«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Μήπως ήρθε η ώρα να μιλήσουμε για τον θεό σας;;;;; Πολύ στραβός, πολύ κουφός και λαοπλάνος είναι ο θεός σας! Αλλά κυρίως είναι ο αρχηγός της ολιγαρχίας!!! Πίσω από κάθε καρέκλα δολοφόνου υπάρχει η φωτογραφία του θεού σας!!! Άραγε με ποιους είναι τελικά αυτός ο φιλεύσπλαχνος;;;

Γκρεμίστε την Χάγη, τον ΟΗΕ, κυνηγήστε το ΝΑΤΟ και τους Νατοιστές.

Οι πραγματικοί δολοφόνοι που μπροστά στους Τζιχαντιστές είναι παρανυχίδα,  είναι η Αμερική, Αγγλία, Γερμανία, με τους κολαούζους τους Ευρωπαίους!

Ξυπνήστε ΕΛΛΗΝΕΣ, το ίδιο και χειρότερο ετοιμάζουν και για εμάς, με την ανοχή της εκκλησίας!!!

Η εκκλησία υπάρχει και τρέφετε μόνο άμα υπαρχουν δυστυχισμένοι..

Ουγγαρία: Ξάπλωσαν στις γραμμές τρένου για να καταφέρουν να φύγουν

Η ΝΤΡΟΠΗ

03 Σεπτεμβρίου 2015,

Ουγγαρία: Ξάπλωσαν στις γραμμές τρένου για να καταφέρουν να φύγουν

Εξαθλιωμένοι και εξαντλημένοι χιλιάδες μετανάστες και πρόσφυγες κάθε μέρα δίνουν αγώνα για την επιβίωση. Αλλο ένα περισατικό από τα μύρια που έρχονται στη δημοσιότητα καθημερινά στην Ουγγαρία όπου δεκάδες αφού επιβιβάστηκαν σε τρενο τους ζητήθηκε να κατέβουν και να μεταφερθουν σε καταυλισμό.

μετανάστες έφτασαν χθες με τρένο από την Βουδαπέστη στην Βιένη

Κάποιοι από αυτούς ξάπλωσαν στις γραμμές του τρένου στον σταθμό στην ουγγρική πόλη Μπίτσκε, διαμαρτυρόμενοι για την απόφαση των αρχών να μεταφερθούν σε κοντινό καταυλισμό, καθώς επίσης και για το γεγονός ότι μία οικογένεια απομακρύνθηκε με τη βία από την αστυνομία.

Χρειάστηκαν έως και δέκα αστυνομικοί με εξάρτυση κατά των διαδηλώσεων για να τους απομακρύνουν, δήλωσε δημοσιογράφος του Ρόιτερς που ήταν παρών.

Άλλοι μετανάστες που εγκλωβίστηκαν στην υπόγεια διάβαση του σιδηροδρομικού σταθμού, απώθησαν δεκάδες αστυνομικούς που είχαν σταθεί στην κορυφή της σκάλας ώστε να τους εμποδίσουν να επιβιβαστούν στο τρένο. Το τρένο, που παραμένει γεμάτο κυρίως μετανάστες από τη Συρία, έχει περικυκλωθεί από την αστυνομία και παραμένει στον σταθμό μέσα στη ζέστη. Οι άνθρωποι ζητούν νερό.

ΕΕ: Συνεχίζονται τα κύματα προσφύγων και οι εσωτερικές τριβές για την αντιμετώπιση του προβλήματος

Αστυνομικοί κατά προσφύγων στην πόλη Μπίτσκε

Άνοιξε ο σιδηροδρομικός σταθμός στη Βουδαπέστη

Αντιμέτωπες με πρωτοφανή κύματα προσφυγικών ροών, είναι οι περισσότερες χώρες μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ενώ σοβαρές τριβές μεταξύ τους έχει προκαλέσει ο τρόπος αντιμετώπισης του προβλήματος, που δημιούργησαν οι ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις στην οποίες η ΕΕ συμμετέχει ενεργά.

Στην Ουγγαρία, σήμερα άνοιξε εκ νέου ο σιδηροδρομικός σταθμός Κελέτι της Βουδαπέστης, τον οποίο οι αρχές είχαν κλείσει για δύο ημέρες λόγω της συρροής των μεταναστών που θέλουν να φθάσουν στη δυτική Ευρώπη. Τα δρομολόγια επαναλαμβάνονται και τα τρένα αναχωρούν γεμάτα μετανάστες. Ωστόσο ο προορισμός δεν είναι οι συνοριακές πόλεις Σζομπατέλι και Σόπρον, αλλά ένα στρατόπεδο συγκέντρωσης που έχει φτιαχτεί κοντά στην πόλη Μπίτσκε.

