«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΛΕΓΟΥΝ ΑΥΡΙΟ ΟΙ ΥΠΕΡΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΟΥ ΤΕΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ Ε.Ε., ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΤΙΜΑΡΙΩΤΕΣ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥ ΤΗΣ ΑΝΗΘΙΚΟΤΗΤΑΣ!

PD Dr.-Ing. Georg Chaziteodorou Bleibergweg 114 D-40885 Ratingen Tel.+Fax: 0049 2102 32513 E-Mail: chaziteo@t-online.de
22.07.2015

Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

Omne agens agit propter finem! Οποιος εχει ένα συγκεκριμενο μοτιβο συμπεριφερεται αντιστοιχα!

Δεν μας το λενε ακομη εμας τους ηλιθιους ευρωπαιους του τερατος που φερει ψευδεπιγραφα το ονομα Ε.Ε.:

Το τερας αυτό επεζησεν ακριβως την ημερα ιδρυσης του, δηλαδη την 12.02.1992.

Ενώ δειλα δειλα μασουν κατι για τον «Ένα Κοσμο» στον οποιον μελλοντικα θα ζουμε, αποφευγουν όμως ακομη εξυπνα να γνωστοποιησουν λεπτομερειες, φοβουμενοι την εξεγερση των λαων της ευρωπης κατά τον διεθνη πολιτικο σιωνισμο.

Οι ηλιθιοι ευρωπαιοι όμως προαισθανονται το τι θα τους λενε αυριο οι τιμαριωτες του οικου της ανηθικοτητας:

Ακριβως τα αντιθετα απ’ ότι τους λεγανε κατά συνεχεια από την 07.02.1992 εως σημερα, δηλαδη ότι μονο η Ε.Ε. του Μααστριχτ είναι σε θεση να ικανοποιη τις επιθυμιες των λαων της Ε.Ε. Από αυριο όμως το τερας αυτό δεν θα είναι πλεον σε θεση (Ιδε την λεηλασια της Ελλαδος των ημερων μας) παρα μονο όταν υπαχθει κατω από μιαν παγκοσμια διακυβερνηση!
Δεν προκειται όμως για κατι το τελειως νέο.

Αυτό με μια σειρα επιχειρηματων μας είναι από το 1944 γνωστο.

Και τοτε οι αρχιτεκτονες του τερατος που φερει το ονομα Ε.Ε., που δεν ηταν αλλοι από μελη του διεθνους ολιτικου σιωνισμου, ηταν κατά μιας ανεξαρτητης ευρωπης και υπερ μιας υπαγωγης κατω από μια παγκοσμια διαυβερνηση.

 

 

 

 

Αυτό που θα μας το σερβιρουν από αυριο οι απατεωνες του σημερινου τερατος που φερει το ονομα Ε.Ε. μπορει να το διαβαση ο κάθε αναγνωστης στο βιβλιο: «Μ.Β. Schnapper, Regionalism and World Organisation. Post-war Aspeckts of Europe’s Global Relationships. A Symposium oft he Institute on World Organisation, Washington D.C. 1944».

Εδώ θα αναφερει και θα σχολιασει ο γραφων τα περιφημα επιχειρηματα τους:

1. «Δια μεσω των τελευταιων 300 χρονων ισχυεν μια από τις βασικες στην πραξη αρχες της πολιτικης επιστημης, δηλαδη της μη αναμειξης στα εσωτερικα θεματα μιας χωρας.

Παρ’ ολο που η τοποθετηση αυτή και στο θεμα των δικαιωματων των μειονοτητων μιας χωρας παρεμεινεν αμετακινητη, θα ανατραπει ριζοσπαστικα για υπερεθνικους λογους, δηλαδη για λογους που εχουν να κανουν με την παγκοσμια διακυβερνηση του πλανητη
μας».

Εξηγηση:
Η αρχη της μη αναμειξης στα εσωτερικα θεματα μιας χωρας μελους της Ε.Ε. καταργηθηκε ηδη με την συνθηκη του Μααστριχτ.

Η Κομισιον της Ε.Ε. αναμιγνυεται μαζικα στα εσωτερικα θεματα μιας χωρας μελος ακομη και εκει που δεν της πεφτει κανενας λογος.

Ετσι που συμπεριφερονται σημερα τα οργανα της Ε.Ε. σε κάθε μελος κρατος θα συμπεριφερονται αυριο και τα μελη της παγκοσμιας διακυβερνησης και για την
Ε.Ε. ως ολοτητα.

Με την απλη και φθηνη αιτιολογια περι «παγκοσμιων λογων» θα ρυθμιζουν τα παντα χωρις να ρωτουν κανεναν από τους ηλιθιους ευρωπαιους.

Και την τραγελαφικη αυτή κατασταση, όπως και αυτης του τερατος της Ε.Ε., θα ονομαζουν οι τιμαριωτες του οικου της ανηθικοτητας «Δημοκρατια!».

ΟΠΟΙΑ ΤΡΙΣΑΘΛΙΟΤΗΤΑ!!!

2. «Η δικαιδοσια των μελων κρατων της Ε.Ε. να κλεινουν μεταξυ τους συμφωνιες π.χ. Μνημονια, θα μεταφερθει σε μια οργανωση για ικανοποιηση των απαιτησεων
για συλλογικη ασφαλεια και ευημερια».

Εξηγηση:
Ηδ η συνθηκη του Μααστριχτ της 12.02.1992 (Αρθρο J)
περιοριζει σημαντικα της δικαιοδοσια αυτή των κρατων μελων της Ε.Ε. όχι όμως τοσο πολύ όπως θα απαιτησει αυριο η παγκοσμια διακυβερνηση για υλοποιηση μιας παγκοσμιας συλλογικης ασφαλειας.

Η συμφωνιες μεταξυ των κρατων μελων της Ε.Ε. θα γινουν μακρινο παρεςλθον…..

3. «Οι λογοι για τους οποιους γινονται αναγκαιες ηπειρωτικες ή σχεδον ηπειρωτικες οργανωσεις στις πυκνοκατοικημενες περιοχες του πλανητη μας, μπορουν
να ταξινομηθουν στους τομεις: Τεχνολογια, Οικολογια, Ανθρωπισμος και Αναγκαιοτητα Ασφαλειας. Αυτοι εχουν αποκλειστικα πολιτικο χαρακτηρα.

Βεβαιως τα σχετικα σοβαρα προβληματα δεν είναι δυνατον να αντιμετωπισθουν με τις ηπειρωτικες οργανωσεις, διοτι απαιτουν τα προβληματα αυτά υπερ-υπειρωτικα
εργαλεια….»

Εξηγηση:
Προς το παρων οι απατεωνες της εξουσιας του τερατος που φερει το ονομα Ε.Ε. ως τιμαριωτες του οικου της ανηθικοτητας δεν ελεγχουν πολλα πραγματα από την ως ανω κατασταση.

Αυριο όμως οι ιδιοι ανθρωποι θα διαλαλουν προς τους ηλιθιους ευρωπαιους, ότι η λυση των προβληματων τους αλλα και αυτων της οικολογιας και της παγκοσμιας ειρηνης απαιτει την παγκοσμιο διακυβερνηση.

4. «Πολιτικα, οικονομικα και στρατηγικα ενδιαφεροντα δεν μπορουν να κατανεμονται κατά περιοχες.

Όπως και η ιδια η παγκοσμια ειρηνη, είναι τα ενδιαφεριντα αυτά
μεταξυ τους αδιαχωριστα.

Η μεχρι τουδε εμπειρια δειχνει ότι οι κατά περιοχες ενωσεις κρατων χωρις έναν
ενιαιο και παγκοσμιο ελεγχο κινδυνευουν από πολλους και ασταθμητους παραγοντες με δημιουργια επικινδυνων εντασεων και καταστασεων που απειλουν
την εξασφαλιση της ασφαλειας και της ειρηνης».

Εξηγηση:
Η γελοιοτητα στο ως ανω επιχειρημα είναι οφθαλμοφανης διοτι το επιχειρημα αυτό αγνοει «Το συμβουλιο Ασφαλειας και Συνεργασιας στην Ευρωπη» και «Τον χαρτη του Παρισιου για μια νεα Ευρωπη»!. Ενώ σημερα οι γελειοι τιμαριωτες του οικου της ανηθικοτητας που πλαισιωνουν τα οργανα της Ε.Ε. γκαριζουν για μια «ενισχυμενη Ε.Ε.», οι ιδιοι αυριο ‘η οι αντικαταστες τους θα γαυγιζουν για την αναγκαιοτητα υπαγωγης της Ε.Ε., με στηριξη του ΟΗΕ, σε μια παγκοσμια διακυβερνηση Αλλα τι λεει εδώ ο γραφων!

