«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Προς ηλίθιους που Μένουνε στην Ευρώπη για δούλοι!

ΤΟ ΤΡΕΝΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ

Το  νέο μνημόνιο ΙΙΙ Υπεγράφη  , τα »ευεργετήματα» του οποίου  θα  είναι και θα αφορούν ειδικά και μόνον εσάς τους ετοιμοθάνατους Έλληνες Ευρωπαίους,  που θα είναι τα παρακάτω:

Μείωση μισθών και συντάξεων άμεσα κατά 20% τουλάχιστον, και 5% κατ” έτος μέχρι το 2025. Κατώτατος μισθός στα 280 ευρώ.

Αύξηση του ΦΠΑ στα αγαθά διατροφής και πρώτης ανάγκης στο 25%. Κατάργηση κάθε είδους πρόωρης σύνταξης καθώς και του ΕΚΑΣ. Αύξηση ορίου συνταξιοδότησης για όλους στα 67 χρόνια. Σύνταξη που θα είναι ένα επαίσχυντο επίδομα και αν θέλουν! Θα σου κανουν κρατήσεις για σύνταξη, αλλά όχι για να παίρνεις εσύ, αλλά για να τα δίνουν κατά απαίτηση στους νταβατζήδες!

 

 

 

Φόρος εισοδήματος από το πρώτο ευρώ, ενιαίος στο 40% για όλα τα εισοδήματα μέχρι 30.000 ευρώ, και σταδιακή μείωση για μεγαλύτερα εισοδήματα.

Ποινικοποίηση των χρεών προς το Δημόσιο από το όριο των 1500 ευρώ και πάνω.

Επαναφορά του ΕΝΦΙΑ και ενσωμάτωσή του και πάλι στους λογαριασμούς της ΔΕΗ.

Κατάργηση προστασίας οποιασδήποτε μορφής για οποιαδήποτε περιουσία.

Απαλλαγή και προστασία όλων των ντόπιων προδοτών τσιράκια των νταβατζήδων!

Πουλιόνται τα πάντα με τον ένα η τον άλλο καμουφλαρισμένο τρόπο και οι Ελληνες θα αντικατασταθούν από μαύρα μεροκάματα των δούλων λαθροδολοφόνων για να έρθουν επενδύσεις!

Εμείς οι υπόλοιποι ας μείνουμε εκτός Ευρώπης, εκτός ευρώ, και ας (ξανα)χρεοκοπήσουμε!

Εσείς μπορείτε να »μένετε Ευρώπη» ..κι εμείς μπορούμε να »μένουμε μαλάκες» ατενίζοντας το μέγεθος της ηλιθιότητάς σας!

Κρίμα…..Κρίμα που λεγόμαστε και “μεις, και “σεις, Έλληνες!

Κρίμα που ένα μεγάλο ποσοστό πραγματικών ανθρώπων -που αυξάνει συνεχώς- αγωνίζεται να σας βγάλει απ” το τέλμα της ζωώδου σας ύπαρξης.

Δεν το αξίζετε.

Το επιβάλλει όμως η Διακήρυξη για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα,..αλλά και η Οικουμενική Διακήρυξη των Δικαιωμάτων των Ζώων.

Η μία σας αφορά τυπικά, και η άλλη ουσιαστικά!

Κατά τα άλλα επιθυμούμε υγεία να έχετε,..να δουλεύετε στο σκλαβοπάζαρο »η Ευρώπη» κατά την επιθυμία σας.

Χαιρετισμούς στ” αφεντικά σας, και κάντε και μία κωλοτούμπα εκ μέρους μας.

Ζώα! Ε, ζώα. Με συμπάθεια, όπως αρμόζει για όλα τα πλάσματα της γης, Οι υπόλοιποι Έλληνες!..

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

 Έχω πάρει Αποσπάσματα από

pitsirikidotnet.gr
http://papaioannou-giannis.net/

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>