«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ο Ελβετικός σουγιάς το απόλυτο πολυεργαλείο και η Νέα Τάξη.

ΕΛΒΕΤΙΚΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΣΟΥΓΙΑ
Ο Ελβετικός σουγιάς είναι ένα πολυεργαλείο έχει επάνω ένα κουταλάκι, ένα πιρούνι, ένα μαχαίρι, ένα ανοιχτήρι για κονσέρβες, ένα για να ανοίγεις μπουκάλια, Τρυπάνη και άλλα, όλα αυτά είναι με μια λέξη σουγιάς πολυεργαλείο!

Το αναφέρω για να σας δώσω να καταλάβετε το εγκληματικό πολυεργαλείο, που λέγεται Νέα τάξη.

Η Αμερική το ΔΝΤ ο ΟΗΕ ΝΑΤΟ, είναι ένα και το αυτό, με περιφερειακά εργαλεία τον ΟΑΣΕ την ευρωπαϊκή ένωση, την μαμά Αγγλία και οργανισμούς ανθρωπιστικούς με διάφορες ΜΚΟ!
Ο κρατικός και κατασταλτικός βραχίονας της Νέας Τάξης είναι η Αμερική όπου δεν πείθονται με εκβιαστικούς τρόπους διπλωματικούς επεμβαίνει στρατιωτικά με το ΝΑΤΟ με την δήθεν εντολή του ΟΗΕ αφού ελέγχεται πλήρως από την Νέα τάξη! Οργανωτής και σχεδιαστής είναι πάντα η Παγκόσμια Τράπεζα!
Η Παγκόσμια Τράπεζα για να τα χρηματοδοτήσει αυτά, χρειάζεται τεράστια ποσά, που τα βρίσκει ρουφώντας  το αίμα με το άλλο Εργαλείο το ΔΝΤ από όλα τα Έθνη!
Την αφορμή μου την έδωσε για αυτό το άρθρο η Δεσποινίδα Κέρι! Υπουργός εξωτερικών της Αμερικής παύλα Νέα Τάξη!
Με ειρωνικό και κρύα απάντηση σε ερώτηση αν μπορεί να επέμβει στο ΔΝΤ, είπε την αλήθεια, ότι το ΔΝΤ έχει διευθυντή!
Δεν είπε όπως θα έλεγε ο καθένας, τι δουλειά έχω εγώ με το ΔΝΤ απλά και διπλωματικά γύρισε την κουβέντα!
Γιατί η Δεσποινίδα Κέρι πώς να πει κάτι άλλο, αφού αυτό θέλει την αφαίμαξη της Ελλάδος, για να την έχει υπό τον έλεγχο και να το παίζει καλός, αλλά τονίζει ταυτόχρονα, αφού αυτός ελέγχει και είναι το ΔΝΤ, θα κάνετε τις μεταρρυθμίσεις όπως λέει το ΔΝΤ, Δηλαδή η Αμερική, Δηλαδή η Νέα τάξη πραγμάτων, παγκοσμιοποίηση, παγκόσμια κυβέρνηση δολοφόνων, αφού έχουν διακηρύξει με έργα και λόγια ότι τα τρία πέμπτα του πληθυσμού πρέπει να εξαλειφτούν!
Το πολυεργαλείο σουγιάς λειτουργεί άψογα, Αμερική στρατιωτικό εργαλείο, ΔΝΤ οικονομικό εργαλείο, υπό την επιβλέψει του ΟΗΕ!!!
Τα ίδια ανθρωπιστικά εργαλεία βοηθείας χρησιμοποίησαν σε όλες τις χώρες που ρούφηξαν και κατέστρεψαν, Μεξικό, Αργεντινή, Ινδονησία, Ελλάδα, Ισπανία, Πορτογαλία, Ιρλανδία και κράτη από την Αφρική!
  Όσα κράτη αμφισβήτησαν την δύναμη του ισχυροτέρου Αμερικής ΝΑΤΟ, ΟΗΕ, ΟΑΣΕ, δέχθηκαν τον πόλεμο.

ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΑΠΟ ΑΜΕΡΙΚΗΔείτε σχετικά στην φωτογραφία.