Οι μα’ι’μουδες της εξουσιας της Ε.Ε. σιωπηλα ηδη το κανουν….

5. «Και σε αυτά δεν είναι καθ’ολου ευνοητο, ότι σημερα η πλειοψηφια του πληθυσμου μιας περιοχης του πλανητη μας μπορει να θεωρη την περιοχη του ως ιδιοκτησια
του με δικαιοδοσιες επι των υπαρχοντων εκει αποθεματων στρατηγικων στερεων, υγρων και αεριων πρωτων υλων διοτι η διατηρηση ‘η η αξιοποιηση αυτων
ανηκει στην αποκλειστικοτητα της παγκοσμιας διακυβερνησης».

Εξηγηση:
Το συνθημα «η Ευρωπη στους Ευρωπαιους» υπηρξε ηδη από το 1944 ένα οπλο παραπλανησης των λαων της Ευρωπης.

Οι αρχιτεκτονες της Ε.Ε. από την αρχη εργαζονταν για τον «Ένα Κοσμο».

6. «Ακομη και στην ολοτητα της η Ε.Ε. χωρις την Ρωσια θα αποτυγχανε σχετικα με τους στοχους της δημιουργιας της, δηλαδη δεν θα γινονταν ποτε μια ανεξαρτητη
οικονομικη οντοτητα.

Παντοτε αυτή θα αγοραζε εκτος της επικρατειας της το 46 % των υλικων αναγκων της και
θα εξηγαγε το 36 % της παραγωγης της.

Ο θαθμος της οικονομικης εξαρτησης των μεμονομενων μελων κρατων ‘η ομαδων κρατων της Ε.Ε. εκτος της επικρατειας της θα ηταν μεγαλυτερος από την ολοτητα της Ε.Ε. και δη σε τετοιο βαθμο που θα εκανε αναποφευκτη την παγκοσμια διακυβερνηση».

Εξηγηση:
Πρεπει εδώ να ξεκαθαριστει η κατασταση.

Το ότι οι παγκοσμιοι τοποτηρητες ενδιαφερονται για την οικονομικη κατασταση της Ε.Ε. περισσοτερο από τους Ευρωπαιους οφειλεται στον σχεδιασμο του «Ενός Κοσμου». Γι’αυτό αλλωστε εκδηλωθηκε προσφατα και το ενδιαφερον του νυν Προεδρου των ΗΠΑ για την οικονομικη κατασταση και σωρτηρια(;) της Ελλαδος.

Οι ηλιθιοι ευρωπαιοι της σημερον
τιποτε δεν κατανοησαν από τις εμπειριες και από την ικανοτητα των θυγατερων και υιων του Αβρααμ πανω σε θεματα ανακατανομης προς το συμφερον τους του παγκοσμιου πλουτου.

7. «Τοπικες ενωσεις κρατων δεν εχουν καμμια πιθανοτητα επιτυχιας υπαρξης και προοδου εάν αυτές δεν υπαχθουν προηγουμενως σε ένα συστημα παγκοσμιας
διακυβερνησης, καλυπτοντας ετσι ταυτοχρονα την πολιτικη τους ασφαλεια και τις οικονομικες τους αναγκες»

Εξηγηση:
Ο χωρος επιρροης της σημερινης Ε.Ε. δεν μπορει να διατηρηθη εσαει όπως το δειχνουν οι εξελιξεις στο περιγυρω της.

Ο στρατιωτικος και ο πνευματικος αφοπλισμος του παγκοσμιου πληθυσμου θα δημιουργηση οικονομικες επαρχιες χωρις παρελθον και μελλον, χωρις πατριδα και τον δημιουργο του συμπαντος και με τροφο για την γεννηση της παγκοσμιας Δικτατοριας κατευθυνομενης από τον Οικο της ανηθικοτητας που θα ρυθμιζει και την αποκλειστικοτητα για την κυκλοφορια του χρηματος σε ένα κοσμο που τα παντα θα αγοραζονται και θα πολουνται με κυριαρχια της σκλαβιας.

