«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΑΚΟΥ ΕΛΛΗΝΑΚΟ !

ΦΙΛΕ ΜΟΥ , ΚΑΛΗ ΣΟΥ ΗΜΕΡΑ ,
ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ ΜΙΑ ΦΙΛΗ, ΚΑΙ ,ΙΣΩΣ ΕΦΤΑΣΕ
ΚΑΙ ΣΕ ΕΣΕΝΑ , ΔΙΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΑΡΚΕΤΑ .
ΠΙΣΤΕΥΩ ΘΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ , ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟ .

ΑΛΛΑΓΗ 1

ΑΚΟΥ ΕΛΛΗΝΑΚΟ !

Σε σένα θα μιλήσω τρομοκρατημένε ανθρωπάκο, που πήγες και ξαναψήφισες επιπόλαια αυτούς που σε καθηλώνουν μπροστά στο χαζοκούτι και σε πείθουν με την αντεθνική προπαγάνδα τους, πως είναι οι ΣΩΤΗΡΕΣ σου. Θα σου εξηγήσω, γιατί είσαι το εύκολο θύμα τους και γιατί σε σένα και στην ΑΓΝΟΙΑ σου στηρίζουν τα διεθνιστικά τους σχέδια, με σκοπό την ολοκληρωτική εξαφάνισή σου.

