«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΥΡΩΠΑ’Ι’ΚΗ ΕΝΩΣΗ. Ο ΒΑΡΒΑΡΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΛΗΣΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΣΚΛΑΒΙΑΣ ΚΑΙ Η ΟΡΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ…Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΘΑ ΑΡΧΗΣΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ…

PD Dr.-Ing. Georg Chaziteodorou Bleibergweg 114 D-40885 Ratingen Tel.+Fax: 0049 2102 32513 E-Mail: chaziteo@t-online.de
27.09.2015

ΣΤΙΨΑΝΕ ΤΟ ΛΑΟ 

Γεωργιος Θ. Χατζηθεοδωρου

Ο σημερινος βαρβαρος μηχανισμος ληστειας και σκλαβιας που φερει το ονομα «Ε.Ε.», οφειλεν στις αρχες ιδρυσεως της να είναι μια ελευθερη ενωση οικονομικων συμφεροντων ανεξαρτητων κρατων μελων της, με την εννοια μιας οικονομικης συνεργασιας απαλλαγμενης από τα παρασιτικα και δικτατορικα στοιχεια της αγγλοσαξονικης-σιωνιστικης παραφροσυνης.

Αντ’ αυτων ασφυκτια σημερα ο ως ανω μηχανισμος, οπως περιγραφεται στα πρωτοκολλα των σοφων της σιων, δια του κτηνωδους και παρασιτικου εναγκαλισμου του διεθνους πολιτικου σιωνισμου.

Το υπερκρατος «Ε.Ε.» με τον εναγκαλιασμο αυτό μπορει να υπαρχη μονο όταν αυτο βασιζεται στην εργασια σκλαβων και όταν αφαιρει την ελευθερια υπαρξης από τους πολιτες του.

Η τυπωση των πρωτοκολλων των σοφων της σιων, των οποιων η νοθεια απεδειχθει δηθεν το 1920, απαγορευεται ακομη το ετος 2015 από πολλες ακομη εισαγγελικες αρχες , δηλαδη 110 χρονια μετα την πρωτη εκδοση τους.

Το γεγονος αυτό σημαινει, ότι εδώ φυσα ενας αερας από την γωνια της ηληθιοποιησεως των λαων και δεν προμηνυει τιποτε το καλο για το μελλον της ευρωπης και του υπολοιπου κοσμου.

Οι νομοι ολων των κρατων μελων της Ε.Ε. και του υπολοιπου κοσμου οφειλουν να εκπληρουν τις εθνικοεβρα’ι’κες επιθυμιες όπως τις επιτασει ο διεθνης πολιτικος σιωνισμος.

Εξασκει αυτος με τα πρωτοκολλα των σοφων της σιων πολιτικη μιας παγκοσμιας δυναμης;

Τι είναι επιτελους τα πρωτοκολλα αυτά;

Είναι γνησια ‘η προκειται περι μιας νοθειας;

Εάν είναι γνησια, ποια εγκληματικη οργανωση σχεδιασε τοσους βαρβαρους στοχους;

 

 

 

Εάν είναι νοθα, πως είναι δυνατον να προβλεπονται με τοση ακριβεια γεγονοτα που εν μερει εκπληρωνονται και εν μερει η εκληρωση τους βρισκεται τοσο κοντα;

Το κυριο αποτελεσμα του 1ου Παγκοσμιου Πολεμου ηταν η ανεγερση του επαναστατικου πολιτικου σιωνισμου και του επαναστατικου κομμουνισμου ως νεες δυναμεις στις διεθνεις υποθεσεις, με τις υποσχεσεις δημιουργιας μιας «πατριας χωρας» για τον σιωνισμο και μιας «χωρας βαση» για τον κομμουνισμο.

Το κυριο αποτελεσμα του 2ου Παγκοσμιου Πολεμου ηταν αποκλειστικα τα επιπλεον κυριαρχικα εδαφικα κερδη για τον σιωνισμο και κομμουνισμο.