Αλλωστε για τους Ιδιους λογους η Ε.Ε. του Μααστριχτ κυβερναται ηδη δικτατορικα.

Οι ασκουντες σημερα φαινομενικα εξουσια στην Ε.Ε. είναι
φθηνοι Τιμαριωτες του οικου της ανηθικοτητας, δηλαδη δεκτες διαταγων προς εκτελεση και τιποτε άλλο.

Εάν κατά λαθος ξεφυγουν από την γραμμη που τους χαραχθηκε τους παιρνει χωρις επιστροφη ο διαβολος.

Προκειται για αξιολυπητα ανθρωπακια και μελη διαφορων στοων, δηλαδη δημιουργηματων του οικου της ανηθικοτητας.
Εάν δεν εξαφανισθουν μια για παντα από τον φλοιο του πλανητη μας οι κατοικοι του οικου της ανηθικοτητας δεν θα γεννηθει ενας καλυτερος κοσμος με ένα ευτυχισμενο πληθυσμο.

Εάν οι ετσι ονομασθεντες ευρωπαιοι της σημερινης Ε.Ε., που κάθε άλλο παρα Ευρωπαιοι είναι, επιθυμουν να συνεχισουν να ζουν ως σκλαβοι του οικου της ανηθικοτητας και να
πληρωνουν και από επανω, ας το κανουν χωρις όμως την Ελλαδα.

Αυτοι αποτελουν ετσι και αλλως ένα ποιμνιο προβατων που ζουν για να βοσκουν στα γηινα και στα καταπρασινα χωραφια της αλλης ζωης.
Στα χωραφια του πλανητη μας βοσκει και η γερμανικη (;) εφημεριδα «Bild» η οποια την 20.07.2015 εκδοθηκε με τον κυριο τιτλο:

Η ελληνικη λιστα για πωλησεις Νησων,
Αμμουδιων, Σταδιων:

Ότι τωρα ερχεται κατω από το σφυρι!
Τα σιωνιστικα γουρουνια της ως ανω γερμανικης(;) εφημεριδας ξεχασαν να συμπεριλαβουν στην λιστα πωλησης και την «Ακροπολη των Αθηνων»!

ΟΠΟΙΑ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ!!!
Ο γραφων ως διαβητικος δεν μπορει δυστυχως να φαη τοσο πολύ οσο επιθυμει να κανη εμετο!

Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου
ΚΑΙ ΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ:
PD Dr.-Ing. Georg Chaziteodorou Bleibergweg 114
D-40885 Ratingen
Tel.+Fax: 0049 2102 32513
E-Mail: chaziteo@t-online.de
21.07.2015

WAS DIE SUPERGAUNER DES MONSTRUMS E.U., D.H. DIE VASSALEN DES HAUSES DER SITTENLOSIGKEIT UNS MORGEN SAGEN WERDEN!

Dr. Georg Chaziteodorou

Omne agens agit propter finem! Wer ein bestimmtes Motiv hat, handelt auch dementsprechend.

Man sagt es uns dummen Europäern des Monstrums E.U. heute noch nicht: dass sich das Monstrum E.U. bereits in dem Augenblick überlebt hat, in dem es am 12. Februar 1992 glücklich zustande gekommen ist. Man schwärmt uns zwar auch heute etwas vor von der «Einen Welt», in der wir doch alle leben werden, aber es wäre gar noch zu ungeschickt und würde die Pläne die der internationale politischen Zionismus
so Schlau eingefädelt hat noch im vorletzten Augenblick unnütz gefährden, fiele man jetzt schon mit der Tür ins Haus. Dennoch, wir dumme Europäer des Monstrums E.U. ahnen ganz genau, was man uns morgen sagen wird: das glatte Gegenteil von
dem, was man uns seit 12. Februar 1992 ununterbrochen sagt. Heute ist angeblich nur das politisch vereinte Maastricht-E.U. in
der Lage allen ja gemeinsamen «Herausforderungen der
Zukunft» gerecht zu werden. Schon Morgen wird das
Monstrum E.U. von Maastricht plötzlich seine Probleme (s. Ausplünderung Hellas!) nicht mehr zu lösen vermögen, es sei denn in Unterordnung unter eine Weltregierung! Das ist uns aber seit 1944 bekannt, denn alle «Argumente» gegen ein

souveräne E.U. und für eine Weltregierung, die man uns
dummen Europäern morgen «servieren»wird, haben die rührigen Supergauner schon vorgestern fertig «angerichtet»!
(s. M.B. Schapper, Regionalism and World Organisation. Post-
war Aspects of Europe’s Global Relationships. A Symposium of the Institute on World Organisation, Washington D.C. 1944).

