«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Διαβάζω ότι ο Τσίπρας είναι προδότης και συνεργάστηκε με τους πρώην προδότες…

Για να φέρει μια επαίσχυντη συμφωνία που αλυσοδένει την Ελλάδα και τους Έλληνες.
Αγαπητοί κύριοι όσοι είναι έξω από το χορό, πολλά τραγούδια ξέρουν!

8
Ξέρεις το να είσαι κριτής είναι εύκολο, το να κάνεις προτάσεις μακριά από εμέ το ποτήριων τούτο.
Δεν μας λέει κανένας τι επιλογές είχε;;; θα περιμένω να τις ακούσω! Τι ξέρετε που δεν ξέρω, τι βλέπετε που δεν βλέπω;;;
Το ξέρετε ότι χτύπησε όλες τις πόρτες για βοήθεια και συνεργασία και όλοι με της σειρά του ο καθένας ζήτησε ανταλλάγματα χειρότερα από αυτά που υπόγραψε.
Θα ήταν καλός και πατριώτης όταν θα αιματοκυλούσε την Ελλάδα;;; Διότι είναι απόλυτα σίγουρο ότι τα ξένα και ντόπια γεράκια θα τιμωρούσαν τον ελληνικό λαό που είχε το θράσος με το δημοψήφισμα να έχει απαιτήσεις.
Κύριοι και κυρίες με τις ιστοσελίδες, οικονομολόγοι και συνταγματολόγοι, ιδικοί πολιτικοί επιτέλους βγείτε και πείτε, είχε αυτήν την σωστή επιλογή και διάλεξε την προδοσία.
Πείτε το δυνατά να κάνουμε διάλογο να δούμε πόσο αξίζει ο Τσίπρας που τον Ιανουάριο του έδωσαν οι προδότες ένα μαγκάλι κάρβουνα και του είπαν κοίτα μην τα αφήσεις κάτω.
Περιμένω όλους εσάς τους έξυπνους σε τέτοιους εθνικούς κινδύνους να γίνετε μπροστάρηδες, να πείτε ο Τσίπρας είναι προδότης όχι γιατί έκανε αυτό που έκανε, αλλά γιατί δεν έκανε αυτό.
Άντε ντελάληδες της συμφοράς σας περιμένω σε διάλογο τίμιο και πατριωτικό.
Εγώ από την αρχή δεν τον βλέπω σαν αρχηγό του Συνονθυλεύματος Σύριζα αλλά σαν πρωθυπουργό και αυτόν υποστηρίζω και θα κάνω τα πάντα να τον βοηθήσω αφού γνωρίζω ότι δεν είχε άλλη λύση που να μην κρύβει τον όλεθρο της αιματοχυσίας των Ελλήνων.
Θα περιμένω κύριοι λαλίστατοι τις υποδείξεις σας να τον στήσουμε στον τοίχο, ή να τον βοηθήσουμε.
Γνωρίζετε κύριοι ότι εάν δεν υπόγραφε θα είχαμε αιματοχυσία μεταξύ μας και θα βοηθούσαν και οι νταβατζήδες σε αυτό;;; Το ξέρετε ότι επιδιώκουν πάση θυσία εμφύλιο και διαμελισμό;;;

Κύριοι ας γίνουμε την ύστατη στιγμή υπεύθυνοι, μην ποτίζουμε εν γνώση μας το δέντρο της διχόνοιας και του μίσους, ας μελετήσουμε καλύτερα ποιες λύσεις έχουμε; Από εμάς αρκετός λαός περιμένει υπεύθυνη και πατριωτική ενημέρωση.

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ
Μοιραστείτε το!

5 comments to Διαβάζω ότι ο Τσίπρας είναι προδότης και συνεργάστηκε με τους πρώην προδότες…

