«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Δυστυχώς κάνω μονόλογο και αυτό δεν είναι δημοκρατία.

8

Αγαπητοί αναγνώστες ζήτησα μια πρόταση για το τι μπορούσε να κάνει σήμερα που έχουμε πολλά δεδομένα και δεν έκανε εδώ και έξη μήνες! Δυστυχώς από ότι βλέπω φερόμαστε όπως το προδοτικό ΚΚΕ, δηλαδή είναι σε όλα κριτής, αλλά πρόταση καμία, γιατί η πρόταση δηλώνει ευθύνη και παίρνεις μερίδιο και από την επιτυχία και από την αποτυχία. Παρακάτω βάζω μερικά σχόλια τα όποια τα σέβομαι αλλά δεν συμφωνώ σε όλα. Ζητώ πρόταση τι να έκανε και δεν το έκανε που να στέκει. μερικές φορές δεν προσέχουμε κάποιες δηλώσεις, είπε μέσα στην βουλή ότι έκανα τα πάντα!!! Επήγα στην Κίνα, στην Αμερική, στην Ρωσία και αλλού, αλλά κανένας δεν θέλησε να βοηθήσει!!! Μήπως κανένας κατάλαβε τι σημαίνει;;; Ότι είμαστε προτεκτοράτο, ότι κανένας δεν πειράζει το προτεκτοράτο του άλλου, εδώ πάει και η δήλωση του Γέρου Καραμανλή ότι ανήκομε στην δύση.Και ξανά ρωτώ και περιμένω απάντηση, τι δεν έκανε, ή τι θα μπορούσε να κάνει και δεν το έκανε;;; Διαβάζουμε στο ξένο τύπο ότι από την στιγμή που ο Ελληνικός λαός ξεθάρρεψε και έκανε δικές του επιλογές χωρίς την έγκρισή τους, ήρθαν τα πάνω κάτω. Ποιος από εμάς θα έκανε κάτι σαν Έλληνες ανεξάρτητοι γιατί έτσι θέλουμε, αλλά δεν θέλουν οι νταβατζήδες μας κάτι διαφορετικό; Διαβάζω για τους μετανάστες, καλά που ζείτε σε άλλη χώρα; αν δεν ψήφιζε τον νόμο που ψήφισε που οι άλλοι είχαν έτοιμο και  τον παρέδωσαν,  θα είχαμε ακόμα χειρότερα και με το έτσι θέλω κράτησαν τον Αβραμόπουλο, δεν βλέπετε τον Γεωργίου που εκβιαστικά μας είπαν να μην τον πειράξουμε, δεν βλέπετε και ζείτε τον ωμό εκβιασμό;;; Περιμένω να μου πει  ένας υπεύθυνα τι να κάνει χωρίς να προκαλέσει αιματοχυσία; Τώρα αν θα γίνει, αυτό δεν θα το έχει αποφασίσει αυτός. Κατά αρχήν δεν έχει ακόμα κυβερνήσει, άσε να δούμε τι έχει κατά νου;;; Εγώ του έχω εμπιστοσύνη αυτού προσωπικά, μένει να δούμε τι θα κάνει. Και να μην παραβλέπουμε ότι αυτά που ψήφισε για τις ασθενείς τάξεις να τους ανακουφίσει προσωρινά ρεύμα, σίτιση, ενοίκιο, επιδόματα, τον εκβιάζουν να τα πάρει πίσω, αυτό δεν το βλέπετε;;; Και το κυριότερο ότι είχε κάνει κουμάντο να υπάρχουν και τρόφιμα και καύσιμα και λεφτά, που οι νταβατζήδες την πάτησαν γιατί νόμιζαν ότι τα είχαν ρουφήξει όλα και περίμεναν ότι θα αλληλοσπαραχτούμε.

Περιμένω πρόταση και διάλογο και όχι ανεύθυνη κριτική. Και δεν αναφέρομε στους παρακάτω σχολιαστές, αλλά γενικά. Έλεος διαβάζω ότι ο σύριζα βάζει τις φωτιές, έλεος.

