«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Να θυμάστε διαβάζοντας αυτές τις λίγες γραμμές, ότι είμαστε μόνο ΕΛΛΗΝΕΣ και τίποτα άλλο, Πεθάναν τα κόμματα, οι ιδεολογίες και οι θρησκείες. Είμαστε παιδιά του σύμπαντος!

ΕΙΜΑΣΤΑΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ

Η παγκόσμια (ολιγαρχική τάξη) και σε ότι μας αφορά στην Ελλάδα, για την επικράτηση των φρικιαστικών σχεδίων της για παγκοσμιοποίηση, μας παρασέρνει σε όλεθρο.
Η αστική ολιγαρχική ελίτ τάξη, αυτοί που μετονομάστηκαν σε(εθνικόφρονες) και μοναδικοί πατριώτες τουλάχιστον στην Ελλάδα μετά το 1821 ήταν προδοτικοί ξενόδουλοι, επικράτησε όχι η επαναστατική αύρα των ηρώων μας, αλλά τα υποχθόνια δουλικά του κερατά!
Κοτζαμπάσηδες. Θρησκευτικοί γενίτσαροι, προεστοί με τις κλίκες τους, με την μεγάλη υποχθόνια κοινότητα των Εβραίων και με την αμέριστη βοήθεια των ξένων συμφερόντων άλωσαν ότι υγιές γεννήθηκε με την θυσία των ηρώων μας!
Μια επανάσταση με χιλιάδες νεκρούς που έγραψε παγκόσμια ιστορία, την διαβάλανε, την καπηλεύτηκαν, την έθαψαν μέσα από τεράστιες προδοσίες και ίντριγκες‼!
Μικρές αναλαμπές που υπήρξαν καήκαν, σαμποταρίστηκαν, δυσφημίστηκαν κυνηγήθηκαν και εξαφανίστηκαν άδοξα.
Έκτοτε όλοι οι δουλικοί παραπάνω έκαναν τα πάντα μέσω της παιδείας για να διαστρεβλώσουν την ιστορία, για να καλυφτούν και να επικρατήσουν, το μεγαλύτερο κακό το έκανε η θρησκεία, που επιβλήθηκε κράτος εν κράτη.
Δεν θα αναφερθώ στην προδοσία της άρχουσας τάξης στην Ελλάδα, ούτε στους προδότες που με εντολές είχαν παρεισφρήσει στα άλλα κόμματα, διότι θα έπρεπε να γράψω βιβλία. Θα μείνω στο σήμερα που περικλείει τον κίνδυνο του Ελληνικού ολοκαυτώματος ικανοποιώντας όλους τους παραπάνω. Δεν θα αναφερθώ σε αυτό το άρθρο σε ονόματα, θα το πράξω στο μέλλον.
Αυτό που με προβληματίζει και είναι επείγων, είναι ότι δεν βλέπουμε τον κίνδυνο όλοι από την ίδια σκοπιά, ενώ θα έπρεπε, διότι ο κίνδυνος είναι για όλους ο ίδιος. Για πράσινους κόκκινους μαύρους, μπλε, χριστιανούς και άθρησκους.
Παραμένουμε στο εγώ και πόσο θα χάσει ο καθένας και όχι ότι θα τα χάσουμε όλοι όλα, ακόμα και την πατρίδα μας, τι ζυγαριά είναι αυτή, πού από την μια βάζει το χρήμα και από την άλλη την πατρίδα;;;

Μην πειράξεις τον αγρότη και τον συνταξιούχο, θα είναι εχθρική πράξη.

Σήμερα έχουμε μια κυβέρνηση με δική της αντιπολίτευση αληθινή ή στημένη;;;

Άλλος θα πει ότι είναι καλό και άλλος ότι πάνε για διάλυση.
Έχουμε μια αντιπολίτευση που κολυμπά στα σκάνδαλα και τις προδοσίες δεκαετίες και ψυχορραγεί και για να μείνει στην ζωή ασχολείται μόνο με τα λάθη της κυβέρνησης γαντζωμένη και θυσιάζοντας τον ελληνικό λαό, μήπως και βρει ευκαιρία να διαλύσει το έθνος για να γλυτώσει την τιμωρία που έρχεται!
Έχουμε μια παγκοσμιοποίηση που βλέπει τον κίνδυνο για τρίτη φορά ότι θα αποτύχει στο σχέδιο της που κρατεί 100 χρόνια πάλι από την Ελλάδα.

