«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Οι τρελές του καπιταλισμού το είχαν δεδομένο το μονοπώλιο με το ΝΑΤΟ να εκβιάζει όλους τους λαούς να προσκυνήσουν στην νέα τάξη!

Ο Ερντογάν πήγε στις Βρυξέλλες είδε και... απήλθε για τους πρόσφυγες

Οι δυο διεθνείς πόρνες τα μαγειρεύουν σε βάρος της Ελλάδος, αλλά η Ρωσία τους ρίχνει τα χνώτα της!

Ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετσέπ Ταγίπ Ερντογάν με τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν Κλοντ Γιούνκερ.

Μόσχα κατά Συμμαχίας για την παραβίαση του τουρκικού FIR Διαψεύδει την παρουσία χερσαίων δυνάμεών της στη Συρία
  Αυτά που λέει το δουλικό του κερατά του πλανητ(άρχη) η Τουρκία είναι πουστιές που χρησιμοποιεί και η πόρνη στο μπουρδέλο!

Ερντογάν σε Μόσχα: Επίθεση στην Τουρκία είναι επίθεση στο ΝΑΤΟ
«Δεν συμφέρει τη Ρωσία να χάσει έναν «φίλο» σαν την Τουρκία»

 

 

Την άποψη ότι η στρατιωτική συμμαχία χρησιμοποιεί την από λάθος, κατά τη Μόσχα, παραβίαση του τουρκικού εναέριου χώρου από ρωσικό μαχητικό αεροσκάφος για να διαστρεβλώσει τους στόχους της ρωσικής αεροπορικής εκστρατείας στη Συρία, εξέφρασε σήμερα ο πρεσβευτής της Ρωσίας στο ΝΑΤΟ, όπως μετέδωσε το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων TASS.

«Η εντύπωση είναι ότι το περιστατικό στον τουρκικό εναέριο χώρο χρησιμοποιήθηκε για να συνδέσει το ΝΑΤΟ ως οργανισμό με την εκστρατεία ενημέρωσης που πραγματοποιεί η Δύση με στόχο την διαστρέβλωση του σκοπού των επιχειρήσεων που πραγματοποιούν οι ρωσικές αεροπορικές δυνάμεις στη Συρία», δήλωσε σύμφωνα με το πρακτορείο σε δημοσιογράφους στις Βρυξέλλες ο Αλεξάντερ Γκρούσκο, ο πρεσβευτής της Ρωσίας στο ΝΑΤΟ.

Νωρίτερα σήμερα, ο γ.γ. της Συμμαχίας Γενς Στόλτενμπεργκ αμφισβήτησε τις εξηγήσεις της Μόσχας σχετικά με το συμβάν λέγοντας ότι σημειώθηκαν δύο παραβιάσεις, οι οποίες διήρκεσαν περισσότερο από μερικά δευτερόλεπτα, γεγονός που πιστοποίησε άλλωστε στο Reuters και αμερικανός αξιωματούχος ο οποίος διατήρησε την ανωνυμία του και ο οποίος χαρακτήρισε «παρατραβηγμένους» τους ρωσικούς ισχυρισμούς περί λάθους.

Ο Στόλτενμπεργκ είπε ότι η υπό την ηγεσία των ΗΠΑ συμμαχία του ΝΑΤΟ -μέλος της οποίας είναι η Τουρκία που διαθέτει μάλιστα την δεύτερη μεγαλύτερη στρατιωτική δύναμη περιλαμβανομένων χερσαίων δυνάμεων και πλοίων στην ανατολική Μεσόγειο- δεν έχει λάβει «κάποια πραγματική εξήγηση» από την Μόσχα σχετικά με τις παραβιάσεις.

Ο γ.γ. του ΝΑΤΟ, μάλιστα, έκανε λόγο για σημαντική παρουσία χερσαίων δυνάμεων της Ρωσίας στη Συρία παρότι ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν έχει αποκλείσει τέτοιο ενδεχόμενο.

«Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι έχουμε καταγράψει μία σημαντική ανάπτυξη των ρωσικών δυνάμεων στη Συρία: αεροπορικές και αντιαεροπορικές δυνάμεις αλλά και χερσαία στρατεύματα σε σχέση με την αεροπορική βάση που διαθέτουν καθώς και μία αυξανόμενη παρουσία ναυτικών δυνάμεων», επισήμανε ο Στόλτενμπεργκ.

Σε διάψευση προχώρησε πριν από λίγο και ο επικεφαλής της Επιτροπής Άμυνας του ρωσικού κάτω κοινοβουλίου (Δούμα), ο ναύαρχος Βλαντίμιρ Κομογέντοφ, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων RIA Novosti. Ο Κομογέντοφ δήλωσε ότι η Ρωσία δεν πραγματοποιεί χερσαίες επιχειρήσεις στη Συρία και δεν πρόκειται να το πράξει.

Επιπλέον, ο Κομογέντοφ, ο οποίος χθες Δευτέρα χαρακτήρισε πιθανό Ρώσοι εθελοντές να μεταβούν στη Συρία για να πολεμήσουν, είπε σήμερα ότι η Μόσχα εμποδίζει τις όποιες προσπάθειες πολιτών της να εμπλακούν στη συριακή σύγκρουση ώστε να ενταχθούν στις τάξεις όποιας από τις εμπλεκόμενες πλευρές.

