«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Αριστερά Σύριζα, φιλελεύθερος Σύριζα, θα μας πείτε κύριε Κατρούγκαλε τι είσαστε τέλος πάντων;

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

ΣΤΑΛΙΝ

Είσαστε αριστερά του Στάλιν που πρέπει να πεθάνουν οι μισοί για το καλό του κώματος και της πατρίδος ή φιλελεύθερος του Χίτλερ;;;
Υποτίθεται ότι μια λαϊκή κυβέρνηση έχει πέρα από το αριστερίστικο πρόσημο μια πολιτική αξιοπιστία.
Γνωρίζετε και το ομολογείτε, άλλωστε δεν κρύβετε, ότι τα λεφτα των ασφαλισμένων τα έφαγαν, τα έκλεψαν και αντί να οδηγηθούν όλοι, υπουργοί γραμματείς, διευθυντές και άλλοι στην φυλακή και να κατασχεθούν όλα τα περιουσιακά τους στοιχεία και να δοθούν στα ταμεία, εσείς τι κάνετε;;; Αθωώνετε τους κλέφτες και αποφασίζετε με παρλαπίπες τα πούστικα τεχνάσματα να κάνετε αναδιάρθρωση του ασφαλιστικού με τα ταμεία λεηλατημένα!!!Δηλαδή αθωώνετε τους κλέφτες και τιμωρείτε τους νομοταγείς πολίτες! Αίσχος και ντροπή από μια κατ επίφαση αριστερή κυβέρνηση. Πρόσθετα γιατί δεν κόβετε τις συντάξεις των 40 των 50 και 60 που είναι φυσικά οι κολλητοί του συστήματος, τραπεζίτες, αστυνομικοί, και γραμματείς και φαρισαίοι της βουλής;;;
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Κατρούγκαλος: Δεν θα υπάρξουν οριζόντιες περικοπές στις συντάξεις

Τη διαβεβαίωση ότι δεν θα υπάρξουν οριζόντιες περικοπές στις συντάξεις, παρείχε ο υπουργός Εργασίας Γιώργος Κατρούγκαλος, μιλώντας σήμερα από το βήμα της Βουλής.

 

 

 

«Δεν θα επιβάλουμε οριζόντιες μειώσεις και θα εξασφαλίσουμε τον αναδιανεμητικό χαρακτήρα» δήλωσε ο κ. Κατρούγκαλος, ενώ ανέφερε ότι, εντός του Νοεμβρίου, θα είναι έτοιμο το νομοσχέδιο για την ασφαλιστική μεταρρύθμιση. Θα προηγηθεί ευρύτερος διάλογος, ο οποίος θα ξεκινήσει από την ερχόμενη εβδομάδα μετά την κατάθεση του πορίσματος για το ασφαλιστικό.

Ο υπουργός Εργασίας τόνισε ότι η κυβέρνηση θα τηρήσει τις δεσμεύσεις της, αλλά ταυτόχρονα θα επιχειρήσει να εξουδετερώσει τις δυσμενείς επιπτώσεις, μέσω της γενικής μεταρρύθμισης του ασφαλιστικού συστήματος, το οποίο, όπως είπε, θα πρέπει να έχει προοδευτικό πρόσημο, να είναι δίκαιο και να προστατεύει όσους λαμβάνουν χαμηλές συντάξεις.

«Δεν έχουμε σκοπό να νομοθετήσουμε δι’ αλληλογραφίας ή να διεκπεραιώνουμε ό,τι μας έρχεται από έξω. Έχουμε σκοπό να προωθήσουμε πολιτικές με αριστερό και κοινωνικό πρόσωπο», είπε χαρακτηριστικά.

Συνεχίζοντας, ο υπουργός Εργασίας ανέφερε ότι η αλλαγή της αρχιτεκτονικής του ασφαλιστικού θα εξασφαλίσει δίκαιη σύνταξη για όλους, και παράλληλα θα αποφύγει μέτρα όπως είναι η εφαρμογή της ρήτρας του μηδενικού ελλείμματος, οι μειώσεις στις χαμηλότερες συντάξεις και η μείωση του ΕΚΑΣ.