Και όσες χώρες αμφισβήτησαν το δολάριο  και τα ελεγχόμενα από το δολάριο νομίσματα  Ευρώ,  Στερλίνα και άλλα, δεχθήκαν τον οικονομικό πόλεμο!
Που έχει ως εξής, σου δανείζουμε με ένα πάτημα του κουμπιού ένα νούμερο άλφα και λέγετε δάνειο, εσύ δεν το αγγίζεις αν δεν κάνεις το πρόγραμμα που σου πασάρουν, που έχει σαν σκοπό όχι να πάρουν πίσω αυτά που υποτίθεται σε δάνεισαν αλλά να σου πάρουν τα πάντα, ορυκτό και φυσικό πλούτο, τις ζωές των πολιτών, τις περιουσίες των πολιτών και φυσικά με τα τεχνάσματα της υπέρ τοκογλυφίας δεν είχες ούτε εχεις καμία πιθανότητα να τους ξεχρεώσεις, αφού αυτό είναι το σχέδιο, να σε σκοτώσουν και να πάρουν την χώρα σου, όσο δέχεσαι να είσαι δούλος σε χρησιμοποιούν, άμα σε πιάσουν οι νοσταλγίες σου περί ελευθερίας, ανεξαρτησίας και δικαιωμάτων του ανθρώπου, σε αντικαταστούν με διάφορους περιφερόμενους αλλοδαπούς, δολοφόνους, επί το πλείστων μισθοφόρους! Εδώ μπροστά μου εχω έγραφα πως φαίνονται τι λένε οι παγκόσμιοι τραπεζίτες και τι εντολές δίνουν στο εργαλείο τους το ΔΝΤ, το οποίο τρέχει να εφαρμόσει!

ΔΝΤ Α

Αυτή είναι η μοίρα όλων όσων άφησαν ή ζήτησαν βοήθεια από το ΔΝΤ

Διαβάζω και βλέπω ότι έκαναν σε άλλες χώρες κανουν και στην Ελλάδα, απλά στην Ελλάδα είναι πολύ ποιο σκληροί διότι είναι το τελευταίο μετερίζι σωτηρίας της ανθρωπότητας, είναι λες και είναι όλες οι εντολές για όλες τις χώρες σε φωτοτυπίες πιστά αντίγραφα! Σε όλα τα έγραφα υπάρχει συγκεκριμένη ορολογία, φρασεολογία λέξεων και εντολών, να μην ξεσηκώνουν και να φαίνονται οι καλοί Σαμαρείτες, δεν λένε σκοτώστε τους, λένε βοηθήστε τους, βοηθήστε τους να πουλήσουν τις περιουσίες τους, βοηθήστε να πουλήσουν το νερό, το ρεύμα, τον ορυκτό πλούτο, βοηθήστε τους να καταργήσουν την σύνταξη και όλες τις κοινωνικές παροχές για να βελτιωθεί η οικονομία τους και να μπορούμε να τα εισπράξουμε! Πουθενά δεν λένε κακά λόγια, βοηθήστε τους. Το ΔΝΤ βοηθάει τις χώρες που του το ζητούν και όχι μόνο να διορθώσουν μέσα από διορθωτικές αλλαγές (θανάτου) τις  οικονομίες τους! πείτε μου μια χώρα που την έσωσαν, μια;;;

καταστροφη απο το ΔΝΤΔείτε πως σε σώνουν.

Αγαπητοί αναγνώστες εχω διαβάσει αυτές τις ημέρες 6-7 βιβλία έγκυρα και σοβαρά για αυτό το θέμα, εχω κάνει διασταυρώσεις με εκατοντάδες ιστοσελίδες, ελληνικές και ξένες, διαβάζοντας εκατοντάδες έγραφα, αυτά που αναφέρω παραπάνω είναι έτσι ακριβώς όπως τα περιγράφω, το να ανέβαζα και άλλα στοιχεία δεν νομίζω ότι θα βοηθούσε, αλλά θα σας σκότιζε χειρότερα. Είδη παρακάτω σας εχω αρκετό υλικό να δείτε και εσείς την αλήθεια.

Το θέμα που γενάτε πλέων για τους Έλληνες , είναι ότι οι πάντες γνώριζαν τι σημαίνει ΔΝΤ. Τώρα ποιος θα είναι αυτός που θα βάλει φυλακή όλα αυτά τα πολιτικά και προδοτικά λαμόγια που μας υποδούλωσαν;;;

Αρχής γενομένης από τον προδότη Σημίτη.

Ÿ ÀÁη½ ÀÁɸÅÀ¿ÅÁ³Ì šÎÃı £·¼¯Ä·Â º±Ä¬ Ä·½ ´¹¬Áºµ¹± Ä·Â ¿¼¹»¯±Â ĿŠõ µº´®»É÷ Ä¿Å Ÿ •š, Ä·½  ­¼ÀÄ· 14 ¦µ²Á¿Å±Á¯¿Å 2008.

Μετά αυτόν τον Καραμανλή που μας εγκατέλειψε ανημέρωτους για σφαγή, για να γλιτώσει το τομάρι του.

4-1-thumb-medium

Μετά τον βρομερό Παπανδρέου που πρόδωσε τον πατέρα του, το πατριωτικό κομμάτι του ΠΑΣΟΚ και την Ελλάδα.

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΛΟΟΥΝ Μετά τον προδότη Παπαδήμο.

παπαδημοσ λαγκαρτ

 Μετά τον αρχή ψεύτη και προδότη τον Σαμαρά.

ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΛΟΟΥΝ Και από ότι βλέπω την ίδια μοίρα θα έχει και ο Τσίπρας και όλο το σημερινό πολιτικό σκυλολόι..

ΟΙ ΠΕΝΤΕΟι Έλληνες το έπαιρναν το δηλητήριο με προσεκτικές δόσεις, ούτε να πεθαίνουν, ούτε να αντιδρούν και οι πολιτικοί προδοτες έκαναν εναλλάξ τις δουλειές τους! Οι πάντα γνωστοί σύμμαχοι μας και ιδιαίτερα οι Ευρωπαίοι αιώνες είχαν το μαλάκα εξιλαστήριο θύμα τον Έλληνα και για να σκοτώνετε στους πολέμους για αυτούς και να πληρώνουν τα σπασμένα και τα έξοδα του πολέμου!

Και σήμερα αυτήν την γραμμή εφαρμόζουν και δεν επιδέχονται αντιστηρίσεις, αφού γνωρίζουν ότι την Ελλάδα την κυβερνούν δωσίλογοι και νέα φιντάνια προδοτες. Κάνουν όμως καλά την δουλειά τους, αφού εκεί που δεν μπορούν αυτοί καταφεύγουν στους πατρόνες τους Αμερική, ΔΝΤ!

Και η κοροϊδία καλά κρατεί, ναι μεν αλλά, είσαι καλό παιδί θα κοιτάξουμε μην στραμπουλίξεις κανένα δάχτυλο, αλλά θα εφαρμόσεις το πρόγραμμα, (θανάτου που σου έχουμε δώσει)!!!

Πατριώτες ίσως για μια φορά ακόμα οι Ελληνες να γράψουν το υστερόγραφο της νίκης, λαός και στρατός, όχι αυτός ο στρατός, αλλά ο πατριωτικός που θα ξεπηδήσει και μέσα από το στράτευμα, αλλά και από τους απόστρατους όλων των σωμάτων!

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

………………………………………………………..

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΙΣΗΜΕΡΙΝΟΥ: “ΟΙ ΑΚΡΙΔΕΣ ΤΟΥ ΔΝΤ ΛΕΗΛΑΤΟΥΝ ΤΑ ΕΘΝΗ! ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΜΑΣ”!!!

ο πρόεδρος του Ισημερινού, Ραφαέλ Κορρέα

Χαρακτηριστικά ακρίδων έδωσε ο πρόεδρος του Ισημερινού, Ραφαέλ Κορρέα, σε συνέντευξή του η οποία να σημειώσουμε δεν έλαβε την πρέπουσα προσοχή από τα περισσότερα ΜΜΕ…
Μάλιστα δεν άφησε ασχολίαστη τη δράση του ΔΝΤ και στην Ελλάδα, έχοντας το παράδειγμα της δικής του χώρας, μιας χώρας που πλέον τρέχει με 4,3% ανάπτυξη, όταν ξεμπέρδεψε με τα χρέη που του φόρτωσε το διεθνές κεφάλαιο.

«Έδιναν μίζες σε πολιτικούς για να δανείζονται, ώστε να αγοράζουν οπλικά συστήματα. Έπειτα ερχόταν το ΔΝΤ για να ξεπλύνει αυτό το καθαρά ιδιωτικό χρέος»!

Στην σκιά της συνόδου ΕΕ με τις λατινοαμερικάνικες χώρες, ο πρόεδρος του Ισημερινού, Ραφαέλ Κορρέα, έδωσε συνέντευξη στο Euronews. Σε αυτή τη συνέντευξη έριξε ρουκέτες για την Ελλάδα και το ΔΝΤ, που όμως δεν μετέδωσε ουδείς!

Ο πρόεδρος Κορρέα που παρέλαβε μία χρεοκοπημένη και υποδουλωμένη χώρα από το ΔΝΤ και κατάφερε με το λαό στο πλευρό του να την φέρει στην κορυφή της ανάπτυξης με ρυθμό… 4,3%, δεν μάσησε τα λόγια του.

 Μα εσείς δεν ζούσατε πάνω από τις δυνατότητες σας;

«Εκπρόσωποι χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων – πριν την έλευση του ΔΝΤ – έμπαιναν στο υπουργείο οικονομικών με βαλίτσες και σακούλες γεμάτες με χρήμα. Μαύρο χρήμα για να δωροδοκήσουν υπουργούς, ώστε να δεχθούν δάνεια για αγορά π.χ. όπλων! Έτσι ακριβώς χτιζόταν το χρέος και βέβαια αυτό γινόταν με την απόλυτη συνεργασία των ΜΜΕ που έπαιρναν το μερτικό τους!
Έπειτα ερχόταν η «κρίση» και το ΔΝΤ ως σωτήρας για να την «αντιμετωπίσει»! Τί να αντιμετωπίσει; Το ΔΝΤ απλώς φρόντιζε για τη μεταφορά του δημόσιου και ιδιωτικού πλούτου πίσω στα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα. Στην ουσία ρευστοποιούσε τα δάνεια και αυτά πληρωνόντουσαν από ξεπούλημα των εθνικών πόρων, τη μείωση των μισθών και των συντάξεων σε επίπεδα εξαθλίωσης.