Hier sind die berühmten Argumente der Supergauner:

1. «Die letzten dreihundert Jahre hindurch war eines der
grundlegenden Prinzipien der politischen Wissenschaft
und Praxis, dass die Weise in der Angelegenheiten
eines Landes von seiner eigenen Regierung behandelt
werden, nur dieses spezielle souveräne Land etwas
angeht. Obwohl dieser Standpunkt zu später Stunde
im Hinblick auf so genannte nationale Minderheiten
geringfügig abgeändert wurde, muss er uns
universalen und regionalen Gründen gänzlich
aufgegeben werden».

Deutung:
Es wird also kein «Prinzip der Nichteinmischung» in innere Angelegenheiten des Monstrums E.U. geben! So wie sich heute die Brüsseler E.U.-Kommission massiv «aus regionalen Gründen» in die nationalen Belange der europäischen Völker bzw. ihrer (im Maastrichter Vertrag faktisch bereits abgeschafft!) Staaten einmischt, wird sich morgen die Weltregierung des internationalen politischen Zionismus «aus universalen Gründen» um die Belange der E.U. kümmern! Einfach so, «aus universalen Gründen», aber die man uns dumme Europäer nicht einmal Rechenschaft schuldig ist. Und
so etwas nennen die Vasallen der E.U. Demokratie! Was für eine Erbärmlichkeit!!!

2. «Die Vollmacht der einzelnen Mitgliedstaaten des
Monstrums E.U., Verträge zu schließen, wird
sicherlich auf das von der Mitgliedschaft in einer
weltweiten Organisation erforderte Maß beschränkt
werden müssen, wenn gemeinsame Sicherheit und
Wohlstand Wirklichkeit werden sollen».

Deutung:
Bereits der Maastrichter Vertrag vom 12.02.1992 schränkt die Vollmacht der einzelnen EU-Mitgliedstaaten zur Vertragsschließung erheblich ein (Artikel J), aber noch längs nicht genügend, um weltweit «gemeinsame Sicherheit und Wohlstand Wirklichkeit werden» zu lassen. Dafür wird besser eine einzige Weltregierung sorgen, nach deren Errichtung Verträge zwischen ehemaligen Staaten sehr rasch vollkommen überflüssig geworden sein werden………….

3. «Die Gründe, warum kontinentale oder quasi
– kontinentale Organisationen in dichtbevölkerten
Gebieten benötigt werden, kann man in vier Rubriken
klassifizieren: Technologie, Wirtschaft, Menschlichkeit
und Sicherheitsbedürfnis. Alle diese Gründen sind
natürlich von wesenhaft politischem Charakter.
Sicherlich, den betreffenden Problemen kann nicht
ausschließlich durch quasi-kontinentale
Organisationen begegnet werden. In mancher Hinsicht
Rufen sie nach über-kontinentalen (weltweiten)
Instrumenten……».

Deutung:
Augenblich ist von den Vasallen der E.U. davon noch nicht viel zu hören, aber morgen wird man uns dummen Europäern exakt dieselben «Probleme», zu deren Lösung gegenwärtig die

Maastrichter E.U. angeblich unverzichtbar ist, als einzig lösbar im Rahmen eines Weltstaats präsentieren, besonders das
«Umweltproblem» und den immer noch «atomar bedrohten Weltfrieden».

4. «Politische, wirtschaftliche und strategische Interessen
können nicht in Regionen aufgeteilt werden. Wie der
Friede selber sind sie unteilbar……Die Erfahrung
scheint anzuzeigen, dass regionaler Zusammenschluss
ohne die Möglichkeit, seine Zuflucht zu einer starken
universalen Kontrolle zu nehmen, die
schwerwiegende Gefahr internationaler Spannung und
geringe Aussicht auf Sicherheit beinhalten würde».