Ο σιωνισμος ελαβεν την υποσχεθεισα «πατρια χωρα» και ο κομμουνισμος την μιση ευρωπη. Ο 2ος Παγκοσμιος Πολεμος, πολύ καλυτερα από τον 1ον Παγκοσμιο Πολεμο, εκπληρωσε τους στοχους των πρωτοκολλων των σοφων της σιων του ετους 1905.

Οι συγχυσμενες μαζες ανθρωπων εναντιωθηκαν μεταξυ τους με τα τραγικα αποτελεσματα εκδικητικων καταστροφων και δολοφονιων όχι για τα δικαια τους αλλα για την υλοποιηση των σχεδιων που περιγραφονται στα πρωτοκολλα των σοφων της σιων για την επιτευξη του «Ενός Κοσμου» με μια παγκοσμια διακυβερνηση.

Κατά την διαρκεια του 2ου Παγκοσμιου Πολεμου γνωριζαν οι υπευθυνοι του διεθνους πολιτικου σιωνισμου ότι ουδεις Ιουδαιος και μαλιστα ουδεις απ’ αυτους που αφομοιωθηκαν στις κοινωνιες που ζουσαν, θα δεχονταν εκουσια να εγκατασταθη μονιμως στην ερημο της Παλαιστινης.

Εδώ θα βοηθουσε μονο ενας μιλιταριστικος «Αντισημητισμος» αδιαφορο από πού θα προερχονταν.

Η ιουδα’ι’κη μυστικιστικη στοα B’ nai B’ rith που εμφανιζεται στο κοινο ότι δηθεν εκπροσωπει τα συμφεροντα των Εβραιων, ηδη το 1914 ιδρυσε μια οργανωση με το ονομα «Anti-Defamation League» (ADL) που εχει ως κυριο στοχο την αντιμετωπιση του σκοπημα λανθασμενα ονομασθενταν «Αντισημητισμον» σε ολες τις μορφες του, ενώ στην πραγματικοτητα ο «Αντι-Ιουδα’ι’σμος», όπως επρεπε να ονομαζεται, και ο «Αντισιωνισμος» δεν διαφερουν σε τιποτε.

Χωρις τον «Αντισημητισμο», ο «Σιωνισμος» δεν μπορει να υπαρχη!

Εάν τα σχεδια των πρωτοκολλων των σοφων της σιων για μια παγκοσμια διακυβερνηση είναι μια απατη τοτε δεν εξηγουνται οι αντιδρασεις παγκοσμιως για δηθεν νοθεια από την στιγμη που αυτά γνωστοποιηθηκαν με την δημοσιευση τους το 1905.

Μετα τον 2ον Παγκοσμιο Πολεμο αρχησε μια διαδικασια, η οποια σημερα ονομαζεται «Παγκοσμιοποιηση» και χαρακτηριζεται με μια ακαμπτη Λογικη ως «φυσικος νομος».

Στην ουσια όμως η «Παγκοσμιοποιηση» δεν είναι τιποτε άλλο από μια «γιγαντιαια Φουσκα» που κουβαλαει στο κεντρο της την αυτοκαταστροφη της.

Ο Μυθος για «προοδο» εμφανιζεται στους ετσι ονομασθεντες μοντερνους πολιτες της ευρωπης και του υπολοιπου κοσμου ως ξεχωριστο μερος των αποψεων πιστης τους και της κοσμοθεωριας τους.

Χωρις την πιστη αυτή θα χασουν πολλοι ανθρωποι στην Γερμανια, που ασκουν στην Ε.Ε. εξουσια, τον προσανατολισμο τους.

Οι ανθρωποι αυτοι δεν είναι σε θεση να γνωριζουν, ότι η προοδος είναι ενας απλος μυθος. Το ιδιο ισχυει για την υστερια της «Αναπτυξης» και για την παραφροσυνη της «Ευημεριας».

