Η ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΑΡΧΉ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ!!!

Η Γενετική Ιστορία των Κατοίκων της Ελλάδας: Το DNA των Ελλήνων

ΚΑΙΡΟΣ

O καιρός σήμερα

Υπάρχει στην σύγχρονη κοινωνία και το νόμπελ προδοσίας, αφού γίναμε φιλάνθρωποι συνένοχοι και δεν τους εκτελούμε, ή φυλακίζουμε.

ΔΡΑΧΜΗ Α Β 1

Θεοδωράκης… ο προδοτικός δημοσιογραφικός κλώνος (Ααρών Αβούρι Σημίτη)-Δάφνης η πλειοψηφία… του Ελληνικού λαού προς τα κάτω, μιλά για συμφωνία των εντολέων του, σε διαφορετική περίπτωση θα είναι προδοσία!
Η αντιπολίτευση σύσσωμη έχει χάσει κάθε τσίπα, κάθε πατριωτική ευθύνη και κάνει αγώνα δρόμου σκάβοντας τον λάκκο της πατρίδος τους προσπαθώντας να μαζέψει τα σάπια κόμματα της, ξεχνώντας ότι για την σημερινή κατάσταση είναι η μοναδική υπεύθυνη.
Τα ΜΜΕ… μετάφραση, τα Μολυσμένα Μιάσματα Εγκάθετων συναγωνίζονται μεταξύ τους να παραδώσουν χειροπόδαρα την Ελλάδα στους χρηματοδότες τους εχθρούς της Ελλάδος!
Όταν κατηγορείς τα παραπάνω προδοτικά εκτρώματα που ζουν επάνω στο σώμα τις Ελλάδος σαν τις Βδέλλες, είσαι Τσίπρας, είσαι μπήξε, είσαι τάδε, σου κολλούν ετικέτα όπως τους βολεύει κάθε φορά!
Αυτό συμβαίνει διότι δεν λειτουργεί η συντεταγμένη πολιτεία, κοινωνία, δικαιοσύνη.
Και αυτό το λέω μετά γνώσεως, μια πολιτισμένη κοινωνία θέλει σταθερά και σε πλήρη εφαρμογή νομοθεσία που θα τηρείτε ΕΥΛΑΒΙΚΑ για όλους ίδια και χωρίς ΕΠΟΧΙΑΚΕΣ εκπτώσεις.
Χρόνια μας έλεγαν ότι είμαστε βρομιάρηδες, τσαπατσούληδες, ατίθασοι, ότι παραβιάζουμε τους νόμους και πολλά άλλα και σαν παράδειγμα μας παρουσίαζαν τους νομοταγείς ολλανδούς, γερμανούς και άλλους λαούς που μας επισκέπτονται.
Αυτό είναι ένα τεράστιο ψέμα που είχε σχεδιαστεί με την ντόπια προδοτική Ελίτ, με αχαλίνωτους, ανώμαλους, ξενόφερτους, μιμητισμούς, διαγράφοντας ελαφρά την καρδία ήθη και έθιμα, την παραδοσιακή ελληνική κουλτούρα.
Δεκαετίες ο χώρος που εργάστηκα αλλά και κατά τις διακοπές μου, ή την καθημερινή μου ενασχόληση, έβλεπα πόσο τεράστιο ψέμα ήταν αυτό των νομοταγών ξένων.
Παραβίαζαν κατά κόρο χειρότερα από τους ντόπιους την οδική νομοθεσία, την πολεοδομική νομοθεσία, έριχναν τα απόβλητα τους και τα σκουπίδια τους όπου τους βόλευε, φυσικά αυτά τα έκαναν στην ελεύθερη Ελλάδα με τους χαλαρούς ή και ανεφάρμοστους νόμους.
Τα ίδια αυτά σκουλήκια στην χώρα τους με τους φασιστικούς νόμους ήταν τύπος και υπογραμμός!!!
Έχω ιδία άποψη για χιλιάδες εκκωφαντικές παραβιάσεις από αυτά τα παράσιτα που έρχονται καλοπερνάνε, απολαμβάνουν τον υπέροχο Ήλιος μας, την ασυδοσία και όταν γυρνούν στην χώρα τους μας μαχαιρώνουν κανονικά!
Αυτά τα αμόρφωτα κατακάθια λοιπόν από ζίλια και μίσος για τους έλληνες που ζουν σε αυτήν την υπέροχη θεϊκή χώρα κάνουν τα πάντα να εξαφανίσουν τους έλληνες για να την καρπωθούν για ίδιο όφελος το κάθε φασιστικό έθνος. Μην μου πει κανένας ότι δεν είναι όλοι τέτοιοι, διότι θα του αποδείξω ότι είναι η πλειοψηφία που κάνει και τον κανόνα.