Γιατί αγαθέ μου ελληνάκο είσαι ευκολόπιστος και σε κρατάνε στην μίζερη ζωούλα σου με την σταγόνα. Γιατί είσαι το ΝΟΥΜΕΡΟ, που συμπληρώνει τον γήινο υπερπληθυσμό, τον οποίο σκοπεύουν να μειώσουν με τα τεχνολογικά τους όπλα. Γιατί θα είσαι περιττός αριθμός σαν ζωντανό ον του πλανήτη, αφού θα σου έχουν αφαιρέσει τα πάντα ακόμα και την ΨΥΧΗ σου!
Σε σένα μιλάω Αριστερέ της Αριστερής πλευράς του καναπέ, που αδιαφορείς για το μέλλον της Ελλάδας, αλλά τρέχεις έντρομος να πληρώσεις τα καπιταλιστικά χαράτσια, για την μικρή ιδιοκτησία σου, την οποία απέκτησες δουλεύοντας ασταμάτητα μια ζωή. Σου βάζουν παράλογους φόρους στις μικρές αποταμιεύσεις των κόπων σου, για να τις εξανεμίσουν φτάνοντάς σε στην απόγνωση και να σ’ αναγκάσουν να κάνεις την απονενοημένη πράξη, απαλλάσσοντάς τους από την φυσική σου εξόντωση. Σου παίρνουν το κεραμίδι που έβαλες στο κεφάλι σου με τοκογλυφικό στεγαστικό ή επαγγελματικό δάνειο. Αυτό που με μαεστρία σου επέβαλλαν και σου μείωσαν τον μισθό για να σε οδηγήσουν στην ανεργία και να σου το πάρουν πάλι πίσω, με τον απάνθρωπο και παράνομο ΕΝΦΙΑ.
Σε σένα μιλάω φοβισμένο ανθρωπάκι της γειτονιάς, που με κουτοπόνηρες μικροαπατεωνιές του επιπέδου σου, έκανες το κομπόδεμά σου παράνομα εις βάρος έντιμων νοικοκυραίων, που μετρούσαν και την δεκάρα για να είναι ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΣ και υπεύθυνοι στις υποχρεώσεις τους. Σε σένα τυχοδιώκτη που με τις μικροαρπαχτές σου μετάλλαξες το παραδοσιακό ελληνικό φιλότιμο σε ατομικισμό και φιλοτομαρισμό… όπως σου φύτεψαν στο κεφάλι οι καλοθελητές πουλημένοι πολιτικοί, για να πιστέψεις στο ουτοπικό αμερικάνικο όνειρο. Σε σένα που οι παράλογες φιλοδοξίες σου ήταν πιο μεγάλες κι απ’ το μπόι σου.
Σε σένα μιλάω βολεμένε σε μια θεσούλα με ρουσφέτι, που έχεις ακόμα μια μισθωτή εργασία, μια πρώτη κατοικία κι ένα εξοχικό, ένα αυτοκίνητο κι ένα εισόδημα. Μάθε πως θα σου τα πάρουν όλα και θα σε πετάξουν στο βαρέλι δίχως πάτο, όταν θα ζητήσεις ΣΥΝΤΑΞΗ! Γιατί δεν θα σε χρειάζονται άλλο ζωντανό, να αναπνέεις τον πολύτιμο γι’ αυτούς αέρα. Κι αν πρόλαβες και πήρες σύνταξη… θα σου την πετσοκόβουν κάθε λίγο και λιγάκι, μέχρι να λιγοστέψει τόσο, όσο δεν θα φτάνει να σου καλύπτει τις ζωτικές σου ανάγκες. Κι αφού σε ξεζουμίσουν ζωντανό, θα πετάξουν το κουφάρι σου σε ομαδικό ΤΑΦΟ!
Σε σένα μιλάω μικρέ κι ασήμαντε ΑΝΕΡΓΕ θύμα των μνημονίων, που κάθεσαι και κλαις τη μοίρα σου. Δεν θα έχεις τίποτα άλλο να χάσεις, αφού θα σου πάρουν και το τελευταίο σου καταφύγιο και σε ξεσπιτώσουν… θα γίνεις ΑΣΤΕΓΟΣ και ΖΗΤΙΑΝΟΣ, κινδυνεύοντας την ζωή σου στους δρόμους, όπου θα αργοπεθαίνεις απ’ την πείνα και το κρύο. Και μη νομίζεις πως θα σωθείς, αν έχεις ένα μικρό λαχανόκηπο στο χωριό σου… θα στον πάρουν κι αυτόν με το τεκμήριο διαβίωσης. Σ’ έχουν δεμένο από παντού και μην ψάχνεις τρύπα για να ξεφύγεις. Άδικος κόπος, γιατί έχασες όλες τις ευκαιρίες σου.
Σε σένα μιλάω αδιάφορη νοικοκυρούλα ή εργαζόμενη γυναικούλα, που δεν σε απασχόλησε ποτέ η ΠΟΛΙΤΙΚΗ, μεταθέτοντας τις ευθύνες στον πατέρα ή στον άντρα σου. Βγες τώρα απ’ τον γυάλινο κόσμο σου κι ατένισε τον εικονικό των επικυρίαρχων, στον οποίο σ’ έχωσαν όσο εσύ ήσουν κυρά του νοικοκυριού σου και του μισθού σου κι αγρόν ηγόραζες για το ξεπούλημα της πατρίδας σου! Έχεις κι εσύ μερίδιο ευθύνης για την ΗΘΙΚΗ ΚΡΙΣΗ και για το άγνωστο μέλλον των παιδιών σου.
Σε σένα μιλάω άντρακλα αθλητικομανή, που η ζωή σου τις τελευταίες δεκαετίες κυμαινόταν ανάμεσα στην θύρα τάδε, στο πόσες γκόμενες θα βγάλεις και με πόσο εντυπωσιακό αμάξι θα κυκλοφορείς. Τώρα είναι η ευκαιρία σου να αποδείξεις αν όλα αυτά τα άξιζες, ή αν απλώς τα άρπαζες, χωρίς να σου ανήκουν. Τώρα τα ψέματα τελείωσαν και πρέπει να πληρώσεις για την καλοπέρασή σου και μάλιστα με τόκο. Άλλαξε τακτική, γιατί όσο συνεχίζεις να μιμείσαι τους διαφθορείς σου, γίνεσαι ενοχλητικός και θα σε ξεφορτωθούν πάραυτα… Δεν θα έχεις θέση στο παγκόσμιο χωριό τους, που το ετοιμάζουν για επιλεγμένα εκλεκτά μέλη της σατανικής οργάνωσής τους.
Σε σένα μιλάω μεγαλοαστέ και μεγαλοεργολάβε των βορείων προαστίων, που νοιώθεις ασφαλής πίσω απ’ την περιτειχισμένη περίφραξη της έπαυλής σου, το κόστος της οποίας πλήρωσες απ’ την εκμετάλλευση του μόχθου των υπαλλήλων σου. Αν νομίζεις πως θα σωθείς… είσαι βαθειά νυχτωμένος. Όταν ο πεινασμένος λαός ξεσηκωθεί, δεν θα τον σταματούν οι πανύψηλοι τοίχοι. Σε σένα μιλάω που γλύφοντας κόμματα και κρατικούς παράγοντες, έπαιρνες δημόσιες εργολαβίες με απευθείας ανάθεση. Σε σένα που με τραπεζικές διευκολύνσεις έπαιρνες θαλασσοδάνεια και κρατικές επιχορηγήσεις. Σε σένα που με κουμπαριές και πολιτικές μεσολαβήσεις και με όλα τα συμπαρομαρτούντα… αναρριχήθηκες απότομα στα ψηλά πατώματα του πλουτισμού. Σε σένα αντεθνικό ΛΑΜΟΓΙΟ!
Σε σένα μιλάω ατομιστή ανθέλληνα, που με το απύθμενη θράσος σου για επαγγελματική και οικονομική εξασφάλιση, έγινες ακούσιος συνένοχος στην υποδούλωση της πατρίδας μας και στην απώλεια της ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ. Σε σένα μιλάω μεγαλοκαναλάρχη και μεγαλοεκδότη, που με την κατευθυνόμενη προπαγάνδα σου αποβλάκωνες τον λαό, για να μην αντιλαμβάνεται πότε ψήφιζαν οι προδότες πολιτικοί τα αντεθνικά νομοσχέδια, βάζοντας την ταφόπλακα της Ελλάδας. Σε σένα που πήρες παράνομη άδεια για το Κανάλι σου και το διατηρούσες με κρατικές διαφημίσεις, χωρίς να πληρώνεις φόρους. Σε καθιστώ υπεύθυνο για την ΑΝΟΧΗ σου στην Κατοχή μας και στα σχέδια διαμελισμού της Ελλάδας. Σε σένα που αν δεν επανέλθεις στη νομιμότητα, αν δεν επανορθώσεις τις ανομίες σου κι αν δεν γίνεις προστάτης της Ελλάδας, δεν θα έχεις θέση σ’ αυτήν την ΙΕΡΗ ΧΩΡΑ. Θα είσαι ΑΠΟΒΛΗΤΟ !

