Η ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΑΡΧΉ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ!!!

Η Γενετική Ιστορία των Κατοίκων της Ελλάδας: Το DNA των Ελλήνων

ΚΑΙΡΟΣ

O καιρός σήμερα

Όποιος θεωρεί τον εαυτό νοήμον, αν δεν έχει πέσει ξερός από τα γέλια με τα γελοία, θα τρώει τα ρούχα του με την Μέτρων Ανάλυση!!!

8

Με Πλέιμον Μπιλ παίζουν στην μέτρων ανάλυση;;;
Όλοι μέσα στην μέτρων ανάλυση είναι γενίτσαροι, ε… άι στο διάολο μια και δεν σας γραπώνει ο εισαγγελέας.
Βρε τα αποβράσματα άλλο ήθελα να σας πω και άλλο σας είπα, (Καρακατσάνης)
Αλήθεια θα βάλουμε μυαλό να δούμε γύρω μας και πέρα από τον εαυτό μας;;;
Όταν σε κάθε άνθρωπο στο πλανήτη γη, για τις μειλίχιες σκέψεις και πόθους των ανθελλήνων για τον τεμαχισμό της Ελλάδος και εμείς τα βλέπαμε σαν τρελές φαντασιώσεις κάποιον!
Όμως εδώ και 6 χρόνια έχουν γίνει θράσος εχθρικό με ενέργειες εχθρικές, απαιτήσεις εχθρικές, από ανθρώπους χιμπατζήδες, μορφωμένους χιμπατζήδες, νομοταγείς χιμπατζήδες, πολιτισμένους κατά φαντασία χιμπατζήδες, που χάρη τους Έλληνες κυκλοφορούν ανάμεσα στους ανθρώπους!
Συμβαίνουν όλο και ποιο συχνά περιστατικά που δεν είναι ούτε αμελητέα, ούτε ανάξια σχολιασμού.
Γάλλοι τουρίστες με θράσος απέτισαν να μην πληρώσουν στους αρχαιολογικούς χώρους διότι είναι δικά τους, τα έχουν πληρώσει και αγοράσει!!!
Γερμανοί σε εστιατόριο σηκώθηκαν να φύγουν χωρίς να πληρώσουν διότι όλα αυτά είναι δικά τους.
Βέλγοι θέλουν μερικά νησιά, γιατί τους χρωστάμε!
Οι Άγγλοι μας δίνουν δυο δις να μην ξανά ζητήσουμε τα μάρμαρα όπως τα λένε τα ελγίνεια!
Όλοι θέλουν και ένα κομμάτι από την Ελλάδα!
Οι Ολλανδοί σχεδιάζουν και απαιτούν να πεθάνουν οι Έλληνες να έρθουν με τα καράβια τους να μαζέψουν τα πτώματα για να έχουν καύσιμα τα εργοστάσια τους, την ξέρουν την ποιότητα των πτωμάτων των Ελλήνων σαν καύσιμο από την Μικρά Ασία !
Αυτήν την πολιτισμένη Ευρώπη πρέπει να προστατέψω;;;
Αυτήν την Ευρώπη ευαγγελίζονται οι υποστηρικτές της;;
Αυτήν την Ευρώπη θέλετε που περιμένει σαν τα όρνια να μας κατασπαράξει, χωρίς να τους έχουμε πειράξει και αφήνοντας να διαιωνίζεται σκόπιμα ότι ζούμε και φάγαμε τα λεφτά των ευρωπαϊκών λαών.
Όλα αυτά τα ευρωπαϊκά αποβράσματα φέρονται, γάτος γα@ά, γάτος σκούζει!!!
Μας έχουν όλοι κατακλέψει τα αρχαία μας και τους ιερούς βωμούς μας, μας έχουν μέσα στους αιώνες χιλιοσκοτώσει και ζητάνε και τα γαμ@σιά@ικα!!!
Προς τους πολιτικούς αλήτες, προς τους γενίτσαρους που βαφτίστηκαν Έλληνες, προς το πουλημένο βιομηχανικό κεφάλαιο και κάθε προδότη κερδοσκόπο καιροσκόπο, προς άπαντες τους υποστηρικτές της κλεμμένης σημερινής Ευρώπης, προς τους ξένους ανθέλληνες, ευτυχώς υπάρχουν πολλοί Έλληνες που θα προτιμήσουν να πεθάνουν για να μην πραγματοποιηθεί το παραπάνω προδοτικό και εφιαλτικό σενάριο και της εφιαλτικής κλίκας της προδότριας Μπενάκη, που σαν Πρόεδρος της βουλής τόλμησε να πει ότι θα συρρικνωθούν τα σύνορα μας, αντί να κηρύξει πόλεμο προς κάθε κατεύθυνση.

Ευτυχώς υπάρχουν ακόμα Έλληνες που φιλάνε Θερμοπύλες!!!

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

 

Related posts: