«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Η ΤΕΛΙΚΗ ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ! Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΩΝ «ΜΑΚΚΑΒΑΙΩΝ» ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΜΑΣ!

PD Dr.-Ing. Georg Chaziteodorou Bleibergweg 114 -40885 Ratingen Tel.+Fax: 0049 2102 32513 E-Mail: chaziteo@t-online.de
05.07.2015

Επιστολή προς Αλέξανδρο

Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

Εάν δεν μπουν σοβαρα εμποδια στην εκμεταλλευση των λαων του πλανητη μας από μια μειονοτικη ομαδα ασυνειδητων ψυχοπαθων, αποκλειται να γεννηθη ενας ειρηνικος κοσμος και να εμποδισθουν τα σχεδια των ψυχοπαθων αυτων για την τελικη καταλυση της Ευρωπης!

Πριν λιγα ακομη χρονια ουδεις μπορουσε να φαντασθη ότι θα επανερχονταν η «Σκλαβια» και η «Δουλοπαροικια». Η εξελιξη της τεχνολογιας μονο εικονικα τις εμφανησε σαν αγυριστες καταστασεις που δεν εχουν κανενα πλεον νοημα.

Επισης και οι πρωτογονες κοινωνικες πρακτικες, ως Κανιβαλισμος (ιδε την περιπτωση στην πολη Rotenburg στην Γερμανια!), Δικαιο πυγμης, Βεντετα, Μονομαχια, Δολοφονια αιχμαλωτων,
Βασανιστηρια κ.α. που παλαιοτερα εφαρμοζονταν σε ευρεια κλιμακα, δεν εξαλειφθηκαν πληρως.

 

 

 

 

Καμμια εξουσια στον πλανητη μας δεν κατορθωσε να εξαλειψη τον πολεμο από τις σχεσεις των ανθρωπινων κοινωνιων ως μεσο της πολιτικης για την λεηλασια των λαων.
Σε ιστορικες εποχες εμφανισθηκαν πολεμοι για την εξασφαλιση των θρεπτικων αναγκων της ζωης, αργοτερα λογω εμπορικων ανταγωνισμων και σημερα για την εξασφαλιση στρατηγικης σημασιας στερεων, υγρων και αεριων πρωτων υλων για την βιομηχανικην οικονομιαν.

Για τις εως σημερα λαμβανουσες χωρα Γενοκτονιες επικρατει η εγκληματικη αντιληψη, ότι είναι καλλυτερα οι πληθυσμοι του πλανητη μας να αλληλοεξοντωνονται απο το να μεταναστευουν.

Μονο όταν απομονωθει και παταχθει η μεχρι σημερα εκμεταλλευση των λαων του πληνητη μας από μια ασυνειδητη μειονοτικη ομαδα καθαρματων, πασχοντων από ψυχοπαθεια, τοτε και τοτε μονο δεν αποκλειεται η δημιουργια ενός ειρηνικου κοσμου και η
αντιμετωπιση των σχεδιων τελικης καταλυσης της Ευρωπης.
Δεν υπαρχει κανενας φυσικος νομος βασει του οποιου παντοτε πρεπει να γινονται πολεμικες συρραξεις.

Από την άλλη πλευρα ο ανθρωπος δεν είναι εκ φυσεως καλος όπως δεν είναι και εκ
φυσεως κακος.

Τεινει όμως προς το κακος από το καλος.

Αρχισε σιγα σιγα να γινεται καλος όταν αναγκασθηκε να είναι καλος.

Και η μοναδικη μεθοδος εξαναγκασμου του ανθρωπου να είναι καλος είναι το κοινωνικο και πολιτικο πλαισιο μεσα το οποιο ζει.

Πρεπει να γνωριση ότι απ’ αυτό το συστημα εξαρταται η υπαρξη του και μονο όταν ακολουθει τους κανονισμους της συμβιωσης του συστηματος θα μπορεσει να επιζηση. Αλλως θα απομονωθει από την κοινωνια, θα απομακρυνθη και εν αναγκη θα εξοντωθει.

Από την αρχη της νεας παγκοσμιας οικονομικης κρισης το 2008 αρχισαν να τυπωνονται από το τιποτα χαρτονομισματα σε δολαρια από την κεντρικη τραπεζα των ΗΠΑ FED και ευρω από την ευρωπα’ι’κη κεντρικη τραπεζα ΕΚΤ, πολλων τρισεκατομμυριων και να παραδεινονται σχεδον ατοκα στους Μακκαβαιους της εποχης μας για να σωθουν οι τραπεζες τους και για να κερδοσκοπουν αυτές αδιακοπα στις «Αγορες».

Δεν πρεπει να μας διαφευγει ότι τοσο η FED οσο και η ΕΚΤ ελεγχονται πληρως από τα ιδια ατομα.

Ο πληθωρισμος που προκυπτει από το μη ελέγχομενη ποσοτητα χαρτονομισματος που τυπωνεται, στο μεγαλυτερο μερος του επιδρα στις αγορες δανειων, μετοχων και ακινητων και λιγωτερο στην πραγματικη οικονομια.

Με τον τροπο αυτο βρισκεται σημερα σε πληρη εξελιξη η συρρωμενη απαλλοτριωση των τραπεζικων καταθεσεων των ευρωπαιων πολιτων.

Αυτό λαμβανει χωρα αυτοματα με την ανεξελεκτη παραγωγη χρηματος από το τιποτε.

Η κατασταση αυτή διαφευγει ακομη από τους δηθεν εξυπνους ευρωπαιους πολιτες που δεν εχουν να κανουν τιποτε άλλο από το να ασχολουνται αποκλειστικα με τα ελληνικα προβληματα, παρασυρρωμενοι όμως από την συνεχη μαυρη προπαγανδα των διαβρωμενων ηλεκτρονικων και γραπτων ΜΜΕ τους.

Δεν αντιλαμβανονται ότι και οι ιδιοι όπως οι Ελληνες είναι θυματα των ιδιων ανθρωπων, δηλαδη των Μακκαβαιων της εποχης μας.

Η διαφορα βρισκεται στο ότι οι Ελληνες επιλεχθηκαν για πειραματισμο χρεοκοπιας και για δολωμα για τις άλλες χωρες μελη της Ε.Ε.

Οι ευρωπαιοι πολιτες αλλα και οι Ελληνες πολιτες δεν αντιλαμβανονται ότι πολύ συντομα θα σηκωσουν ολοι τους τα βαρη ενός Bail-in τυπου Κυπρου και θα ζησουν τις επιπτωσεις καταργησης του ρευστου χρηματος και της δημιουργειας ενός παγκοσμιου
νομισματος.

Δεν αποκλειεται οι Ελληνες να ζησουν μετα το ασκοπο και ηλιθιο στην ουσια δημοψιφισματος τους την επιβουλη από τους Μακκαβαιους της εποχης μας ενός νεου στρατιωτικου παραξηκοπηματος προς αγαλλιαση αυτων που ψηφισαν «ΝΑΙ».

Κανενα όμως από τα ως ανω μετρα δεν είναι σε θεση να λυση τα βασικα οικονομικα προβληματα διοτι αυτά υπηρετουν στην τελικη καταλυση της Ευρωπης, στην αποκτηση χρονου για την διατηρηση εν ζωη του παροντος συστηματος
το οποιο καλυπτει πληρως τις επιδιωξεις των Μακκαβαιων της εποχης μας, μειωνει σταθερα το βιοτικο επιπεδο των ευρωπαιων και κανει την ζωη των λαων μελη της Ε.Ε. (εως την καταλυση αυτης) ανομοια, αδικη και αντικοινωνικη.

Ποιοι είναι επιτελους οι Μακκαβαιοι της εποχης μας;

Το ετος 333 π.Χ. οι στρατιωτικες δυναμεις του Μεγαλου Αλεξανδρου κατελαβαν επισης και την τοτε Παλαιστινη, δηλαδη τις περιοχες του σημερινου Ισραηλ.

Στην μετεπειτα περισσοτερο από μιαμιση εκατονταετια, διοικουνταν η Παλαιστιμη από ελληνικες και ελληνιστικες δυναστειες.

Αναλυοντας το εβρα’ί΄κο Talmud διαπιστωνει καποιος ξεκαθαρα την προσπαθεια των Εβραιων για μειωση σε αυτους της ελληνικης επιρροης.

Η επιρροη αυτή αρχισε όταν ο «Αντιοχος Δ’ ο Επιφανης» κατελαβεν την Παλαιστινη και συστηματικα προσπαθεσε να ελληνοποιηση τους Εβραιους, με αποκοπη από την θρησκεια τους, από τις παραδοσεις τους από την γλωσσα και την ιστορια τους.

Περισσοτεροι του 50 % του εβρα’ι’κου πληθυσμου ακολουθησε την διαδικασια αυτή και ελληνοποιηθηκε.

Η παλαια ελληνικη θρησκεια δεν περιειχε ενα αγιο και δογματικο σε περιεχομενο βιβλιο αλλα και ουτε ένα από τον λαο διαχωρισμενο ιερατειο.

Οι ιερεις ηταν διαχειριστες των ελληνικων ναων, υπευθυνοι για λιτανειες, εκλεγμενοι πολιτες οι οποιοι χωρις πληρωμη εξεπληρωναν την λειτουργια τους.

Οι εννοιες ως δημιουργος του συμπαντος, κριση και σωτηρια, αγγελοι, διαβολος, παραδεισος, κολαση κ.α. ηταν αγνωστες.

Δεν υπηρχε προπατορικο αμαρτημα, αλλα προσωπικη ευθυνη.

Ουτε ακομη και ο θανατος θεωρουνταν απειλη ‘η τιμωρια.

Μετρουσαν οι αρετες, οι αξιες, η σωφροσυνη και η δικαιοσυνη.

Οι αρετες, οι αξιες, οι αρχες και τα ιδανικα υπηρξαν οι κυριοι στυλοβατες της παλαιας ελληνικης θρησκειας.

Σε αντιθεση με αυτην οι Εβραιοι πιστευαν ότι ηταν οι στυλοβατες του λογου και της θελησης του θεου τους και ξεχωριζαν από τους αλλους λαους.
Η εβρα’ί΄κη θρησκεια και το εβρα’ι’κο κρατος (Ισραηλ) είναι δεδομενα που δεν μπορουν να ξεχωριστουν μεταξυ τους όπως στους αλλους λαους.

Κατά την διαρκεια της εποχης του Αντιοχου Δ’ του Επιφανη δημιουργηθηκε ένα εβρα’ι’κο ιερατειο με ελληνικες παραδοσεις και μορφες ζωης, αξιες και τροπους
συμπεριφορας.

Και όπως συνηθως σε τετοιες μεταμορφωσεις δημιουργουνται και συντηρητικα ρευματα των μη «προσκυνημενων».

Ετσι γεννηθηκε ένα κινημα που καταπολεμουσε την ετεροδοξη και ελευθερη ατμοσφαιρα, την αδιαφορια απεναντι στις παλαιες εβρα’ι’κες παραδοσεις, την ρυπανση και διαβρωση των παλαιων εξιων και την περιφρονηση του δηθεν αγιοποιημενου νομου.

Το κινημα αυτό εθεσεν ως στοχο να απαλλαξη την Παλαιστινη από τους
δωσιλογους των Ελληνων και από τους Ελληνες που λερωναν τους αγιους τοπους του.

Όπως περιγραφεται στο πρωτο βιβλιο περι των Μακκαβαιων το κινημα αυτό εξελιχθηκε γυρω στο 167 π.Χ. από τον Ματταθια Μακκαβαιο, έναν ιερεα που ηρθε από την επαρχια στην Ιερουσαλημ και ειδε έναν Εβραιο να προσφερη θυσιες σε ένα ελληνικο βωμο. Εθεωρησε αυτό κατά την εβρα’ι’κη του ιδεολογια ως βλασφημια και παραβαση του
εβρα’ι’κου νομου και τον σκοτωσε μαζι με έναν Ελληνα στρατιωτη.

Αμεσως μετα από το επισοδειο αυτό στο εβρα’ι’κο τεμενος της Ιερουσαλημ, ο Ματταθιας Μακκαβαιος κηρυξε το 165 π.Χ. την επανασταση κατά των Ελληνων.

Μετα τον θανατο του ένα χρονο αργοτερα ανελαβεν την διοικηση της επαναστασης ο γυιος του Ιουδας.

Οι αγωνες μεταξυ των διαδοχων του Μεγαλου Αλεξανδρου, ο προορος θανατος του Αντιοχου Δ’ του Επιφανη, η ανοδος της Ρωμης εθεσαν στο προγραμμα ελληνοποιησης των Εβραιων, ένα τελος.

Οι Μακκαβαιοι ως κυριαρχοι πλεον της Παλαιστινης θεμελιωσαν ως κυριαρχοι την βασιλεια τους, δηλαδη ηταν ταυτοχρονα ιερεις και βασιλεις οπου όμως το ιερατειο στεκονταν παντοτε πανω από την εγκοσμια εξουσια.

Η μεγαλυτερη εθνικη εορτη των Εβραιων ολου του κοσμου είναι η «Chanukkah». Υπενθυμιζεται η απελευθερωση της Ιερουσαλημ την 21. Δεκεμβριου του 165 π.Χ. και γιορταζεται την 13. Μαρτιου κάθε χρονο μετα το 160 π.Χ. απ’ολο τον παγκοσμιο εβρα’ι’σμο ως «Ημερα του Νικαναρος», δηλαδη του Ελληνα αξιωματικου που δολοφονηθηκε μαζι με την στρατιωτικη του μοναδα που φυλαγε το εβρα’ι’κο τεμενος της Ιερουσαλημ.

Προκειται για ένα πολύ επικινδυνο συνδρομο των Μακκαβαιων κατά της Ελλαδος και εκδηλωνεται σημερα με την οικονομικη κριση στην Ελλαδα.

Στην Ε.Ε. σημερα αλλα και σε κάθε μελος κρατος αυτης εξουσιαζουν οι θυγατερες και οι υιοι του Αβρααμ.

Τα ιδιαιτερα αισθηματα των Μακκαβαιων της εποχης μας κατά των Ελληνων εκδηλωνονται σε δυο αρθρα του ραββινου Marcus Eli Ravage που δημοσιευθηκαν τον Ιανουαριο και Φεβρουαριο του 1928 στο περιοδικο «Te Century Magazine»
των ΗΠΑ.

Ο γραφων αναφερει εδώ ορισμενα χαρακτηριστικα σημεια:

«…ειχατε μια ευγενικη, αισθησιακη κουλτουρα,
ανεπηρεαστη από τις οποιες ενοχλησεις μιας κοινωνικης
συνειδησεως ‘η από οποιεσδηποτε συναισθηματικες
αμφισβητησεις περι ανθρωπινης ισοτητας. Ποις ξερει ποιο
μεγαλο και δοξασμενο πεπρωμενο θα ηταν δικο σας αν σας
αφηναμε ησυχους. Αλλα δεν σας αφησαμε ησυχους. Σας
πηραμε από το χερι και γκρεμισαμε το ομορφο και ευγενικο
οικοδομημα που ειχατε εγειρει, και αλαξαμε ολοκληρη την
πορεια της ιστοριας σας…Τα εθιμα της φυλης μας εχουν
γινει ο πυρηνας του ηθικου σας κωδικα. Οι νομοι της φυλης
μας εχουν μορφοποιησει τη βαση ολων των συνταγματων
σας και των νομικων σας συστηματων….Η εθνικη μας
ιστορια εχει γινει αναποστατο μερος των παστορων σας και
των ιερεων σας και των μελετητων σας…..Εμεις ειμαστε
ταραξιες. Εμεις ειμαστε υπονομευτες. Εμεις βρισκομαστε
πισω σχεδον από ολους σας τους πολεμους της νεας

εποχης, πισω από την γαλλικη, αμερικανικη και ρωσικη
επανασταση…Και το τελος δεν προβλεπεται… Εμεις
θα επικρατουμε επανω σας. Κανεις δεν μπορη να πη
για ποσο καιρο θα εξακολουθουμε να το κανουμε…»