Από την πλευρά της, η πρόεδρος της ρωσικής Άνω Βουλής δήλωσε ότι η Μόσχα θα εξετάσει το ενδεχόμενο επέκτασης των αεροπορικών της επιδρομών στο έδαφος του Ιράκ, εάν λάβει σχετικό αίτημα από τη Βαγδάτη, μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων RIA.

Η Βαλεντίνα Ματβιγένκο διευκρίνισε ότι η Ρωσία δεν έχει λάβει μέχρι στιγμής τέτοιο αίτημα από την ιρακινή κυβέρνηση.
http://www.newsbeast.gr/

Σε πόσα ταμπλό θα παίζεις Ερντογαν;;; Θα στραβώσει Ερντογαν.

Ο Ταγίπ Ερντογάν προειδοποιεί τη Ρωσία του Βλαντιμίρ Πούτιν πως «θα πρέπει να γνωρίζει ότι θα χάσει πολλά εάν χάσει έναν φίλο σαν την Τουρκία».

Μιλώντας από τις Βρυξέλλες ο Ερντογάν διαμηνύει ότι «επίθεση στην Τουρκία σημαίνει επίθεση στο ΝΑΤΟ», τονίζοντας ότι η Άγκυρα δεν θα παραμείνει υπομονετική μπροστά στις παραβιάσεις του εναέριου χώρου στο πλαίσιο των επιδρομών επί του συριακού εδάφους.

«Η θετική σχέση μας με τη Ρωσία είναι γνωστή. Αλλά αν η Ρωσία χάσει έναν φίλο σαν την Τουρκία, με τον οποίο συνεργάζεται σε πολλά θέματα, θα χάσει πολλά, και θα πρέπει να το ξέρει αυτό» δήλωσε ο Τούρκος πρόεδρος κατά τη διάρκεια κοινής συνέντευξης Τύπου με τον Βέλγο ομόλογό του Σαρλ Μισέλ.

Η προειδοποίηση Ερντογάν έρχεται εν μέσω «πολέμου δηλώσεων» ΝΑΤΟ-Ρωσίας για τις ρωσικές παραβιάσεις (η Τουρκία κατήγγειλε πως σημειώθηκε την Κυριακή και δεύτερη παραβίαση του εναέρου χώρου της και κάλεσε εκ νέου τον Ρώσο πρεσβευτή στην Άγκυρα για εξηγήσεις).

Η έκτακτη σύνοδος των κρατών-μελών του ΝΑΤΟ ολοκληρώθηκε τη Δευτέρα με την καταδίκη της παραβίασης του τουρκικού ενάεριου χώρου και κάλεσμα-προειδοποίηση προς τη Μόσχα να σταματήσει τις αεροπορικές επιδρομές «κατά της συριακής αντιπολίτευσης και κατά πολιτών».

«Οι σύμμαχοι διαμαρτύρονται έντονα την παραβίαση του εναέριου χώρου της Τουρκίας και καταδικάζουν την παραβίαση του ΝΑΤΟϊκού εναέριου χώρου» αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση που δόθηκε στη δημοσιότητα το απόγευμα της Δευτέρας.

Την Τρίτη ο γενικός γραμματέας της Συμμαχίας Γένς Στόλτενμπεργκ επανήλθε λέγοντας πως η ρωσική παραβίαση «δεν μοιάζει με ατύχημα» για να εισπράξει την απάντηση της Μόσχας ότι γίνεται απόπειρα διαστρέβλωσης του στόχου των ρωσικών επιδρομών στη Συρία.

Οι ρωσικές επιδρομές έχουν ανοίξει νέο μεγάλο κεφάλαιο αντιπαράθεσης με τη Δύση, η οποία αμφισβητεί ότι στόχος της επιχείρησης είναι το Ισλαμικό Κράτος καταγγέλλοντας ότι ζητούμενο της Ρωσίας είναι η υποστήριξη του καθεστώτος του Μπασάρ αλ-Άσαντ έναντι των αντικαθεστωτικών οργανώσεων που βρίσκονται επίσης στο στόχαστρο.

Τουρκία: Μαχητικά μας στοχοποιήθηκαν πάνω από τα σύνορα με τη Συρία

Οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις ανακοίνωσαν ότι οκτώ τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη που περιπολούσαν κατά μήκος των συνόρων με τη Συρία στοχοποιήθηκαν δύο φορές από εχθρικά ραντάρ στη Συρία. Στην ανακοίνωση δεν διευκρινίζεται εάν για τις πράξεις αυτές ευθύνεται η Ρωσία ή η Συρία.

Σε ανακοίνωση που ανήρτησε το τουρκικό Γενικό Επιτελείο στην ιστοσελίδα του στο Διαδίκτυο αναφέρεται ότι στην πρώτη περίπτωση μαχητικό αεροσκάφος MIG-29, άγνωστης εθνικότητας, εγκλώβισε με το ραντάρ του τα τουρκικά αεροσκάφη επί 4 λεπτά και 30 δευτερόλεπτα.

Σε ανάλογη πράξη προέβη, σύμφωνα με το τουρκικό επιτελείο, και επίγειο πυραυλικό σύστημα αεράμυνας για διάστημα 4 λεπτών και 15 δευτερολέπτων.

Το «κλείδωμα» του ραντάρ σε αεροσκάφος θεωρείται διεθνώς εχθρική ενέργεια.
http://www.tovima.gr/world/article/?aid=743676

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>