Deutung:
Die Lächerlichkeit hier ist eindeutig. Und das trotz der
«Konferenz für Sicherheit und Zusammenarbeit in Europa»
und ihrer «Charta von Paris für eine neues Europa»? Wo
heute noch lächerliche Vasallen nach dem Eingreifen eines
«starken E.U.» rufen, werden dieselben Vasallen oder andere
Scheinherrschaften morgen die anhaltenden Schwächen der
E.U. Bejammern und Abhilfe durch die UNO verlangen. Aber was drückt hier meine Wenigkeit aus! Geschieht das nicht bei diesen Affen bereits heute?

5. «Zudem ist es nicht selbstverständlich, dass die
Mehrheit der gegenwärtigen Einwohner irgendeines
gegebenen Teils des Globus dieses Gebiet als ihr
Eigentum betrachten oder über seine natürliche
Rohstoffe und seine Schönheit verfügen kann, deren
Erhaltung und/oder Schutz demnächst im
Gemeinsamen Interesse der Menschheit als ganzer
liegen möchten».

Deutung:
Die Device «Europa den Europäern» fand bereits 1944 keine Gnade in den Augen der zionistischen Washingtoner One-World-Architekten.

6. «Selbst in seiner Gesamtheit würde die E.U. ohne
Russland das Ziel verfehlen, eine selbstgenügsame
wirtschaftliche Einheit zu bilden. Die E.U. würde immer
noch 46 % aller seiner materiellen Bedürfnisse
außerhalb einkaufen und 36 % seiner Exporte im
Ausland absetzen müssen. Man sollte in diesem
Zusammenhang darauf hinweisen, dass der Grad
Wirtschaftlicher Abhängigkeit der einzelnen
Mitgliedsnationen oder besonderer Gruppen von
Nationen in der E.U. von anderen Kontinenten noch
größer ist und sogar noch deutlicher in die Richtung der Wunscherfüllung einer Weltwirtschaftsorganisation
zeigt».

Deutung:
Klar, dass die zionistischen Weltordner um der E.U. wirtschaftliches Wohlergeben viel besorgter sind als die meisten Europäer selbst. Wie besorgt zeigte sich der Präsident der USA um die Wirtschaftskrise Hellas? Die Europäer wissen noch gar nicht, wie gut die Hebung ihres Wohlstands das Schalten und Walten einer traditionell umverteilungserfahrenen zionistischen Weltregierung tun wird…

7. «Regionale Gruppierungen werden so gut wie sicher
scheitern, wenn sie nicht einer universalen
Organisation angegliedert werden. Wenn sie
erfolgreich sein sollen, müssen sie mit einem

weltweiten internationalen System verbunden und
ihm untergeordnet werden, das der künftigen
politischen Sicherheit und wirtschaftlichen Wohlfahrt
dient».

Deutung:
Die kontinentale Region der E.U. entspricht in einer ständig schrumpfenden Welt nicht mehr das Gebot der Stunde! Die
militärisch und geistig entwaffnete Weltbevölkerung wird in
Wirtschaftsprovinzen eingeteilt, ohne Vergangenheit, ohne Zukunft, ohne Vaterland und ohne dem Schöpfer des Universums, wird zum wahren Nährboden für die Diktatur des Hauses der Sittenlosigkeit der Hochfinanz, die vermittels der ihr allein zustehenden Kontrolle des Geldumlaufs eine Weltbevölkerung, bei der überhaupt alles käuflich geworden ist, in absoluter sklavenhafte Abhängigkeit halten kann. Die
E.U. von Maastricht kann nur ein diktatorisch regierter E.U sein.

Die Scheinherrschenden in der EU von heute als billige Vasallen sind mittlerweile zu puren Befehlsempfänger verkommen, die prompt von der politischen Bühne abzutreten gezwungen werden, wenn sie sich jemals in einem Anfall von Tollkühnheit dem entgegenzustellen wagen, was das Haus der Sittenlosigkeit dekretiert. Das erbärmliche Marionetten-Dasein der gesamten
logengesteuerten Polit-Prominenz der EU, die von der Herrscher des Hauses der Sittenlosigkeit hinter den Kulissen gewählt werden, ist Verachtungswürdig.
Die Herrscher des Hauses der Sittenlosigkeit müssten für alle Ewigkeiten physisch verschwinden, denn nur dadurch würde es eine glücklichere und bessere Welt entstehen, in der man frei und glücklich leben könnte. Wenn aber die Europäer von heute, die keine wahren Europäer sind, Sklaven des Hauses der

