«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΡΑΣ «Ε.Ε.» ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΨΕΜΑ;

PD Dr.-Ing. Georg Chaziteodorou Bleibergweg 114 D-49885 RatingeTel.+Fax: 0049 2102 32513 E-Mail: chaziteo@t-online.de
18.07.2914

 Ύμνος στον ήλιο

Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

Η Αληθεια είναι μια των δυσκολωτερων, αμφισβητουμενων εννοιων της Φιλοσοφιας!

Κάθε συστημα εχει την δικη του εννοια και το δικο του κριτηριο της Αληθειας.

Η απολυτη Αληθεια εμποδιζει δηθεν την διαδρομη της προοδου.

Η διατυπωση αυτή αποτελει φιλοσοφικη ηλιθιοτητα διοτι η υπαρξη της περιοριζεται στα περιπου 70 χρονια!

Ποση Αληθεια μπορει κατά την διαρκεια της ζωης του να συγκεντρωση ενας ανθρωπος, σε ένα κοσμο που εχει ηλικια περιπου 13,7 δισεκατομμυρια χρονια και αποτελειται από δισεκατομμυρια ηλιακα συστηματα;

Όχι, το προβλημα βρισκεται καπου αλλου κρυμενο.

Η αναγνωριση της υπαρξης μιας απολυτης Αληθειας οφειλεν αναγκαστικα να αντανακλα
έναν γνωμονα για την κριση, το σφαλμα και για το ψευδος της Αληθειας και αυτό οφειλεν με μια τετοια παραπλανηση να αποτραπη.

Το αντιθετο της Αληθειας είναι το Ψευδος και/’η το Σφαλμα!

Μια Αληθεια υπαρχει μονο τοτε, όταν απεναντι στο Σφαλμα και στο Ψευδος εχει ένα μεγαλυτερο βαρος, δηλαδη μεγαλυτερη αυθεντια.

Η Αληθεια συνεπως οφειλει αναγκαστικα να είναι αυθεντικη, οταν ως τετοια αντιμετωπιζει το Σφαλμα και το Ψευδος.

Η Αληθεια είναι μεταβλητη για τοσο διαστημα οσο προκειται περι μιας σχετικης Αληθειας.

 

 

 

Προκειται όμως περι μιας καθολικης ‘η απολυτης Αληθειας, τοτε εμφανιζεται η Αληθεια παντοντε ως αυθεντικη, διοτι αναγκαστικα αποκλειονται το Σφαλμα και το Ψευδος.

Οπου γινεται προσπαθεια ενισχυσης της Αληθειας με νομικες απαγορευσεις, προκειται στις περισσοτερες φορες για εξουσιαστικοπολιτικο ψευδος, όπως π.χ. γινεται στην Ε.Ε.

Το Ψευδος κατά την ιδρυση της Ε.Ε. (Συμβαση του Μααστριχτ της 12.02.1992) αρχιζει ηδη με το υδρυτικο προοιμιο και κρυβεται στα πανηγυρικα διαγγελματα των στοχων της Ε.Ε. Το ποιος στην πραγματικοτητα είναι ο ιδρυτης της Ε.Ε. μπορει ο κάθε αναγνωστης να το συμπερανη διαβαζοντας το βιβλιο του Μ. Β. Schnapper «Regionalism and World Organisation. Post-war Aspects of Europe’s Global Ralationswhips. A Symposium oft he Institute on World Organisation, Washington D.C. 1944».

Στα πανηγυρικα διαγγελματα των στοχων της Ε.Ε. στην πραγματικοτητα δεν προκειται ουτε για την ενισχυση της αμοιβεβαιοτητας μεταξυ των λαων της Ευρωπης ουτε και για την οικονομικη και κοινωνικη προοδο αυτων και καθ’ ολου για την ενισχυση και για την ανεξαρτησια της Ευρωπης.

Προκειται για τον τελευταιο σταθμο προ της εγκαταστασης μιας δικτατορικης παγκοσμιας διακυβερνησης του πλανητη μας.