5Υ

Για την Ελλάδα:

«Δείτε για παράδειγμα τι κάνουν στην Ελλάδα. Ό,τι έκαναν σε εμάς. Ίδιες μεθόδους για να έλθει το ΔΝΤ στην χώρα (!!). Και βέβαια δεν εφαρμόζει καμία στρατηγική αντιμετώπισης της κρίσης, παρά ρευστοποίηση ενός ιδιωτικού χρέους που πληρώνεται από μειώσεις μισθών, επιδομάτων, μαζικές απολύσεις.

Και στο τέλος της ημέρας, οι πολίτες χωρίς να λάβουν τίποτα από τα δάνεια, αλυσοδένονται με διάφορα μνημόνια χρέους, για να ξεπλυθεί ένα ιδιωτικό χρέος! Η απόλυτη κυριαρχία των ισχυρών του χρήματος, πάνω στον άνθρωπο!

– Εσείς πώς τα καταφέρατε να έχετε τέτοιους ρυθμούς ανάπτυξης;

«Γνωρίζαμε οικονομικά, γνωρίζαμε ότι το κλειδί ήταν ο προστατευτισμός της παραγωγής και των θέσεων εργασίας. Δεν ακούσαμε τις σειρήνες που έλεγαν «ο καθένας για την πάρτη του»! Προστατεύσαμε, λοιπόν, την παραγωγή μας και τη δουλειά μας με ένα ισχυρό πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων, που απετέλεσε πόλο έλξης για ιδιώτες επενδυτές.

Ισχυρές επενδύσεις σε υποδομές, παιδεία, ενέργεια. Έτσι φτάσαμε στο 4,3% που είναι πολύ μεγαλύτερο από τον ευρωπαϊκό μέσον όρο.

Δηλώσεις που αποκαλύπτουν το δόλιο τρόπο δράσης οργανισμών, που στόχο έχουν να υποδουλώνουν ψυχές και συνειδήσεις, οργανισμοί που έχουν σκοπό να κρατάνε τους λαούς χαμηλά.

Και όλα αυτά με την πρόθυμη βοήθεια εγχώριων μέσων και κατεστημένων ελίτ…

defencenet.gr
…………………………………………………
Διαβάστε και επιπλέον πληροφορίες για τους διαχρονικούς δολοφόνους της Ελλάδος από τον πλέον κατάλληλο!
http://www.arxaiaithomi.gr/2012/06/08/fed-ezb-iwf-ben-bernanke-mario-draghi-c-lagarde-rothschilds-rockefellers/
…………………………………………………………
Αυτό πρέπει να γίνει πρώτα για να πεις όχι στο ΔΝΤ και στην Ευρώπη.
Εφαρμογη του αρθρου 48 του Συνταγματος. Την αναστολη δηλαδη και με τη βουλα της Δημοκρατιας.
Οπως εγραψα στο παραπεμφθεν αρθρο

Αρθρο 48 παραγραφος 1
Σε περιπτωση πολεμου,επιστρατευσης εξαιτιας εξωτερικων κινδυνων η ΑΜΕΣΗΣ ΑΠΕΙΛΗΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ,ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΚΔΗΛΩΘΕΙ ΕΝΟΠΛΟ ΚΙΝΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ,η Βουλη,με αποφαση της,που λαμβανεται υστερα απο προταση της Κυβερνησης,θετει σε εφαρμογη,σε ολοκληρη την Επικρατεια η τμημα της,ΤΟ ΝΟΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΛΙΟΡΚΙΑΣ,ΣΥΝΙΣΤΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΕΛΛΕΙ ΤΗΝ ΙΣΧΥ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ Η ΜΕΡΟΥΣ ΤΩΝ ΔΙΑΤΑΞΕΩΝ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ 5 παραγραφος 4,6,8,9,11,12 παραγραφοι 1 εως και 4,14,19,22 παραγραφος 3,23,96 παραγραφος 4 και 97.Ο Προεδρος της Δημοκρατιας δημοσιευει την αποφαση της Βουλης.
Με την αποφαση της Βουλης οριζεται η διαρκεια ισχυος των επιβαλλομενων μετρων,η οποια δε μπορει να υπερβει τις 15 μερες.
…………………………………………….
Να γιατί κάνει έτσι ο Ανάπηρος χιτλερικός Σοιπλε!

