«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Αυτοί που ψηφίζουν και αυτοί που δεν ψηφίζουν.

ΑΠΟΧΗ 5
Εδώ πλέον το θέμα αυτό έχει έρθει στο οριακό σημείο να είναι και επίσημα το σύνταγμα κατάφωρα παραβιασμένο.
Φυσικά είναι μια παραβίαση που έχει τις ρίζες αιώνες πριν.
Τώρα όμως η παραβίαση αυτή έχει πάρα πολλές παραμέτρους με επικίνδυνες διαστάσεις για την ύπαρξη του ελληνικού έθνους ως ανεξάρτητου κράτους.
Και αυτό για έναν λόγο που πριν δεν υπήρχε, είναι η ένταξη στην ευρωπαϊκή ένωση, που δυστυχώς δεν αναπτύχτηκε με τον οραματισμό που ήταν μια Ευρώπη των εθνών των πολιτών και όχι της μαύρης ολιγαρχίας που τελικά επικράτησε και καπέλωσε οτιδήποτε δημοκρατικό για τους ευρωπαίους πολίτες, αφαιρώντας ημέρα με την ημέρα και την ανεξαρτησία τους.
Εδώ έστω και το υποτυπώδες σύνταγμα που είχαμε το κατάργησαν οι ντόπιες και ξένες ολιγαρχικές δυνάμεις.
Ας έρθουμε στην ουσία του θέματος.
Μισοί Έλληνες λένε ότι αυτοί είναι οι σωστοί που ψηφίζουν έστω και κάτω από αυτό το σύνταγμα και έχουν το δικαίωμα να απαιτούν και να διεκδικούν.

Και οι άλλοι μισοί που με την στάση τους στην αποχή δηλώνουν ότι δεν σέβονται αυτό το σύνταγμα που έχει βιαστεί και παραβιαστεί κατά κόρων.

Τι σημαίνει αυτό στην πράξη, το σύνταγμα πρέπει να έχει διάταξη άμεσης ενέργειας και αναθεώρησης του συντάγματος όταν η αποχή φτάνει σε σημείο όπως έχει διαμορφωθεί σήμερα, που πλησιάζει στην μισή δύναμη των πολιτών της ελληνικής επικράτειας.
Προσωπικά πιστεύω όταν αναθεωρηθεί το σύνταγμα με τα παρακάτω που θα αναφέρω, θα πάψουν να υπάρχουν αυτά τα ποσοστά, όταν οι πολίτες θα εμπιστευτούν το νέο σύνταγμα.
Θα αναφέρω μερικές βασικές αλλαγές σαν βασικές για ένα σύγχρονο σύνταγμα.

 

 

 

 

1) Το σύνταγμα δεν θα μπορεί να αναθεωρηθεί με καμία δικαιολογία ρητά και αυστηρά. Και με καμία ενέργεια η δικαιολογία η παρερμηνεία του,  η οποιαδήποτε ενέργεια θα δηλώνει πτώση και προδοσία σε αυτόν ή αυτούς που θα το επιχειρούν κάτω από τον περιοριστικό χρόνο που θα επιτρέπετε ή αναθεώρηση με ρητές και αδιαμφισβήτητες διαδικασίες, που θα προκύψουν από μια ριζική αναθεώρηση, να μην μπορεί να αλώνετε με διάφορες πολιτικές δικαιολογίες με νομοθετήματα από κάθε πολιτική παράταξη. Και όχι κάτω από δέκα χρόνια, η αναθεώρηση θα ανακοινώνετε και θα ζητείτε η γνώμη δια της πλειοψηφία των τεσσάρων πέμπτων του ελληνικού λαού δια του δημοψηφίσματος και από ειδική επιτροπή ανεξάρτητη από κόμματα και δικαστική και θρησκευτική εξουσία.
2) Αφαίρεση από το σύνταγμα την παιδεία και την δικαστική εξουσία οποιαδήποτε θρησκείας, αφού η μόνη ορκωμοσία σε ένα πολιτισμένο έθνος είναι στο ίδιο το έθνος.