Και επιδίδεται με μίσος κατά του ελληνικού λαού με όλα τα μέσα που διαθέτη.

Έχουμε μια Ευρώπη παραδομένη δουλικά στην Αμερική, αντί να είναι το δημοκρατικό δέος στην καπιταλιστική ολιγαρχία.

Η Αμερική είναι ο παγκόσμιος παθολόγος και η Γερμανία ο οδοντίατρος που ξεδοντιάζει την Ευρώπη‼!

Η Αμερική σε ρόλο παθολόγου διαγνώσκει αρρώστιες και το ΝΑΤΟ με υπογραφεί ΟΗΕ εφαρμόζει θεραπείες!
Ποιος λαός να απαιτήσει τα δικαιώματά του και που, στον Αμερικανοκίνητο ΟΗΕ, στον πουλημένο οργανισμό ανθρώπινων δικαιωμάτων, Στην εγκληματική οργάνωση του ΝΑΤΟ που εξαφανίζει από προσώπου γης όποιον μιλά για ανεξαρτησία, στις ΜΚΟ που κάνουν τρελό πάρτι με δις, εκτελώντας εντολές των πατρόνων τους;

Στα κράτη που έχουν την δύναμη και κοιτάνε κοντόφθαλμα τα άμεσα συμφέροντά τους, απεμπολώντας τα μελλοντικά και σταθερά συμφέροντα από τις φιλικές σχέσεις με αμοιβαίο συμφέρον, Ρωσία, Κίνα, Ασία, Βαλκάνια, ώστε να καταστούν και στην πράξη σταθεροποιητικοί παράγοντες ειρήνης, στο δικαστήριο της Χάγης τον δήμιο των αθώων κατά εντολή των πατρόνων τους.
Μέσα σε ένα τέτοιο κλήμα το τέρας της φρίκης και του ολέθρου της παγκοσμιοποίησης έχει επιλέξει όχι τυχαία την χώρα του πολιτισμού και του φωτός, την χώρα της δημοκρατίας και της επιστήμης, την χώρα που σήκωσε την ανθρωπότητα από τα τέσσερα πόδια στα δυο!

Την χώρα του σύμπαντος και των πάντων!

400 χρόνια σκλαβιάς δεν την άφησαν τυχαία σκλαβωμένη αυτήν την φυλή στον ποιο βρόμικο και αιμοβόρο κατακτητή τους Τούρκους, νόμιζαν ότι δεν θα έχει μείνει τίποτα από την υπερήφανη φυλή των Ελλήνων, θα έχουν μπασταρδευτεί, θα έχουν ξεχάσει τις ρίζες τους, αλλά έκαναν πάλι ένα τεράστιο λάθος δεν έμαθαν από επιστημονικής πλευράς ότι ο λαός αυτός είναι ανάδελφος και δεν μπασταρδεύεται!
Βέβαιοι ότι μας έχουν εξολοθρεύσει μας επέτρεψαν να ξανά δημιουργήσουμε το έθνος μας για δικά τους συμφέροντα εκείνης της στιγμής και με τους δικούς τους Όρους και μέσα σε ασφυκτικά πλαίσια, δουλικότητας, απειλών, οικονομικών στραγγαλισμών, με εγκάθετους προδότες γενίτσαρους θρησκευτικούς και πολιτικούς, να ελέγχουν κυρίως το πνεύμα το ελληνικό, που είναι ατίθασο και ξεπετάγεται από πνευματικές ψυχές, από το χώμα που πατάμε, από τον αέρα που αναπνέουμε, αλλά και εδώ έχασαν τον έλεγχο και τώρα είμαστε στην ποιο επικίνδυνη καμπή της ιστορίας μας.

Αν πεθάνει η Ελλάδα το παράδειγμα της δημοκρατίας και της ανεξαρτησίας έχουν ολοκληρώσει το σχέδιο τους.

