«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

H ψυχή εάλω ….

ΚΑΝΤΡΟ ΨΙΛΟ

Ποτάμι έτρεχε το ιωνικό αίμα το 1922 στην μικρασιατική καταστροφή όπως και το 1946, στην κατάρα του εμφυλίου, το αδελφικό αίμα αλλά, όπως φαίνεται, όχι αρκετό ώστε το 1974 να έχουμε μάθει σαν λαός από τα λάθη μας και να κάνουμε σωστές επιλογές.

 

 

 

 

Από την εποχή του τραγικού βασιλιά Κωνσταντίνου Παλαιολόγου πρώτα υποτάξαμε την εθνική μας ψυχή στα εθνικά πάθη και μετά «αφήσαμε» τον Οθωμανό μακελλάρη να αλώσει την Πόλη. Μίζεροι και θλιβεροί ήμασταν πάντα όταν προσπαθούσαμε να εξηγήσουμε τα ανεξήγητα της μοίρας και των αιώνιων καημών μας με μιξοκλάματα και παρηγοριές του τύπου «πάλι με χρόνους και καιρούς, πάλι δικά μας θα ‘ναι». Σκλαβώσαμε τη ψυχής μας αναλώνοντάς την στις εντάσεις των εσωτερικών ερίδων, στις αδελφομαχίες και στο εθνικό μίσος και πρώτοι εμείς ήμασταν αυτοί που, μαζί με τον τάφο της πατρίδος, σκάψαμε τα δικά μας μνήματα. Έλληνες προύχοντες ήταν εκείνοι που αρνήθηκαν στον Κωνσταντίνο Παλαιολόγο κάθε βοήθεια για την οργάνωση ενός αξιόμαχου στρατεύματος, επειδή πίστευαν ότι η Ελληνική αυτοκρατορία θα σωθεί στο τζάμπα, από την παπική Δύση. Ο Έλληνας συμβιβαζόταν πάντα με την ιδέα των «τζάμπα» λύσεων, «μέχρι να περάσει η μπόρα» μ’ αποτέλεσμα, να θρηνεί στο τέλος χαμένες πατρίδες και εθνικές καταστροφές.

Στα πέτρινα χρόνια που ζούμε τώρα στον τόπο μας, η ιστορία της «Πόλης» και του «μαρμαρωμένου βασιλιά» επαναλαμβάνεται. Η χώρα είναι χρεωκοπημένη και έρμαιο των ορέξεων των δανειστών της. Πειθήνια πιόνια των δυνάμεων κατοχής συγκροτούν την εκάστοτε κυβέρνηση της χώρας πάντα βέβαια σύμφωνα με τα αποτελέσματα «στημένων» εκλογών. Δεν υπάρχει πια εθνική κυριαρχία, δημοκρατία, δημόσια διοίκηση, θεσμοί, εθνικό δίκαιο, γραμμή παραγωγής και αγορά στο, σημερινά, διαλυμένο Ελληνικό κράτος. Οι Γερμανοί, αφού μας φόρτωσαν μ’ ένα αέναο, απάνθρωπο και παράνομο χρέος, μας υποχρέωσαν δια της βίας να ζούμε ως είλωτες τους στους προθαλάμους της ευθανασίας. Ο Γερμανός μακελλάρης είναι τώρα αυτός που πνίγει τον λαό, όπως άλλοτε ο Οθωμανός πορθητής, στην φτώχεια, στην ανεργία και στο αίμα. Μετράμε ήδη δεκάδες χιλιάδες αδικοχαμένους συνανθρώπους μας, σύντομα δε και πολλές νέες χαμένες πατρίδες.

Έλληνες προύχοντες είναι πάλι, στο πλευρό τώρα της προτεσταντικής Δύσης, που οδηγούν την πατρίδα στην «τζάμπα» λύση, της άλωσής της. Αποσιωπούν και αποκρύπτουν εντέχνως από τον λαό την ύπαρξη ενός «Τρίτου δρόμου» που οδηγεί σε διέξοδο. Είναι η λύση που θεμελιώνεται πάνω στην πιστή εφαρμογή του διεθνούς και του εθνικού δικαίου, στις νέες συμμαχίες, στην τιμωρία των ενόχων, στην επιστροφή των κλεμμένων και στην «αποπληρωμή» όλων των εγκλημάτων πολέμου που διέπραξαν οι Ούννοι. Είναι ο δρόμος που οδηγεί μέσω της αξιοκρατίας, της δικαιοσύνης, της αλληλεγγύης, της παιδείας και της εργασίας στην κοινωνική ευημερία και σ’ ένα προηγμένο επίπεδο ζωής. Υπάρχει διέξοδος από την κρίση αλλά αυτό θα συμβεί μόνο όταν η χώρα ανακτήσει την εθνική κυριαρχία της, πράγμα που αποδεικνύεται έμπρακτα μόλις οι Γερμανοί Γενοκτόνοι και οι συνεργοί τους κάτσουν στο σκαμνί και λογοδοτήσουν στην Ελλάδα για τα εγκλήματά τους.