Όπως τοσο συχνα υποσχεθηκαν τετοιοι απερισκεπτοι ανθρωποι για αιωνια ευημερια, ευημερια για ολους ‘η επισης διακυρηξαν την παγκοσμια ειρηνη αλλο τοσο συχνα απογοητευσαν τα απραγματοποιητα αυτά οραματα, διοτι η ουσια του ανθρωπινου πολιτισμου δεν μπορει με απλο τροπο να αλλαξη ριζοσπαστικα.

Τις ανοδικες φασεις ακολουθουν καθοδικες φασεις, τις μεγαλες χρονικες περιοδους της ηρεμιας ακολουθουν περιοδοι κατακλυσμεων αλλαγων, την ειρηνη ακολουθει ο πολεμος. Εδώ μπορει σχεδον κάθε εξελιξη της τεχνολογιας να οδηγηση στην ευτυχια ‘η στην δυστυχια, διοτι κάθε οικονομικη μεταβολη παραγει κερδισμενους και χαμενους.

Εάν συνεπως σημερα ομιλει καποιος για μια «νεα εποχη της Παγκοσμιοποιησης» θα οφειλεν καλυτερα να θυμιθη, ότι η ιστορια την ανθρωποτητας κινειται κυκλικα.

Εάν ο διεθνης πολιτικος σιωνισμος στοχευει πραγματι στην παγκοσμια διακυβερνηση, πραττει πολες φορες πραγματα που φαινομενικα τουλαχιστον αντιβαινουν στον στοχο. Ενώ π.χ. κρατουσε σφιχτα στα χερια του τα καπιταλιστικα και κομμουνιστικα κρατη, τα οποια κυριευσεν με αγωνες, αντι να τα χρησιμοποιηση για την υλοποιηση του σχεδιου του αφησεν ξαφνικα να καταρρευση το κομμουνιστικο πολιτικο συστημα στα κρατη που το εφαρμοσε.

Ο σιωνιστικος Μπολσεβικισμος πεταχθηκε ξαφνικα από τον διεθνη πολιτικο σιωνισμο στον σκοπιδοτοπο και για τον τελικο στοχο του κομμουνισμου ουδεις ομιλει σημερα.

Ο κομμουνισμος όπως τουλαχιστον φαινεται είναι νεκρος!

Νεκρα όμως δεν είναι τα στελεχη του που δραστηριοποιουνται υπο διαφορες μορφες στις χωρες του καπιταλιστικου οικονομικου και πολιτικου συστηματος.

Οι Αντισυνομωτικοι θεωρητικοι προεβλεβαν την ολη κατασταση εδώ και πολύ καιρο.

Κατά την θεωρια της τυχαιοτητας δεν μπορουσαν να εξελεχθουν τα πραγματα διαφορετικα τουλαχιστον όχι με μια στατιστικη πιθανοτητα των 99 %.
Θα ηταν η τυχαιοτητα των τυχαιοτητων εάν οι σιωνιστες εκαναν πραγματικα το δευτερο μετα το πρωτο βημα τους.

Γιατι θα αναρωτηθει καποιος;

Ουδεις πραττει κατι χωρις λογους και χωρις μοτιβο ‘η οποιος εχει ένα καθωρισμενο μοτιβο συμπεριφερεται αναλογα.

Ποιοι είναι οι λογοι που αναγκασαν τον διεθνη πολιτικο σιωνισμο να γινη πρωτα η υπερβαση της διαμαχης μεταξυ δυσης και ανατολης και όχι ποιο μπροστα για την υλοποιηση της παγκοσμιας διακυβερνησης;

Μηπως η διαιρεση της ευρωπης σε δυο μπλοκ και η διαμαχη μεταξυ δυσης και ανατολης δεσμευσαν μη παραγωγικα και ανεφεκτα δυναμεις που επρεπε πρωτα να απελευθερωθουν για την πραγματοποιηση του σχεδιου το οποιο απαιτει νεες υποδομες της συνεργασιας και της ασφαλειας της ειρηνης, τοπικα και παγκοσμια;

Η διαιρεση της ευρωπης σε δυο μπλοκ ηταν για τους σιωνιστες μια ενδειξη για την διαιρεση του κοσμου σε δυο φαινομενικα αντιθετα μπλοκ.

