«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ακούσατε… Ακούσατε… Άγγλοι Γάλλοι Πορτογάλοι και Λοιπά Ελληνοποιημένα Ζα…

ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ

Εγένετο το θαύμα γεννήθηκε ένα πολιτικό (ΕΚΤΡΩΜΑ)!!! κοινωνικού φιλελευθερισμού με έντονο το πατριωτικό στοιχείο.

Φυσικά δεν απευθύνεται σε Έλληνες πολίτες, αλλά σε διάφορα δίποδα ζα!!!

Για όσους δεν γνωρίζουν τι σημαίνει  φιλελευθερισμός ας διαβάσουν τις δηλώσεις του Ανδριανόπουλου που κατά καιρούς  έγιναν! Με μια λέξη φιλελευθερισμός σημαίνει πλήρη απάνθρωπη ασυδοσία του κεφαλαίου κατά του απανταχού εργαζόμενου!!!

Δηλαδή ο επίσημος προθάλαμος της εγκληματικής οργάνωσης κατά του ανθρώπου και υπέρ της δουλείας, που ακούει στο όνομα (Νέα Τάξη)!!!

Αλλά πολύ θα ήθελα αυτός ο Πατριώτης ο Φραγκούλης στρατηγός με????????? που τον εκλιπαρούσε ο λαός να αναλάβει πρωτοβουλία,όταν ο λαός αυτοκτονούσε κατά χιλιάδες, τι έκανε άπλωνε τραχανά και δεν πρόκανε να γίνει μπροστάρης για την σωτηρία των πατριωτών του και της πατρίδας του;;;

Τώρα που οι άλλοι εδώ και πέντε χρόνια και ειδικά τους έξη μήνες  βγάζουν τα κάρβουνα από την φωτιά σκέφτηκε και την καριέρα του… κατόπιν ώριμης σκέψης… και αφού τον παρακάλεσαν γονυπετής να έρθει σαν Μεσσίας!!!

Στρατηγέ της κοπάνας σε προσκαλώ και προκαλώ να κάνουμε διάλογο από αυτήν την μικρή επαρχιακή ιστοσελίδα. Και να εξηγήσεις στα ζα, όχι στους πολιτικοποιημένους πολίτες, πως τον ανακάλυψες αυτόν τον τραχανά, ( Κοινωνικός πατριωτικός φιλελευθερισμός);;;

Οι πολιτικοστρατιωτικές καταβόθρες των εξεχόντων πολιτών αυτού του βασανισμένου τόπου, Οι κυρά Κατίνες της κουζίνας της γυναίκας τους,( να μην με παρεξηγήσουν οι γυναίκες) ασφαλώς και πρέπει να βοηθούν οι άντρες τις γυναίκες τους,  άλλο εννοώ και αυτές οι μαγάρες ξέρουν τι εννοώ, έκριναν μετά από οδηγίες της άρχουσας ελίτ τάξης και μπρος στο συμφέρον για την καρέκλα και την μάσα, ανακάλυψαν το ( ΕΚΤΡΩΜΑ) του κοινωνικού φιλελευθερισμού, μένει να τον αναλύσουν να γελάσει κάθε πικραμένος!!!

Άι στο διάολο αγάπη μου.. το άκουσα και αυτό,  δεν μένει να ακούσω τίποτα άλλο…(πατριωτικός  κοινωνικός φιλελευθερισμός) ουαου!!!

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Αποκλειστικό! Έτοιμο το νέο κεντροδεξιό κόμμα με αρχηγό το Φράγκο Φραγκούλη. Ποιοι συμμετέχουν

 

 

 

 

Ο κύβος ερρίφθη! Μετά από αρκετές συζητήσεις και ζυμώσεις που κράτησαν μήνες βρέθηκε κοινός τόπος μεταξύ στελεχών της ευρύτερης κεντροδεξιάς και με τη στήριξη ισχυρότατων οικονομικών παραγόντων αποφασίστηκε την Παρασκευή το βράδυ να προχωρήσουν άμεσα στη δημιουργία νέου κόμματος με επικεφαλής το γνωστό στρατηγό πρώην Α/ΓΕΣ Φράγκο Φραγκούλη.

Ο κ. Φραγκούλης που διετέλεσε και υπηρεσιακός υπουργός Εθνικής Άμυνας στο παρελθόν είχε δεχθεί αρκετές κρούσεις κατά καιρούς από διάφορα πολιτικά πρόσωπα, να πολιτευθεί ή να μπει μπροστά σε μια νέα πολιτική κίνηση ωστόσο ήταν επιφυλακτικός καθώς δεν είχε πειστεί για τις πιθανότητες επιτυχίας ενός τέτοιου εγχειρήματος.

Αυτή τη φορά τα πράγματα είναι διαφορετικά καθώς σε συγκέντρωση- συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή στο Ναυτικό Όμιλο Ελλάδος στον Πειραιά παρουσία περίπου 150 στελεχών και επιχειρηματιών προέκυψε η απόφαση να περάσουν άμεσα στην ίδρυση του νέου σχήματος για το οποίο ήδη έχουν έτοιμο το όνομα που θα παραπέμπει στη λέξη ΝΕΟ ενώ έχουν επεξεργαστεί και το έμβλημα του νέου κόμματος.

Στη συνάντηση συμμετείχαν γνωστά στελέχη του κεντροδεξιού χώρου όπως οι πρώην υφυπουργοί Χρήστος Ζώης και Θεόδωρος Κασσίμης, ενώ σημαντικό ρόλο φαίνεται να παίζει το κόμμα των Δημοκρατικών. Στη συνάντηση έδωσε το παρόν και η Κοινωνία Αξιών, (κόμμα που ίδρυσε ο καθηγητής Δ.Μπουραντάς, αλλά στη συνέχεια αποχώρησε και τώρα προεδρεύει ο Στέλιος Φενέκος)

Την κίνηση στηρίζουν πολλά πρώην κορυφαία στελέχη των ενόπλων δυνάμεων, πρώην αρχηγός της αστυνομίας και πολλοί και πολύ σημαντικοί οικονομικοί παράγοντες. Οι περισσότεροι εξ αυτών δραστηριοποιούνται και ως εφοπλιστές αλλά όχι μόνο καθώς πρόκειται για μεγάλα ονόματα του επιχειρηματικού κόσμου με πλήθος δραστηριοτήτων, ενώ υπάρχουν και εκπρόσωποι του κατασκευαστικού κλάδου και των βιομηχάνων.

Μεταξύ των στελεχών που αναμένεται να πλαισιώσουν το νέο κόμμα και ο πρώην γ.γρ. Περιφέρειας Ηπείρου και άνθρωπος του περιβάλλοντος Σαμαρά, πολιτευτής Θεσσαλονίκης κ.Δημήτρης Πανοζάχος και αρκετά στελέχη που έχουν αποχωρήσει στο παρελθόν από τους ΑΝΕΛ.

Το πολιτικό στίγμα του νέου κόμματος θα είναι στα πλαίσια του κοινωνικού φιλελευθερισμού με έντονο το πατριωτικό στοιχείο.

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>