3) Ρητά να πάψει οποιαδήποτε κάλυψη, προστασία των πολιτών που θα επιλέξουν να ασχοληθούν με τα κοινά προς όφελος των πολιτών και για να μην υπάρχει ο κίνδυνος να εκτεθούν σε συκοφαντίες, η παραπομπή ή η αποπομπή τους από τα κοινά μέχρι την καταδίκη τους ή την αθώωση τους θα γίνεται από κληρωτούς πολίτες που έχουν ψηφίσει, δεν έχουν καμία ποινική καταδίκη ή εκκρεμότητα σε παράνομες πράξεις, η κλήρωση θα γίνεται με τρόπο αδιάβλητο σε έναν αριθμό σαν παράδειγμα 100 ατόμων που μέσα από αυτούς θα επιλεγούν πάλι με αδιάβλητο τρόπο με τυχαία κλήρωση οι 50 που θα είναι νομοταγείς χωρίς ποινικές εκκρεμότητες. Οι δε αποκατάσταση του κρινόμενου εκπροσώπου του λαού, αν δικαστεί θα είναι εκτός από την φυλακή ανάλογα με την παράβαση, η κατάσχεση της περιουσίας του, αυτό από μόνο του θα βοηθήσει να μην του επιτρέπουν να παραβεί το σύνταγμα και η ίδια η οικογένεια τους, αφού από δική του παράβαση θα μείνουν και αυτοί χωρίς τα εισοδήματα του. Σε περίπτωση αθώωσης του θα αποκαθίσταται αυτόματα στην θέση που κατείχε που θα καλύπτεται προσωρινά από αναπληρωματικό, μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης και θα αποζημιώνετε από την πολιτεία για τυχών ζημιά που υπέστη. Οποιαδήποτε ενέργεια που θα παράκαμψη τις ρητές δεσμεύσεις τους συντάγματος από τους πολιτικούς, το δημόσιο και τους ιδιώτες, θα διώκεται αυτεπάγγελτα χωρίς άλλες ενδιάμεσες διαδικασίες, διότι θα θεωρείτε αντισυνταγματικό. Αυτό θα είναι και η κυριότερη αναθεώρηση του συντάγματος που θα επιφέρει την νομιμότητα σε όλη την επικράτεια. Και το βασικότερο από αυτήν την αναθεώρηση θα είναι ότι πλέον αυτοί που θελήσουν να εκθέσουν τον εαυτό τους στα κοινά υπέρ των πολιτών θα είναι άριστοι!

4) Με το τον ίδιο τρόπο θα επιλέγονται και οι δικαστικοί λειτουργοί και ανάμεσα σε κοσκινισμένους άριστους δικαστικούς που θα ορκίζονται στο έθνος και όχι σε θρησκεία και το βασικότερο ότι μια φορά τον χρόνο θα ελέγχονται από ψυχίατρους για να συνεχίσουν να ασκούν το λειτούργημά τους, από ψυχίατρους που θα βγαίνουν πάντα τυχαία με κλήρωση. Η επετηρίδα τους θα λειτουργεί άψογα με πλήρη εμπιστοσύνη στην διαδικασία, με αποτέλεσμα να είναι αληθινά ανεξάρτητη από κομματικές και θρησκευτικές προτιμήσεις.