Τα ιστορικα Ψευδη μεταφερουν ως γνωστο επιπλεον Συμφορες πανω στους λαους της Ευρωπης.

Η Ευρωπη είναι το προ’ι’ον της Ελληνικοτητας και του Ελληνισμου ενώ το τερας
Ε.Ε. είναι προ’ι’ον του Ιουδα’ι’σμου.

Είναι οφθαλμοφανες και πολύ ευκολα αποδειξημο, ότι λαμβανει χωρα σημερα στην Ευρωπη και σε μεγαλες διαστασεις η εξολοθρευση του αρχαιοελληνικου πολιτισμου.

Η πραγματικοτητα αυτή οδηγει στο συμπερασμα, ότι όλα σχεδον τα γραπτα και ηλεκτρονικα ΜΜΕ της Ευρωπης βρισκονται στα χερια των εχθρων της.

Αυτά τα ΜΜΕ που μπο’υ’κοταρουν συστηματικα αυτους που ασκουν δημιουργικη κριτικη τους χαρακτηριζουν κατά περιπτωση συκοφαντικα Αντισημιτες, Ναζιστες ‘η Κομμουνιστες.

Η μοντερνα σκλαβια στην Ε.Ε., ιδιαιτερα στις ετσι ονομασθεισες Δημοκρατιες της, βασιζεται στην προγραμματισμενη παραπλανηση απο αντιστοιχες ψυχολογικα κατευθυνομενες ιοιυδα’ι’κες μεθοδους διαπεδαγωγησης.

Στην κυρια μεθοδο της χαοτικης σκηνοθεσιας ανηκει η εννοιολογικη συγχυση ιδισιτερα
σχετικα με την ηθικη και το ηθος.

Η σημερινη κριση στην Ε.Ε. αλλα και στον κοσμο είναι κυριως ένα ηθο-ηθικο προβλημα η λυση του οποιου χωρις την εννοιολογικη καθαροτητα δεν θα κατωρθωση να τραβηξη την ανθρωποτητα εξω από το σημερινο βαλτο της ανευθυνοτητας και των σιωνιστικων
εγκληματων.

Αυτά που σημερα λαμβανουν χωρα στην Ε.Ε. δεν οδηγουν σε μια εξευγενιση του αρχαιοελληνικου πολιτισμου αλλα σε μια ελεεινοποιηση του αντιστοιχου ιουδα’ι’κου, των πρωσοπων και των κοινωνιων.

Είναι ο Γιαχβε των Ιουδαιων και Χριστιανων υπαρκτος και μεταβιβασεν αυτος στους ανθρωπους καποιους ηθικους νομους ως κατευθυντηριο γραμμη για να πλασουν την ζωη τους, ‘η ουτε ο Γιαχβε υπαρχει αλλα και ουτε οι μεταβιβασθεισες κατευθυντηριες γραμμες
είναι υπαρκτες;

Από τον παλαιο Θε’ι’σμο (όχι Ελληνισμο!)
εξελιχθηκε ο Αθε’ι’σμος και ο Υλισμος και μετακομισε δια της κατευθυντηριας πνευματικης ανυπαρξιας του Ιουδα’ι’σμο προς τον Μηδενισμο, Αναρχισμο εως την σημερινη Τρομοκρατια και μαζικη στρατιωτικη δολοφονια.

Γιατι και από ποιον εγινε στην Ε.Ε. ο πολιτης τοσο πολιτισμικα εξελιγμενος και δεν αρκειται με τον υπαρχοντα ευρωπα’ι’κο πολιτισμο επιδειωκοντας να τον εμπλοτιση με μια πληθωρα ξενων πολιτισμων;

Και γιατι ειδικα οι εξουσιαζοντες πολιτικοι που συνηθως δεν εριχναν για πολιτιστικα προγραμματα ουτε μια δεκαρα, ξαφνικα δραστηριοποιουνται για την «Πολυπολιτισμικοτητα» και ριχνουν τεραστια ποσα για την υλοποιηση του;

Η Αληθεια εδώ δεν εχει καθ’ ολου να κανη με τον πολιτισμο αλλα με τα σχεδια του διεθνους πολιτικου σιωνισμου για την παγοσμια κυριαρχια.