Σε συσχετιση με τα ως ανω θα ειχε ενδιαφερον να εξετασθουν
οι λογοι και οι δυναμεις που επεδρασαν για να δημιουργηθουν τα τεραστια χρεη των κρατων μελων της Ε.Ε. και γιατι τα ασφαλιστικα ταμεια των χωρων αυτων λεηλατουνται και βρισκονται σε συναρτηση με το χρηματοπιστοτικο συστημα, με την κερδοσκοπια και με τους Ιδιωτες τραπεζιτες Μεγαλοαπατεωνες και γιατι οι εξουσιαζοντες πολιτικοι των μελων κρατων και της ιδιας της Ε.Ε. σιωπουν και ανεχονται από τους Μακκαβαιους τα
παντα. Το δολαριο των ΗΠΑ και το ευρω των Ευρωπαιων είναι νιμισματα που ελεγχονται από ιδιωτες Μεγαλοαπαταιωνες που τα τυπωνουν στις κεντρικες τραπεζες FED κα;ι ΕΚΤ. Τα καθαρματα αυτά των Μακκαβαιων της εποχης μας καθοριζουν την ποσοτητα των χαρτονομισματων που θα τυπωθει, καθοριζουν τους τοκους και τα πανωτοκια και ελεγχουν στο χρηματοπιστοτικο συστημα τα παντα και τους παντες.

Το κακο είναι ότι η δραστηριοτητες των δολοφονων του ανθρωπισμου και της ανθρωποτητας φορωντας δημοκρατικο μανδυα γινονται ανεκτες. Αυτό γινεται διοτι τοσο οι αμερικανοι οσο και οι ευρωπαιοι πολιτες, ως ηλιθιοι, δεν αντιλαμβανονται
τιποτε και καταγινονται αποκλειστικα με του θυμα τους που φερει το ονομα Ελλας.
Ολες οι μεχρι σημερα προσπαθειες των Ελληνων να ενημερωσουν τους αμερικανους και ευρωπαιους πολιτες για την πραγματικοτητα των δρωμενων, επεσαν στο κενο.

Τα ΜΜΕ είναι διαβρωμενα και ελεγχονται… Ετσι οι μαζες των αμερικανων και ευρωπαιων πολιτων βρισκοντς στα προθυρα του 3ου Παγκοσμιου Πολεμου και οδηγουνται παλι ως προβατα στο σφαγειο, χωρις να καταλαβαινουν τιποτε….

Ουδεις από τους εξουσιαζοντες στην Ε.Ε. επιθυμει στις σημερινες επικινδυνες ημερες να θεση τα θεμελια για μια νεα Ευρωπη, διοτι ουδεις απ’ αυτους είναι ενας γνησιος ευρωπαιος.

Αυτος είναι και ο λογος που ως απατεωνες, εκβιαστες και ληστες σκεφθονται μονο τον εαυτο τους και ακολουθουν τις προσταγες των Μεγαλοαπατεωνων.

Μεινε Ευρωπη ησυχη στον δρομο της τελικης σου καταλυσης!
Η μοιρα αυτή σε αξιζει!

Καποτε σε εσωσε κατά την διαρκεια της ναυμαχιας της Σαλαμιδος και μετα ο αρχηγος του στολου των Ελληνων Σπαρτιατης «Ευρυβιαδης»!

Αυτή την φορα για λογους της ηλιθιοτητας και της συμμαχιας σου με τους Μακκαβαιως της εποχης μας δεν θα σε σωσει κανενας.

Καλη τυχη λοιπον!

Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

Και στα γερμανικά

PD Dr.-Ing. Georg Chaziteodorou Bleibergweg 114
D-40885 Ratingen
Tel.+Fax: 0049 2102 32513
E-Mail: chaziteo@t-online.de
03.07.2015

DIE ENDLÖSUNG EUROPAS! DIE RACHE DER «MAKKABÄER» UNSERER ZEIT!!!

Dr. Georg Chaziteodorou

Man konnte sich vor einiger Zeit nicht vorstellen, dass die «Sklaverei» und die «Leibeigenschaft» wieder Einzug erhalten.
Die Technik hat diesen nur scheinbar sinnlos werden lassen.
Auch die gesellschaftliche Praktiken, Kannibalismus (s. Fall Rotenburg in der BRD!), Faustrecht, Blutrache, Duell,
Tötung von Gefangenen, Folter u.a. die mehr oder minder
verbreitet waren, sind heute nicht ganz eliminiert worden.

Keiner Gewalt der Erde ist es bisher gelungen, den Krieg als Mittel der Politik für die Ausplünderung der Völker aus den Beziehungen der menschlichen Gesellschaften zu beseitigen. In geschichtlicher Zeit traten Kriege um den Bedarf an Nahrung zu decken auf oder wegen Handelsrivalitäten und heute werden Kriege geführt um die Rohstoffe der industriellen Wirtschaft zu
sichern. Bei der heute noch stattfindenden Genoziden, herrschen die kriminelle Auffassungen, dass es besser ist, dass die überschüssige Erdbevölkerung sich selbst zerfleischt statt auszuwandern. Nur wenn die bisherige Ausbeutung der Völker der Erde, durch eine skrupellose Minderheit, bestehend aus gewissenlosen Psychopathen, weltweit isoliert wird, ist es ganz und gar nicht prinzipiell unmöglich eine friedliche Welt zu gründen und Pläne wie der Endlösung Europas entgegen zu wirken. Es gibt kein Naturgesetz, wonach es immer Krieg geben

müsste! Andererseits der Mensch ist nicht von Natur aus Gut,
genauso wenig, wie er von Natur aus Schlecht ist. Er tendiert aber mehr zum Bösen als zum Guten. Er begann schrittweise
Gut zu werden als er gezwungen wurde Gut zu sein. Und die
Einzige Art des möglichen Zwanges des Menschen Gut zu werden ist das gesellschaftliche und politische System in dem er lebt. Er muss wissen, dass von diesem System sein Existenz
abhängt und das nur, wenn er sich an die Regeln des Zusammenlebens hält, überleben wird. Sonst wird er von der
Gesellschaft isoliert oder abgeschoben oder vernichtet werden.

Seit Beginn der neuen Wirtschaftskrise 2008 sind durch in privat Hand befindlichen Zentralbanken FED der USA und EZB der EU bereits Billionen von Dollar und Euro aus dem Nichts geschaffen und der Makkabäer unserer Zeit (Hochfinanz!) zu Nahe-Null-Zinsen zur angeblichen Gesundung von Bilanzen der Banken und zur Spekulation an den Finanzmärkten zu Verfügung gestellt worden und ohne Ende weiterhin leider
noch werden. Weil sich die daraus resultierende Inflation im wesentliche an den Anleihen-, Aktien- und Immobilienmärkten und nur zu einem geringen Teil in der Realwirtschaft niedergeschlagen hat, ist die «schleichende Enteignung der europäischen Bürger» in voller Gange. Es handelt es sich um nichts anderes beim Drucken von Geld. Das war und ist der
meisten und angeblich Intelligenten Europäern bisher völlig entgangen. Sie sind ja zu stark mit den Hellenen, die ausgesuchten Opfer von den Makkabäern für Experimente mit Hauptziel die Endlösung Europas, beschäftigt. Den Europäern ist auch entgangen dass sämtlichen Maßnahmen der
der Makkabäer unserer Zeit – von Bail-in über die Vermögensabgabe und die eventuellen Abschaffung von Bargeld bis hin zur Schaffung einer künstlichen Weltwährung – haben eines gemeinsam: sie lösen keines der wirtschaftlichen

Grundprobleme unser Zeit, sondern dienen ausschließlich dazu
die Endlösung Europas voran zu treiben, Zeit zu gewinnen und ein System am Leben zu erhalten, das die Interessen der Makkabäer unserer Zeit bedient, den Lebensstandard der
Europäer auf Dauer senkt und das Leben der EU-Mitgliedsländer bis zur Endlösung ungleicher, ungerechter und unsozialer machen.

