«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Εδώ οι τρομοκράτες, εκεί οι τρομοκράτες, στο Ιράκ οι τρομοκράτες, στην Λιβύη οι τρομοκράτες, Στο Αφγανιστάν οι τρομοκράτες, στην Συρία οι τρομοκράτες, Στο Πακιστάν οι τρομοκράτες!

ΟΧΙ ΟΧΙ
Έλληνες και Ελληνίδες οι παρακάτω διεθνείς δολοφόνοι έχουν τώρα βαλθεί να διαμελίσουν μια χώρα αθώα με τους αθώους πολίτες της που τους έσπειραν την φρίκη με φυτευτούς μισθοφόρους τρομοκράτες, δήθεν αντιπολίτευση!

Τώρα θέλουν όλοι από ένα κομμάτι στην Συρία!

Όταν τελειώσουν, πόσο δύσκολο το έχουν να μας κάνουν και εμάς το ίδιο;;;

Είδη το γυροφέρνουν, οι τρομοκράτες έτρωγαν και κατούραγαν στο κολονάκι, στην Λέρο, στην Σάμο, στην Αθήνα, πέρασαν από όλα τα κράτη, αλλά την Ελλάδα δείχνουν!

Αν η Ελλάδα σήμερα όχι αύριο δεν βρει ένα στρατηγό παλικάρι, πατριώτη να τους κλείσει όλους φυλακή τους προδότες και να κλείσει τα σύνορα, η Ελλάδα θα πάθει ότι και η Συρία και χειρότερα!

Αν αγαπάμε τα παιδιά μας, τα εγγόνια μας και όχι την ζωή μας, να πάμε όλοι μαζί στα στρατόπεδα και να κάτσουμε απ έξω να τους πούμε ζητάμε βοήθεια από αυτούς που λέει το σύνταγμα ότι θα μας προστατέψουν.
Πόσο μαλάκες μπορεί να είμαστε σε όλη την ανθρωπότητα ώστε να μην βλέπουμε ποιοι είναι οι αληθινοί τρομοκράτες;
Ο Ομπάμα την ίδια ώρα που μίλαγε με τον Ερτονγάν για το δικαίωμα του να προστατέψει τα σύνορα της η Τουρκία, στο Αιγαίο η Τουρκία παραβίαζε τα σύνορα της Ελλάδος!

Ο Ομπάμα ούτε άκουσε, ούτε ξέρει τίποτα για τις Τούρκικες παραβιάσεις και τα Ελληνικά δικαιώματα! Το Ίδιο και οι Ευρωπαίοι!

Το ίδιο και η πολιτισμένη διεθνείς κοινωνία! Το ίδιο και ο προστάτης των λαών ο ΟΗΕ! Το ίδιο και οι δικοί μας 300 πολιτικοί προδότες!
Γιατί οι λαοί και όσο μας αφορά οι Έλληνες κάνουν δουλικά την πάπια μαζί και ο υπερήφανος στρατός;
Όλα τα εγκληματικά καθάρματα παρακάτω πάνε και θα πάνε και άλλοι σε μια χώρα να την διαλύσουν, χωρίς να την ρωτήσουν αν θέλει να την προστατέψουν, αφού έχει ζητήσει επίσημα βοήθεια από την Ρωσία !
Βαρέθηκα να γράφω τα ίδια και τα ίδια, από το 1100 μας έσφαζαν οι Χριστιανοί μέχρι το 1400, μετά το 1400 Οι χριστιανοί με τους Τούρκους με την βοήθεια των φίλων μας συμμάχων, μετά το 1400 ανέλαβαν οι Τούρκοι με τις ευλογίες της Εκκλησίας και των προεστών και προυχόντων η Ελλάδα είναι σκλαβωμένη, 400 χρόνια με τις ευλογίες των συμμάχων! Και μετά από το 1830 είναι σκλαβωμένη στους συμμάχους της!

Γιατί τόσο διαχρονικό μίσος για αυτόν τον υπέροχο λαό;;;

Μέχρι πότε θα πληρώνουμε τους Δήμιούς μας,  να μας βασανίζουν, να μας σκοτώνουν, να μας πουλάνε;;;;

 

 

 

 

………………………………………………….

Μπαράζ τουρκικών παραβιάσεων στον ελληνικό εναέριο χώρο
Μεταξύ Λέσβου και Χίου – Αναγνωρίστηκαν και αναχαιτίστηκαν

Σύμφωνα με το ΓΕΕΘΑ, σχηματισμός έξι τουρκικών μαχητικών αεροσκαφών F-16, εισήλθε στις 15:01 στο FIR Αθηνών μεταξύ Λέσβου και Χίου.