Η διαιρεση αυτή εξαφανισθηκε από τον γεωγραφικο χαρτη της παλαιας ευρωπα’ι’κης ηπειρου τον Νοεμβριο του 1989.

Παλλεται από χαρα η ψυχη του διεθνους πολιτικου σιωνισμου που σε λιγο θα διαπιστωσει ότι η ιδεολογικη αυτή διαιρεση παγκοσμια επισης θα καταρρευσει.

Όπως εξαφανιζεται η ιδεολογικη διαιρεση θα εξαφανισθει σε λιγο και η συνοριακη διαιρεση των κρατων.

Τα εναπομεινοντα συνοριακα ορια μεταξυ των κρατων της Ε.Ε. σε λιγο δεν θα υπαρχουν. Αυτό είναι και το πειραμα για το οποιο επιλεγει η Ελλας και μας το προεβλεψε
διατυπωνοντας το και η τ. προεδρος της Βουλης και εβραια Μπενακη.

Ουδεις συνεπως στην πραγματικοτητα ενδιαφερεται για την αναπτυξη της ελληνικης οικονομιας και γι’ αυτό σκοπημα απετυχαν τα Μνημονια Ι και ΙΙ και γι’ αυτό θα αποτυχει παταγωδως και το Μνημονιο ΙΙΙ της δηθεν προοδευτικης αριστερας διοτι αυτό είναι μη εφαρμοσημο.

Ο μαχαλομαγκας της Αθηνας, δηλαδη ο νυν σταλινικος πρωθυπουργος προωθηθηκε στην εξουσια για να διαλυση την πατριδα του.

Η εποχη των κρατων βαινει προς το τελος της.

Η Ελλας θα εξαφανισθει πρωτη ως χωρα για ολη την αιωνιοτητα.

Επιλεχθηκε ως πρωτη χωρα, διοτι οι Μακκαβαιοι του διεθνους πολιτικου σιωνισμου επιθυμουν να εκδικηθουν μετα από δυο σχεδον χιλιετιες τον Αντιοχο Δ’ τον Επιφανη…Συνεπως Ελληνιδες και Ελληνες μην αυταπατασθε.

Η Ελλας ποτε δεν θα μπορεσει να εκπληρωση τους ορους που περιεχει το Μνημονιο ΙΙΙ διοτι οι οροι αυτή είναι σκοπημα τοσο σκληροι για να μην πραγματοποιηθουν.

Το γνωριζει πολύ καλα ο προεδρος του
παρανομου Eurogroup και Ολλανδος Εβραιος Jeroen
Dijsselvloem. Στις διαταξεις του Μνημονιου ΙΙΙ μεταξυ πολλων αλλων στεκεται, ότι η ελληνικη κυβερνηση περαν των διαταξεων αυτων οφειλει να λαβη συμπληρωματικα μετρα για να εκπληρωση τους στοχους του προ’υ’πολογισμου του ετους 2016.

Τα συμπληρωματικα όμως αυτά μετρα θα εχουν αρνητικα αποτελεσματα στην αποδοση της οικονομιας, τα οποια με την σειρα τους θα μειωσουν τα φορολογικα εσοδα.
Η οικονομικη και κοινωνικη κριση της Ελλαδος αρχησε αμεσως με το ευρω, δηλαδη με την εισοδο μας στην ευρωζωνη και μετα με τα προγραμματα σωτηριας μας των Μνημονιων Ι και ΙΙ.

Αυτή είναι η πραγματικοτητα!

Με την ως ανω κατασταση μειωθηκε η αποδοση της ελληνικης οικονομιας κατά 30 % και δημιουργησε τις προ’υ’ποθεσις για την σημερινη λεηλασια των παντων υπο κρατικη ‘η ιδιωτικη κατοχη.

Η Ελλας για να σωθη χρειαζεται μια νεα αρχη εκτος της ευρωζωνης αλλα και εκτος της Ε.Ε. Αυτό πρεπει να το κατανοηση κάθε ηλιθιος Ελλαδιτης!
Μια τετοια νεα αρχη όμως δεν μπορει να επιτευχθη ανεμακτα!
Πρεπει να ερθη ξαφνικα και απροσμενα.