Wer sind eigentlich diese Makkabäer?
Im Jahre 333 v. Chr. durchzogen die Heere Alexanders des Großen auch das damalige Land Palästina, das heutige Israel.
In den daraus folgenden etwas mehr als anderthalb Jahrhunderten wurde Palästina von hellenischen oder hellenistischen orientierten Dynastien regiert. Beim studieren des hebräischen Talmuds erkennt man deutlich der Versuch der Hebräer sich von dem Einfluss des Hellenismus zu isolieren. Dieser Einfluss erfolgte als «Antiochos der Vierte, der Prächtiger», Palästina eroberte und systematisch versuchte die Hebräer durch Trennung von der hebräischen Religion, Tradition, Sprache und Geschichte zu hellenisieren. Fast die Hälfte der hebräischen Bevölkerung folgte dieser Herausforderung. Die alte hellenische Religion besaß weder eine heilige und dogmatische Schrift, noch ein vom Volk getrenntes Priestertum. Die Priester waren Intendanten des hellenischen Tempels, verantwortliche der Prozessionen, gewählte Bürger, die ohne Bezahlung die Amtsverrichtung ausübten. Die Begriffe wie z.B. Dichter des Universums, Urteil und Erlösung, Engel, Luzifer, Paradies, Hölle u.a. waren nicht existent. Es gab keine Erbsünde, sondern persönliche Verantwortung. Noch nicht mal der Tod wurde als Bedrohung oder Bestrafung verstanden. Es zählten die Tugend, Vernunft, Besonnenheit und die Gerechtigkeit. Die Tugend, die Werte, die
Prinzipien und die Ideale waren die Hauptsäulen der alten

hellenische Religion. Im Gegensatz dazu die Hebräer glauben, dass sie die Träger von Logos und Gottes Willen sind und stellen besonderen Wert gegenüber den anderen Völkern dar. Die hebräische Religion und der hebräische Staat (Israel) sind Fakten, die man nicht wie bei anderen Völkern trennen kann.
Während der Antiochos-Zeit brachte die hebräische Priesterschaft eine verwirrende Anzahl von Anwärtern hervor, die zum großen Teil hellenische Sitten, Lebensformen, Werte und Verhaltensweisen annahmen. Und wie so oft bildete sich
gegen diese allgemeinen Liberalisierungstendenzen eine konservative Reaktion von «Unnachgiebigen». Es entstand eine Bewegung, die die erschaffte, heterodoxe und «freizügige» Atmosphäre, die Gleichgültigkeit gegenüber den alten hebräischen Traditionen, die Beschmutzung und Besudelung der alten «Reinheit» und die Missachtung des angeblich geheiligten Gesetzes anprangerte. Diese Bewegung setzte sich
zum Ziel, Palästina von hellenisierten Kollaborateuren zu befreien, die – so empfand man die herrschende Lage – schon durch ihre bloße Anwesenheit den hebräischen Tempel
entweihten. Wie im ersten Buch der Hebräer über die Makkabäer zu lesen ist, trat diese Bewegung erstmals um 167 v.Chr. als solche in Erscheinung, als Mattathias Makkabäus, ein hebräischer Priester vom Lande, nach Jerusalem kam und einen
Hebräer an einem hellenischen Altar in hebräischen Tempel opfern sah. Beim Anblick derartiger Blasphemie, nach seiner hebräischen Ideologie, erschlug Mattathias, der «vor Eifer für das hebräische Gesetz» brannte, den hebräischen Gotteslästerer und gleich auch noch einen hellenischen Soldaten. Unmittelbar nach dieser Aktion im hebräischen Tempel in Jerusalem rief Mattathias 165 v. Chr. zum Aufstand auf. Nach Mattathias Tod etwa ein Jahr später ging die Führung der Bewegung an seinen Sohn Judas über. Die Diadochenkämpfe des alexandrinischen Reiches, der frühe Tod

von Antiochos des Vierten und der Aufstieg Roms setzte die Hellenisierung der Hebräer ein Ende. Nachdem die Kontrolle über Palästina errungen hatten, inthronisierten sich selbst als Herrscher d.h. sie waren gleichzeitig Priester und Könige, wobei das Priesteramt über das weltliche Königsamt stellten. Der größte Nationalfeiertag der Hebräer in der ganzen Welt, die «Chanukkah», bezieht sich auf die Befreiung Jerusalems am 21te Dezember 165 v.Chr. Am 13te März jedes Jahr und
ununterbrochen seit 160 v.Chr. feiern alle Hebräer der Welt die Ermordung einer hellenischen Militäreinheit unter Führung eines Offiziers mit dem Namen «Nikanaros», der den hebräischen Tempel in Jerusalem bewachte, als den Tag von
Nikanaros. Es handelt sich um ein gefährliches Syndrom der Makkabäer gegen Hellas der auch heute in der EU mit der
Wirtschaftskrise Hellas sich äußert. Die EU wird heute von der Töchter und Söhne Abrahams totalitär beherrscht.
Die besondere Gefühle der Makkabäer unserer Zeit gegen Hellas und den Hellenen, äußern sich in den Veröffentlichungen (Januar und Februar 1928) des Rabbiners Marcus Elli Ravage in der Zeitschrift, The Century Magazine der USA. Hierzu einige
charakteristische Ausdrücke:

