Η ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΑΡΧΉ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ!!!

Η Γενετική Ιστορία των Κατοίκων της Ελλάδας: Το DNA των Ελλήνων

ΚΑΙΡΟΣ

O καιρός σήμερα

Κύριε πρωθυπουργέ…

4

Ποτέ δεν μίλησα μεσοβέζικα, ποτέ δεν μίλησα παραπλανητικά και είμαι υπέρ του όχι με ότι αυτό συνεπάγεται. Στην ιστοσελίδα πριν μερικά χρόνια μου ήρθαν καταγγελίες για το πρόσωπό σου και αυτοί οι κύριοι δεν βγήκαν σήμερα που είσαι πρωθυπουργός να τα επιβεβαιώσουν και για αυτό τα άφησα στην κρίση της ιστορίας.

Όμως κύριε πρωθυπουργέ μας πας σε ένα δημοψήφισμα που το λες αγώνα περηφάνιας.

Άφησες όμως πολλά κενά, αφού δήλωσες ότι θα ρωτήσω τον λαό αν θέλει να υπογράψω αυτά τα σκληρά μέτρα, μέχρι εδώ καλά, υποτίθεται ότι σαν υπεύθυνος είχες ή εχεις την δύναμη να προστατεύσεις τον ελληνικό λαό και κυρίως αυτούς που σε ακολουθούν σε αυτών τον αγώνα και την πατρίδα μας.

 

 

 

Δεν ενημέρωνες αμέσως στις διάφορες επιθέσεις με τον υπεύθυνο επί του τύπου ανά ώρα στην βρόμικη εκστρατεία λάσπης γιατί;;;

Δεν είπες στον Ελληνικό λαό τι θα κάνεις ή τι θα συμβεί αν βγει το όχι με πενιχρή πλειοψηφία και οι νταβατζήδες βρουν την ευκαιρία να αποτελειώσουν το θεάρεστο έργο τους, διαλύοντας τον ελληνικό λαό; Οδηγώντας τον σε εμφύλιο. Ή τι θα συμβεί στους δεινοπαθούντες Έλληνες αγωνιστές μετά το ναι;

Βαδίζεις μόνο με το όπλο ότι υπάρχει δικαιοσύνη στην Ευρώπη και ότι θα σεβαστούν τους κανόνες που δεν σεβάστηκαν και από ποιους περιμένεις να έχουν δημοκρατικούς κανόνες μετά από την ομοβροντία των ανθελληνικών δηλώσεων και σκεπτικών για μετά το όχι;;;

Κύριε πρωθυπουργέ αν το μόνο όπλο που εχεις έναντι των κανονιών του αποδεδειγμένου εχθρού, είναι οι οδοντογλυφίδες, τότε είσαι ανάξιος όχι για πρωθυπουργός, όχι για ηγέτης, αλλά ούτε για ένας απλός κουλουράς.

Έστω και αυτή την στιγμή δώσε στον ελληνικό λαό αποδείξεις ότι δεν εχεις παρασύρει ή δεν θα παρασύρεις για κομματικό όφελος τον λαό σε φρικτές θυσίες και περιπέτειες χωρίς αντίκρυσμα την άλλη ημέρα του δημοψηφίσματος.

Δώστου όταν κάνεις διάγγελμα και περιμένει την εμψύχωσή σου τα όπλα τα ηθικά και ψυχολογικά που έχουν από πίσω κάποιο αντίκρυσμα να σταθεί στα πόδια του έναντι της λαίλαπας των εχωντων του ντόπιου και ξένου κεφαλαίου, νταβατζή.

Δεν φτάνει να λες ότι αν βγει το ναι εσύ δεν θα είσαι παντός καιρού αφήνοντας στο έλεος της φρίκης αυτούς που σε στηρίζουν σήμερα.

Σήμερα, τώρα, δείξε μερικά δυνατά χαρτιά αν εχεις στο λαό να συνεχίσει την αληθινή μάχη με τους σφαγείς του και όχι σαν περήφανοι Δον Κιν Χώτες.

Και αυτό το οφείλετε σήμερα, όταν μέσα από το καράβι άρχισαν να εγκαταλείπουν τα τρωκτικά, το οφείλεις και εσύ και ο Καμένος.
Κύριε πρωθυπουργέ εγώ δεν σε βλέπω, ούτε σαν Τσίπρα, ούτε σαν αριστερό, άλλα σαν πατριώτη πρωθυπουργό των Ελλήνων, μέχρι σήμερα είχαμε προδοτες πρωθυπουργούς, μην αποδειχθείς και εσύ μια από τα ίδια;;;;;;;;;
Κάποια φίλη μου είπε σκέπτεσαι μου λέει στον Β παγκόσμιο πόλεμο να έκανε δημοψήφισμα ο Μεταξάς αν θα πολεμήσουμε;;;

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Related posts: