«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Η φρίκη λέγετε παγκοσμιοποίηση και φοράει διάφορες μάσκες να κρύβει τον τρόμο που προκαλεί και θα προκαλέσει.

ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣjpg

Τα εργαλεία της δεν είναι μόνο τα μνημόνια τα οποία γνωρίζουμε χοντρικά.

  Υπάρχουν ακόμα ποιο ύπουλα και δολοφονικά εργαλεία για να επικρατήσει η Νέα Τάξη, που ακυρώνουν οποιαδήποτε κυβέρνηση έχει υπογράψει αυτές τις συμφωνίες στους παρακάτω οργανισμούς όπως και αν έχει εκλεγεί από το λαό ή με δικτατορία.

Ο οργανισμός για την κλιματική αλλαγή, και η ……. ΠΟΕ ή TRIPS ή ΣΥΝΘΗΚΗ GATS TISA και το αρθρο VI.4 έχουν την απόλυτη κυριαρχία σε κάθε έθνος!

Η TISA προσπαθεί να επιβληθεί στην Ευρώπη.
Ειδικάη ΠΟΕ ή αλλιώς Παγκόσμιος Οργανισμός Εμπορίου, καλά ακούγεται σαν όνομα!

Και τι έγινε το παγκόσμιο εμπόριο καλό θα κάνει, ναι όμως πίσω από αυτό τον απλό τίτλο κρύβετε η φρίκη, η κατάληψη και η παύσει κάθε δημοκρατικής διαδικασίας σε όποιο έθνος έχει υπογράψει την GATS- POE- TISA – παγκόσμιο οργανισμό εμπορείου!
TTIP: Ένας λύκος με προβιά προβάτου !
Θα σας μεταφέρω περιληπτικά αλλά και φρικιαστικά σε τι κρύβετε η φρίκη και η κατάργηση κάθε κράτους μπροστά σε αυτήν την τερατώδες συνθήκη-σύμβαση την ΠΟΕ.
Ένα απλό παράδειγμα, ένας έχει μια εταιρεία και παράγει είδη διατροφής και άλλα είδει, ή φέρνει από έξω εισαγωγή από άλλη εταιρεία του εξωτερικού διάφορα είδη διατροφής,
Επιμένω στα είδη διατροφής για να καταδείξω την επικινδυνότητα αυτών των προϊόντων.
Αν σε αυτά τα είδη βρεθεί κάτι επικίνδυνο για την υγεία των καταναλωτών, ακούστε το (Φρικιαστικό)!!! Το κράτος δεν έχει δικαίωμα να το σταματήσει, ούτε να το αποσύρει αυτό το επικίνδυνο προϊόν, διότι τότε η εταιρεία θα κάνει μήνυση στο κράτος και θα ζητήσει υπέρογκα ποσά ως αποζημίωση!

Η συνθήκη της ΠΟΕ ή αλλιώς GATS η το άρθρο VI.4 και η TISA – λέει το κράτος το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να περιθάλψει ή να πάρει μέτρα για την ανακούφιση των πολιτών από την ζημιά που έχουν υποστεί ή θα υποστούν όσο αυτό το προϊόν συνεχίζει να υπάρχει στην αγορά, με τεράστια ποσά για έξοδα από το κράτος για την προστασία από το επικίνδυνο προϊόν, που έτσι και αλλιώς δεν θα έχουν κανένα αποτέλεσμα όποια μέτρα όταν συνεχίζει να κυκλοφορεί το δηλητηριώδες προϊόν!
Αυτό το ελάχιστο παράφρων παράδειγμα, αν το βάλεις δίπλα σε μυθιστόρημα του Όργουελ θα είναι ποίημα του Όργουελ, δε όποιος το αναφέρει σε συζητήσεις, θα του λένε ότι λέει ψέματα και ότι έχει μεγάλη φαντασία και άλλα τα οποία δικαιολογημένα δεν μπορεί να χαλιναγωγήσει ο Εγκέφαλος.
Εν ολίγοις καταργείτε ο έλεγχος εμπορίου, παύουν να έχουν ισχύει οι δικαστικές αποφάσεις, παρακάμπτετε το σύνταγμα του κάθε κράτους που έχει υπογράψει την συνθήκη- σύμβαση, και πλέον η χειρότερη εταιρεία, η ποιο αποτυχημένη αλωνίζει σε κάθε έθνος με την απειλή μηνύσεων κατά του επίσημου κράτους με απαιτήσεις αστρονομικές!
Όλα αυτά είναι σχέδια και τερτίπια της ΠΤ- παγκόσμιας τράπεζας ή αλλιώς πλέον επίσημα παγκοσμιοποίηση- Νέα Τάξη.
Όλα αυτά τα κατακερματίζει σε διάφορους φορείς και οργανισμούς για να μην μπορεί κανένας και κανένα κράτος να προστατευτεί.
ΠΤ-ΔΝΤ- GATS- ΠΟΕ-TISA Κλιματική Αλλαγή είναι ένα και το αυτό, ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ.

Σε κάθε έθνος που θέλει να είναι ελεύθερο και ανεξάρτητο, δεν του μένει άλλη λύση από την καθολική λαϊκή επανάσταση, σε διαφορετική περίπτωση που θα λένε-με  άσε να δούμε, τους περιμένει η σκλαβιά, ο εμφύλιος, ο ξενιτεμός, η κατάργηση του κράτους και μοίρασμα της πατρίδος μας στα κοράκια, ανάλογα με τις διεκδικήσεις τους, όποιος έχει ποιο μεγάλα δόντια θα παίρνει και το μεγαλύτερο κομμάτι!
Τα γιγαντιαία μονοπώλια που το καθένα για λογαριασμό του εκτιμά ότι θα υπερισχύσει των ανταγωνιστών του, προωθούν μέσω της συμφωνίας την ολοκληρωτική ουσιαστικά αλλαγή του μοντέλου κοινωνικής οργάνωσης και αξιών που μέχρι σήμερα γνωρίζαμε και ελπίζουν εν τέλει να διαμορφώσουν και το νέο μοντέλο «ανθρώπου».
Ανατρέπεται το ευρωπαϊκό μοντέλο για το κράτος και το δημόσιο και επιβάλλεται ολοκληρωτική απελευθέρωση της αγοράς υπηρεσιών. Η εύηχη λέξη «απελευθέρωση» είναι ο γνωστός ευφημισμός και σημαίνει το ακριβώς αντίθετο, ότι ανοίγει ο δρόμος στις ιδιωτικές επιχειρήσεις να αναλάβουν οποιονδήποτε τομέα δημοσίων υπηρεσιών επιθυμούν, όπως η υγεία, η παιδεία, το νερό το ρεύμα, κ.λ.π. χωρίς κανέναν ουσιαστικό περιορισμό.
Όποιος θέλει στοιχεία για τα παραπάνω να με ρωτήσει να του πω.
ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Και  παραδείγματα από άλλες ιστοσελίδες.
ΤΤΙΡ: Το εταιρικό deal της εικοσαετίας
Υπάρχουν ορισμένες ειδήσεις που μεταδίδονται στα δελτία των 8, “ακούγονται” στα ραδιόφωνα και διαχέονται στο διαδίκτυο και τα κοινωνικά δίκτυα προκαλώντας απλά ινφο-βαβούρα.
Υπάρχουν κάποιες νομοθεσίες που ετοιμάζονται να υιοθετηθούν από τις κυβερνήσεις χωρίς ποτέ να γίνουν κατανοητές από τους πολίτες και οι οποίες τελικά ορίζουν την πραγματικότητα τους. Και ξαφνικά μια μέρα, εκεί που κάθεσαι στην αγαπημένη σου παραλία, μαθαίνεις ότι μια εταιρία από το Texas θέλει να επενδύσει, κατασκευάζοντας μια πλατφόρμα άντλησης πετρελαίου σε απόσταση αναπνοής από τον αιγιαλό.
Και ενώ υπάρχει νομοθεσία προστασίας του περιβάλλοντος, συνειδητοποιείς ότι η κυβέρνηση που εκλέχθηκε, μέσα από δημοκρατικές διαδικασίες, δεν μπορεί να κάνει απολύτως τίποτα και αυτή που ελέγχει απόλυτα την κατάσταση είναι η εταιρία από το Τέξας, από την Μποτσουάνα, από τους Ζουλού και βάλε.