Ο σχηματισμός αυτός, αφού διασπάστηκε σε τέσσερα και δύο αεροσκάφη αντίστοιχα, πραγματοποίησε υπερπτήσεις ως εξής: στις 15:25 υπέρπτηση τεσσάρων αεροσκαφών πάνω από τους Φούρνους (Ικαρίας) στα 4.000 πόδια, στις 15:27 υπέρπτηση αεροσκαφών πάνω από τις νησίδες Μακρονήσι και Ανθρωποφάγοι του νησιωτικού συμπλέγματος Φούρνων, στα 8.500 πόδια και 8.200 πόδια αντίστοιχα και στις 15:29 πάνω από το Αγαθονήσι στα 8.100 πόδια.
Ακολούθως, τα τουρκικά μαχητικά εξήλθαν του FIR Αθηνών, τα τέσσερα αεροσκάφη στις 15:28 και τα άλλα δύο στις 15:30 αντίστοιχα, νοτίως της Σάμου.

Το σύνολο των τουρκικών αεροσκαφών αναγνωρίστηκε και αναχαιτίστηκε, σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες και κατά πάγια πρακτική.

Ομπάμα: «Η Τουρκία έχει δικαίωμα να υπερασπίζεται τον εαυτό της»
Συνάντηση με τον τούρκο ομόλογό του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν είχε στο Παρίσι ο αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα, ο οποίος δήλωσε ότι «οι Ηνωμένες Πολιτείες υποστηρίζουν το δικαίωμα της Τουρκίας να υπερασπιστεί τον εαυτό της και τον εναέριο χώρο της».

«Συζητήσαμε πώς η Τουρκία και η Ρωσία μπορούν να δουλέψουν από κοινού για να αποκλιμακώσουν τις εντάσεις» και να βρουν έναν διπλωματικό τρόπο για να επιλύσουν το ζήτημα, είπε ο Μπαράκ Ομπάμα, αναφερόμενος στην κατάρριψη ρωσικού πολεμικού αεροπλάνου από τουρκικά μαχητικά κατά μήκος της συριακής μεθορίου την περασμένη εβδομάδα.

«Όπως έχω πει στον κ. Ερντογάν, έχουμε έναν κοινό εχθρό και αυτός είναι το Ισλαμικό Κράτος και θέλω να είμαι σίγουρος ότι θα επικεντρωθούμε στην απειλή αυτή», πρόσθεσε ο πρόεδρος των ΗΠΑ

Βρετανία: Την Τετάρτη ψηφοφορία στη Βουλή των Κοινοτήτων για αεροπορικές επιθέσεις στη Συρία
Νωρίτερα, ο Βρετανός υπουργός Εξωτερικών Φίλιπ Χάμοντ, μετά την συνάντηση του με τον Γερμανό ομόλογο του Φρανκ-Βάλτερ Στάινμαϊερ, εξέφρασε στους δημοσιογράφους τη βεβαιότητα πως η βρετανική κυβέρνηση θα εξασφαλίσει την κοινοβουλευτική εντολή για την έναρξη αεροπορικών επιδρομών ενάντια στους τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους στη Συρία.
…………………………………………….
Ο Γερμανός ΥΠΕΞ τόνισε ότι για την Συρία δεν αρκούν μόνο οι στρατιωτικές επιχειρήσεις, αλλά χρειάζεται και μια πολιτική ειρηνευτική διαδικασία.
Εντολή για συμμετοχή στις επιχειρήσεις κατά του Ισλαμικού Κράτους αρχικά για ένα έτος θα λάβουν οι γερμανικές ένοπλες δυνάμεις, ενώ ο υπουργός Εξωτερικών Φρανκ-Βάλτερ Στάινμαϊερ προειδοποιεί για εγχείρημα το οποίο απαιτεί «μεγάλη επιμονή». Για επιχειρήσεις που θα διαρκέσουν τουλάχιστον μια δεκαετία κάνει λόγο ο πρόεδρος του συνδικάτου των γερμανικών ενόπλων δυνάμεων.
…………………………………………………..
‘Η Γαλλία σε πόλεμο’: Δεύτερος βομβαρδισμός γαλλικών αεροσκαφών στη Συρία
Η Γαλλία διεξήγαγε για δεύτερη συνεχόμενη νύχτα αεροπορικές επιθέσεις στην πόλη Ρακά της Συρίας πλήττοντας, όπως ισχυρίζονται οι γαλλικές αρχές στόχους του Ισλαμικού Κράτους στα νότια της πόλης. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες επέστη την επίθεση των πολεμικών αεροσκαφών της Γαλλίας σε επτά συντονισμένες επιθέσεις με τους περισσότερους βομβαρδισμούς στο νότο.
Ένα κέντρο επιχειρήσεων και ένα στρατόπεδο εκπαίδευσης καταστράφηκαν στη Ρακά, όπως ανακοινώνει το υπουργείο Άμυνας της Γαλλίας. Η αεροπορική επίθεση πραγματοποιήθηκε στις 2.30 τη νύχτα και αποτελούνταν από δέκα αεροσκάφη Rafale και Mirage 2000, τα οποία και απογειώθηκαν από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και την Ιορδανία. Κατά τη διάρκεια της επίθεσης εκτοξεύτηκαν 16 βόμβες, με το σύνολο της αποστολής να προσιδιάζει σε εκείνο της πρώτης επίθεσης.

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ
Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>