«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ὁ ἐθνικισμός εἶναι μορφή ἐνεργείας… λοιπόν οἱ ἐνεργητικοί ἄνθρωποι δέν μπορεῖ παρά νά εἶναι ἐθνικισταί, εἴτε τό ξέρουν εἴτε ὄχι, δέν μπορεῖ παρά νά ζοῦν ἀνάμεσα στό ἔθνος τους καί ἐκεῖ νά ξοδεύουν τήν δύναμή τους καί ἐκεῖ νά παίρνουν δύναμη. ἼΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ

ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ

30 Ιουλίου, το 1920, εκτελέστηκε από απόσπασμα
ταγματασφαλιτών Βενιζελικών (χωρίς δίκη ασφαλώς,μπαμ και κάτω) κάπου ανάμεσα στους Αμπελόκηπους και το Χίλτον, ένας εκ των μεγαλύτερων Ελλήνων.
Ενα από τα πιο λαμπρά ανοικτά και προοδευτικά μυαλά του Ελληνισμού,
ο Ιων Δραγούμης.

Ο Εθνικιστής δίχως σύνορα.

Φανατικός αντιβενιζελικός,πολέμιος της «Μεγάλης Ιδέας», αντίθετος με την δημιουργία Ελληνικού κράτους και οραματιστής ενος Ελληνισμου ο οποίος θα «βασίλευε» στην Ανατολή και με την πάροδο των χρόνων, λόγω ανωτερότητάς του (του Ελληνισμού) θα έπαιρνε ξανά τα ηνία στην περιοχή της Αν Βυζαντινής αυτοκρατορίας από τους Οθωμανούς, με τους οποίους πίστευε σε αρμονική συνύπαρξη.

 

 

 

 

Φυσικά αι μεγάλαι δυνάμεις και τα τσιράκια που είχαν τοποθετήσει στην ευρύτερη περιοχή,σαν το απόβρασμα το Βενιζέλο,είχαν διαφορετική προσέγγιση,
όπου η εντολή ήταν να καθαριστεί η Ανατολή από το Ελληνικό στοιχείο,καθώς
και να «ανταλλαγούν» οι δυό διάσπαρτοι πληθυσμοί. Ο Ελληνικός και ο τουρκικός.
Και να κλειστούν δια παντός στα κράτη-κονσερβοκούτια που τους έφτιαξαν για αυτόν ακριβώς τον λόγο.

Αν δεν τον καθάριζαν σαν αυγό οι πραιτωριανοί του μεγάλου αντιδημοκράτη και φασίστα πριαπισμένου μισοεβραίου,με την σύμφωνη γνώμη και του άλλου «μεγάλου ευεργέτου» Benάκη, αν κατάφερνε να κάνει πράξη αυτό που ήδη είχε στα σκαριά ο Ιων, -ο πραγματικός αρχηγός του Μακεδονικού αγωνα,- δηλαδη να δημιουργήσει την «Ηνωμένη Αντιπολίτευση»
και φυσικά να έπαιρνε την εξουσία από τα νύχια της Βενιζελικής φάρας, θα είχαμε
αποφύγει την Μικρασιαστική καταστροφή, ( ο ίδιος μάλιστα έλεγε, ότι «δεν πρέπει επουδενί να επιτεθούμε στην Ανατολή, αφού εκεί είναι το «σπίτι» μας)

Θα είχαμε αποφύγει την δυναστεία των αρπαχτικών που μας τρώνε τις σάρκες ως σήμερα και φυσικά δεν θα είχε ανακοπή η αναπνοή του Εληνισμού στην Ανατολή, δημιουργώντας ίσως ένα δεύτερο «κράτος του Αλεξάνδρου», αυτός ο λάτρης του ανθρώπου και υπέρμαχος του ζωντανού και όχι του «μουσειακού» Ελληνισμού.

Φευ όμως. Λογάριαζε χωρίς τους ξενοδόχους, που ήδη είχαν προσχεδιάσει την μοίρα αυτού του Εθνους.

«Ευτυχώς» για τον κόσμο των λαμογιών, των τρωκτικών και των τεμπέλιδων και για δική μας κακή τύχη, τον πρόκαναν οι δολοφόνοι της Βενιζελικής συμμορίας,αφού όπως προείπαμε, τα σχέδια των «μεγάλων δυνάμεων»,(σκεφτείτε ότι θέλετε), ήθελαν τον Ελληνισμό νεκρό,
και ριγμένο στη «λακούβα» που λέγεται Ελληνικό κράτος και την περιοχή της Ανατολής απόλυτα ελεγχόμενη.

Βρίθουν τα στοιχεία και οι μαρτυρίες, ακόμα και συνεργατών των, ότι με εντολή Βενιζέλου και με το «χειροκρότημα» Μπενάκη, έπεσε νεκρός ο μεγάλος φίλος του ανθρώπου και σχεδιαστής μιας «άλλης» Ελλάδας, από αυτήν που είχαν κατά νου τα βρωμόσκυλα του Βενιζελισμού, δημιούργημα-έκτρωμα το οποίο «καμαρώνουμε»- ειδικά- σήμερα.

Φυσικά, παραδοχή δολοφονίας δεν υπάρχει. Οχι. Τι να την κάνεις όμως.
Ουδείς γνωρίζει επακριβώς ποιος έδωκε την εντολή. Δεν βαριέσαι.
Οι αποδείξεις είναι για τα Ελληνικά δικαστήρια, τα οποία είναι ΑΜΕΑ.

Αμ δεις την γυναίκα σου στο κρεβάτι με τον υδραυλικό και δώσεις περιθώρια
και για άλλες ερμηνείες, πέραν της ξεκάθαρης που βλέπεις, τότε είσαι άξιος του κερατώματος και του φτυσίματος.

Είχε αποφασιστεί από τότε να δημιουργηθεί ένα κράτος-εργαστήριο.

Αν γίνεται δηλαδή, να μετατραπεί ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ Ο ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΤΟΥ,ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΟΙ ΒΕΝΙΖΕΛΙΚΟΙ ΗΤΑΝ: Ενα «εργαστήριο» παραγωγής, σπιούνων,τεμπέλιδων κομματόσκυλων, κρατικοδίαιτων χαραμοφάιδων,εκβιαστών,αλητών. Φυσικά τα κατάφεραν σε μεγάλο βαθμό, δεδομένης της ποιότητας του Ελληνα σήμερα.

Τα σπίτια, οι δρόμοι, είναι γεμάτα «Σαμαρικούς», «Παπανδρεικούς», «Μητσοτακικούς», «Μπάμπιδες», «Πρετεντέριδες», «Πορτοσάλτες»,»Κακαουνάκιδες», «Θέμους», «Τατιάνες»
και «Κωστόπουλους».

Τα κατάφεραν.Εφτιαξαν εκατομμύρια «ρέπλικες».

Ας είναι ελαφρύ το χωμα που τον σκεπάζει. Επεσε θύμα και αυτός του ρομαντισμού, της καθαρότητας, της ανδρείας και της ντομπροσύνης που τον χαρακτήριζαν.

http://dailytripes.gr/blog/

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>