5) Θα μπορούσα να αναφέρω πολλές καινοτόμες αλλαγές για ένα σύγχρονο σύνταγμα, αλλά αυτό είναι θέμα των κατάλληλα ειδικών για την αναθεώρηση. Εγώ ανέφερα (4) περιπτώσεις που χρειάζεται ένα σύγχρονο σύνταγμα και ειδικά το δικό μας που είναι ένα κουρελόχαρτο στην διάθεση κάθε ανθέλληνα και ντόπιου λαμόγιου. Αυτά τα τέσσερα σημεία που προτείνω και ειδικά το (3) επιβάλλετε άμεσα πριν χάσουμε την πατρίδα μας και τους πατριώτες μας. Εκεί είμαι σίγουρος ότι θα λυθεί από μόνο του το σοβαρό θέμα της αποχής που τώρα έχει την ίδια νομιμότητα με αυτούς που ψηφίζουν και παραβλέπετε σκανδαλωδώς. Η παράγραφος (3) είναι που θα εξαλείψει την αποχή με μικρές μόνο αντιδράσεις ανυπολόγιστες για ένα δημοκρατικό σύνταγμα, αφού ο πολίτης θα αισθανθεί ισότιμος πολίτης στις αποφάσεις και θα αντιμετωπίζετε με ίδια ισονομία με όλους τους πολίτες της επικράτειας, όσο ψηλά και να είναι και ανεξάρτητα από την οικονομική τους κατάσταση. Θα μου πει κάποιος ότι ωραία είναι αυτά που μας λες αλλά είναι μόνο λόγια ποιος θα το κάνει και με ποιο τρόπο αφού τα λαμόγια έχουν αλώσει το σύνταγμα και την δικαιοσύνη. Εδώ θα πω ότι είναι πολύ δύσκολο, αλλά όχι απραγματοποίητο. Οι κανόνες που θα διέπουν μια τέτοια πρωτοβουλία για να μην αλωθεί ή καπελωθεί ή σαμποταριστεί κατά την γένεσή του εκ των έσο με ένα δούρειο ίππο, θα πρέπει να είναι σκληρές και απόλυτες , με συνοπτικές διαδικασίες. Η αποχή στα σημερινά επίπεδα δηλώνει από μόνη της ότι δεν αποδέχεται και αμφισβητεί το υπάρχων σύνταγμα, αυτό και μόνο είναι το σημείο σωτηρίας της πατρίδος μας εάν τηρηθούν αυστηρά και κάθετα οι κανόνες αγώνα για αναθεώρηση του συντάγματος. Αυτοί που θα μπουν επικεφαλής θα πρέπει να είναι σαφώς ακομμάτιστοι, ή να το δηλώνουν με υπεύθυνη δήλωση, δε θα ξηλώνονται δια της πλειοψηφίας των τριών τετάρτων των μελών των επικεφαλής του αγώνα άμεσα και χωρίς επιστροφή ακόμα και αν αποδειχτεί ότι ήταν αθώοι. Οι όροι των συμμετεχόντων επικεφαλείς στο κίνημα για αναθεώρηση του συντάγματος θα πρέπει να εφαρμόζονται αυστηρά και με πρωτόκολλο, ούτε επαφές με πολιτικούς, ούτε με δικαστικούς, ούτε με ΜΜΕ ούτε στο διαδίκτυο, όλες οι ενέργειες θα γίνονται μόνο με υπηρεσιακά έγραφα και πρωτόκολλο και θα αφορά ανακοινώσεις σε ΜΜΕ και διαδίκτυο, κρατικές και δικαστικές υπηρεσίες ενημερώσεις των διεθνών φόρουμ. Το κίνημα δεν θα επιτρέπετε να κάνει διάλογο με κανέναν και οπουδήποτε εκτός της ολομέλειας των τριών τετάρτων του σώματος του κινήματος. Από την ίδια πλειοψηφία θα παίρνονται και οι αποφάσεις αγώνα, που θα είναι αυστηρά επιλεγμένοι και θα τηρούνται με αυστηρή εφαρμογή, παραδείγματα αγώνα από μέλη του κινήματος, δηλαδή ορκισμένα μέλη μόνο για την πιστή εφαρμογή των παραπάνω, δηλαδή για τον αγώνα και μόνο για την αναθεώρηση του συντάγματος, που θα έχουν καταρτίσει και θα έχουν σε επίσημα αντίγραφα του κινήματος, τα οποία θα κάνουν προσωρινές καταλήψεις ειρηνικές σε δημόσιες υπηρεσίες, σε δικαστικές αίθουσες, σε εισαγγελικά γραφεία, στην βουλή, σε υπουργεία, σε μεγάλες επιχειρήσεις και βιομηχανίες, οι οποίες καταλήψεις θα κρατούν όσο χρόνο χρειάζεται για να ενημερωθούν για το κίνημα και να τους επιδοθεί αντίγραφο του τρόπου αναθεώρησης του συντάγματος. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος παρά η πλήρη διακοπή και περιφρόνηση και διάλογος ή συζήτηση με οποιοδήποτε πολιτικό σύστημα και αν δείξει ενδιαφέρον δήθεν να βοηθήσει ή ότι ασπάζεται τον αγώνα αυτόν, ένα τέτοιο κίνημα δυστυχώς θα πρέπει να εφαρμόσει αυστηρά και με δικτατορικό τρόπο τις ενέργειες και τις συμπεριφορές των μελών του , φυσικά σε ότι αφορά αυστηρά το κίνημα χωρίς επέκταση στην ζωή των μελών, στο κίνημα και μόνο στο κίνημα , για να φέρει σε πέρας ένα τέτοιο πατριωτικό αγώνα σωτηρίας και αποκατάσταση του ελληνικού πολιτισμού. Θα πρέπει στο καταστατικό του κινήματος να τονιστεί αυστηρά ότι δεν θα συμμετέχουμε σε κόμματα, σε εκλογικές αναμετρήσεις, και δεν δικαιούμαστε να αναλάβουμε κανένα κυβερνητικό ή άλλο αξίωμα, παρά μόνο στον αγώνα για την εφαρμογή για αναθεώρηση του συντάγματος και μετά την κατάργηση του κινήματος οριστικά. Εγώ που γράφω αυτές τις προτάσεις σαν σκέψη που πηγάζει από τον πατριωτισμό μου και την αγάπη μου για αυτήν την υπέροχη πατρίδα επήγα και ψήφισα, όμως δεν με διαφοροποιεί σε τίποτα από αυτούς που δεν ψήφισαν κάτω από ένα βιασμένο σύνταγμα και εκλογές που εκτελέστηκαν με το ροζ Σύνταγμα.
6) Θα το ανεβάσω στην ιστοσελίδα, όποιος θέλει το αντιγράφει, όπως ακριβώς έχει και μπορεί να το αναρτήσει χωρίς να διαγράψει η να προσθέσει ούτε τελεία.

7) Μπορούμε να ξεκινήσουμε διάλογο με πρωτοβουλίες για την δημιουργία του κινήματος από αρίστους πολίτες που γνωρίζουν να γράφουν και να διαβάζουν και αρχικά από πνευματικούς συνταγματολόγους και δικαστικούς φιλοσόφους, ψυχολόγους που θα μας βοηθήσουν με τις γνώσεις τους. Ένας τέτοιος διάλογος θα πρέπει να είναι και να μένει πιστά σε ότι θα εφαρμόζεται στο κίνημα αν τελικά γίνει πράξη. Εγώ δεν επιδιώκω τίποτα, απλά θέλω να ανάψω το ΦΩΣ, να ανοίξω τις κουρτίνες να μπει στο δωμάτιο το αληθινό φως και εκεί να μείνω.
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>