ΔΝΤ 2
Αυτή η σχεδόν «μεταμέλεια» του ΔΝΤ βεβαίως ίσως να έχει να κάνει με μία εσωτερική συμφωνία που είχε γίνει με τους Ευρωπαίους εχθρούς μας και όχι «εταίρους» μας, που σύμφωνα με κυρίως Αμερικανούς οικονομολόγους να βασιζόταν στο να κερδίσει απλά χρόνο η Γερμανία να ξεφορτωθεί τα τοξικό ομόλογα, να κερδίσει χρήματα από τους τόκους σε βάρος των ημιθανών Ελλήνων φορολογουμένων και στη συνέχεια να αφήσει την Ελλάδα να οδηγηθεί στον μοιραίο δρόμο της αναδιάρθρωσης του χρέους της.
Όμως η Γερμανία αθέτησε την υπόσχεσή της, εισπράττει πολλά, κερδίζει χωρίς μία «τουφεκιά» μία χώρα που πάντοτε εποφθαλμιούσε μαζί με τον πλούτο της και βέβαια έχει τους ανθρώπους της στη χώρα αυτή για το καταφέρει, χωρίς τον παραμικρό κόπο..
………………………………………………….
ΕΡΕΥΝΑ ΣΟΚ: ΟΛΑ τα δάνεια της Ελλάδας από το 1821 ως το 2011 – Τι πληρώσαμε και σε ποιους!

Σιγὰ ποὺ θὰ μᾶς ἄφηναν νὰ ἀπελευθερωθοῦμε!
Σιγὰ ποὺ θὰ ἐπέτρεπαν στὴν Ἑλλάδα νὰ πατήσῃ στὰ πόδια της!
Σιγὰ νὰ μὴν μᾶς ἔδιδαν ἄδεια ἐπιβιώσεως…
Ὁ Ἕλλην, γιὰ τοὺς κρατοῦντες, εἶναι …εἶδος πρὸς φίμωσιν!
Ὅταν εἶναι ἐλεύθερος μεγαλουργεῖ!
Ὅταν δὲν εἶναι, μὲ ἕνα καροτάκι γιὰ τὴν ἐπιβίωσίν του, ἁπλῶς ὑπάρχει…
Φιλονόη.
http://nikos13galanis.typepad.com/blog/2013/05/%E1%BD%85%CE%BB%CE%B1-%CF%84%E1%BD%B0-%CE%B4%CE%AC%CE%BD%CE%B5%CE%B9%CE%B1-%CF%84%E1%BF%86%CF%82-%E1%BC%91%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%BF%CF%82-%E1%BC%80%CF%80%E1%BD%B8-%CF%84%E1%BD%B8-1821.html
………………………………………………….
Η πονεμένη (για τους άλλους) ιστορία του ΔΝΤ

Οι οικονομολόγοι του Σικάγο επέβαλαν την λογική τους στο ΔΝΤ εις βάρος της κεϋνσιανής προσέγγισης κατά την δεκαετία του ’70, όταν αισθάνθηκαν «δικαιωμένοι» από την εκτίναξη των ελλειμμάτων σε πολλές χώρες. Αλλά όταν οι θεωρίες τους δοκιμάστηκαν στην πράξη, με την επιβολή προγραμμάτων του ΔΝΤ σε χώρες του Τρίτου Κόσμου, το αποτέλεσμα ήταν το χάος και η κοινωνική αποσταθεροποίηση. Πολλοί τους κατηγόρησαν ότι χρησιμοποίησαν τις χώρες που προσέφυγαν στο ΔΝΤ ως οικονομικά πειραματόζωα, ενώ άλλοι θεωρούν ότι τα μέτρα που προωθεί το ΔΝΤ υπηρετούν τα συμφέροντα των παγκοσμιοποιημένων πολυεθνικών. Επίσης το ταμείο έχει κατηγορηθεί για απέχθεια στην εργατική νομοθεσία και στα κοινωνικά δικαιώματα.

888

Το ΔΝΤ επιβάλλει την πολιτική του δίνοντας την βοήθεια σε δόσεις, που δίδονται υπό προϋποθέσεις και με την προηγούμενη εκπλήρωση συγκεκριμένων στόχων. Τα προγράμματα λιτότητας που επιβάλλει, πιέζοντας για αυξήσεις φόρων, μείωση εισοδημάτων, συρρίκνωση του κοινωνικού κράτους και κατάργηση των συλλογικών συμβάσεων, έχουν οδηγήσει χώρες όπως η Αργεντινή και το Μεξικό.