Μια ιστορία όπως η παραπάνω θα μπορούσε να αποτελεί παράδειγμα της, υπό διαπραγμάτευση, συμφωνίας μεταξύ Ευρωπαϊκής Ένωσης και Ηνωμένων Πολιτειών με τίτλο “Διατλαντική Εταιρική Σχέση Εμπορίου και Επενδύσεων” (Transatlantic Trade and Investment Partnership, στο εξής TTIP) ή αλλιώς “Διατλαντική Ζώνη Ελεύθερου Εμπορίου” (Transatlantic Free Trade Area, στο εξής TAFTA.
,
http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2015/09/ttip_24.html
Διαβάστε και αυτό στον παρακάτω σύνδεσμο
Πολυμερής Συμφωνία για τις Υπηρεσίες (TISA): Στην υπηρεσία της αρπαγής
Είναι ένας θαυμαστός καινούργιος κόσμος. Ο Ραούλ Μαρκ Ζενάρ της “Le Monde Diplomatique” τον περιγράφει πολύ όμορφα. “Φανταστείτε έναν κόσμο όπου τα σχολικά εστιατόρια ανήκουν στην Coca Cola ή τη McDonalds, έναν κόσμο όπου πακιστανικές εταιρείες συζητούν με ομόλογές τους από την Παραγουάη για τον αριθμό των ημερών άδειας άνευ αποδοχών που εσείς θα δικαιούστε κάθε χρόνο ή για το ημερομίσθιο ή το ωρομίσθιο με το οποίο θα αμείβεστε. Έναν κόσμο στον οποίο ο Ούγο Τσάβες, για να κατορθώσει να γίνει πρόεδρος της Βενεζουέλας, θα έπρεπε να έχει αποδεχθεί ότι θα κυβερνήσει όπως ο Τόνι Μπλερ”.
Μάλλον γι’ αυτό τον λόγο, η WikiLeaks, που το τελευταίο διάστημα επικέντρωνε τις αποκαλύψεις της σε θέματα ηλεκτρονικής παρακολούθησης, ρίχνει τώρα το βάρος στις εμπορικές διαπραγματεύσεις της ΤΙSA, ενός εχθρού ακόμη πιο επικίνδυνου και από τη NSA. Από τον περσινό Ιανουάριο, η οργάνωση έχει δώσει στη δημοσιότητα τρία πακέτα εγγράφων που οι εμπνευστές τους ασφαλώς και επιθυμούσαν να παραμείνουν μακριά από τα μάτια της κοινωνίας. Έννοιες όπως δημοκρατικές διαδικασίες και δημόσιος έλεγχος αποτελούν για τους αρχιτέκτονες του παγκόσμιου εμπορίου μερικούς ακόμη ενοχλητικούς αναχρονισμούς. Ίσως είναι καιρός να απελευθερωθούν και αυτοί.

http://www.avgi.gr/article/5596414/polumeris-sumfonia-gia-tis-upiresies-tisa-stin-upiresia-tis-arpagis