Η αποψη αυτή δεν γινεται κατανοητη από τους μεγαλοηλιθιους της ΕΚΤ, του
Eurogroup, της Κομισιον ‘η του ΔΝΤ.

Η αποψη αυτή ξεπηδα και από την λογικη του Μνημονιου ΙΙΙ.

Το Μημονιο αυτό περιεχει ενδοτισμο και συνθηκολογηση της σταλινικης ελληνικης κυβερνησης και την λεηλασια της πατριδας μας.

Εφ’ οσον η σταλινικη ελληνικη κυβερνηση ανεχεται υπο την πιεση που δεχεται τις διαταξεις του Μνημονιου ΙΙΙ ανεχεται και την εξαφανιση της Ελλαδος.

Οι υπερηλιθιοι των οργανων της Ε.Ε. μπορουν να ελεγχουν με τα εγχωρια καθυκια τους ότι θελουν, εκ των πραγματων πλεον τα αποτελεσματα και του τριτου Μνημονιου θα είναι αποκαρδιωτικα.

Οποιος, που κατανοησε την σημερινη πραγματικοτητα, προσπαθει να κατανοηση τις ενεργειες αυτων των υπερηλιθιων, των σπαστων ανθρωπινων κοκκαλων, των δολοφονων των Ελληνων, των μελων της Κομισιον της Ε.Ε., των μελων της Ευρωβουλης, του προεδρο του Eurogroup, των απατεωνων ευρωβουλευτων και λομπυιστων τυπου Brock και ολων των αλλων των οργανων της Ε.Ε., καταληγει αυτοματα στα ορια της παραφροσυνης.

Η κριση στην Ελλαδα και στον υπολοιπο κοσμο της σημερον είναι στην πρωτη γραμμη μια κριση ηθους-ηθικης και γι’ αυτό πρεπει να αντιμετωισθη από αυτους που εχουν μυαλο στο κεφαλι τους και διακατεχονται από τις αρχαιοελληνικες αρετες, αξιες, αρχες και ιδανικα, δηλαδη που δεν ανηκουν στους υπερηλιθιους και ηλιθιους του διεθνους πολιτικου σιωνισμου και είναι σε θεση να κτησουν την αρμονια του μελλοντος σε ένα πλουραλιστικο κοσμο χωρις μια παγκοσμια διακυβερνηση και χωρις τους ψυχοπαθεις του διεθνους πολιτικου σιωνισμου και τους τιμαριωτες αυτου.

Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

Στα Γερμανικά:

PD Dr.-Ing. Georg Chaziteodorou Bleibergweg 114
D-40885 Ratingen
Tel.+Fax: 0049 2102 32513
E-Mail!: chaziteo@t-online.de
26.09.2015

DIE VEREINNAHMUNGS- UND VERSKLAVUNGSMASCHINERIE «E.U.» UND DIE WACHSENDE WUT DER HELLENEN. DER BEFREIUNGSKAMPF WIRD BALD BEGINNEN…..

Dr. Georg Chaziteodorou

Die Vereinnahmungs- und Versklavungsmaschinerie E.U. von heute sollte ursprünglich ein relativ loser wirtschaftlich «Interessen-Verbund souveräner Staaten» im Sinne wirtschaftlicher Zusammenarbeit, sein. Parasitäre und diktatorische Elemente des anglo-zionistischen Wahns sollten fernbleiben. Stattdessen erstickt sich heute diese Maschinerie, wie in den Protokollen der Weisen von Zion beschrieben wird, durch die brutale parasitäre Umklammerung des internationalen politischen Zionismus. Der Superstaat «E.U.»
Kann deshalb nur auf Sklavenarbeit und Entziehung der menschlichen Freiheit existieren. Der Druck der Schrift der
Protokolle der Weisen von Zion, welche angeblich schon 1920 als Fälschung entlarvt wurden, werden noch im Jahre 2015 d.h.
110 Jahre nach dem ersten erscheinen von einigen Staatsanwaltschaften verboten. Das bedeutet, dass hier der Wind aus der Völkerverdummungsecke weht und lässt für die Zukunft der E.U. und der übrigen Welt nicht gutes ahnen. Die Gesetze aller Mitgliedsstaaten der E.U. und der übrigen Welt sollen sich nach den Wünschen der Zionisten richten, wie sie zur Erlangung der Ziele des internationalen politischen Zionismus notwendig sind. Betreibt der internationale politische Zionismus mit den Protokollen der Weisen von Zion