Χαρακτηριστικό των διαφόρων ιδεοληψιών είναι ότι δεν επηρεάζονται από τα πραγματικά δεδομένα ούτε διδάσκονται από την αποτυχία της πολιτικής που ασκείται εν ονόματί τους. Η οικτρή αποτυχία της πολιτικής του ΔΝΤ στην Ελλάδα θα έπρεπε να έχει προβληματίσει τους ιθύνοντες. Αλλά, αντιθέτως, αυτοί εμμένουν στις θέσεις τους, ίσως γιατί η παραδοχή της αποτυχίας θα οδηγούσε σε αναθεώρηση του κυρίαρχου οικονομικού δόγματος, καθόλου ευπρόσδεκτη για το διεθνές χρηματοπιστωτικό κατεστημένο.
Η συνέχεια στον σύνδεσμο
http://diktioellada.blogspot.gr/2015/06/blog-post_60.html
………………………….

ΓΙΑ ΑΡΘΡΟ ΓΗ ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ

Αμερικάνικες τράπεζες: Ολα οσα δεν ξέρεις
Το παρακάτω άρθρο ειναι ιδιαίτερα αποκαλυπτιικό και ενδιαφέρον γιατί μας αφορά όλους.
Αν νομίζετε οτι αφορά κάποιον άλλο λαό, κάπου μακριά απο εδώ μάλλον κάνετε λάθος όπως αποκαλύπτουν τα στοιχεία που παραθέτονται εδω αναλυτικά και τα βιντεο στο τέλος του άρθρου. Η ΖΩΗ ΜΑΣ ΙΣΩΣ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΤΡΕΛΟΥΣ ΠΟΥ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΣΟΦΟΙ…που με τον ιδιο τρόπο της καταχρέωσης και εξ αυτού υποδούλωσης, όπως θα δουμε βήμα – βήμα να συνέβη στην Αμερική, συνέβη και στην Ελλάδα απο την πρώτη στιγμή της “απελευθέρωσης” μας.
Η συνέχεια στον σύνδεσμο
http://kataggelies.com/kataggelies/?page_id=367
………………………………………………….
Διαβάστε και εδώ αυτό που γίνεται σήμερα και έγινε και παλιότερα!
ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΓΡΑΦΕ Η Ο.Ε.Α. ΤΟ 2010!!!!! :

ΜΕΤΑ ΤΙΣ 15 ΜΑΙΟΥ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ, ΔΙΟΤΙ ΤΟ «ΔΝΤ» ΚΑΙ Η «ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ» ΘΑ ΑΠΟΣΤΕΙΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΚΑΤΟΧΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΛΥΣΟΥΝ, ΘΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΑΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ, ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ «ΚΥΠ/ΕΥΠ», ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΝΕΠΙΣΗΜΗΣ ΑΙΧΜΑΛΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΟΛΙΚΟΥ ΑΦΟΠΛΙΣΜΟΥ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΗ Η ΑΜΥΝΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΗΣ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ» ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ 450.000 ΕΝΟΠΛΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ ΨΕΥΔΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΕΞΑΠΟΛΥΘΟΥΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
http://ellhnkaichaos.blogspot.gr/2010/04/blog-post_26.html
ΤΑ ΕΓΡΑΦΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΑ ΦΩΝΑΖΕ ΠΡΙΝ ΕΡΘΕΙ ΚΑΝ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ!!!
ΚΑΙ ΕΝΩ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΩΣ ΑΝΩ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΕΣ ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ , ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΠΑΔΑΡΙΟ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΙΛΑΡΕΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΓΓΙΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ!!

ΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΓΓΙΞΕΙ ΑΦΟΥ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΠΟΥ ΜΑΣΤΟΥΡΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟΚΟΙΜΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΣΕ ΔΙΑΡΚΗ ΑΦΑΣΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΙΛΙΕΤΗΡΙΔΕΣ!!!
Η συνέχεια στον σύνδεσμο.
http://driidisandromedios.blogspot.gr/2013/11/blog-post.html
…………………………………………….
Εδώ θα βρείτε όσα άρθρα θέλετε να έχετε από διαφορετικές πηγές επαλήθευση!
https://duckduckgo.com/?q=%CE%A0%CE%BF%CF%83%CE%B1+%CE%B5%CE%B8%CE%BD%CE%B7+%CE%B5%CF%87%CE%B5%CE%B9+%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CF%83%CF%84%CF%81%CE%B5%CF%88%CE%B7+%CF%84%CE%BF+%CE%94%CE%9D%CE%A4%3B
To DNT Στην Αργεντινή βίντεο
https://www.youtube.com/watch?v=xK84WQQcclA
……………………………………………….