Διαβάστε και αυτό
Τι είναι η TISA; …
Γράφει ο Zachi Petroball
Δεν ακούω κάτι για το θέμα ΤISA στην Ελλάδα. Αυτό από μόνο του θα έπρεπε να είναι αρκετό για να αποχωρίσουμε από την ΕΕ Τι είναι η TISA Είναι συμφωνία ελεύθερων συναλλαγών και υπηρεσιών, TISA (συμφωνία Εμπορίου Υπηρεσιών ), είναι μια διαπραγμάτευση με υψηλό βαθμό μυστικότητας. Η συμφωνία θα προωθήσει τον ανταγωνισμό και τις ιδιωτικοποιήσεις των δημόσιων υπηρεσιών σε όλους τους τομείς, την πρόληψη της ρύθμισης του χρηματοπιστωτικού τομέα και θα υπονομεύσει τους νόμους προστασίας της ιδιωτικής ζωής.
Η TISA είναι μια συμφωνία που διαπραγματεύθηκε ομάδα χωρών με τον παράξενο τίτλο εργασίας «πολύ καλοί φίλοι των υπηρεσιών». Δεν είναι πολύ καλοί φίλοι των δημόσιων υπηρεσιών, αλλά των εταιρειών που θα παίρνουν τα χρήματα για τις δημόσιες υπηρεσίες. Η TISA θα προστατεύσει μεγάλους επενδυτές Ο σκοπός της TISA είναι η προστασία των πολυεθνικών επενδυτών έναντι της δημοκρατίας και νέων νόμων και κανονισμών. Υπάρχει ήδη μια διεθνής εμπορική συμφωνία στον τομέα των υπηρεσιών, που ονομάζεται (Γενική Συμφωνία για το Εμπόριο Υπηρεσιών) GATS, η οποία αποτελεί μέρος των συμφωνιών στο πλαίσιο του Παγκόσμιου Οργανισμού Εμπορίου (ΠΟΕ). Η TISA θα προχωρήσουμε ακόμη περισσότερο στη διευκόλυνση των επενδυτών, μέσω της απορρύθμισης, της ιδιωτικοποίησης και του ανταγωνισμού. Η ΤISA ξεκινά επειδή οι αναπτυσσόμενες χώρες δεν θέλουν περισσότερο νεοφιλελευθερισμό στο πλαίσιο του ΠΟΕ, έτσι μια ομάδα από πλούσιες χώρες τις παρακάμπτει, και διαπραγματεύεται μια χωριστή συμφωνία σχετικά. Στη συνέχεια θα αναγκάσει τις υπόλοιπες να συμμετάσχουν στη συμφωνία. Αυτό υπονομεύει τη δημοκρατική διαπραγμάτευση στο σύστημα του ΠΟΕ! Η TISA θα καταργήσει τους κανονισμούς Με την TISA οι πολυεθνικές θα είναι σε θέση να διεκδικήσουν τους ίδιους κανόνες με τις εθνικές εταιρείες, αλλά επίσης σε θέση να επιτεθούν σε οποιαδήποτε ρύθμιση σχετικά με την υπηρεσία που πωλούν και όχι μόνο. Μπορεί να θέσουν σε ισχύ κανόνες ποιότητας του νερού η της λειτουργίας των σχολείων ή των απαιτήσεων για την εκπαίδευση και την υγεία . Μια νέα οικονομική κρίση θα προκύψει ως αποτέλεσμα. TISA έχει «ρήτρα αναστολής», ένα άρθρο που λέει ότι δεν μπορεί κανείς να δημιουργεί «νέα εμπόδια στις υπηρεσίες.» Αυτό σημαίνει ότι θα είναι αδύνατο μια ιδιωτικοποιημένη επιχείριση να γίνει και πάλι δημόσια υπηρεσία. Ούτε αυτή ούτε άλλη μελλοντική κυβέρνηση μπορεί να ανατρέψει μια απόφαση έστω και εάν αποδειχθεί ότι έχουν γίνει, καλύτερες προσφορές . Οι δημόσιες υπηρεσίες θεωρητικά απαλλάσσονται από την συμφωνία TISA, αλλά ο ορισμός των δημόσιων υπηρεσιών είναι τόσο στενά προσδιορισμένος, ώστε οι περισσότερες δημόσιες υπηρεσίες να καλύπτονται από τη συμφωνία. Μόνο υπηρεσίες όπου δεν υπάρχουν ιδιωτικοί πάροχοι, δηλαδή όπου υπάρχει κρατικό μονοπώλιο, θεωρούνται ως δημόσιες υπηρεσίες. Δηλαδή η φυλακές, η αστυνομία και η πυροσβεστική είναι για την ώρα στο κρατικό μονοπώλιο. Αλλά οι βασικές δημόσιες υπηρεσίες, όπως νοσοκομεία, παιδικοί σταθμοί, τηλεπικοινωνίες, νερό, εκπαίδευση θα ανοίξουν στον ανταγωνισμό στο πλαίσιο της συμφωνίας με την TISA. Η μυστική συμφωνία ελεύθερων συναλλαγών μεταξύ της ΕΕ και των ΗΠΑ (ΤΤΙΡ) δίνει στις μεγάλες εταιρείες το ελέγχο πάνω στην πολιτική στο πλαίσιο της εργασίας, των τροφίμων και του περιβάλλοντος. Σήμερα αντιπρόσωποι της ΕΕ και των ΗΠΑ διαπραγματεύονται την μεγαλύτερη συμφωνία ελεύθερου εμπορίου στον κόσμο. Αυτό λέγεται διατλαντικές συναλλαγές και επενδύσεις εταιρικής σχέσης (ΤΤΙΡ) και επιτρέπουν στις εταιρείες να μπορούν να μηνύσουν κράτη, στα δικά τους μυστικά δικαστήρια, αν θεσπίσουν νόμους που θα είναι δυνατόν να θίξουν «πιθανά μελλοντικά κέρδη.» μετάφραση από την σελίδα του κινήματος ΑΤΑC TISA.no Νορβηγίας
This entry was posted in Επικαιρότητα.
https://bluebig.wordpress.com/2015/05/04/%CF%84%CE%B9-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CE%B7-tisa/

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>