Weltmachtpolitik? Im Jahre 1920 konnte man die Ergebnisse der mit Hilfe der Protokolle der Weisen von Zion durchgeführten Machtpolitik überhaupt noch nicht voll durchschauen, während dies heute, im Jahre 2015 mit Leichtigkeit möglich ist. Was sind eigentlich diese Protokolle?
Sind sie echt? Wenn ja, welche bösartige Versammlung hat diese Teufelspläne ausgeheckt? Sind diese Protokolle eine Fälschung? Wenn ja, woher kommt dann das unheimlich Prophetische der Voraussagen, die zum Teil erfüllt, zum Teil der Erfüllung sehr nah sind?

Das Hauptresultat des Ersten Weltkrieges war die Errichtung des revolutionären Zionismus und des revolutionären Kommunismus als neue Mächte in den internationalen Angelegenheiten, ersteren mit dem versprochenen «Heimatland» und dem zweiten mit einem «ansässigen Staat».

Das Hauptergebnis des Zweiten Weltkrieges war, dass weitere territoriale Gewinne in den Zionismus und Kommunismus, und nur an sie, fielen. Der Zionismus erhielt einen ansässigen Staat (Israel!) und der Kommunismus erhielt halb Europa.
Der Zweite Weltkrieg, noch viel klarer als der Erste, folgte den Kurs der Protokolle der Weisen von Zion von 1905. Die Verwirrten Menschenmassen ließen Zerstörung und Rache aneinander aus, nicht für ihre eigene Befreiung, sondern für die Weiterführung eines Planes allgemeiner Sklaverei unter einer despotischen Weltregierung. Während des Zweiten Weltkrieges wussten die Führer des internationalen politischen Zionismus ganz genau, dass kein in geordneten Verhältnissen lebender Jude, von den Assimilationswillige ganz zu schweigen, jemals in der Wüste Palästinas freiwillig Pionierarbeit leisten würde. Da konnte nur eines helfen, ein militanter «Antijudaismus», der fälschlicherweise «Antisemitismus»

genannt wurde, egal durch wen. Der B’ nai B’ rith, der sich in der Öffentlichkeit gern als bloße jüdische Interessenvertretung
darzustellen sucht, hat schon 1914 einen Ausschuss mit dem
Namen «Αnti-Defamation League» (ADL) gegründet, der es
sich zur Aufgabe gemacht hat, den fälschlich sogenannten «Antisemitismus» in allen seinen Formen öffentlich zu
bekämpfen, wobei sinnigerweise zwischen «Antijudaismus», wie es richtig heißen muss und «Antizionismus» kein Unterschied gemacht wird, weil diese legitime und notwendige Differenzierung absolut nicht im Interesse des internationalen politischen Zionismus liegen kann. Ohne den «Antisemitismus» kann der Zionismus nicht existieren! Wenn nach den Plänen der Protokolle der Weisen von Zion eine Weltregierung zu installieren ein Schwindel ist, dann haben die israelischen Regierungen, die seit der Entdeckung und Veröffentlichung
diese höchst geheimen und unheilverkündenden Dokumente
an der Macht waren, eine höchst bemerkenswerte Entschlossenheit gezeigt, seine Echtheit zurückzuweisen.