ΚΑΓΚΑΡΤ ΜΠΑΡΟΖΩ ΝΤΡΑΓΗ

Το Ιερατείο του ΔΝΤ και τα αδιόρθωτα…
Έχουμε κυριολεκτικά πήξει από «μετά Χριστόν προφήτες». Μέχρι και το ΔΝΤ εμφανίστηκε μετανοημένο για τα «λάθη» που έκανε. Δείτε τι είπε ο εκπρόσωπος του ΔΝΤ στην Ουάσιγκτον Τζέρι Ράις. Ένα από τα μεγαλύτερα λάθη του ΔΝΤ ήταν ο δημοσιονομικός πολλαπλασιαστής του, που φαίνεται ότι κόστισε -από κοινού με άλλα προβλήματα που εντοπίστηκαν στο ελληνικό πρόγραμμα- δισ. ευρώ στον ελληνικό λαό. Σε ερώτηση της «Ημερησίας» (1/2/2013), για το λάθος που παραδέχθηκε αρχικά ο επικεφαλής των οικονομολόγων Ολιβιέ Μπλαντσάρ και στη συνέχεια η γενική διευθύντρια Κριστίν Λαγκάρντ, ο εκπρόσωπος Τζέρι Ράις, δήλωσε: «Έχετε δίκιο. Και ο Ολιβιέ και η Κριστίν Λαγκάρντ μίλησαν εκτενώς γι’ αυτό το θέμα. Εάν γυρίσουμε πίσω στο 2010, αν μπορέσουμε να θυμηθούμε όλοι, και νομίζω ότι είναι δίκαιο να το πω, όλοι ήταν αρκετά αισιόδοξοι σε ό,τι αφορά τις προβλέψεις για την ανάκαμψη της Ελλάδας. Εξηγήθηκε, νομίζω και στις συνεντεύξεις της προηγούμενης βδομάδας.
Η συνέχεια στον σύνδεσμο
http://dimitriskazakis.blogspot.gr/2013/02/blog-post_11.html
…………………………………………..
ΣΚΛΗΡΟ ΠΟΚΕΡ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΑΒΟΛΟΥΣ

ΤΑ ΞΕΡΑΤΑ ΤΟΥ ΣΙΟΝΗΣΜΟΥ

Επισημενοντας οτι οι αναφορες μας στις ΗΠΑ και Γερμανια δεν επικεντρωνονται στους απλους πολιτες οι οποι βιωνουν επισης σαν εξιλαστηρια θυματα την διαμαχη οπως ακριβως εμεις. Εμεις θεωρουμε οτι τα σημαντικοτερα οπλα της ΗΠΑ ειναι οι ασσοι δεν ειναι απο τα παρακατω βασικα εργαλεια του Bretton Woodw. Δηλαδη απο Τον Παγκοσμιο Οργανισμο Εμποριου,εναντιον του οπιου εχουν υπαρξει παρα πολλες διαμαρτυριες και εξεγερσεις. Την παγκοσμια Τραπεζα η οποια λειτουργει επιτελικα, στο σκοτεινο παρασκηνιο καλυτερα . Το Διεθνες Νομισματικο Ταμειο, το οποιο ειναι ουσιαστικα το εκτελεστικο οργανο της Παγκοσμιας Τραπεζας ,οι μισθοφοποι του ΔΝΤ και της Παγκοσμιας Τραπεζας ,μπορουσαν να εφαρμοσουν ευκολα τα προγραμματα τους στις αναπτυσσομενες οικονομιες επειδη ,αφενος μεν οι Πολιτες ηταν χαμηλου μορφωτικου επιπεδου οποτε δεν ειχαν τη δυνατοτητα να κατανοησουν αυτα τα γενομενα, και να αντιδρασουν δυναμικα, ενω ηταν συνηθησμενη στην ανεχεια, αφετερου δε οι πολιτικες ηγεσιες τους 9 Δικτατοριες ) ηταν εντελως διεφθαρμενες οποτε εξαγοραζονταν χωρις κανενα προβλημα. Για παραδειγμα η παρακατω αναφορα στην Ινδονησια. Περιπου καθε τριτο δολαριο το οποιο εδινε η Πανγκοσμια Τραπεζα στο καθεστως του Σοθχαρτο για ενα χρονικο διαστημα που υπεραινει τα 30 χρονια, δνλαδη απο το μεσον της δεκαετιας του 60 εως το μεσον της δεκαετιας του 90 οδηγουναπε ευθειας στους ιδιωτικους λογαριασμους των ανθρωπων της κυβερνησης ενα ποσον που υπολογιζεται στα 10 σις δολ. , απο τα 30 δις του δανειου που εδωσε η Παγκοσμια Τραπεζα στην Ινδονησια. Αντιθετα τωρα , στις οικονομιες που αναπτυσσονταν υιοθετωντας συνηθως δημοκρατικα Πολιτευματα ( ποσο μαλλον στις ανεπτυγμενες οικονομιες), η εφερμογη των προγραμματων του ΔΝΤ απιτουσε αυξημενες γνωσεις Πολιτικης, καθως επισης εξερετικα ιδικες μεθοδους .
Η συνέχεια στον σύνδεσμο
http://kollinos.blogspot.gr/2012/02/blog-post_23.html
…………………………………..