 

 

 

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Κωνσταντινε καλημερα. Ο Τσιπρας ειναι ενας μαλακας που σκοπο εχει να καταργησει εντελως τα συνορα της χωρας μας και να γινουμε περιπου 30-40 μυρια πληθυσμος. Που ειναι ρε φιλε η εθνικη παραγωγη; Γιατι δεν εχει ως στοχο να παραγουμε δικο μας κρατικο κρεας οπου μεσα θα εργαζονται δημοσιοι υπαλληλοι. Ακουσες σε καμια απο τις προτασεις του να αναφερθει σε καποιον παραγωγικο τομεα; Τιποτα απλα τα πουλησε ολα στους ξενους. Και που εισαι ακομα τωρα ξεκιναει το μεγαλο φαγοποτι. Μας λες οτι : Θα ήταν καλός και πατριώτης όταν θα αιματοκυλούσε την Ελλάδα;;; Ρε φιλε αυτο το πραγμα θα γινει ουτως η αλλως. Αλλα δεν θα ειναι οι Ελληνες αυτοι που θα αιματοκυλιστουν μεταξυ τους. Απλα οταν θα ειναι οι ισλαμιστες περισσοτεροι απο εμας τοτε θα ξεκινησει… Ο τσιπρας ειναι ενας χεστης ενα καρκινωμα κανονικο. Το ονειρο του ειναι μια χωρα χωρις συνορα. Χωνεψε το Κανελλλοπουλε. Αληθεια δεν μας ειπες ποσο καιρο τον δινεις τον Τσιπρα προθεσμια, πριν αρχισεις να τον βριζεις παλι; 1 χρονο-2 χρονια; Εχω απορια χωρις πλακα, ποσο καιρο του δινεις; Και δεν το ρωταω ειρωνικα. Προσπαθω να σε ψυχολογισω.

Περαστικος:

Η ιστορία θα γράψει τον κ. Τσίπρα με μελανά γράμματα, διότι προκέλεσε εκλογές τη στιγμή που ήμασταν έτοιμοι να βγούμε από τα μνημόνια μετά από μεγάλες θυσίες και γύρισε την ήδη πληγωμένη χώρα στο 2012 βάζοντας την στην εντατική. Αποτέλεσμα αυτών ήταν να γίνουν στάχτη όλες οι μέχρι τώρα θυσίες του λαού.
Για να το πετύχει αυτό ο κ. Τσίπρας μετήλθε όλων των μέσων χωρίς να σεβαστεί τίποτε. Έδωσε ψεύτικες υποσχέσεις, εξαπάτησε τον λαό διακηρύσσοντας άλλους δρόμους, προσέβαλε ηγέτες ξένων χωρών και καθύβρισε τους πολιτικούς του αντιπάλους ως δοσίλογους, προδότες κλπ.
Το μπράβο σήμερα ανήκει στην αντιπολίτευση, η οποία ξεπερνώντας τον εαυτόν της βάζοντας κατά μέρος τους προσωπικούς εγωισμούς στηρίζει τον υβριστή της, για ν’ αποφευχθεί η καταστροφή της χώρας.
Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο κ. Τσίπρας είναι αρχηγός ενός κόμματος που αποτελείται από ένα συνοθύλευμα συνιστωσών των οποίων η ιδεολογία (μαρξιστική, λενινιστική, τροτσκιστική, μαοϊκή κλπ) πόρω απέχει από την εθνική. Οι κινήσεις που έκανε ως πρωθυπουργός μέχρι σήμερα με προεξάρχοντα τον νόμο περί ιθαγένειας δεν χαρακτηρίζονται ως εθνικά ωφέλιμες.

ΔΗΜΗΤΡΗ

Μοιραστείτε το!

1 comment to Δυστυχώς κάνω μονόλογο και αυτό δεν είναι δημοκρατία.

  • Μαρινος

    Παμε λοιπον στις προτασεις που εν πολλοις ειναι ΑΥΤΟΝΟΗΤΕΣ

    1) Λογιστικος (ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΑΘΗΝΑΙ) ελεγχος του χρεους απο την μεταπολιτευση και μετα. Με βαση διεθνη κριτηρια και συνθηκες που ηδη υπαρχουν.

    2) ΑΡΝΗΣΗ πληρωμης του μερους απο το υποτιθεμενο χρεος το οποιο βρεθει παρανομο, απεχθες κτλ

    3) Διωξη ΟΛΩΝ των προηγουμενων φορεων εξουσιας που δημιουργησαν με τις ενεργειες τους το χρεος αυτο. Αμεση φυλακιση ολων των εν ζωη υπευθυνων που εμεσα η αμεσα χρησιμοποιησαν τις θεσεις εξουσιας για να φερουν την Ελλαδα στην παρουσα κατασταση, και δημευση των περιουσιων τους.

