«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Κύριε πρωθυπουργέ…

4

Ποτέ δεν μίλησα μεσοβέζικα, ποτέ δεν μίλησα παραπλανητικά και είμαι υπέρ του όχι με ότι αυτό συνεπάγεται. Στην ιστοσελίδα πριν μερικά χρόνια μου ήρθαν καταγγελίες για το πρόσωπό σου και αυτοί οι κύριοι δεν βγήκαν σήμερα που είσαι πρωθυπουργός να τα επιβεβαιώσουν και για αυτό τα άφησα στην κρίση της ιστορίας.

Όμως κύριε πρωθυπουργέ μας πας σε ένα δημοψήφισμα που το λες αγώνα περηφάνιας.

Άφησες όμως πολλά κενά, αφού δήλωσες ότι θα ρωτήσω τον λαό αν θέλει να υπογράψω αυτά τα σκληρά μέτρα, μέχρι εδώ καλά, υποτίθεται ότι σαν υπεύθυνος είχες ή εχεις την δύναμη να προστατεύσεις τον ελληνικό λαό και κυρίως αυτούς που σε ακολουθούν σε αυτών τον αγώνα και την πατρίδα μας.

 

 

 

Δεν ενημέρωνες αμέσως στις διάφορες επιθέσεις με τον υπεύθυνο επί του τύπου ανά ώρα στην βρόμικη εκστρατεία λάσπης γιατί;;;

Δεν είπες στον Ελληνικό λαό τι θα κάνεις ή τι θα συμβεί αν βγει το όχι με πενιχρή πλειοψηφία και οι νταβατζήδες βρουν την ευκαιρία να αποτελειώσουν το θεάρεστο έργο τους, διαλύοντας τον ελληνικό λαό; Οδηγώντας τον σε εμφύλιο. Ή τι θα συμβεί στους δεινοπαθούντες Έλληνες αγωνιστές μετά το ναι;

Βαδίζεις μόνο με το όπλο ότι υπάρχει δικαιοσύνη στην Ευρώπη και ότι θα σεβαστούν τους κανόνες που δεν σεβάστηκαν και από ποιους περιμένεις να έχουν δημοκρατικούς κανόνες μετά από την ομοβροντία των ανθελληνικών δηλώσεων και σκεπτικών για μετά το όχι;;;

Κύριε πρωθυπουργέ αν το μόνο όπλο που εχεις έναντι των κανονιών του αποδεδειγμένου εχθρού, είναι οι οδοντογλυφίδες, τότε είσαι ανάξιος όχι για πρωθυπουργός, όχι για ηγέτης, αλλά ούτε για ένας απλός κουλουράς.

Έστω και αυτή την στιγμή δώσε στον ελληνικό λαό αποδείξεις ότι δεν εχεις παρασύρει ή δεν θα παρασύρεις για κομματικό όφελος τον λαό σε φρικτές θυσίες και περιπέτειες χωρίς αντίκρυσμα την άλλη ημέρα του δημοψηφίσματος.

Δώστου όταν κάνεις διάγγελμα και περιμένει την εμψύχωσή σου τα όπλα τα ηθικά και ψυχολογικά που έχουν από πίσω κάποιο αντίκρυσμα να σταθεί στα πόδια του έναντι της λαίλαπας των εχωντων του ντόπιου και ξένου κεφαλαίου, νταβατζή.

Δεν φτάνει να λες ότι αν βγει το ναι εσύ δεν θα είσαι παντός καιρού αφήνοντας στο έλεος της φρίκης αυτούς που σε στηρίζουν σήμερα.

Σήμερα, τώρα, δείξε μερικά δυνατά χαρτιά αν εχεις στο λαό να συνεχίσει την αληθινή μάχη με τους σφαγείς του και όχι σαν περήφανοι Δον Κιν Χώτες.

Και αυτό το οφείλετε σήμερα, όταν μέσα από το καράβι άρχισαν να εγκαταλείπουν τα τρωκτικά, το οφείλεις και εσύ και ο Καμένος.
Κύριε πρωθυπουργέ εγώ δεν σε βλέπω, ούτε σαν Τσίπρα, ούτε σαν αριστερό, άλλα σαν πατριώτη πρωθυπουργό των Ελλήνων, μέχρι σήμερα είχαμε προδοτες πρωθυπουργούς, μην αποδειχθείς και εσύ μια από τα ίδια;;;;;;;;;
Κάποια φίλη μου είπε σκέπτεσαι μου λέει στον Β παγκόσμιο πόλεμο να έκανε δημοψήφισμα ο Μεταξάς αν θα πολεμήσουμε;;;

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ
Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>