Nach dem Zweiten Weltkrieg begann ein Prozess, der heute als
«Globalisierung» bezeichnet und gern als Naturgesetz mit einer unerbittlichen Logik gesehen wird. Dabei ist die «Globalisierung» nichts anderes als eine «gigantische Blase» die den Kern ihrer eigenen Zerstörung in sich trägt. Der Mythos vom Fortschritt scheint für den so genannten modernen Bürger Europas und der übrigen Welt ein unabdingbarer Bestandteil seiner Glaubenssätze und seiner Weltanschauung zu sein. Ohne diesen Glauben werden z.B. viele Menschen in der BRD, die macht in der E.U. ausüben, wohl ihre letzte Orientierung verlieren. Dabei haben diese Menschen keine Ahnung dass «Fortschritt» nichts anderes als ein Mythos ist. Das gleiche gilt für dιe «Wachstumshysterie» und der «Wohlstandswahn». Wie oft schon wurde von solchen leichtsinnigen Menschen

ewiger Wohlstand, Wohlstand für alle oder auch der Weltfrieden ausgerufen und genauso oft enttäuschten diese hehren Visionen weil sich die Natur der menschlichen Zivilisation nicht einfach grundlegend verändern lässt. Auf Aufschwung-Phasen folgen Abschwünge, auf langen Jahren
der Ruhe stürmische Veränderungen, auf Frieden, Krieg. Dabei kann fast jede technische Entwicklung zum Segen oder Fluch geraten, wobei wirtschaftliche Veränderungen Gewinner und Verlierer produzieren. Wenn man also heute von einer «neue Ära der Globalisierung» spricht, sollte er besser daran erinnert,
dass die Menschheitsgeschichte in Zyklen verläuft.

Wenn der internationale politische Zionismus der sein angebliche «Eine Weltregierung» errichten wollte, tut er trotzdem nichts als lauter Dinge, die diesem Ziel strikt entgegengesetzt sind. Er hatte zum Beispiel schon die kapitalistischen und die kommunistischen Länder in seinen Krallen, und gewöhnlich lässt man doch nicht mehrt los, was man nach langen Mühen endlich erwischt hat. Doch statt die beiden Blöcke jetzt zu ihrer angeblich geplanten «Eine Welt»
zusammenzufügen, ließ er plötzlich im Osten wieder fahren, einfach so! Der zionistische Bolschewismus wurde von den Zionisten mir nichts dir nichts ersatzlos zum alten Eisen geworfen und vom Endziel des Weltkommunismus ist seitdem keine Rede mehr. Der Kommunismus scheint mausetot zu sein!
Die Anti-Verschwörungstheoretiker hatten es schon lange vorausgesagt. Gemäß dem Zufallsprinzip konnte es gar nicht anders kommen, zumindest mit mehr als 99 % statistischer Wahrscheinlichkeit. Es wäre geradezu der Zufall der Zufälle
gewesen, wenn die Zionisten tatsächlich den zweiten Schritt nach den ersten getan hätten. Warum? Niemand tut etwas ohne Grund und Motiv oder wer ein bestimmtes Motiv hat, handelt auch dementsprechend. Warum erst mit der

