγώνα για την ανάκτηση της εθνικής και της λαϊκής κυριαρχίας, είναι οι “πόρνες” του λόγου και του πνεύματος “ανάμεσά μας” που κάθε πρώτη του μηνός εισπράττουν την επιταγή του Γερμανικού ΥΠΕΞ (λογαριασμός 0508), επειδή η πέννα και η δημόσια συμπεριφορά τους αλλοιώνει, επί πληρωμή, συστηματικά και συνειδητά, μαζί με την κοινή γνώμη, την αντοχή και τη συνοχή ενός ξεπουλημένου λαού.

Σας ευχαριστούμε για τον χρόνο που μας αφιερώσατε.

Ψυχή καθάρια και ελληνική.

Νέα Φιλική Εταιρεία

www.nea-filiki-eteria.blogspot.com

ΥΓ.: The deal ist … „παραχωρούνται„ 24+2 νησιά του Αιγαίου για 149 χρόνια, έναντι 156,45 δις. € (χρέους) ….!

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>