Και μην μου πει κάποιος ότι οι λαοί δεν φταίνε, διότι θα πουν ψέματα ηθελημένα, όταν διαβάζεις ότι ολλανδοί, γερμανοί και άλλοι λαοί σε ποσοστά 60 και 70% καταφέρονται κατά της Ελλάδος και του ελληνικού λαού με πρόστυχες κατηγορίες! Φυσικά για τα δικά μας λάθη δεν θα ρίξω τις ευθύνες στους ξένους, απλά διευκρινίζω ότι τον εχθρό τον περιποιούμαστε δεόντως, είτε σαν τουρίστα, είτε σαν τοκογλύφο, είτε σαν παραγωγό, είτε σαν εισαγωγέα διαφόρων ειδών, επιτρέποντάς του να παραβιάζει την νομοθεσία, τιμωρώντας όμως προκλητικά τον έλληνα για την ίδια παραβίαση, αυτό λέγετε Νόμπελ αχαριστίας, μίσους, προδοτικής και δουλικής συμπεριφοράς κατά των ελλήνων!
Όλα αυτά τα περιγράφω εν συντομία για να καταλήξω στα δικά μας παραπάνω προδοτικά σκυλιά, που κάνουν αγώνα δρόμου να σκάβουν τον δρόμο των διαπραγματεύσεων με τον εχθρό.
Είναι πλέον αποδειγμένα ότι είναι μόνο εχθρός και ο χειρότερος διότι είναι ύπουλος δια μέσο της διαβίωσης που λέγεται οικονομία!
Αντί οι προδοτική αντιπολίτευση να ρωτήσει αν έχει κανονίσει και πάρει τα μέτρα του για την έκδοση της υπερήφανης δραχμής το υπεύθυνο κράτος, όταν μας τα παρά ζαλίσουν οι νταβατζήδες, τον νουθετούν, εκβιάζουν να υπογράψει πάση θυσία μια προδοτική συμφωνία!!!
Κύριε πρωθυπουργέ επανειλημμένος έχω πάρει θέση με αποδείξεις για τα σωτήρια ευεργετήματα της δραχμής, η μεγάλη πλειοψηφία του λαού είναι διχασμένη, τρομοκρατημένη, απληροφόρητοι για τα εθνικά ωφέλει της δραχμής.
Το βάρος δυστυχώς πέφτει στους ώμους σου να το σηκώσεις , μην δειλιάσεις, μην υπολογίσεις το πολιτικό κόστος, πράξε μόνο πατριωτικά.
Κύριε πρωθυπουργέ επειδή οιαδήποτε συμφωνία με τους νταβατζήδες δηλωμένους εχθρούς των Ελλήνων θα είναι στρωμένη με κάρβουνα για αναστενάρηδες, πρέπει οι συντεταγμένοι αυλοκόλακες να υποχρεωθούν να ενημερώσουν τον ελληνικό λαό για τις δυσκολίες που θα υπάρχουν στην αρχή της μετάβασης στην δραχμή και για τα τεράστια ωφέλει που θα προκύψουν στην συνέχεια.
Αυτός είναι ο ρόλος της πολιτείας να ενημερώνει και προετοιμάζει τον λαό να μαγειρέψει πριν πεινάσει!
Αυτός είναι ο ρόλος της πολιτείας να ενημερώσει και προετοιμάσει και τον κρατικό μηχανισμό και τον λαό να συμβάλει σε αυτό αφού θα έχει γνώση ότι είναι ο μοναδικός υπεύθυνος, πατριωτικός και σωτήριος δρόμος!
Κύριε πρωθυπουργέ μην κάνεις καμία βλακεία που θα αγγίζει τα όρια της προδοσίας να κάνεις πτώχευση, χρεοκοπία σε συνεννόηση με τους νταβατζήδες εχθρό του ελληνισμού. Φτάνει η ρητορική ότι δεν σκεπτόμαστε μόνο τον ελληνικό λαό. Αλλά και τους άλλους ευρωπαϊκούς λαούς, διότι εμείς είμαστε το πειραματόζωο και όσο και να μας συμπαραστέκονται οι ευρωπαϊκοί λαοί, εμείς αυτοκτονούμε, δυστυχούμε και αφανιζόμαστε προς συμμόρφωση και τρομοκράτηση των άλλων λαών.
Κύριε πρωθυπουργέ μπορείς αυτή την στιγμή να τους πεις ( Τας η επί Τας) διαφορετικά όσο το καθυστερείς ώρα με την ώρα, ημέρα με την ημέρα χάνεις τα χαρτιά συμπαράστασης του Ελληνικού λαού, οι αντοχές του έχουν εξανεμιστεί προ πολλού και παίζει κρυφτό με τον πολιτισμό του και το θάνατο προς το παρών.
Κύριε πρωθυπουργέ δραχμή εδώ και τώρα και καταγγελία στους διεθνείς οργανισμούς εδώ και τώρα του επαίσχυντου χρέους που δεν έχει σχέση ο Ελληνικός λαός.
ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μόλις έλαβα μια άκρως πατριωτική και αληθινή πρόταση σωτηρίας, άραγε γιατί κανείς δεν την βλέπει;;;