Το γεγονός προκάλεσε εκ νέου την οργή των προσφύγων. Δεκάδες μετανάστες ξάπλωσαν στις γραμμές του τρένου στο Μπίτσκε, ενώ μία οικογένεια -ένας άνδρας, η γυναίκα του και το μικρό παιδί τους- χρειάστηκε να απομακρυνθούν με τη βία από την αστυνομία.

Παράλληλα ο αρχηγός του επιτελείου του Ούγγρου πρωθυπουργού, δήλωσε σήμερα πως η ουγγρική αστυνομία θα εμμείνει στους κανόνες του χώρου Σένγκεν της Ευρωπαϊκής Ένωσης και θα κάνει όλους τους απαραίτητους ελέγχους στους μετανάστες που ταξιδεύουν με τρένα από το εσωτερικό προς τα δυτικά σύνορα της χώρας.

Αντιδράσεις από κυβερνήσεις της ΕΕ

ΟΥΓΓΑΡΙΑ

Αντιδράσεις όμως υπάρχουν και από την ισπανική κυβέρνηση. Ο υπουργός Εξωτερικών της χώρας, Χοσέ Μανουέλ Γκαρθία-Μαργκάλο, άσκησε κριτική στον τρόπο με τον οποίο οι Βρυξέλλες αξιολογούν τα κριτήρια για την κατανομή των προσφύγων στις χώρες-μέλη της ΕΕ λέγοντας ότι η ανεργία και τα μέτρα μεταναστευτικής πολιτικής δεν αξιολογούνται επαρκώς.

Εξάλλου, οι μισοί Γερμανοί ανησυχούν ότι οι γερμανικές αρχές δεν θα μπορέσουν να αντεπεξέλθουν στη μεγάλη αύξηση του αριθμού των αιτούντων άσυλο στη χώρα τους, όπως δείχνει μια δημοσκόπηση που δημοσιεύθηκε σήμερα. Η Γερμανία αναμένει φέτος 800.000 αιτούντες άσυλο, τέσσερις φορές περισσότερους απ’ ό,τι το 2014, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε σήμερα η Γερμανίδα υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Αντρέα Νάλες.

 

Εικόνες σοκ στην Ουγγαρία – Πρόσφυγες γαντζώθηκαν στις ράγες

Νέα πρόταση από τον Γιούνκερ

Προκειμένου να συμβιβάσει τις αντιθέσεις στο εσωτερικό της ΕΕ, Ο πρόεδρος της Επιτροπής Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ σκοπεύει να υποβάλει τη μία νέα πρόταση στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο την επόμενη Τετάρτη. Σύμφωνα με αυτήν, 54.000 μετανάστες που αυτή τη στιγμή βρίσκονται στην Ουγγαρία, 50.400 από την Ελλάδα και 15.600 από την Ιταλία, θα μετεγκατασταθούν σε χώρες-μέλη της ΕΕ βάσει συγκεκριμένων κριτηρίων, ενώ προβλέπεται και η επιβολή προστίμου στις χώρες που αρνούνται να δεχθούν αιτούντες άσυλο. Τα κριτήρια για την κατανομή των μεταναστών θα είναι ο πληθυσμός της χώρας υποδοχής, η οικονομική της ισχύς, το ποσοστό ανεργίας, αλλά και η μέχρι τώρα επιβάρυνση της χώρας από τους μετανάστες.

Παράλληλα, ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Ντόναλντ Τουσκ, κατά τη διάρκεια κοινής συνέντευξης Τύπου με τον Ούγγρο πρωθυπουργό, Βίκτορ Ορμπάν, κάλεσε «τους ηγέτες της ΕΕ να επιδείξουν αλληλεγγύη προς τα κράτη μέλη που αντιμετωπίζουν ένα άνευ προηγουμένου μεταναστευτικό κύμα». Λίγο νωρίτερα είχε προειδοποιήσει για τον κίνδυνο «χωρισμού της Ευρωπαϊκής Ένωσης σε ανατολή και δύση» σε ό,τι αφορά το θέμα της υποδοχής μεταναστών.

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>