• .… Sie hatten eine höfliche und ästhetische Kultur, die unbeeinflusst von Störungen des gesellschaftlichen Gewissens oder des menschlichen Gleichnis war. Wer weiß welchem glorreichen und ehrenhaften Schicksal sie gehabt haben könnten, wenn wir euch nicht gestört hätten. Wir
haben euch aber gestört. Wir nahmen sie von der Hand und zerstörten eure hübschen und höflichen Gebäude die sie gebaut hatten und wir haben den gesamten Weg eurer Geschichte umgeleitet…Die Tradition des hebräischen Volksstammes sind der Kern eures moralischen Kodex geworden. Die Gesetze des hebräischen Volksstammes

haben alle eure Verfassungen und Gesetzgebungen umgeformt. Unsere Nationalgeschichte ist Bestandteil eurer Pastoren und Forschungsträger geworden…..Alle
Revolutionen der neuen Zeit wie z.B. die Französische, die Amerikanische und die Russische sind Triumphe der
hebräischen Ideen für gesellschaftliche, politische und wirtschaftliche Gerechtigkeit. Und das Ende ist noch abzusehen…Wir werden über euch weiter herrschen….

In diesem Zusammenhang wäre es nicht uninteressant zu ergründen, wie es dann überhaupt in Europa zu einer Staatsschuldenkrise in einer für den gesunden Menschenverstand kaum noch fassbaren Größenordnung
Kommen konnte, warum die Pensionssysteme vor dem,
Geld-/Finanzsystem, Zinssatz, Rendite, Diskontsatz, stehen, und warum die meisten Führungspolitiker der EU-Mitgliedsländer und der EU selbst lügen, wenn sie dem Mund aufmachen. Der
sogenannte US-Dollar und das Euro, ist nicht die Währung der
USA und der EU, weil das Monopol auf den Druck der Banknoten, die Hoheit über die Geldmenge und die Macht über die Zinsen, besitzen die Makkabäer unserer Zeit, d.h. eine Privatinstitution, gegründet vom wohl mächtigsten Bankkartell von Weltgauner aller Zeiten. Dieser gigantischer Verbrecherbluff ist leider demokratisch legitimiert und von der
Blöden Amerikanern und Europäer hingenommen. Das notwendige Aufwachen der breiten europäischen Massen versucht Hellas zu Zeit, erfolglos zu erreichen. Diese Masse
steht am Abgrund des Dritten Weltkriegs, des Superunfalls für die Menschheit, weil sich weite Kreise der europäischen
Gesellschaft unfähig sind dieser Erkenntnisse zu begreifen.
Niemand von der europäische Führung, die keine europäische Führung ist, will auf Basis der neuen Erkenntnisse völlig neue Fundamente für die europäische Gesellschaft bauen, und

das will nun wirklich niemand. Also lügen diese Gauner, Erpresser und Ausplünderer Hellas weiterhin in die eigene Tasche und lauschen weiterhin lieber den Klima- und Banken-
Rettungs- Märchen der Klimasekte und der Banker und glauben den blöden Schwachsinn zahlreicher anderer Krimineller.

Bleibt Europa ruhig auf dem Weh deiner Endlösung! Du hast anderes nicht verdient! Einmal hat dich bei und nach der Seeschlacht von Salamis der Oberkommandierende der hellenische Flotte und Spartana «Eurybiades» gerettet.
Diesmal aus Blödheit bist du mit den Makkabäern verbunden und bereits unwiederbringlich verloren. Glückauf!

Dr. Georg Chaziteodorou

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>