    4) Αμεση αποχωρηση απο το Ε και την ΕΕ,που αποδεδειγμενα πλεον (6 χρονια καταστροφης χωρις αποτελεσμα), υποσκαπτουν την εθνικη μας υποσταση, στοχευοντας στο ξεπουλημα της Ελλαδας επι πινακιου φακης με τους Ελληνες σκλαβους η μεταναστες.

    5) Εκδωση Ελληνικου μονωπωλιακου νομισματος, με αντικρυσμα τον εθνικο ορυκτο πλουτο.

    6) ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ιδιωτικοποιησης οποιασδηποτε Ελληνικης υποδομης η εθνικου πλουτου.

    7) ΑΜΕΣΗ εκμεταλλευση ορυκτου πλουτου ευκολα προσβασιμου (πχ κοιτασματα πετρελαιου στεριας, χρυσος κτλ) με στοχο πρωτον την ενεργειακη ανεξαρτηρτοποιηση της Ελλαδας και δευτερογενως στηρηξη της ΔΡΑΧΜΗΣ. Πχ Θα μπορουσε να κοπει νομισμα κραμματος χρυσου, αξιας ισης με το ιδιο του το βαρος.

    8) Εθνικοποιηση ΟΛΩΝ των τραπεζων και καταργηση της εννοιας του ΤΟΚΟΥ. Ολοι πλεον συμφωνουμε οτι οταν το νομισμα οταν αντι σαν συμβολικο ανταλλακτικο μεσον, μεταβληθει σε προιον (πλαστα γιατι δεν εχει τετοια υποσταση), καταστρεφει την ιδια την οικονομια και την κοινωνια. (ΒΛΕΠΕ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΟ ΧΑΛΙ)

    9)Αμεση ενεργοποιηση ολων των βαθμιδων ενχωριας παραγωγης, αρχης γενομενης απο την πρωτογενη – ειδη πρωτης αναγκης, με στοχο την ΑΥΤΑΡΚΕΙΑ.

    10) Απελλαση ΟΛΩΝ των ΛΑΘΡΕΠΟΙΚΩΝ και για οσους αυτο δεν ειναι δυνατον για πρακτικους και ουσιαστικους λογους, ΑΝΑΚΛΗΣΗ των οποιων προνομοιων και διευκολυνσεων που τους παρεχονται, επιβαρυνοντας την ηδη καταρρακωμενη εθνικη οικονομια.

    11) Η υπηκοοτητα και η ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ παιδιων λαθρομεταναστων να συμπιπτει με αυτην της ΜΗΤΕΡΑΣ ΤΟΥΣ.

    12) Αμεση ανακοπη περεταιρω εισοδου των προαναφερθεντων στην Ελληνικη επικρατεια μεσω στρατιωτικων τακτικων. (πολυ αποτελεσματικων οταν υπαρχει θεληση να εφαρμοστουν).

    Θα μπορουσα να γραψω και αλλες πολλες προτασεις, αλλα για αρχη αυτες ειναι μερικες απο τις πιο επειγουσες, που θα μπορουσε οποιαδηποτε ΕΛΛΗΝΙΚΗ κυβερνηση να εφαρμοσει προκειμενου να υπαρξει ελπιδα ανακαμψης.
    Ομως τετοια κυβερνηση που δεν αποτελειται απο προδοτες και πρακτοτες, προφανως δεν υπαρχει, και δεν υπηρξε τις τελευταιες δεκαετιες, εξ ου και το σημερινο καταντημα.

    Φυσικα τα περισσοτερα απο τα παραπανω μετρα, θα ηταν αιτια βιαιης αντιδρασης του παγκοσμιου κατεστημενου που με φυτεμενες κυβερνησεις χειραγωγει το παγκοσμιο γιγνεσθαι, με θυματα ΠΑΝΤΑ τους απλους πολιτες καθε χωρας. Φυσικα και θα ηταν αιτια πολεμου αλλα ο ανθρωπος πρεπει να διαλεξει μεταξυ ησυχιας και ελευθεριας – αξιοπρεπειας. Και τα δυο δεν γινεται..

    Εξ αλλου στο χαλι που εχει φτασει το παγκοσμιο δικτατορικο καθεστως και της ηγεμονιας των τραπεζων, και των ιερατειων και κρυφων λεσχων, μια σπιθα περιμενει για να γινει ενα με το χωμα.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>