Δια της μπασταρδοποιησης της Ε.Ε. επιδιωκεται να δημιουργηθη μια
αναμικτη ρατσα ανθρωπων.

Για την επιτευξη του σχεδιου αυτου διοχετευονται ορδες Ασιατων και Αφρικανων προς την Ευρωπη.

Οι λαοι των κρατων μελων της Ε.Ε. με την αναμειξη τους με πολυχρωμους ανθρωπους πρεπει να μετατραπουν σε μια νεας μορφης κοινη ρατσα, ενώ οι σχεδιαστες, δηλαδη η ελιτ του διεθνους πολιτικου σιωνισμου ως καθαροαιμοι, ως η «ευγενη ρατσα εκ της ευλογιας του πνευματος» χωρις κανεναν ανταγωνισμο από τους «μπασταρδεμενους Gojim»
θα κυριαρχησουν σε ολοκληρο τον κοσμο.

Για τον λογο αυτό βασει του Αρθρου 8 Α της συμβασης του Μααστριχτ εχει κάθε πολιτης της Ε.Ε. «το Δικαιο, να μετακινειται ελευθερα στις περιοχες δικαιοδοσιας των μελων κρατων και να εγκαθεισταται οπου αυτος επιθυμει».

Η πραγματικη σημασια του ως ανω Αρθρου γινεται κατανοητη από τα εξης:

«Κάθε πολιτης της Ε.Ε. με τοπο κατοικιας σε ένα μελος κρατος της Ε.Ε., της οποιας την υπηκουοτητα δεν κατεχει εχει το παθητικο και ενεργειτικο δικαιωμα ψηφου σε δημοτικες εκλογες όπως και οι υπηκουοι του κρατους αυτου» (Τιτλος ΙΙ, Αρθρο 8 Β 1).

Επισης εχει το παθητικο και ενεργειτικο δικαιωμα ψηφου και για τις ευρωεκλογες. (Τιτλος ΙΙ, Αρθρο 8 Β 1 2).

Οπου γινεται αναγκαιο να ενισχυθη η «Πολυπολιτισμικοτητα», πισω από τις δραστηριοτητες βισκονται παντοτε οι θυγατερες και οι υιοι του Αβρααμ.

Στον «Χαρτη του Παρισιου γι μια νεα Ευρωπη» του Νοεμβριου 1990, διατυπωθηκαν πανηγυρικα, δηλαδη ψευδως τα εξης χαρακτηριστικα:

«Υποχρεωνομαστε, να εγκαταστησουμε, σταθεροποιησουμε και ενισχυσουμε την Δημοκρατια στις χωρες μας ως τον μοναδικο τροπο διακυβερνησης.

Στην προσπαθεια μας αυτή θα παραμεινουμε πιστοι στα εξης:

Οι δημοκρατικες κυβερνησεις βασιζονται στην λα’ι’κη εντολη που διατυπωνεται κατά διαστηματα με ελευθερες και δικαιες εκλογες.

Η Δημοκρατια είναι η καλυτερη προστασια για ελευθερη διατυπωσε της γνωμης, για
ανεκτικοτητα εναντι ολων των κοινωνικων ομαδων και για ισοτητα ευκαιριων για ολους….»

Δεν νοουσαν βεβαιως εδώ την Ε.Ε. του Μααστριχτ. Στην Ε.Ε. της σημερον είναι ανησυχητικη η απωλεια της δημοκρατικης σκεψης (ιδε την εκβιαστικη εκστρατεια της 15.07.2015 κατά της Ελλαδος) και της συμπεριφορας των οργανων της Ε.Ε. και των κυβερνησεων στα κοινοβουλια των κρατων μελων της.