Sittenlosigkeit bleiben wollen und für ihre Sklaverei auch drauf
bezahlen müssen, sollen es ohne Hellas tun. Diese Europäer bilden eine große Schafherde, die nur ans Fressen denkt, und mit Hilfe guter Hunde führen die Schäfer sie, wohin sie wollen.
Ans Fressen denkt auch die Bildzeitung der BRD. Alt Titel steht
dort in der Ausgabe von 20.07.2015: Die Griechenland-Verkaufsliste: Inseln, Strände, Stadien: Was jetzt unter den Hammer kommt. Diese zionistischen Schweine haben «Akropolis von Athen» vergessen. Was für eine Erbärmlichkeit! Und dieser zionistischen Dreck soll zu Europa
gehören? Der Autor dieses Artikels ist Diabetiker und kann leider nicht so viel essen wie er kotzen möchte!!!

Dr. Georg Chaziteodorou

Σχόλιο:

Guten Tag, Herr Chaziteodorou,

ich beglückwünsche Sie. Mit Ihrem Beitrag „Was die Supergauner uns morgen sagen werden…“, veröffentlicht auf dem Blog „Der BRD-Schwindel“, haben Sie eine messerscharfe Zukunftsprognose geschrieben, wie ich denke. Sie ist leider wahr, genauso wie sie dunkel-bösartig ist. Was gedenken Sie jetzt zu tun? Wollen Sie überhaupt etwas tun? Ihrem Namen nach zu urteilen, sind Sie Grieche. Verstehen Ihre Landsleute Ihren Text überhaupt? Kennen Sie Griechen, welche für „ein Europa der Vaterländer“ gegen die kriminelle USrael-Struktur – und vor allem für das deutsche Volk, also gegen die sog. „BRD“, auch nur einen Fuß bereit ist, auf die Straße zu setzen? Wie ich, wissen Sie sicher, dass Griechenland dem erlauchten Kreis der Siegernationen angehört… weiter wissen Sie sicher auch, daß jede Siegernation seit `45 berechtigt ist – jederzeit – die aktiven Kriegshandlungen, gerade ohne Rechtfertigung, wieder aufzunehmen. Und denken Sie, diese aktiven, potentiell möglichen Kriegshandlungen, werden sich dann gegen die „BRD“ richten?

Ich freue mich auf Ihre Antwort…

Mit gutem Gruß
Rainer Hill, FH. z. LD
Wilhelmstraße 21
58762 Altena/LD

P.S.
Die sog. BRD schießt mit allen Mitteln, wie “mit Kanonen auf Spatzen“, bis heute gegen mich. Ob das wohl u.a. daran liegt, daß ich Deutscher bin, und bleiben will!?

Herr Hill,
ich danke Ihnen für die Stellungnahme und die Fragen die gestellt wurden.
Es ist absurd dass Hellas zu Siegermächte gegen Deutschland gehört. Vielleich formajuristisch
was aber nichts bedeutet. Hellas wurde seinerzeit angegriffen und hat sich gewährt. Anschließend
wurde sie von den Allierten mit einem Bruderkrieg belohnt….
Mein Artikel ist in deutsche Sprache bei der Internetseite “berlin-athen.eu” und in deutsche und hellenische Sprache bei der Internetseite “arxaiaithomi.gr”veröffentlicht. Ich kenne die Seite”Der BRD-Schwindel” nicht. Die BRD hat mich vor
kurzem wegen “Volksverhetzung” angezeigt. Man darf in der BRD alles sagen, aber nicht alles!

Heute findet in Hellas (von der gleichen Leuten!) die gleiche Ausplünderung wie seiner Zeit in der DDR stat!
Die Einteilung der Welt in ein paar als Superstaaten konzipierte Großregionen (dazu gehörten auch die
BRICS-Länder) ist offensichtlich die unverdächtigste Methode der Anbahnung einer einzigen Weltregierung. Sie ist es heute noch, da z.B. der europäische Durchschnittsbürger die E.U. von Maastricht auch im Jahre 2015 noch keineswegs als die unmittelbare Vorstufe zur Einen Welt durchschaut hat. Und hier liegt das Hauptproblem!

mit freundlichen Grüßen
und Glückauf

Chaziteodorou G.

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>