«Δεν πρόκειται να επιδιώξουμε την επαναφορά στην ευρωπαϊκή κανονικότητα», είπε, προσθέτοντας όμως ότι «απαιτείται άμεση θεσμική αλλαγή».

Αναφερόμενος στη σημερινή κατάσταση του ασφαλιστικού συστήματος, τόνισε ότι το σύστημα έχει καταστεί πλήρως μη βιώσιμο λόγω της υψηλής ανεργίας, η οποία υπονομεύει την εισπρακτική του βάση, και της καταλήστευσης των αποθεματικών του μετά την απομείωση των ελληνικών ομολόγων μέσω του PSI.

Επικαλέστηκε μάλιστα τα επίσημα στοιχεία του Ιδρύματος Κοινωνικών Ασφαλίσεων (ΙΚΑ), σύμφωνα με τα οποία το 80% των κινητών αξιών που επενδύθηκε σε τίτλους εξανεμίστηκε μετά την εφαρμογή του PSI.

Σε ό,τι αφορά τις εργασιακές σχέσεις, ο κ. Κατρούγκαλος ανέφερε ότι θα υπάρξουν νέες νομοθετικές ρυθμίσεις για την επαναφορά των συλλογικών διαπραγματεύσεων και τις ομαδικές απολύσεις, με βάση τις καλές ευρωπαϊκές πρακτικές, όπως προβλέπεται από το μνημόνιο, και τόνισε ότι στα θέματα αυτά «θέλουμε να είμαστε από την πλευρά του κόσμου της εργασίας».

Μοιραστείτε το!

1 comment to Αριστερά Σύριζα, φιλελεύθερος Σύριζα, θα μας πείτε κύριε Κατρούγκαλε τι είσαστε τέλος πάντων;

  • Περαστικος

    Θα σας πω εγω τι ειναι ο ψευτοσυριζα. Ειναι ενα Τουρκικο κομμα και ως γνωστων οτι ειναι Τουρκικο εχει και την υποστηριξη της Αμερικης. Ο Ελληνικος ψευτολαος δεν θελει να καταλαβει οτι ερχετε το τελος του και εχει το θρασος να να διεκδικει τα δημοκρατικα του καθηκοντα γιατι ειναι τοσο ηλιθιος και οτι του σερβιρουνε το χαφτει χωρις καν να ελενξει αν αυτο ειχε ληξει. Ο πουστροτσιπρας μαζι με ολο το πουστροσυνοθυλευμα του εχουνε σκοπο να στρωσουνε την πλακα, αφου ηδη εχουνε βαλει τα θεμελια (βλεπε θρακη βουλευτες μουσουλμανοι) και να δωσουνε δικαιωματα ψηφου μεσο της πορνοδημοκρατιας στον καθε τυχασπαρτο και ελεεινο βρωμιαρη που απαιτει με το ετσι θελω σπιτι και ανεσεις που ουτε εγω ο μαλακας εχω και ουτε ειχα ποτε στην ζωη μου. Ο Κωλογαμημενος ο Ελληνας αυτος ο πουστης ο ξεκωλιαρης που εχει τακτοποιησει την ζωουλα του εις βαρος μου εχει βολεψει ολο του το σοι και γαμιετε απο εδω και απο εκει γλεντοντας τα κλεμμενα λεφτα χωρις να εχει εστω και λιγη ντροπη . Αυτοι ειναι ειναι το 25% που υποστιριζει αυτα τα καρκινωματα και δεν σηκωνει κουβεντα διαφορετικης αποψης γιατι δεν θελει παρε δωσε με φασιστες λαικιστες και γραφικους. Αυτο το σκουπιδι λοιπον αυτο το 25% θα καταφερει να φτασει στο σημειο ωστε να εκλεγει καποια στιγμη μουσουλμανος πρωθυπουργος
    Μακαρι να γινει ενα κουρεμα καταθεσεων50% απο 20 χιλιαρικα και πανω και να τους ξεκωλιασει ολους και να πηδανε απο τα μπαλκονια ου κατουρημενες λινατσες.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>