Είναι προφανες ότι οι παντες των υπευθυνων της εξουσιας τρεμουν από τις αντιστασεις και αντιδρασεις των λαων που αρχισαν να κατανοουν τα πραγματικα γιγνομενα και τα σχεδια των Μεγαλοαπατεωνων.

Γινονται πλεον οφθαμοφανοι οι μεθοδοι απατης και εξαχρειωσης των δικαιωματων των λαων.
Προκειται εδώ για ένα καταστροφικο αποτελεσμα σε βαρος των δουλων των Μεγιστανων του χρηματος στην κορυφη της εξουσιας των μελων κρατων της Ε.Ε.! Η Ε.Ε. του Μααστριχτ είναι μονο μια δικτατορικα κυβερνωσα Ενωση!

Οι εποχες της φαινομενικης δημοκρατιας βαινουν προς το τελος τους!

Όχι! Η ως ανω Ε.Ε. δεν είναι η Ευρωπη των Πατριδων!
Ιστορικα η Ευρωπη βρισκεται στην περιοχη των λαων περιξ της Μεσογειου θαλασσης.

Μια νεα Ευρωπα’ι’κη Ενωση θα αποτελειται από την Ελλαδα, Τουρκια, Λιβανο, Συρια, Ισραηλ, Παλαιστινη, Αιγυπτο, Τυνησια, Μαροκκο, Ισπανια, Γαλλια, Ιταλια, Κροατια, Βοσνια, Μαυροβουνιο και Αλβανια και δη χωρις ενιαιο νομισμα και με εθνικοποιημενες κεντρικες τραπεζες.

Οι χωρες υαινες βορεια της Ευρωπης μπορουν να κανουν ότι θελουν χωρις να χρησιμοποιουν το ονομα Ευρωπη!

Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου
Στα Γερμανικά

PD Dr.-Ing. Georg Chaziteodorou Bleibergweg 114
D-40885 Ratingen
Tel.+Fax: 0049 2102 32513
E-Mail: chaziteo@t-online.de
18.07.2015

SIND EUROPA UND DAS MONSTRUM «E.U.» DAS GLEICHE?
WAS IST HIER HISTORISCHE WAHRHEIT UND WAS HISTORISCHE LÜGE?

Dr. Georg Chaziteodorou

Wahrheit ist einer der schwierigsten, umstrittensten Begriffe
der Philosophie! Jedes System hat gleichsam einen eigenen Wahrheitsbegriff und ein eigenes Wahrheitskriterium. Absolute
Wahrheit würde angeblich den Weg des Fortschrittes verrammeln. Was für ein philosophischer Schwachsinn, wenn ein solcher Satz von einem Menschen ausgesprochen wird, dessen gesamte Existenz auf ca. 70 Jahre beschränkt ist! Wie viele Wahrheiten kann den ein Mensch innerhalb eines Lebens sammeln in einem Kosmos, der ca. 13,7 Milliarden Jahren als ist und aus Milliarden von Sonnensystemen besteht? Nein, das Problem liegt ganz woanders. Die Anerkennung der Existenz einer absoluten Wahrheit müsste zwangsläufig ein Richtschnur
für die Beurteilung von Wahrheit, Irrtum und Lüge abgeben und das soll durch solche Irreführung verhindert werden.
Der Gegensatz von Wahrheit ist Lüge und/oder Irrtum! Eine Wahrheit existiert nur dadurch, dass sie gegenüber Irrtum und
Lüge ein größeres Gewicht d.h. Autorität, besitzt. Die Wahrheit muss also zwangsläufig autoritär sein, wenn sie als solche gegenüber dem Irrtum und Lüge Bestand haben soll. Die Wahrheit ist nur solange wandelbar, als es sich um eine relative Wahrheit handelt. Geht es aber um eine universale oder