Überwindung des Ost-West-Konflikts und nicht vorher wurde der Blick frei für die Chancen einer neuen Weltordnung? Haben die Teilung Europas und der West-Ost-Konflikt tatsächlich über Jahrzehnte unnötige Kräfte gebunden die notwendig für die
«Eine Welt» waren, die nach neuen Strukturen der Kooperation und der Friedenssicherung regional und global
verlangt? Die Teilung Europas war für die Zionisten ein Zeichen
der Aufteilung der Welt in zwei dem Schein nach gegnerische Blöcke. Diese Spaltung verschwand im November 1989 von der Landkarte des alten europäischen Kontinents. Das läßt in der Herzen der Zionisten die Hoffnung keimen, dass sie auch erleben werden, wie die noch auf dem Planeten Erde bestehenden ideologischen Spaltungen schließlich vernarben. Wie also die ja nicht bloß ideologische, sondern handfeste politisch-geographische Teilung Europas bezeichnenderweise
«von der Landkarte» verschwindet, so werden auf der Weltkarte demnächst auch die noch verbliebenen Staatsgrenzen ausradiert werden. In Hellas aber auch in übrigen Europa müsse man etwas begreifen, was die Zukunft der Erde betreffe: Das Zeitalter der Nationen gehe zu Ende.
Das Experiment läuft bereits. Hellas soll zuerst verschwinden
für alle Ewigkeit. Immer dichter werden die einzelnen Länder und Kontinente miteinander mit Zwang verwoben, immer mehr
wird mit Gewalt versucht ein weltumspannendes System alle Menschen brutal zusammen zu halten. Das bedarf keines Kommentars. Hellas wird die in dem Programm des Memorandums III beinhaltende Bedingungen und Ziele nicht erfüllen können, weil sie so gemacht wurden, damit sie nicht erfüllt werden. Das weist genau der Präsident und holländische Jude der nicht legitimierten Eurogruppe, Jeroen Dijsselbloem.
In dem Programm des Memorandums III steht unter vieles anderem, dass die Regierung Hellas über die vereinbarten Sparmaßnahmen hinaus noch weitere Schritte unternehmen

soll, um die Haushaltsziele zu erreichen. Dieses wiederum hätte einen Rückkopplungseffekt auf die Wirtschaftsleistung, der dann wieder die Steuereinnahmen im Jahre 2016 senkt. Die Krise in Hellas begann mit der Einführung des Euro und mit der Rettungs-Memoranden I und II, denn das kurzfristige Feuerwerk von Investitionen auf Kredit war nicht von Dauer. Tatsache ist dass die Wirtschaft Hellas durch die EU-Memoranden I und II um knapp 30 % geschrumpft ist. Und seitdem hat sich die Situation weiter verschlechtert und durch das Memorandum III wird die hellenische Wirtschaft endgültig zusammenbrechen. Hellas kann nicht in der Eurozone bleiben und braucht einen Neuanfang außerhalb der Eurozone aber auch der EU! Das muss jeder Idiot begreifen! Der Austritt aus
der Euro dürfte das Ergebnis einer Verkettung von unvorhersehbaren blutigen Ereignissen sein. Er wird plötzlich und von der meisten unerwartet, kommen. Leider teilt niemand in der EZB, in der Eurogroup, in der EU-Kommission oder dem IWF diese Auffassung. Dieses Ergebnis lauert in der wirtschaftlichen Logik der Anpassung selbst. Diese Anpassung beinhaltet Nachgeben und Kapitulation der linke hellenische Regierung und Ausverkauf Hellas. Wenn die so genannte Linke hellenische Regierung, unter Druck akzeptiert dem neuen
wirtschaftlichen Teufelskreis, akzeptiert auch den endgültigen Zerfall Hellas. Die wirtschaftliche Logik der EU-Institutionen,
die mit Idioten besetzt sind, ist das Hauptproblem. Diese Idioten können kontrollieren soviel sie wollen, aus der Natur
der Sache werden die Ergebnisse negativ sein, weil die vereinbarten und so genannten Reformen bzw. die Ausplünderungsvereinbarungen Hellas, einfach nicht
durchführbar sind. Wer versucht, diese Idioten, diese Knochenbrechern, diese Hellenen-Mörder, diese EU-Kommission, dieses EU-Parlament, den Präsidenten der Eurogruppe Jeroen Dijsselbloem, diese EU-Lobbyisten wie

dem SPD-Mann Brock der extra Millionen Euro verdient und alle EU-Organe zu verstehen, gerät schnell an den Rand des Wahnsinns!!!

Die Krise in Hellas und in dieser Welt von heute ist in erster Linie eine ethisch-moralische, deshalb hat die Erkenntnis der in Hellas und in der Welt wirkenden sozialen und antisozialen Impulse unbedingten Vorrang für diejenigen die keine Idioten und fähig sind, welche mit bauen wollen in einer harmonischen
Zukunft ohne die «Eine Welt» und dιε «Weltregierung» von Psychopaten des internationalen politischen Zionismus…..

Dr. Georg Chaziteodorou

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>