http://koukfamily.blogspot.gr/2015/09/blog-post_406.html
Sotos Chantziaras

<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

Φίλε μου καλή σου μέρα.
Πολύ ενδιαφέρον οι απόψεις της καλής κυρίας.
1ον… Οπως σε καθηλώνουν μπροστά στο χαζοκούτι και σε πείθουν με τη αντεθνική προπαγάνδα τους. Δυστυχώς προπαγάνδα ( ψέματα ) γίνονται παντού. Αλλά κάποιος σοφός ειπε. Εαν σε κοροϊδέψω μια φορά πρέπει να ντρέπομαι εγώ. Εαν σε κοροϊδέψω δεύτερη φορά πρέπει να ντρέπεσαι εσύ.
2ον… Στηρίζουν τα διεθνιστικά σχέδια . Ναι αλλά οι Ελληνες πολιτικοί πρώτα στηρίζουν και εξηπηρετούν τα δικά τους σχέδια και συμφέροντα.
3ον… Τρέχεις να πληρώσεις τα καπιταλιστικά χαράτσια και το παράνομο ΕΝΦΙΑ. Καιταλιστικά χαράτσια και καπιταλιστικά συστήματα. Μπορεί κάποιος να μου απαντήση γιατί τόσο μίσος για τον καπιταλισμό ?
Μπορεί καποιος να μου απαντήση γιατί οσοι Ελληνες θέλουν να μεταναστέψουν απο την Ελλάδα ( και ολοι αυτοί οι πρόσφυγες και οι λαθρομετανάστες )θέλουν ( διαλέγουν )μόνο καπιταλιστικά καθεστώτα και οχι κομμουνιστικά ?
Γιατί σε εσάς στην Ελλάδα ο φόρος ( ΦΠΑ – ΕΝΦΙΑ ) είναι παράλογος και παράνομος ? Και εμείς που ζούμε στα καπιταλιστικά καθεστώτα πληρώνουμε τα μισά απο οτι βγάζουμε σε φόρους ?
Φίλοι μου υπάρχουν υποχρεώσεις υπάρχουν και δικαιώματα. Και απ’ οτι βλέπω οι πιό πολλοί Ελληνες ξεχνούν τις υποχρεώσεις ( οπως Στρατός – Αστυνομία – Δασκάλους – Γιατρούς – Δρόμους κλπ ) Και θυμούνται μόνο τα δικαιώματα — κεκτημένα — καφενέ – μπάνια κλπ.
Πώς να μην κοπούν οι συντάξεις οταν κανείς δεν πληρώνει φόρους ? Και οσοι πληρώνουν αντι να πηγαίνουν στο κράτος πηγαίνουν στις τσέπες των εφοριακών – και των ανωτέρων των. 40 — 60 οπως το αποκαλείται εσείς.
Peter Triantafyllos Toronto

Μοιραστείτε το!

2 comments to ΑΚΟΥ ΕΛΛΗΝΑΚΟ !

  • Το άρθρο δεν ειναι από μια ανωνυμη αρθρογραφο, αλλα είναι επώνυμο και δημοσιευθηκε στο ιστολογιο μας ενυπογραφα από την αρθρογράφο μας Μαίρη Καρά.

    Παρακαλω λοιπόν να αποκατασταθεί η πηγή

    http://koukfamily.blogspot.gr/2015/09/blog-post_406.html

    Ευχαριστω εκ των προτερων

    Θανος Κ
    Διαχειριστης

    • Αγαπητέ φίλε, θα μπορούσα να ισχυριστώ και εγώ το ίδιο, αλλά δεν το κάνω διότι δεν βγαίνει κανένα νόημα, όπως θα διάβασες μου το έστειλε ο φίλος από το Τορόντο, αλλά δεν εχω πρόβλημα να βάλω τον σύνδεσμό σου, εγώ ανεβάζω θέματά σου, εσύ δεν ανεβάζεις, δεν πειράζει ας είναι, εχω ποιο σοβαρά θέματα να ασχοληθώ, καλή σου ημέρα.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>