absolute Wahrheit, dann tritt die Wahrheit immer als Autorität auf, weil sie zwangsläufig, Irrtum und Lüge ausschließt.
Wo versucht wird, Wahrheiten mit gesetzlichen Verboten Nachdruck zu verleihen, handelt es sich meistens um machtpolitische Lügen, wie z.B. in der EU.
Die Lüge bei der Schaffung der EU (Unions-Vertrag von Maastricht am 12.02.1992) beginnt bereits mit der Präambel
und steckt in den feierlich proklamierten Zielen der EU.
Wer die Schaffung der EU in Wahrheit beschlossen hat muss
Das Buch von M. B. Schnapper, «Regionalism and World Organisation. Post-war Aspects of Europe’s Global Relationships. A Symposium of the Intitute on World Organisation, Washington D.C. 1944» lesen. Bei der proklamierten Zielen der EU geht es tatsächlich weder um eine Stärkung der Solidarität zwischen den Völkern Europas noch um deren wirtschaftlichen und sozialen Fortschritt und schon gar nicht um die Stärkung der Identität und Unabhängigkeit Europas. Es geht um die letzte Etappe auf dem Weg einer
diktatorische Superweltregierung.

Die historischen Lügen bringen bekanntlich weiteres Unglück
über die Völker Europas. Europa ist ein Produkt des Hellenismus und das Monstrum «E.U» ein Produkt des
Judaismus. Es ist offensichtlich und leicht zu beweisen, dass in Europa eine hellenistische Kulturvernichtung großen Ausmaßes stattfindet. Diese Tatsache lässt darauf schließen, dass die gesamten Massenmedien der EU-Mitgliedsländer in den
Händen der Feinde Europas sind. Diese Massenmedien treten immer aus ihren Boy-kottverhalten heraus um jemanden der
Kritik ausübt, je nach Einstellung und Bedarf, als Antisemiten, Nazi oder Kommunisten zu verleumden. Die moderne Sklaverei in der EU, insbesondere in den so genannten Demokratien, beruht hauptsächlich auf einer bewussten Irreführung durch

entsprechend psychologisch gesteuerte judaistische Erziehungsmethoden. Zu den Hauptmethoden der Chaosinszenierung zählt dabei die Begriffsverwirrung, insbesondere bezüglich Moral und Ethik. Die gegenwärtige Krise der EU und der Welt ist hauptsächlich eine ethisch-moralische, und ohne begriffliche Klarheit wird die Menschheit
aus dem gegenwärtigen zionistischen Sumpf von Verbrechen und Verantwortungslosigkeit nicht wieder herauskommen.
Was in der EU gegenwärtig stattfindet, ist nicht eine Veredelung der hellenischen Kultur, sondern eine Verelendung der jüdischen Kultur, der Individuen und Gesellschaften.
Existiert der Jahwes der Juden und Christen, und hat er dem Menschen irgendwelche ethischen Gesetze als Richtschnur zur Gestaltung seines Lebens übermittelt, oder gibt es weder Jahwes noch von ihm übermittelte ethische Richtlinien? Aus dem alten Deismus (nicht aus dem Hellenismus!) entwickelte sich Atheismus und Materialismus und wanderten über die geistige Orientierungslosigkeit und Verantwortungslosigkeit des Judaismus zum Nihilismus, Anarchismus bis zum heutigem Terrorismus und militärischen Massenmord.

