«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

Εξημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπω. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπω. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Με ένα σπάρο πολλά τρυγόνια!!!

ΔΡΑΧΜΗ Α Β 1
Δραχμή ισότιμη με το ευρώ στο εσωτερικό της χώρας! Τέρμα η κερδοσκοπία.
Το ευρώ να υπάρχει σαν συνάλλαγμα.
Μέσα στην Ελλάδα θα περνάμε πλούσια.
Σε δυο χρόνια την δραχμή θα την παρακαλούν όλοι οι λαοί.
Έτσι θα δούμε και πόσο φίλη είναι η Ρωσία;;; Θα μας τροφοδοτεί τώρα στην αρχή με καύσιμα και οπλισμό;;;
Άκου τι θα συμβεί, σκοτώνεις μια και καλή την ενεργεία, από δυο πλευρές όπως είπε και ένας φίλος και έχω γράψει επανειλημμένος.
Η μια πλευρά είναι ότι θα τρέχουν να φύγουν οι λαθρομετανάστες, χωρίς ευρώ δεν θα μας θέλουν, οπότε θα μείνουν οι δουλειές για τους άνεργους, θα έχουμε μύωση τον εξόδων από την περιθάλψει τους και συντήρηση τους!!!
Θα πάρουν τα ελληνικά αγροτικά προϊόντα που είναι τα καλύτερα σιγά σιγά την θέση τους στο διεθνές εμπόριο!
Θα ανοίξουν ξανά οι ελληνικές βιομηχανίες, φαρμάκων, ορυκτών, χαλυβουργικές, οικοδομή, μικρές βιοτεχνίες, με τοπικό και διεθνές εμπόριο, όπως με τον νόμο 1262 που γέμισε η Ελλάδα με εξαγωγικές βιοτεχνίες, αυτές πολέμησαν με μίσος, θα αδειάσουν οι πόλεις από τους εγκλωβισμένους πολίτες που παρασύρθηκαν από τις Κασσάνδρες και θα γίνουν πάλι ανθρώπινες.
Θα δούμε ποιοι αληθινά είναι φίλοι μας και γεωπολιτικά.
Και θα δώσουμε την χαριστική βολή στο σάπιο οικοδόμημα που λένε δημοκρατική Ευρώπη των πολιτών, αντί για φασιστική Ευρώπη των βασανισμένων πολιτών, που έχασε τον δρόμο της για το λόγο που δημιουργήθηκε.
Μπορώ όπως έχω ξανά πει να γράψω χιλιάδες λόγους που θα έχουμε προς το καλύτερο με την δραχμή, αλλά αυτά τα λέμε μετά, όταν θα κουβεντιάζουμε μόνοι τα του οίκου μας.
Η πολιτεία αυτό που έχει να κάνει μετά για να γίνουν πραγματικότητα τα παραπάνω είναι να απαλλάξει την δικαιοσύνη και το δημόσιο από τα σάπια βαρίδια, να νομοθετήσει ίδια συμπεριφορά και αντιμετώπιση για τον πρωθυπουργό και τον πολίτη, να οδηγηθούν στην δικαιοσύνη χωρίς ρεβανσισμούς και εκδικήσεις όλοι οι υπεύθυνοι, να πατάξεις την φοροδιαφυγή για όλους, να ελέγχεις την αισχροκέρδεια εκτός από το συνάλλαγμα και σε όλους τους τομείς του εμπορίου και τους μεσάζοντες, μια φορολογία στην πηγή το προϊόντος.
Με την δραχμή εξαλείφεις άμεσα δυο διεθνείς πληγές, την μάστιγα των λαθρομεταναστών και της ενεργείας!!!!
Άντε κύριε πρωθυπουργέ μόνο εσύ σε αυτήν την συγκυρία μπορείς να το πράξεις, από την στιγμή που οι εκβιαστές δανειστές νταβατζήδες μας ζητούν επιτακτικά όχι συμφωνία, αλλά τον θάνατο μας.
ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Υστερόγραφο:

Κύριε πρωθυπουργέ δεν ξέρω πλέον αν σκόπιμα βοηθάς επί πέντε μήνες τις ύαινες να ετοιμαστούν σε βάρος της Ελλάδος;;;;;;;;;;;

Γιατί πως αλλιώς θα το εκλάβει ο λαός όταν προσπαθείς να πείσεις τις Ύαινες μέσα στην φωλιά τους, ότι δεν πρέπει να μας ξεσκίσουν τις σάρκες μας;;;

Ξεπερνάς  τις πατριωτικές προσπάθειες ενός πρωθυπουργού να εξαντλήσει όλα τα περιθώρια για μια βιώσιμη συμφωνία;;;

Αν θα υπογράψεις οποιαδήποτε συμφωνία αυτοκτονίας με τις Ύαινες  θα είναι προδοσία, να μην το ξεχάσεις ποτέ!