562 χρόνια μετά την άλωση της Πόλης, καλείται πάλι ο Έλληνας να πολεμήσει και να βάλει τέλος στην «σφαγή». Είναι το στοίχημα της σύγχρονης ιστορίας μας που κερδίζεται μόνο αν η ψυχή λευτερωθεί από τις έριδες και τα πάθη του παρελθόντος και λυτρωθεί επιτέλους από την κατάρα της εθνικής αυτοκαταστροφής.

Νέα Φιλική Εταιρεία

http://nea-filiki-eteria.blogspot.gr/2015/10/h.html

Μοιραστείτε το!

2 comments to H ψυχή εάλω ….

  • Περαστικος

    Διωχτε τον Τσιπροσκατο και φερτε τον Ολαντ. Χωρις να εχω καμια συμπαθεια στον Γαλλο προεδρο θα πω το εξης. Ο Oλαντ μπορει να ειναι φιλελληνας. O μουνοπανας ο Τσιπρας ειναι μισελληνας. Καμαρωστε αυτο το σκουπιδι με τι υφος κοιταει τους φωτογραφους που τον τραβανε φωτογραφια, Δεν ειναι μονο οτι δεν σεβετε καποια θεματα.Ειναι οτι στο δειχνει με το τροπο του. Οτι τα γελιωποιει. Που ειναι εδω οι διαφοροι καθηγηταδες της γλωσσας του σωματος να μας εξηγησουν τι συμβαινει με αυτο το αρχιδι.

    Οσο για το αρθρο που γραφει πως :562 χρόνια μετά την άλωση της Πόλης, καλείται πάλι ο Έλληνας να πολεμήσει και να βάλει τέλος στην «σφαγή».
    Εχω να πω το εξης, δεν καλουμε απο κανεναν. Θα βρω τον δικο μου τροπο διαβιωσης. Δηλωνω και λιποτακτης απο τον Ελληνικο στρατο και να πανε στο διαολο ολοι τους.
    Και για να μην υπαρξει παρεξηγηση, δεν εχω θεμα με την Νέα Φιλική Εταιρεία. Απλα σχολιασα την παραγραφο.
    Και κατι για το τελος που θυμηθικα… Στην Ελλαδα ερχετε εμφυλιος. Γιαυτο συμβαινουν αυτα που συμβαινουν. ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ

    • Αγαπητέ φίλε δεν διαφωνώ στα γραφόμενά σου, όμως σήμερα υπάρχει μια τεράστια διαφορά από άλλες εποχές. έχουμε ένα παγκόσμιο φαινόμενο γονικής τραπεζικής δικτατορίας, αφού ελέγχουν τα βασικά αγαθά, φάρμακα, διατροφή, νερό, ενέργεια, αμυντικούς εξοπλισμούς, Χρήμα και τις πουλημένες ηγεσίες και όλους τους οργανισμούς που υποτίθεται ότι υπάρχουν για τα ανθρώπινα και εθνικά δίκαια των πολιτών των εθνών! Τα περιθώρια να κινηθεί οποιαδήποτε πουλημένη ελληνική ηγεσία είναι στενά. Μόνο ένα παγκόσμιο κίνημα μπορεί να έχει ελπίδα εντροπής της παγκόσμιας τραπεζικής δικτατορίας. Να στο πω με ποιο απλά λόγια, πες ότι αύριο πετάγεται ένας πατριώτης 100% τι νομίζεις ότι θα τον αφήσουν να κάνει;;; Και αν προλάβει και κάνει κάτι, ποιο θα είναι το τελικό αποτέλεσμα και για αυτόν και για την Ελλάδα;;; Η Ελλάδα είναι πάντα εκτεθειμένη λόγο γεωγραφικής θέσεις. δεν θέλω να σου πω ξανά τα πολύ γνωστά και σίγουρα, τι θα κάνει η Τουρκία, η Βουλγαρία, η Αλβανία, τα Σκόπια, ακόμα και η Ιταλία θέλει την Κέρκυρα, Ζάκυνθο, Κεφαλλονιά άλλοι θέλουν την Κρήτη! καταλαβαίνεις ότι δεν είναι έτσι απλά, εντάξει να θυσιαστούμε για την πατρίδα, αλλά να ωφεληθεί και όχι η θυσία μας να είναι καταστροφή για την Ελλάδα. Άρα χρειάζεται η ανθρωπότητα οργάνωση και αλλαγή από τις πουλημένες ηγεσίες, φέξε μου και γλίστρησα!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>