Η ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΑΡΧΉ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ!!!

Η Γενετική Ιστορία των Κατοίκων της Ελλάδας: Το DNA των Ελλήνων

ΚΑΙΡΟΣ

O καιρός σήμερα

ΑΠΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ

Σήμερα μάθαμε από τα ΜΜΕ ότι το ΝΑΤΟ της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, το ΝΑΤΟ του Κοσμοκράτορα ΡΟΤΣΙΛΝΤ, ζητάει από την Ελλάδα, να στείλει Στρατό στη Συρία, κατά της Ρωσίας, και υπέρ των σφαγέων Τζιχαντιστών.
Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ εάν υπακούσει στις εντολές του Σιωνιστικού ΝΑΤΟ θα είναι μιά προδοτική κυβέρνηση!!!
Προς την Ελληνική Κυβέρνηση
—————————————————
Σε περίπτωση πολέμου μεταξύ ΡΩΣΙΑΣ και Αμερικανο-Σιωνιστών, & Ευρωπαίων-Σιωνιστών, (ΝΑΤΟ), ΜΗ διαπράξετε το σφάλμα να διατάξετε τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις, να πολεμήσουν κατά της φίλης και ομόδοξης ΡΩΣΙΑΣ, και υπέρ του Σιωνιστικού ΝΑΤΟ.
Αυτό θα είναι Εθνική Προδοσία!!!!!!!!
Ο Πόλεμος αυτός θα είναι ΠΥΡΗΝΙΚΟΣ!!!!