COLDM  SAGHS

Οι αρχιερείς της δύναμης (γ)

Όπως έχουμε αναφέρει στα δύο πρώτα μέρη της ανάλυσης μας, όταν το ΔΝΤ προτείνει την επέμβαση του σε μία χώρα, θέλοντας δήθεν να τη βοηθήσει να ανταπεξέλθει με τα προβλήματα της, προσφέροντας δάνεια υπό όρους, πρέπει να είναι κανείς πολύ προσεκτικός – κάτι που έχει αποδειχθεί από την ασιατική κρίση (1997), όπου το «Ταμείο» εκμεταλλεύθηκε τις οικονομικές αδυναμίες των χωρών που εισέβαλλε, για να τις λεηλατήσει.
Η επέμβαση του ΔΝΤ στις συγκεκριμένες χώρες παρομοιάστηκε με ένα συμβάν του τύπου «μαύρος κύκνος» – με ένα απρόβλεπτο γεγονός δηλαδή, το οποίο αλλάζει σημαντικά τις οικονομικές εξελίξεις. Αρκετοί όμως αναρωτιούνται εάν επρόκειτο πράγματι για κάτι τέτοιο, ή εάν ήταν μία προσεκτικά προσχεδιασμένη οικονομική επίθεση σε μία περιοχή, η οποία αναπτυσσόταν με γρήγορο ρυθμό – ένεκα του οποίου ορισμένες από αυτές τις χώρες είχαν ονομασθεί «τίγρεις».
Ας μην ξεχνάμε ότι, το 60% του παγκόσμιου πληθυσμού ζει στην Ασία, η έκταση της οποίας υπολογίζεται στο 30% του πλανήτη – ενώ είναι πλούσια σε πλουτοπαραγωγικές πηγές, τις οποίες «εποφθαλμιούν» οι μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες. Η «σύνθεση» αυτή αποτελεί συνήθως έναν μαγικό πόλο έλξης των κερδοσκόπων, των πάσης φύσεως μισθοφόρων, των τραπεζών, των οικονομικών συμβούλων, των μεγάλων επιχειρήσεων, καθώς επίσης των διεθνών οργανισμών.
Για να αποφευχθούν ανάλογες «επεμβάσεις» στο μέλλον, η Ιαπωνία είχε προτείνει το 2001 τη δημιουργία ενός επενδυτικού κεφαλαίου (fund), στο οποίο θα συμμετείχαν όλες οι ασιατικές χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Τουρκίας και της Ρωσίας – έτσι ώστε να ανεξαρτητοποιηθεί η περιοχή από το ΔΝΤ και το δολάριο.
Εν τούτοις, οι μαζικές πιέσεις που ασκήθηκαν από τις Η.Π.Α. στην Ιαπωνία (λόγω των εύλογων φόβων της υπερδύναμης όσον αφορά την ηγεμονική θέση της χώρας και του δολαρίου στον πλανήτη), είχαν σαν αποτέλεσμα να σταματήσει η συγκεκριμένη πρωτοβουλία – η οποία όμως ξεκίνησε στη Νότια Αμερική, όπως θα αναλύσουμε στο επόμενο κείμενο μας.
Συνεχίστε στη 2η σελίδα (…)
http://www.analyst.gr/2014/03/08/6858/
………………………………………..
Η ΙΡΛΑΝΔΙΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΣΩΣΤΑ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΑΛΛΑ… ΑΠΟΤΥΓΧΑΝΕΙ(ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ)
[Ποιος φταίει μετά; Η χώρα ή το ΔΝΤ που ΣΚΟΠΙΜΑ καταστρέφει κράτη και πολίτες για χάρη τραπεζών και πολυεθνικών]
Η Ιρλανδία εφαρμόζει σωστά το πρόγραμμα των μεταρρυθμίσεων που έχουν συμφωνηθεί, αλλά η οικονομική ανάπτυξη για το υπόλοιπο του έτους και το 2013 θα παραμείνει αδύναμη, είπαν την Πέμπτη οι διεθνείς δανειστές της χώρας στην έκθεση προόδου που δημοσιοποιήθηκε. Η Ιρλανδία πέρασε με επιτυχία τον τελευταίο έλεγχο της ΕΕ, του ΔΝΤ και της ΕΚΤ, όπως αναμενόταν, ωστόσο τα οικονομικά στοιχεία δείχνουν ότι η οικονομία συρρικνώθηκε αναπάντεχα κατά 1,1% το α’ τρίμηνο του έτους μετά την μεγαλύτερη του αναμενόμενου ανάπτυξη που σημείωσε πέρυσι.
http://gapiseta.blogspot.gr/2012/07/blog-post_5320.html
……………………………………………………..
Σε αυτόν τον σύνδεσμο επιπλέον πληροφορίες.
http://gapiseta.blogspot.gr/2012/07/blog-post_5320.html

Το άρθρο και την επιμέλεια των πληροφοριών έκανε ο ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>