ΜΗΝΥΜΑ φίλου προς τους αλήτες πωλητικούς

ΜΗΝΥΜΑ προς τους αλήτες πωλητικούς, (φροντήστε να το λάβουν, όσο τό δυνατόν περισσότεροι από τους τσόγλανους) –

Τυπώστε μπάσταρδοι Νόμισμα ΤΩΡΑ.

Ονομάστε το Ελλώ, ένα Ελλώ = 1 Ευρώ.

Αφήστε και τα ευρώ να κυκλοφορούν.

Αποκαταστήστε μισθούς, συντάξεις, χρηματοδοτήσεις κτλ, ΟΠΩΣ ήταν ΠΡΙΝ τό 2011.

Δώστε και αύξηση 50% και επιδώματα ανεργίας.

ΜΕΣΑ στην Ελλάδα θα περνάμε υπέροχα.

Όποιος θέλει να ταξειδέψη έξω άς χρησιμοποιή ευρώ, οι υπόλοιποι ΔΕΝ τα χρειαζόμαστε διότι θα κάνουμε τα πάντα με τό ισοδύναμο δικό ΜΑΣ νόμισμα, έχοντας εγγυήσεις τις εθνικές γαίες, υπέδαφος, χρυσό, αρχαία.

Θα παντρέψουμε τα παιδιά μας, θα σπουδάσουμε κτλ, θα ξανάρθη η ευτυχία στόν τόπο, ΣΥΝ το ότι όλοι οι τσόγλανοι και οι ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ θα αποφεύγουν την Ελλάδα διότι δέν θα μπορούν να φυγαδεύσουν ΧΡΗΜΑ όξω. Άντε, μπάσταρδοι, η λύσις είναι τόσο απλή.

Το ευρώ είναι συνάλλαγμα, δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα με αυτό, είναι άκαμπτο. Μας κάνουν οι άλλοι ότι θέλουν.

Άντε να φύγουν και οι μετανάστες, αφού το νόμισμά μας στο εξωτερικό δεν θα στέλνεται.

lefana@shaw.ca

Dimitrios Adamopoulos makrinitsa@hotmail.com

Related posts:

1 comment to Υπάρχει στην σύγχρονη κοινωνία και το νόμπελ προδοσίας, αφού γίναμε φιλάνθρωποι συνένοχοι και δεν τους εκτελούμε, ή φυλακίζουμε.

  • Το παράλληο νόμισμα (το έχω ονομάσει Φοίνικα) το έχω προτείνει προ πολλού για χρήση ΜΟΝΟ για αποκλειστικώς ελληνικά προϊοντα (και εργασίες). Θυμηθείτε το του Μεταξά «ούτε σπιθαμή γης ακαλλιέργητη». Ενίσχυση στους αγρότες και λοιπούς χωρικούς για καλλιέργειες καιπολλαπλασιασμός των λαϊκών αγορών. Τα σουπερμάρκετ θα έχουν χωριστά ράφια για τα προϊόντα αυτά που θα πληρώνονται με Φοίνικες. Ο Φοίνιξ σαν παράλληλο νόμισμα θα χορηγείται για συμπλήρωση των μειωμένων συντάξεων και μισθών ως και για τα επιδόματα ανεργίας και απόρων. Ευρώ και Φοίνιξ αλληλομετατρέψιμα στις Τράπεζες 1:1.Μόνο για ελληνικά γεωργικά προϊόντα, για ελληνικά κρέατα, κοτόπουλα και ψάρια. Αυτό θα εξασφαλίσει την διατροφή του πληθυσμού και θα ενισχύσει την ελληνική παραγωγή (όχι εισαγωγή΄ντομάτες, και σkόρδα από την …Κίνα)και θα συνηθίσει τον Έλληνα να καταναλώνει ελληνικά προϊόντα.Ν.Καλογερόπουλος-Kaloy(pls note change of email: nicolaskaloy1924@gmail.com)