Έλληνες και Ελληνίδες δεν ξέρω τι θα καταφέρει και αν τα καταφέρει αυτή η κυβέρνηση;;;
Αυτό όμως που μπορούμε να κάνουμε είναι να τελειώνουμε με τα σάπια και προδοτικά μέχρι σήμερα κόμματα, αυτά πρέπει να τα θάψουμε και επάνω να κτίσουμε κτήρια πολιτισμού να μην μπορούν να ξανά βγουν από τον τάφο τους.
Να επιλέξουμε νέους, μπροστάρηδες να κάνουν λάθη, να αποκτήσουν την δική τους ευθύνη, να είναι καθαροί, να αλλάξουν ριζικά το εκλέγεστε σε κοινωνικές κατηγορίες και ηλικίες, άλλοι να ψηφίζουν για τον πόλεμο, άλλοι για τα οικονομικά και το εμπόριο και άλλοι για την εξωτερική πολιτική Παιδεία και άλλα!
Να αναδείξουν και να βοηθήσουν την πρωτογενή παραγωγή η οποία είναι και θα είναι το στήριγμα τους έθνους, με γεωπόνους μέσα στα χωράφια και όχι στα γραφεία, με δάνεια για όλων των ειδών τις αγροτοκτηνοτροφικές παραγωγές που τα έργα θα τα παρακολουθούν μέχρι να εκτελεστούν από κοντά οι ιδικοί, όχι λεφτά στα χέρια, να αναλάβει το κράτος όλες τις πληρωμές και τους ελέγχους, να διαλύσει και εξαφανίσει τον μεσάζοντα, να οργανώσει τοπικούς συνεταιρισμούς ανάλογα με το είδος της παραγωγής, όχι από εργατοπατέρες με υποχρεωτική αντικατάσταση τους σε τακτά χρονικά ώρια με κλήρωση ανάμεσα στους απλούς αγρότες με ίδια ψήφο όσα χωράφια και να έχουν και μέγεθος, να παρθούν από την εκκλησία και να μοιραστούν δίκαια στους νέους να έχουν κλήρο, να ακυρωθούν τα πρόστυχα χρυσόβουλα των Τούρκων και κοτζαμπάσηδων.

Και μέσα από την παιδεία να αναδειχτεί και λόγο του κλήματος η επιστημονική παραγωγή, η ποιοτική παραγωγή.

Και τέλος τον συνταξιούχο, αυτή η κατηγορία είναι η βασικότερη να είναι ζωντανή υγιείς, υπερήφανη, διότι είναι η κατηγορία του έθνους που είναι καταναλωτής, είναι η διαιώνιση της ιστορίας, είναι αυτός που είναι θεματοφύλακας στα ήθη και έθιμα, είναι η ραχοκοκαλιά ενός έθνους, είναι το αποκούμπι στον πόνο και την δυστυχία, είναι η ελπίδα όταν χάνετε το φως, είναι το τέλος που γεννά την αρχή και πρέπει να είναι υγιές για να γεννήσει ξανά υγιής αρχή.

Η σωτήρια του έθνους μπορεί να έρθει βοηθώντας αυτές τις δυο κατηγορίες τους συνταξιούχους και τους αγρότες σε πρώτη φάση!

