«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

Εξημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπω. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπω. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Είναι βρόμικη προπαγάνδα, ή αλήθεια;;;

Κύριε πρωθυπουργέ ο λαός έχω ξανά πει δεν αντέχει άλλο το μαρτύριο της σταγόνας.
Ακούγετε κάτι για παράλληλο νόμισμα και άλλα φρικιαστικά σενάρια;;;
Ο λαός σε εμπιστεύτηκε και είναι μεγάλη τιμή σήμερα που καταρρέει παντού το παλαιοκομματικό σύστημα απατεώνων, θέλω να πιστεύω όπως και η μεγάλη πλειοψηφία του λαού ότι ξεχωρίζεις από τους άλλους απατεώνες πολιτικούς;;;
Θέλουμε να πιστεύουμε ότι δεν θα διαπράξεις τέτοιο πρωτοφανές έγκλημα για παράλληλο νόμισμα στον λαό που σε τίμησε;
Να έχεις επιλογή να πας στην υπερήφανη και τιμημένη δραχμή και να διαλέξεις παράλληλο νόμισμα θα ισοδυναμεί με εφιαλτική προδοτική κολοτούμπα.
Ξέρετετι σημαίνει κύριε πρωθυπουργέ παράλληλο νόμισμα;;;

Σημαίνει διχασμό, σημαίνει οι έχοντες και κατέχοντες μόνο θα ζήσουν, σημαίνει βόρειοι και νότιοι, Σημαίνει οι άνθρωποι των σκουπιδιών και των κουτιών και οι προύχοντες βασιλιάδες.
Θα ήταν ποιο τίμιο εάν έχεις στον εγκέφαλό σου τέτοια σκέψη να στήσεις τον ελληνικό λαό στο εκτελεστικό απόσπασμα να αποφύγουμε και τον εμφύλιο.
Οι τίμιοι και νομοταγείς πολίτες που πλήρωσαν μόνοι τους μέχρι σήμερα το τίμημα των κάθε λογής απατεώνων, μετά των Β παγκόσμιο πόλεμο, όταν σε άκουσαν στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο και στην δευτερολογία σου δάκρυσαν, ίσιωσαν από την καμπούρα που τους έφτιαξαν οι προκάτοχοί σου και ξανά φώναξαν ΟΧΙ και ας μην το άκουσες αυτό το ΟΧΙ που βγήκε από τα βάθη στης ψυχής.
Μην διαλέξεις τέτοιο ολισθηρό δρόμο ενώ μπορείς να γράψεις ένδοξη ιστορία και ΟΧΙ εφιαλτική.
Δεν συμφωνούν σε βιώσιμη συμφωνία, διέταξε ακαριαία να μεταβούμε στην Δραχμή χωρίς καμία καθυστέρηση.
Οφείλεις αν δεν είναι αλήθεια το παράλληλο νόμισμα να βγαίνουν αμέσως οι υπεύθυνοι του τύπου και της ενημέρωσης και να τα διαψεύδουν κατηγορηματικά, να μην τα αφήνετε να σέρνονται προδοτικά σενάρια τρελαίνοντας τον ελληνικό λαό.
Φυσικά εγώ είμαι κάθετα υπέρ της δραχμής, γιατί γνωρίζω ότι η σωτηρία έχει όνομα ΔΡΑΧΜΗ!
Αλλά δεν είμαι μόνος μου σε αυτήν την χώρα και ζω και φέρομαι με την πλειοψηφία και ας με αδικεί και ας μην συμφωνώ πολλές φορές, όμως όλα έχουν και τα όρια τους για να επαναστατήσεις και σαν μονάδα.

Είναι δυνατών θεέ των Ελλήνων να εξαρτόμαστε από αυτά τα αποβράσματα;;;

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