Δεν χρωστάμε τίποτα να «φάμε» ατομικές βόμβες στην Ελλάδα, λέει ο Λαός!!!
Εμείς οι γονείς θα καθοδηγήσουμε τα στρατευμένα παιδιά μας να στρέψουν τα όπλα κατά των Αμερικάνων-Σιωνιστών, και κατά των Ευρωπαίων-Σιωνιστών. (Κατά του Σιωνιστικού Ιμπεριαλιστικού ΝΑΤΟ).
Έτσι μόνον θα τους εκδικηθούμε για το μεγάλο κακό που μας κάνανε…………..
Πρόγραμμα των Σιωνιστών της Ε.Ε. & Η.Π.Α. είναι να συντρίψουν παντελώς την Ελλάδα, και τους Έλληνες, κατόπιν εντολών της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας του προέδρου ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!! Θέλουν την Ελλάδα αποικία και προτεκτοράτο, και τους Έλληνες δούλους!!!
Οι συντάξεις των Ελλήνων γερόντων πάνε όλες στις τσέπες του Μεγιστάνα ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!
Στην Ελλάδα ΜΟΝΟΝ οι Έλληνες πληρώνουν φόρους & χαράτσια.
Σκοπός να κάνουν την Ελλάδα κατοικία Ασιατών και Αφρικανών Μουσουλμάνων Ισλαμιστών
Τζιχαντιστών λαθρομεταναστών!!!
Τα σπίτια μας, τα καλά σπίτια εννοείται, θα αγοραστούν από ξένους, Γερμανούς, Ελβετούς, Εβραίους, Γάλλους, Άγγλους, ΟλλανδοΕβραίους, Βέλγους, ΑμερικανοΕβραίους κλπ. Για τα άλλα, τα όχι και τόσο καλά σπίτια, θα δωθούν στους λαθρό, από τους πολιτικούς πιόνια-μαριονέτες του Κοσμοκράτορα ΡΟΤΣΙΛΝΤ, ώστε να στεγάσουν τους λαθρομετανάστες Τζιχαντιστές.
Εμείς οι Έλληνες θα μείνουμε στο δρόμο, ή θα ξενιτευτούμε, αυτό είναι εξ’ άλλου το σχέδιο.
Γιαυτό υπάρχουν Τσίπρες, ΒαρεμένεςΤασίες, Σίες, Δραγώνες, Περιστέρες, Ρεπούσηδες, Φραγκιαδάκησες, Τομαήδες, Βερέμησες, Εύες, Μισέλες, κ.λ.π. κυρίες της Σιών!!!
Νόμιμοι κληρονόμοι της Ελλάδος είμαστε εμείς οι Έλληνες, γιαυτό πρέπει να φύγουμε από τη μέση. Αυτά είναι τα σχέδια της Ν.Τ.Π. του προέδρου αυτής ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!
Οι Έλληνες δεν θα χύσουμε το αίμα μας, για τους σφαγείς Τζιχαντιστές του Λόρδου ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!
Οι Τζιχαντιστές- ISIS-ISIL- , είναι τμήμα της CIA!
Η Ευρωπαϊκή Ένωση (Ε.Ε.), η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ), η Τρόϊκα, και το ΔΝΤ, ασχολούνται με το να καταστρέψουν την Ελλάδα. Υπάρχει σχέδιο γι’ αυτό.
Απευθυνόμενος στους Στρατηγούς μας, τους λέω
Έλεος, ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΠΙΑ!!!
Η Νατοϊκή Στρατιωτική ηγεσία του ΥΠΕΘΑ δεν μετράει μπροστά στη θέληση του Ελληνικού Λαού, και των χιλιάδων Ελλήνων στρατιωτών.
Εμείς ο Λαός, θα κληθούμε να πολεμήσουμε, ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΛΟΓΟ!!!
Σας κρούωμεν τον κώδωνα Εθνικού Κινδύνου!!!
Έστω και την εσχάτην ώραν φερθείτε σαν Έλληνες!!! Μιμηθείτε τον ΛΕΩΝΙΔΑ!!!
Το ΝΑΤΟ είναι ο Στρατός σωτηρίας της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας του προέδρου-τυρράνου Σιωνιστή ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!
Αυτοί μας κατάστρεψαν! Ευκαιρία τώρα να τους εκδικηθούμε!!!
Μην υπακούσετε στις επιπόλαιες Κοσμοθεωρίες της Κυβερνήσεως του ΣΥΡΙΖΑ, αυτοί όλοι είναι Μασωνο-Σιωνιστές, πιόνια της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας του ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!.
Είναι Αριστεροί της πλάκας!!! Σίες & Τασίες….
Δεν θα χύσουμε εμείς το αίμα μας για τη Μέρκελ, και το Σόϊμπλε, κλπ, δούλους του ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!!!!!
Οι Νατοϊκοί Στρατηγοί-Ναύαρχοι-Πτέραρχοι (Κωσταράκοι κ.λ.π.) θα δώσουν λόγο στον Ελληνικό Λαό, εάν διατάξουν πόλεμο κατά της Ορθόδοξης ΡΩΣΙΑΣ.
Το ΝΑΤΟ του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, πρώτο παρεβίασε τη συνθήκη συμμαχίας, υποβάλλοντας τον Ελληνικό Λαό σε οικονομική χρεοκοπία, εξαθλίωση, και λαθρομετανάστες!!!
Το Δόγμα «ΑΝΗΚΟΜΕΝ ΕΙΣ ΤΗΝ ΔΥΣΗΝ», που ακολουθούν όλες οι «Ελληνικές» προδοτικές Σιωνιστικές κυβερνήσεις, είναι λάθος.
Είναι γελοίο εμείς να πολεμήσουμε γι’ αυτούς, που μας εκμεταλλεύθηκαν, μας πήραν όλον τον Εθνικό μας πλούτο, και μας άφησαν ρακένδυτους!!!
Τσίπρας & Κλίντον ξεπουλάνε τα πετρέλαια+Φ.Α. του Αιγαίου, όπως το ΠΑΣΟΚ ξεπούλησε το ΧΡΥΣΟ της Χαλκιδικής στο ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!
Ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ τα θέλει όλα δικά του, θέλει την ανακεφαλαιοποίηση των Τραπεζών, τα Μνημόνια, τις συντάξεις, τον ορυκτό πλούτο (ΧΡΥΣΟ, Πετρέλαια, Φ.Α.), θέλει και Ελληνικό Στρατό στη Συρία να πολεμά τους Ρώσους, υπέρ των σφαγέων Τζιχαντιστών.
Ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ αδειάζει τις τράπεζες από τις καταθέσεις των Ελλήνων, και ύστερα τρέχουν οι διάφορες προδοτικές κυβερνήσεις να τις ξανά- γεμίσουν διά της μεθόδου της ανακεφαλαιοποίησης.
Ο Λαός πληρώνει τα κλοπιμαία…………..
Στη Συρία να πάνε οι ΑμερικανοΕβραίοι, και οι ΕυρωπαίοιΕβραίοι, που μας κατάστρεψαν.
Να πάει ο Νταϊσελμπλούμ, και η παρέα του!!!
Τα Γερμανικά ΜΜΕ λένε: Κρατάμε την Ελλάδα στο Ευρώ για την υφαρπαγή του ορυκτού πλούτου. (Χρυσός-Πετρέλαια- Φ.Α.) και την αρπαγή των Αρχαιοτήτων. ( Παρθενώνας, κ.λ.π.)
ΞΥΠΝΑΤΕ Στρατηγοί-Ναύαρχοι-Πτέραρχοι!!!
Το Σιωνιστικό ΝΑΤΟ μείωσε τους μισθούς σας, και εσείς θα πολεμήσετε για τον ΡΟΤΣΙΛΝΤ;;;;;
Επειδή δεν έχουμε καμία εμπιστοσύνη στη Σιωνιστική Νατοϊκή ηγεσία του Στρατεύματος, (Έτσι μας πρόδωσαν στη Κύπρο & στα Ίμια), τους ειδοποιούμε ότι την ώρα της κρίσεως, θα κυκλοφορήσουμε ενημέρωση προς τα στρατευμένα παιδιά μας.
Όποιος προδώσει τη πατρίδα-(Δοσίλογος συνεργάτης του εχθρού)- την εσχάτη ώρα θα θεωρηθεί ΠΡΟΔΟΤΗΣ, με ότι αυτό συνεπάγεται.
Αντώνης Γρυπαίος
Διεθνολόγος/ Αρθρογράφος ΜΜΕ

1 comment to ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ

  • kostantinos

    οσοι ειναι προβατα ας πανε κι να σκιψουν οταν τους πουν για να κανουν τα γουστα των αφεντικων τους !!!!!!!!!! αυτοι οπου θα υπακουσουν κακοψοφο να εχουν