Warum und von wem ist man in der EU heute so kulturbeflissen
geworden, so dass die vorhandener europäische Kultur nicht mehr genügt, sondern durch eine Vielzahl auswärtiger Kulturen
bereichert werden muss? Und warum setzen sich ausgerechnet jene Spitzenpolitiker der EU so unentwegt und tatkräftigt für eine Multikultur ein, die ehedem für die Förderung von Kultur meist nur ein paar Brosamen aus dem Steuersäckel übrig hatten? Die Wahrheit hier ist, dass nichts mit der Kultur zu tun
hat, sondern mit der Weltherrschaftsplänen des internationalen politischen Zionismus. Durch die Bastardisierung soll in der EU die programmierte Misch- oder «Normal» –Rasse entstehen. Deshalb der fieberhafte Eifer zur
Einschleusung und Anlockung von Afrikanern und Asiaten nach der EU. Die Völker der EU müssen rassisch-völkisch-national uniformiert werden, damit der zur Herrschaft rassisch unvermischten zionistischen «Elite», der zur Herrschaft in der EU und auf dem ganzen Globus berufene «Adelsrasse von Geistes Gnaden» nie mehr irgendwelche Konkurrenz aus den Reihen der «Gojim» erwachsen sollen kann! Deshalb gemäß
Art. 8 A des Vertrages von Maastricht hat jeder Bürger der EU
«das Recht, sich im Hoheitsgebiet der Mitgliedstaaten frei zu bewegen und aufzuhalten». Die ganze Tragweite dieses Artikels wird erst im Lichte des nachfolgenden deutlich, demzufolge «jeder Bürger der EU mit Wohnsitz in einem Mitgliedstaat, dessen Staatsangehörigkeit er nicht besitzt, in dem Mitgliedstaat, in dem er seinen Wohnsitz hat, das aktive und passive Wahlrecht bei Kommunalwahlen hat, wobei für ihn dieselben Bedingungen gelten wie für die Angehörigen des betreffenden Mitgliedstaates» (Titel II, Art. 8 B I). Ebenso hat er
«das aktive und passive Wahlrecht bei den Wahlen zum europäischen Parlament» (Titel II, Art. 8 B 1 2).
Wo immer die Multikultur zu fördern gilt, sind überall dabei, die Töchter und Söhne Abrahams.

In der «Charta von Paris für ein neues Europa» vom November 1990 sind folgende hehre Worte, feierlich d.h. lügnerisch, niedergelegt:

«Wir verpflichten uns, die Demokratie als die einzige
Regierungsform unserer Nationen aufzubauen, zu
festigen und zu stärken. In diesem Bestreben werden wir
an folgendem festhalten: ….Demokratische Regierung
gründet sich auf den Volkswillen, der seinen Ausdruck in
regelmäßigen, freien und gerechten Wahlen findet.
Demokratie ist der beste Schutz für freie
Meinungsäußerung, Toleranz gegenüber allen
Gesellschaftlichen Gruppen und Chancengleichheit für

αlle….».

Die EU von Maastricht schien damit jedoch nicht gemeint zu sein. In der EU von heute erschreckend ist der Verlust demokratischen Denkens (s. die Erpressungskarosserie von
15.07.2015 gegen Hellas) und Verhaltens bei der Organe der EU und bei den Regierungen und Parlamenten der beteiligten
Länder. Anscheinend fürchtet man Widerstände in der Bevölkerung so sehr bei dem Prozess und der Vereinigung und Souveränitätsübertragung und darauf ausgerichtet ist, die Wähler zu manipulieren, den Menschen Gegebenheiten vorzugaukeln, die so nicht existieren. Eigentlich ein vernichtendes Verdikt über die demokratisch gewählten Hochfinanz-Statthalter an den Spitzen der EU-Provinzregierungen! Die EU von Maastricht ist nur ein diktatorisch regiertes EU! Das Zeitalter der Scheindemokratie ist offenbar zu Ende gegangen!

Nein! Die o.g. EU ist nicht das Europa der Vaterländer!
Historisch befindet sich Europa um die Länder des Mittelmeeres. Eine neue EU soll deshalb nur aus Hellas,
Türkei, Libanon, Syrien, Israel, Palästina, Ägypten,
Tunesien, Marokko, Spanien, Frankreich, Italien, Kroatien, Bosnien und Albanien und zwar ohne einheitliche Währung und mit verstaatlichten Zentralbanken endstehen. Die Hyänenstaaten nördlich Europas können sich
zusammenschließen ohne aber das Wort Europa benutzen zu
dürfen!

Dr. Georg Chaziteodorou

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>