  • Περαστικος

    Κωνσταντινε καλημερα. Ο Τσιπρας ειναι ενας μαλακας που σκοπο εχει να καταργησει εντελως τα συνορα της χωρας μας και να γινουμε περιπου 30-40 μυρια πληθυσμος. Που ειναι ρε φιλε η εθνικη παραγωγη; Γιατι δεν εχει ως στοχο να παραγουμε δικο μας κρατικο κρεας οπου μεσα θα εργαζονται δημοσιοι υπαλληλοι. Ακουσες σε καμια απο τις προτασεις του να αναφερθει σε καποιον παραγωγικο τομεα; Τιποτα απλα τα πουλησε ολα στους ξενους. Και που εισαι ακομα τωρα ξεκιναει το μεγαλο φαγοποτι. Μας λες οτι : Θα ήταν καλός και πατριώτης όταν θα αιματοκυλούσε την Ελλάδα;;; Ρε φιλε αυτο το πραγμα θα γινει ουτως η αλλως. Αλλα δεν θα ειναι οι Ελληνες αυτοι που θα αιματοκυλιστουν μεταξυ τους. Απλα οταν θα ειναι οι ισλαμιστες περισσοτεροι απο εμας τοτε θα ξεκινησει… Ο τσιπρας ειναι ενας χεστης ενα καρκινωμα κανονικο. Το ονειρο του ειναι μια χωρα χωρις συνορα. Χωνεψε το Κανελλλοπουλε. Αληθεια δεν μας ειπες ποσο καιρο τον δινεις τον Τσιπρα προθεσμια, πριν αρχισεις να τον βριζεις παλι; 1 χρονο-2 χρονια; Εχω απορια χωρις πλακα, ποσο καιρο του δινεις; Και δεν το ρωταω ειρωνικα. Προσπαθω να σε ψυχολογισω.

  • ΔΗΜΉΤΡΙΟΣ

    Η ιστορία θα γράψει τον κ. Τσίπρα με μελανά γράμματα, διότι προκέλεσε εκλογές τη στιγμή που ήμασταν έτοιμοι να βγούμε από τα μνημόνια μετά από μεγάλες θυσίες και γύρισε την ήδη πληγωμένη χώρα στο 2012 βάζοντας την στην εντατική. Αποτέλεσμα αυτών ήταν να γίνουν στάχτη όλες οι μέχρι τώρα θυσίες του λαού.
    Για να το πετύχει αυτό ο κ. Τσίπρας μετήλθε όλων των μέσων χωρίς να σεβαστεί τίποτε. Έδωσε ψεύτικες υποσχέσεις, εξαπάτησε τον λαό διακηρύσσοντας άλλους δρόμους, προσέβαλε ηγέτες ξένων χωρών και καθύβρισε τους πολιτικούς του αντιπάλους ως δοσίλογους, προδότες κλπ.
    Το μπράβο σήμερα ανήκει στην αντιπολίτευση, η οποία ξεπερνώντας τον εαυτόν της βάζοντας κατά μέρος τους προσωπικούς εγωισμούς στηρίζει τον υβριστή της, για ν’ αποφευχθεί η καταστροφή της χώρας.
    Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο κ. Τσίπρας είναι αρχηγός ενός κόμματος που αποτελείται από ένα συνοθύλευμα συνιστωσών των οποίων η ιδεολογία (μαρξιστική, λενινιστική, τροτσκιστική, μαοϊκή κλπ) πόρω απέχει από την εθνική. Οι κινήσεις που έκανε ως πρωθυπουργός μέχρι σήμερα με προεξάρχοντα τον νόμο περί ιθαγένειας δεν χαρακτηρίζονται ως εθνικά ωφέλιμες.

    • Ρε Δημήτρη σε ποιον τα λες αυτά τα παραμύθια;;; Σοβαρά πόσο χρονών είσαι;;; Θα βγαίναμε από τα μνημόνια;;; Έχεις διαβάσει καλά τις δυο παραγράφους του Εμαιλ Χαρδούβαλη όχι μόνο τι μας ζητούσαν να υπογράψουμε αλλά την συνέχεια. Είπα να κάνεις πρόταση και εσύ μου λες κουβέντες που δεν στέκουν ούτε σε παρεούλα για μικρά παιδιά. Άσε μας ρε… φίλε να σκεφτούμε σοβαρά.

  • Περαστικος

    Ασε ρε φιλε που θα βγαινεαμε και απο τα μνημονια. Πως τα λες και δεν γελας; Τι μας λες τωρα οτι ο Σαμαρας εκανε προοδο περνοντας την σκυταλη; Μια σκυταλη 40 χρονων;

  • ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

    ΚΥΡΙΟΙ, ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ.
    ΕΠΕΙΔΗ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟ.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>