Σήμερα, αυτήν την στιγμή που γράφω η φρικιαστική Νέα τάξη ζητά και άλλα προαπαιτούμενα και αν της τα δώσουμε, αμέσως μετά θα ζητήσει και άλλα και αν υποχωρήσουμε θα ζητήσουν και άλλα και γιατί θα πει ο καθένας με απορία ζητά όλο και ποιο πολλά;;;
Μα φυσικά διότι δεν θέλουν να συμφωνήσουν, αλλά να υποδουλώσουν τον ελληνικό λαό, δεν θέλουν συμφωνία αυτά είναι στάχτη στα μάτια των λαών τα λεφτά είναι τρίχες κατσαρές για αυτούς, τα λεφτά που μας χρεώνουν και ζητούν με ποινή την (κεφαλή μας επί πίνακι), είναι για αυτούς για να αγοράσουν χάμπουργκερ, θέλουν πλήρη και άνευ όρων υποταγή, θέλουν να μας θυσιάσουν για να παραδειγματίσουν και τρομοκρατήσουν τους υπόλοιπους λαούς, ζητάνε να φύγουμε από τον τόπο μας, σε διαφορετική περίπτωση ετοιμάζουν ολοκληρωτική σφαγή με εμφύλιο!
Δεν θέλουν συμφωνία, θέλουν να φύγουμε ‘η να φορέσουμε μόνοι μας τις αλυσίδες στα χέρια και τα πόδια και να παραδοθούμε σκυφτοί να μας έχουν για δούλους!
Θα τους κάνουμε το χατίρι;
Δεν θα μονιάσουμε την ύστατη ώρα, ανεξάρτητα από κόμματα και ιδεολογίες και θρησκείες, δεν θα αποφασίσουμε να θυσιαστούμε για τα παιδιά μας, δεν θα τους πούμε ένα βροντερό ακόμα μια φορά,( Μονών Λαβε);;;
Σε διαφορετική περίπτωση μας μένουν δυο επιλογές, μια εμφύλιος και η άλλη να βγούμε στις πλατείες εκατομμύρια λαού να τους δείξουμε ότι είμαστε αποφασισμένοι, ότι απαιτούμε τώρα, άμεσα λίγα και καλά.
Να πουν στους νταβατζήδες εμείς άλλο πίσω δεν κάνουμε και κόφτε το λαιμός σας, εμείς θα ανά συγκροτήσουμε το κράτος και θα σας πληρώσουμε όταν θα παράγουμε τα νόμιμα χρέη μας.
Να απαιτήσουμε άρση της ασυλίας κατάσχεση της περιουσίας και στις αγροτικές φυλακές τα λαμόγια χωρίς ρεβανσισμούς να ξεχρεώσουν τον ελληνικό λαό.
Απλή αναλογική και μετά κυβέρνηση όλων των Ελλήνων εθνικής σωτηρίας ανεξάρτητα τι ποσοστά θα πάρουν, με νέους αμόλυντους.
Γενική επιστράτευση όλων των Ελλήνων με πολιτοφύλακες σε βάρδιες, με μύρισμα οπλισμού στα σπίτια τους, όποιος χρησιμοποίηση το όπλο του για άλλους σκοπούς εκτέλεση με συνοπτικές διαδικασίες στρατοδικείου για πέντε χρόνια και μετά πάλι εκλογές με διαφορετικό τρόπο του εκλέγεστε και με απλή αναλογική με συμμετοχή των ομογενών.
Αν δεν απαιτήσουμε τα παραπάνω είμαστε προς εκτέλεση στην όρεξη της νέας τάξης.
ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

…………………………………………………
Η Νέα Δημοκρατία πλέον το έκαψε το λάδι στο καντήλι της!
Και αφού έχεις χιούμορ Βαγγέλη της ΝΔ, αφιερώνω εγώ ,χωρίς χιούμορ όμως, σε όλους αυτούς του κόμματός σου, πού με τα άθλια πολιτικά τους παιχνίδια και συμφέροντα μας έφεραν ως εδώ , τους παρακάτω στίχους τού σατυρικού μας ποιητή Γιώργου Σουρή:
«Σκατά εδώ, σκατά εκεί, σκατά κι ο κόσμος όλος,
κι απ’τα πολλά πιά τα σκατά, μου πιάστηκε ο κώλος,
έρχεται ο ένας ο σκατάς, θαρρούμε πώς σωθήκαμε,
σαν φύγει όμως βλέπουμε ,πώς αποσκατωθήκαμε»!
Όσοι δεν συμφωνείτε με αυτά που βλέπετε να συμβαίνουν, επικοινωνήστε μαζί μου viaplaka@gmail.com

Μοιραστείτε το!

1 comment to Να θυμάστε διαβάζοντας αυτές τις λίγες γραμμές, ότι είμαστε μόνο ΕΛΛΗΝΕΣ και τίποτα άλλο, Πεθάναν τα κόμματα, οι ιδεολογίες και οι θρησκείες. Είμαστε παιδιά του σύμπαντος!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>